Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 14/3/2025 at 10:20 ΜΜ, cant_wait είπε:

αμήν! μακάρι να τα καταφέρουμε,  κι εγώ αυτό ελπιζω δηλαση να έτυχε η δοτρια να είχε δωσει πολυ καλα ωαρια και τη δεύτερη φορά (ήταν η δεύτερη ωοληψία της) να τη ζορισαν και να έβγαλες κακής ποιότητας ωαρια ! όμως εγω τα πλήρωσα και τα πίστεψα και τα ονειρεύτηκα..... δεν έχω ιδέα τι άλλο να κάνω.... σκέψου κάθε φορά που μου λένε όλα τέλεια ειμαι πιο απογοητευμενη από πριν , γιατί δνε βρίσκω τίποτα να διορθώσω..... δεν ξερω αν με καταλαβαίνει καμία.....

Εγώ εδώ..η πρώτη δοτρια κουβά.. λογικά πήρες την μισή δότρια..η άλλη μισή τι έκανε?

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Κορίτσια καλημέρα !! Πήγα χθες να δω έναν γιατρό καινούριο για την νέα μας προσπάθεια με τον οποίον αν τελικά τον επιλέξουμε μας πρότεινε να κάνουμε ένα μήνα θεραπεία με βιταμίνες και αντιβίωση και οι δύο μας ( η αντιβίωση για χλαμύδια και έρπητα γιατί δεν φαίνεται πάντα στην καλλιέργεια ) και μετά να συνεχίσουμε σε διέγερση με purugon και προεμφυτευτικό στα έμβρυα και αν όλα πάνε καλά και έχουμε υγιή έμβρυα στην ετ μου είπε πως θα πρέπει να πάρω οιστρογόνα προγεστερόνη ηπαρίνη ασπιρίνη κορτιζόνη και intralipids δεν ξέρω αλλά μου φαίνονται πολλά όλα αυτά τα φάρμακα προληπτικά για την ετ 

και ήθελα να σας ρωτήσω εσάς πως σας φαίνονται όλα αυτά ; Ιδανικά δεν θα ήθελα να διαλέξω πάλι λάθος γιατρό γιατί οι καινουριοι μου βρήκανε πολλά λάθη από τον προηγούμενο…

Αυτά που σου προτείνει σε καλύπτουν στην ουσία για όλα . Δηλαδή εν ολίγης σε πάει θα τα δοκιμάσουμε όλα Κ ότι γίνει. 

Δεν είναι λάθος απλά είναι όπως λέμε θα τα κάνεις όλα για να μην ψάχνουμε να βρούμε. 

Κοινώς καληπτεσε για αυτοάνοσα θρομβοφιλια μικρόβια. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Αυτά που σου προτείνει σε καλύπτουν στην ουσία για όλα . Δηλαδή εν ολίγης σε πάει θα τα δοκιμάσουμε όλα Κ ότι γίνει. 

Δεν είναι λάθος απλά είναι όπως λέμε θα τα κάνεις όλα για να μην ψάχνουμε να βρούμε. 

Κοινώς καληπτεσε για αυτοάνοσα θρομβοφιλια μικρόβια. 

Σε πιθανή εγκυμοσύνη όμως αν τα συνεχίσω μέχρι τέλους δεν θα έχω κάποιο θέμα ; Εννοώ πως δεν είναι είναι βαρύα για εμένα εφόσον δεν έχω καποιο διαπιστωμένο θέμα ; Όχι για την αντιβίωση και της βιταμίνες πριν για τα φάρμακα μετά την ετ 

πρίν από 9 λεπτά , mariamik είπε:

κορίτσια καλημέρα το μεγεθος των οωθηκων 2,1*2,8*2,8 cm και η αλλη που ξέρω οτι είναι πιο μικρή 1,9*1,4*3,1 cm η μέτρηση μέτα την οωρηξία ..γνωρίζεται εαν οι οωθηκες μου είναι πάρα πολύ μικρες?σε 4 μήνες ξεκιναω εξωσωματικη και το είχα απρία αν γνωριεικαμια ευχαριστω

