Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , little miracle είπε:

αν εχεις πολλε ωαριακια και πονας/ πρηστεις μετα, να ξεκουραζεσαι, να πινεις πολυ νερο και να τρως πολλη πρωτεινη, αυγουλακια, κοτοπουλο κλπ. κ να ευχεσαι να μην αργησει η περιοδος 🤣μολις ερθει φευγει το πρηξιμο κι ηρεμεις. η διαδικασια αυτη καθ αυτη δεν ειναι τιποτα. κανεις μεθη και δεν καταλαβαινεις το παραμικρο. 

ευχαριστώ πολύ @kate82 @little miracle!!ξέρουμε περίπου ποτέ έρχεται η περίοδος?έκανα μακρύ πρωτόκολλο με αρβεκαπ!

καλή μας επιτυχία🤞σε ποιο κεντρο είσαι @nikoulini33?

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, mariamik είπε:

τι ηληκία έχεις??σε τι φάση βρίσκεσαι?

ευχαριστω και σε σενα επισης..ξεκινησες εσυ?

Ειμαι 36 και εχω δυο βλαστοκύστες που περιμένω να τις μεταφέρω. 

2 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Ναι κατάλαβα έχεις δίκιο !! Όταν έρθει η ώρα για ετ θα ξανά μιλήσω με την αιματολόγο για να μου πει εκείνη τ να κάνω !!! 
έκανα τώρα και καλλιέργεια πάλι για να δούμε σίγουρα αν υπάρχει κάτι πριν και αν ξεκινήσω τελικά την αντιβίωση !!! 

καμπύλη ζαχαρου έκανα ξανά πριν ένα μήνα και ήταν μέσα στο φυιολογικα όρια …ο ένας από τους δύο νέους γιατρούς που επισκέφθηκα είπε για αντίσταση στην ινσουλίνη αλλά δεν μπορώ να πάρω κάτι λόγω κιλών …ο άλλος δεν αναεφερε κάτι για την καμπύλη την είδε και είπε είναι εντάξει !!! Και εγώ στον προεμφυτευτικό βασίζομαι και έκλεισα ήδη ραντεβού για να κάνουμε τα χαρτιά άρα μόλις πάρουμε απάντηση θα ξεκινήσουμε νέα διέγερση !!! Για την αντιβίωση ενώ δεν έχω καμία ιδέα τ παίζει για έναν ανεξήγητο λόγο είμαι θετική και πιστεύω πως θα βοηθήσει και στην δική μου περίπτωση αλλά και στου άντρα μου …εννοείται πριν ξεκινήσουμε την αντιβίωση θα μιλήσουμε με τον ανδρολόγο για να δούμε και αν κ εκείνος συμφωνεί για αυτήν την αντιβίωση στον άνδρα μου !!! 

Και με την αντιβίωση σίγουρα χρειάζετε καλά προβιοτικά για να μην έχουμε θέμα στο έντερο 

Με κάλυψε η @little miracle στην τελική κανε ένα NGS αν τόσο πολύ ανησυχεί για τα χλαμύδια που είναι σαφώς πιο αξιόπιστο από μια καλλιέργεια. Δεν συμφωνώ με αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα πάρε αντιβίωση για τα πάντα. Ο Ερπης είναι ιός έχει άλλη αντιμετώπιση, τα χλαμύδια θέλουν εξειδικευμένη αντιβίωση και αποχή. Το πάρε έτσι αντιβίωση για εμένα είναι λόγος να αλλάξω γιατρό. Προσωπική μου άποψη βέβαια. Ασε που η αντιβίωση μπορεί να σου τινάξει το μικροβιωμα στον αέρα εντελώς. Θα πρέπει μετά το τέλος της αντιβίωσης να πάρεις προβιοτικά και γι αυτό για ένα διάστημα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ειμαι 36 και εχω δυο βλαστοκύστες που περιμένω να τις μεταφέρω. 

Με κάλυψε η @little miracle στην τελική κανε ένα NGS αν τόσο πολύ ανησυχεί για τα χλαμύδια που είναι σαφώς πιο αξιόπιστο από μια καλλιέργεια. Δεν συμφωνώ με αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα πάρε αντιβίωση για τα πάντα. Ο Ερπης είναι ιός έχει άλλη αντιμετώπιση, τα χλαμύδια θέλουν εξειδικευμένη αντιβίωση και αποχή. Το πάρε έτσι αντιβίωση για εμένα είναι λόγος να αλλάξω γιατρό. Προσωπική μου άποψη βέβαια. Ασε που η αντιβίωση μπορεί να σου τινάξει το μικροβιωμα στον αέρα εντελώς. Θα πρέπει μετά το τέλος της αντιβίωσης να πάρεις προβιοτικά και γι αυτό για ένα διάστημα. 

Είναι καινούριος γιατρός αυτός τώρα που μου τα είπε αυτά επειδή θα αλλάξω για την επόμενη προσπάθεια !!! Αλλά συγνώμη ρε κορίτσια εσείς σε ποιους γιατρούς πάτε ; Μόνο εγώ πέφτω στους λάθος ; 😂 μικροβιωμα έκανα πριν ένα μισή μήνα και ήταν καθαρό 91% γαλακτοβακυλους έδειξε και πήρα και υπόθετα γαλακτοβακυλους για δέκα μέρες καλλιέργεια έκανα τώρα πάλι για να δούμε 

Κορίτσια καλησπέρα, 4η μέρα σερπαφαρ σήμερα εδειξε ο υπέρηχος 6 περίπου ωάρια 7-8 χιλιοστά και μου έδωσε από αύριο να ξεκινήσω αλτερμον 75 και orgalutran και να με ξανά δει Κυριακή. Με αυτό θα κάνω κι άλλα η θα μεγαλώσουν αυτά τα 6; υποτίθεται πως πάω σε τροποποιημενο... 

πρίν από 4 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 4η μέρα σερπαφαρ σήμερα εδειξε ο υπέρηχος 6 περίπου ωάρια 7-8 χιλιοστά και μου έδωσε από αύριο να ξεκινήσω αλτερμον 75 και orgalutran και να με ξανά δει Κυριακή. Με αυτό θα κάνω κι άλλα η θα μεγαλώσουν αυτά τα 6; υποτίθεται πως πάω σε τροποποιημενο... 

Θα μεγαλώσουν αυτά. Έχεις πολύ καλή ανταπόκριση μπράβο σου . Γιατί δεν έκανες κανονική διεργεση? Θα είχες πολύ καλά αποτελέσματα. Στον τροποποιημένο τις περισσότερες φορές άντε να κάνεις 3 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Θα μεγαλώσουν αυτά. Έχεις πολύ καλή ανταπόκριση μπράβο σου . Γιατί δεν έκανες κανονική διεργεση? Θα είχες πολύ καλά αποτελέσματα. Στον τροποποιημένο τις περισσότερες φορές άντε να κάνεις 3 

Λόγω του οικονομικού δυστυχώς. Έπρεπε να κάνουμε ένα σωρό εξετάσεις, να αγοράσουμε κανονικά όλα την αγωγή. Ηταν πολλά τα έξοδα και είπαμε να δοκιμάσουμε τον τροποποιημενο να δούμε πως θα ανταποκριθώ. Αυτό μου είχε πει και εμένα ότι αντε 4 με το ζόρι να βγάζαμε. Ρε κορίτσια μιας και τα ξέρετε εσείς καλύτερα όταν με είδε στον υπέρηχο πριν ξεκινήσω τα σερπαφαρ μου μέτρησε 12. Άρα από τα 12 μεγάλωσαν τα 6 και τώρα θα τα μεγαλώσουμε κι άλλο; 