Αν οι ορμονικές σου εξετάσεις είναι καλές Κ η αμη σου καλή δεν έχει Κ πολύ σημασία το μέγεθος των ωοθηκών. Κάπου στο 3 είναι το φυσιολογικο 

πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε πιθανή εγκυμοσύνη όμως αν τα συνεχίσω μέχρι τέλους δεν θα έχω κάποιο θέμα ; Εννοώ πως δεν είναι είναι βαρύα για εμένα εφόσον δεν έχω καποιο διαπιστωμένο θέμα ; Όχι για την αντιβίωση και της βιταμίνες πριν για τα φάρμακα μετά την ετ 

Δεν συνεχίζεις μέχρι τέλους όλα αυτά τα φάρμακα έτσι Κ αλλιώς . Μόλις γίνει η αυχενική σταματάνε εκτός από τις αντιπικτικες. Τα υπόλοιπα δεν τα συνεχιζεις .

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Αν οι ορμονικές σου εξετάσεις είναι καλές Κ η αμη σου καλή δεν έχει Κ πολύ σημασία το μέγεθος των ωοθηκών. Κάπου στο 3 είναι το φυσιολογικο 

OXI H AMH MOY EINAI ΧΑΜΗΛΗ 0,5 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ H MIA OΩΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΚΑΝΩ ΟΩΡΗΞΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ 

@linaa νομίζω είχαμε ξανα μιλήσει ξεκινάω εξωσωματικη με τον κυριο θωμ... Σταυ.... καποια κοπέλα από εδω μου τον πρότεινε για θεσσαλονικη σήμερα στελνω τα χαρτια στον εοππυ ...ξεκιναω και την δευτερα 3μηνο προγραμμα με την κυρία ευη συν...που ειναι συμβουλος γονιμοτητας και σε 3 μηνες αφου κανω τ προγραμμα ξεκιναω...αν και έχω πολυ αγχος ότι εχω δυσκολο ρομο μπροστα μου

πρίν από 18 λεπτά , mariamik είπε:

OXI H AMH MOY EINAI ΧΑΜΗΛΗ 0,5 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ H MIA OΩΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΚΑΝΩ ΟΩΡΗΞΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ 

@linaa νομίζω είχαμε ξανα μιλήσει ξεκινάω εξωσωματικη με τον κυριο θωμ... Σταυ.... καποια κοπέλα από εδω μου τον πρότεινε για θεσσαλονικη σήμερα στελνω τα χαρτια στον εοππυ ...ξεκιναω και την δευτερα 3μηνο προγραμμα με την κυρία ευη συν...που ειναι συμβουλος γονιμοτητας και σε 3 μηνες αφου κανω τ προγραμμα ξεκιναω...αν και έχω πολυ αγχος ότι εχω δυσκολο ρομο μπροστα μου

Να μην έχεις ανχος όλα θα πάρουν τον δρόμο τους βήμα βήμα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , mariamik είπε:

Είμαι και εγώ στο συγκεκριμένο κέντρο αλλά με άλλο γιατρό. Για τον γιατρό σου διαβάζω πάντα πολύ θετικά σχόλια. Καλή επιτυχία! 

πρίν από 35 λεπτά , Blu24 είπε:

Συγγνώμη αλλά εγώ προσωπικά δεν θα μπουκωνόμουν αντιβιοτικά χωρίς ενδείξεις. Γιατί πάει κατά διαόλου το μικροβιωμα παντού και μετά όλο προβλήματα προκύπτουν. Εχω πάθει χρόνια κολίτιδα από αντιβίωση και τρομαξα να συνέλθω με προβιοτικά και διατροφή. Κ ακόμα κάποιες φορές ακόμα με πειράζει το έντερο τρομερά! Τα υπόλοιπα απλά στα δίνει προληπτικά. Κι εμένα μου δίνει πριν την ετ αντιπηκτικες και salospir ενώ οι εξετάσεις για θρομβοφιλια είναι άψογες απλά μου δίνει μικρότερη δόση κ θα κρίνει ο άλλος γυναικολόγος που θα με παρακολουθεί στην κύηση αν τα θέλει μέχρι τέλος ή όχι. Αλλα εξετάσεις έκανα για όλα δεν πάω στα τυφλά. 