πρίν από 4 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Λόγω του οικονομικού δυστυχώς. Έπρεπε να κάνουμε ένα σωρό εξετάσεις, να αγοράσουμε κανονικά όλα την αγωγή. Ηταν πολλά τα έξοδα και είπαμε να δοκιμάσουμε τον τροποποιημενο να δούμε πως θα ανταποκριθώ. Αυτό μου είχε πει και εμένα ότι αντε 4 με το ζόρι να βγάζαμε. Ρε κορίτσια μιας και τα ξέρετε εσείς καλύτερα όταν με είδε στον υπέρηχο πριν ξεκινήσω τα σερπαφαρ μου μέτρησε 12. Άρα από τα 12 μεγάλωσαν τα 6 και τώρα θα τα μεγαλώσουμε κι άλλο; 

Ναι από αυτά τα έξι θα πάρετε κάποια.. τα 12 θα ήταν οι καταβολές σου αλλά δεν μεγαλώνουν όλα αυτά που βλέπεις αρχικά. 

Είχες πει ότι βιάζεστε ? Γιατί θα μπορούσες να δώσεις τα χαρτιά σου για να περάσεις επιτροπή. Οι εξετάσεις για την επιτροπή δεν είναι τόσο ακριβές Κ τις περισσότερες θα τις κάνεις έτσι Κ αλλιώς όταν μείνεις έγκυος ενημερωτικά ελπίζω να μην χρειαστεί κάτι άλλο 

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Ναι από αυτά τα έξι θα πάρετε κάποια.. τα 12 θα ήταν οι καταβολές σου αλλά δεν μεγαλώνουν όλα αυτά που βλέπεις αρχικά. 

Είχες πει ότι βιάζεστε ? Γιατί θα μπορούσες να δώσεις τα χαρτιά σου για να περάσεις επιτροπή. Οι εξετάσεις για την επιτροπή δεν είναι τόσο ακριβές Κ τις περισσότερες θα τις κάνεις έτσι Κ αλλιώς όταν μείνεις έγκυος ενημερωτικά ελπίζω να μην χρειαστεί κάτι άλλο 

Α σε ευχαριστώ δεν ήξερα για τις καταβολές.  Δεν θα με περνούσαν από την επιτροπή. Το θεμα που έχουμε εμείς είναι ότι έχω μια σαλπιγγα, την άλλη την έχασα με εξωμήτριο και αυτή που έχει μείνει έχει κάποιες συμφυσεις περικοδονικα αν το λέω σωστά, οπότε δεν δικαιολογεί η κατάσταση μας αυτή τη βοήθεια.  Έγιναν όλα ανάποδα, έτυχε να έχω θέμα και με την ασφάλεια μου και τα πληρώσαμε όλα κανονικά. 

2 ώρες πρίν, κολοκυθάκι είπε:

Α σε ευχαριστώ δεν ήξερα για τις καταβολές.  Δεν θα με περνούσαν από την επιτροπή. Το θεμα που έχουμε εμείς είναι ότι έχω μια σαλπιγγα, την άλλη την έχασα με εξωμήτριο και αυτή που έχει μείνει έχει κάποιες συμφυσεις περικοδονικα αν το λέω σωστά, οπότε δεν δικαιολογεί η κατάσταση μας αυτή τη βοήθεια.  Έγιναν όλα ανάποδα, έτυχε να έχω θέμα και με την ασφάλεια μου και τα πληρώσαμε όλα κανονικά. 

Καλέ ποιος στο είπε ότι δεν θα σε περνούσαν ? Φτιάχνουν τα χαρτιά απτό κέντρο έτσι ώστε να τα πάρεις τα φάρμακα. Δηλαδή αυτοί που έχουν ανεξήγητη υπογονιμότητα νομίζεις ότι πληρώνουν. ? 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, κολοκυθάκι είπε:

Με μια σαλπιγγα δεν θα σε περνουσε η επιτροπη;;; 100% θα περνουσες … εδω περνανε αλλοι κι αλλοι… 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, little miracle είπε:

Με μια σαλπιγγα δεν θα σε περνουσε η επιτροπη;;; 100% θα περνουσες … εδω περνανε αλλοι κι αλλοι… 

Τι λέτε ρε κορίτσια; σοβαρά; η γιατρός είπε πως δεν θα μας περνούσαν.. ήμαρτον... σας ευχαριστώ πολύ, αν χρειαστεί να κάνω την διαδικασία θα κάνω τα χαρτιά και θα κάνω κανονική διέγερση.. ελπίζω να μην χρειαστεί...

πρίν από 3 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Τι λέτε ρε κορίτσια; σοβαρά; η γιατρός είπε πως δεν θα μας περνούσαν.. ήμαρτον... σας ευχαριστώ πολύ, αν χρειαστεί να κάνω την διαδικασία θα κάνω τα χαρτιά και θα κάνω κανονική διέγερση.. ελπίζω να μην χρειαστεί...

μα η μια σαλπιγγα ειναι απο μονη της σοβαρη αιτια υπογονιμοτητας και βασικος λογος εξωσωματικης. εννοειται να περασεις επιτροπη αν χρειαστεις διεγερση. 

πρίν από 8 λεπτά , little miracle είπε:

μα η μια σαλπιγγα ειναι απο μονη της σοβαρη αιτια υπογονιμοτητας και βασικος λογος εξωσωματικης. εννοειται να περασεις επιτροπη αν χρειαστεις διεγερση. 

Ναι ναι σε ευχαριστώ... 

5 ώρες πρίν, κολοκυθάκι είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου όλοι περνάνε επιτροπή σπάνια πλέον κόβουν κάποιον.εμενα χωρίς να έχω θέμα κ η κλινική ήθελα να μου κάνει τα χαρτιά απλά εγώ δεν δέχτηκα λόγο χρόνου.δεν μπορώ να κατάλαβω γιατί το έκανε αυτό ο γιατρός σου αφού μπορούσε να σου κάνει τα χαρτιά.σου εύχομαι καλή επιτυχία ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, κολοκυθάκι είπε:

Το μόνο μου πρόβλημα ήταν η μία σάλπιγγα τίποτε άλλο και πέρασα επιτροπή κανονικά και εγκρίθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, δεν μου ζήτησαν τίποτα παραπάνω πέρα από τα πρακτικά του χειρουργείου και την σαλπιγγογραφία. Επίσης μία σάλπιγγα εξαιτίας εξωμητρίου. Πέρασα επιτροπή τον Αύγουστο. Επίσης είχα ρωτήσει τον γιατρό αν είναι να πειράξουμε και το σπέρμα γιατί είχε βελτίωση μεταξύ των δύο σπερμοδιαγραμμάτων του συζύγου και μου είπε δεν χρειάζεται καν, μόνο με την μία σάλπιγγα περνάω. Για την ασφάλεια ναι αν δεν ήταν σε ισχύ δεν θα μπορούσες να καταθέσεις τα χαρτιά, μόνο γι αυτό το λόγο δεν θα μπορούσες να περάσεις επιτροπή. 

7 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Είναι καινούριος γιατρός αυτός τώρα που μου τα είπε αυτά επειδή θα αλλάξω για την επόμενη προσπάθεια !!! Αλλά συγνώμη ρε κορίτσια εσείς σε ποιους γιατρούς πάτε ; Μόνο εγώ πέφτω στους λάθος ; 😂 μικροβιωμα έκανα πριν ένα μισή μήνα και ήταν καθαρό 91% γαλακτοβακυλους έδειξε και πήρα και υπόθετα γαλακτοβακυλους για δέκα μέρες καλλιέργεια έκανα τώρα πάλι για να δούμε 

Εγώ είμαι επαρχία οπότε στο θέμα γιατρού δεν μπορώ να σε κατατοπίσω. Αλλά στο θέμα μικροβίωμα κάθε αντιβίωση ρισκάρεις να το χαλάσεις και να τρέχεις μετά. Γιατί έκανες μετά από 1,5 μήνα ξανά μικροβίωμα; 

7 ώρες πρίν, mariamik είπε:

με πόσες φορές μάζεψες @dimi.tra για να προετοιμαζομαι.... 😊

Καλέ με μία! Μην το σκέφτεσαι! Και μάλιστα και δεν ήταν και ο καλύτερος μου κύκλος αυτή η μία. Μια χαρά θα τα πας! ❤️ 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...