πρίν από 28 λεπτά , mariamik είπε:

Παρομοίως έχω το ίδιο πρόβλημα. Η μικρότερη (έχει παρόμοιες διαστάσεις με την δική σου) έδωσε μόνο 1 ωάριο με την διέγερση. Η άλλη έδωσε 6 ωάρια και τρία κενά ωοθυλάκια. Το καλό ήταν ότι ήταν όλα ώριμα όσα πήρα και έχει μεγάλη σημασία αυτό. Κι εγώ κάθε μήνα κάνω ωορρηξία και έχω σχετικά σταθερό κύκλο. Εκτός διέγερσης έχω κάνει και 2 ωοθυλάκια στην μικρή ωοθήκη. Απλά κάνει ωορρηξία πιο σπάνια. Εχεις όντως δρόμο μπροστά σου, θέλει υπομονή και να μην βιάζεσαι. Στα γράφω για να τα διαβάσω κ εγώ μπας και τα πιστέψω! 😂

πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Συγγνώμη αλλά εγώ προσωπικά δεν θα μπουκωνόμουν αντιβιοτικά χωρίς ενδείξεις. Γιατί πάει κατά διαόλου το μικροβιωμα παντού και μετά όλο προβλήματα προκύπτουν. Εχω πάθει χρόνια κολίτιδα από αντιβίωση και τρομαξα να συνέλθω με προβιοτικά και διατροφή. Κ ακόμα κάποιες φορές ακόμα με πειράζει το έντερο τρομερά! Τα υπόλοιπα απλά στα δίνει προληπτικά. Κι εμένα μου δίνει πριν την ετ αντιπηκτικες και salospir ενώ οι εξετάσεις για θρομβοφιλια είναι άψογες απλά μου δίνει μικρότερη δόση κ θα κρίνει ο άλλος γυναικολόγος που θα με παρακολουθεί στην κύηση αν τα θέλει μέχρι τέλος ή όχι. Αλλα εξετάσεις έκανα για όλα δεν πάω στα τυφλά. 

Παρομοίως έχω το ίδιο πρόβλημα. Η μικρότερη (έχει παρόμοιες διαστάσεις με την δική σου) έδωσε μόνο 1 ωάριο με την διέγερση. Η άλλη έδωσε 6 ωάρια και τρία κενά ωοθυλάκια. Το καλό ήταν ότι ήταν όλα ώριμα όσα πήρα και έχει μεγάλη σημασία αυτό. Κι εγώ κάθε μήνα κάνω ωορρηξία και έχω σχετικά σταθερό κύκλο. Εκτός διέγερσης έχω κάνει και 2 ωοθυλάκια στην μικρή ωοθήκη. Απλά κάνει ωορρηξία πιο σπάνια. Εχεις όντως δρόμο μπροστά σου, θέλει υπομονή και να μην βιάζεσαι. Στα γράφω για να τα διαβάσω κ εγώ μπας και τα πιστέψω! 😂

τι ηληκία έχεις??σε τι φάση βρίσκεσαι?

πρίν από 12 λεπτά , anemonii είπε:

Είμαι και εγώ στο συγκεκριμένο κέντρο αλλά με άλλο γιατρό. Για τον γιατρό σου διαβάζω πάντα πολύ θετικά σχόλια. Καλή επιτυχία! 

ευχαριστω και σε σενα επισης..ξεκινησες εσυ?

Διαφημίσεις

Just now, anemonii είπε:

Ναι, έκανα ωοληψια πριν ένα μήνα και περιμένω να προχωρήσω σε ετ.

σου εύχομαι να πανε όλα καλά!!!!εγω εχω χαμηλη αμη και οριακη fsh οποτε μπορει να χρειαστω και 4 οωληψιες

• Καλή τύχη! 1

πρίν από 29 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έχω κάνει εξετάσεις για θρομβοφικια και αυτοάνοσα στο Ελενας και ήταν καθαρά αλλά εκείνος προτείνει να πάμε με αυτά για να ήμαστε καλυμμένοι …για την αντιβίωση λέει πως τα χλαμύδια και ο έρπητας δεν ανιχνεύονται πάντα στην καλλιέργεια και θέλει να κάνουμε αγωγή είκοσι μέρες ώστε να ήμαστε καλυμμένοι και από εκεί …

πρίν από 12 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχω κάνει εξετάσεις για θρομβοφικια και αυτοάνοσα στο Ελενας και ήταν καθαρά αλλά εκείνος προτείνει να πάμε με αυτά για να ήμαστε καλυμμένοι …για την αντιβίωση λέει πως τα χλαμύδια και ο έρπητας δεν ανιχνεύονται πάντα στην καλλιέργεια και θέλει να κάνουμε αγωγή είκοσι μέρες ώστε να ήμαστε καλυμμένοι και από εκεί …

εμενα μου ακουγεται υπερβολικο. και για την αντιβιωση, γιατι μετα χαλαει αλλα δεδομενα, και με τα τοσα φαρμακα απλα και μονο προληπτικα για να μην εχεις θεμα. επισης συγγνωμη που θα το πω αλλα καθε γιατρος στην ειδικοτητα του. εφοσον δεν εχεις αιματολογικα και αυτοανοσα προβληματα, δεν θα ακουσεις τον αιματολογο και τον ρευματολογο και θα ακουσεις το γυναικολογο να σε κατευθυνει σε φαρμακα αυτων των ειδικοτητων;;;; εγω απ το σαλοσπιρ εχω τραγικη εμπειρια. το πηρα κι εγω ετσι προληπτικα στην πρωτη ετ και επαθα αιματωμα στη μητρα κι αιμορραγιες στην κυηση. παλινδρομησε τελικα. οταν πηγα μετα σε αιματολογο ηταν καθετος οτι σαλοσπιρ δεν δινεται επι ουδενι αν δεν υπαρχει συγκεκριμενη παθολογια. ακομα κι οι αντιπηκτικες κανονικα μονο αν κρινει αιματολογος μπορουν να δοθουν και αυτος και μονο μπορει να κρινει τη σωστη δοσολογια για τον οργανισμο σου. εμενα αυτη η οπτικη παρε τα παντα αβερτα οπως να ναι για να εισαι υποτιθεται καλυμμενη για πραγματα που δεν εχεις, ακυρη μου ακουγεται. δεν μου εμπνεει σιγουρια σε καμια περιπτωση. επισης ειναι δυνατον να χεις χλαμυδια και ερπη χωρις συμπτωματα και να μην το χει δειξει ουτε μια καλλιεργεια;;; αν ειναι ετσι παρε προληπτικα αντιβιωση και για χρονια ιγμοριτιδα ξερω γω… γιατι ποτε δεν ξερεις. μπορει να εχεις ασυμπτωματικα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Blu24 είπε:

οπως Κ να έχει αφού έχεις εμφυτεύσεις νομίζω ότι ο προεμφυτικος θα είναι το κομβικό σημείο. Καμπύλη ζαχάρου να επαναλάβεις Κ ινσουλίνης αν έχεις καιρό να κάνεις. Τώρα για αντιβίωση κτλ τι να σου πω ίσως επερνα όχι για το λόγο που λέει γιατί δύσκολο να υπάρχουν τέτοιες ασθενείες Κ να μην το έχει ανακαλύψει κανένας από τους δυο σας ... Θα επερνα μόνο Κ μόνο επειδή είχες πολλές αποβολές μήπως έχουν δημιουργήσει καμία φλεγμονή ..  

πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

εμενα μου ακουγεται υπερβολικο. και για την αντιβιωση, γιατι μετα χαλαει αλλα δεδομενα, και με τα τοσα φαρμακα απλα και μονο προληπτικα για να μην εχεις θεμα. επισης συγγνωμη που θα το πω αλλα καθε γιατρος στην ειδικοτητα του. εφοσον δεν εχεις αιματολογικα και αυτοανοσα προβληματα, δεν θα ακουσεις τον αιματολογο και τον ρευματολογο και θα ακουσεις το γυναικολογο να σε κατευθυνει σε φαρμακα αυτων των ειδικοτητων;;;; εγω απ το σαλοσπιρ εχω τραγικη εμπειρια. το πηρα κι εγω ετσι προληπτικα στην πρωτη ετ και επαθα αιματωμα στη μητρα κι αιμορραγιες στην κυηση. παλινδρομησε τελικα. οταν πηγα μετα σε αιματολογο ηταν καθετος οτι σαλοσπιρ δεν δινεται επι ουδενι αν δεν υπαρχει συγκεκριμενη παθολογια. ακομα κι οι αντιπηκτικες κανονικα μονο αν κρινει αιματολογος μπορουν να δοθουν και αυτος και μονο μπορει να κρινει τη σωστη δοσολογια για τον οργανισμο σου. εμενα αυτη η οπτικη παρε τα παντα αβερτα οπως να ναι για να εισαι υποτιθεται καλυμμενη για πραγματα που δεν εχεις, ακυρη μου ακουγεται. δεν μου εμπνεει σιγουρια σε καμια περιπτωση. επισης ειναι δυνατον να χεις χλαμυδια και ερπη χωρις συμπτωματα και να μην το χει δειξει ουτε μια καλλιεργεια;;; αν ειναι ετσι παρε προληπτικα αντιβιωση και για χρονια ιγμοριτιδα ξερω γω… γιατι ποτε δεν ξερεις. μπορει να εχεις ασυμπτωματικα.

Ναι κατάλαβα έχεις δίκιο !! Όταν έρθει η ώρα για ετ θα ξανά μιλήσω με την αιματολόγο για να μου πει εκείνη τ να κάνω !!! 
έκανα τώρα και καλλιέργεια πάλι για να δούμε σίγουρα αν υπάρχει κάτι πριν και αν ξεκινήσω τελικά την αντιβίωση !!! 

πρίν από 44 λεπτά , linaa είπε:

οπως Κ να έχει αφού έχεις εμφυτεύσεις νομίζω ότι ο προεμφυτικος θα είναι το κομβικό σημείο. Καμπύλη ζαχάρου να επαναλάβεις Κ ινσουλίνης αν έχεις καιρό να κάνεις. Τώρα για αντιβίωση κτλ τι να σου πω ίσως επερνα όχι για το λόγο που λέει γιατί δύσκολο να υπάρχουν τέτοιες ασθενείες Κ να μην το έχει ανακαλύψει κανένας από τους δυο σας ... Θα επερνα μόνο Κ μόνο επειδή είχες πολλές αποβολές μήπως έχουν δημιουργήσει καμία φλεγμονή ..  

καμπύλη ζαχαρου έκανα ξανά πριν ένα μήνα και ήταν μέσα στο φυιολογικα όρια …ο ένας από τους δύο νέους γιατρούς που επισκέφθηκα είπε για αντίσταση στην ινσουλίνη αλλά δεν μπορώ να πάρω κάτι λόγω κιλών …ο άλλος δεν αναεφερε κάτι για την καμπύλη την είδε και είπε είναι εντάξει !!! Και εγώ στον προεμφυτευτικό βασίζομαι και έκλεισα ήδη ραντεβού για να κάνουμε τα χαρτιά άρα μόλις πάρουμε απάντηση θα ξεκινήσουμε νέα διέγερση !!! Για την αντιβίωση ενώ δεν έχω καμία ιδέα τ παίζει για έναν ανεξήγητο λόγο είμαι θετική και πιστεύω πως θα βοηθήσει και στην δική μου περίπτωση αλλά και στου άντρα μου …εννοείται πριν ξεκινήσουμε την αντιβίωση θα μιλήσουμε με τον ανδρολόγο για να δούμε και αν κ εκείνος συμφωνεί για αυτήν την αντιβίωση στον άνδρα μου !!! 

πρίν από 55 λεπτά , little miracle είπε:

Και με την αντιβίωση σίγουρα χρειάζετε καλά προβιοτικά για να μην έχουμε θέμα στο έντερο 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...