-
Από την διαχείριση / Admin news
-
6 ώρες πρίν, κολοκυθάκι είπε:
Α σε ευχαριστώ δεν ήξερα για τις καταβολές. Δεν θα με περνούσαν από την επιτροπή. Το θεμα που έχουμε εμείς είναι ότι έχω μια σαλπιγγα, την άλλη την έχασα με εξωμήτριο και αυτή που έχει μείνει έχει κάποιες συμφυσεις περικοδονικα αν το λέω σωστά, οπότε δεν δικαιολογεί η κατάσταση μας αυτή τη βοήθεια. Έγιναν όλα ανάποδα, έτυχε να έχω θέμα και με την ασφάλεια μου και τα πληρώσαμε όλα κανονικά.
Το μόνο μου πρόβλημα ήταν η μία σάλπιγγα τίποτε άλλο και πέρασα επιτροπή κανονικά και εγκρίθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, δεν μου ζήτησαν τίποτα παραπάνω πέρα από τα πρακτικά του χειρουργείου και την σαλπιγγογραφία. Επίσης μία σάλπιγγα εξαιτίας εξωμητρίου. Πέρασα επιτροπή τον Αύγουστο. Επίσης είχα ρωτήσει τον γιατρό αν είναι να πειράξουμε και το σπέρμα γιατί είχε βελτίωση μεταξύ των δύο σπερμοδιαγραμμάτων του συζύγου και μου είπε δεν χρειάζεται καν, μόνο με την μία σάλπιγγα περνάω. Για την ασφάλεια ναι αν δεν ήταν σε ισχύ δεν θα μπορούσες να καταθέσεις τα χαρτιά, μόνο γι αυτό το λόγο δεν θα μπορούσες να περάσεις επιτροπή.
7 ώρες πρίν, Blu24 είπε:Είναι καινούριος γιατρός αυτός τώρα που μου τα είπε αυτά επειδή θα αλλάξω για την επόμενη προσπάθεια !!! Αλλά συγνώμη ρε κορίτσια εσείς σε ποιους γιατρούς πάτε ; Μόνο εγώ πέφτω στους λάθος ; 😂 μικροβιωμα έκανα πριν ένα μισή μήνα και ήταν καθαρό 91% γαλακτοβακυλους έδειξε και πήρα και υπόθετα γαλακτοβακυλους για δέκα μέρες καλλιέργεια έκανα τώρα πάλι για να δούμε
Εγώ είμαι επαρχία οπότε στο θέμα γιατρού δεν μπορώ να σε κατατοπίσω. Αλλά στο θέμα μικροβίωμα κάθε αντιβίωση ρισκάρεις να το χαλάσεις και να τρέχεις μετά. Γιατί έκανες μετά από 1,5 μήνα ξανά μικροβίωμα;
7 ώρες πρίν, mariamik είπε:με πόσες φορές μάζεψες @dimi.tra για να προετοιμαζομαι.... 😊
Καλέ με μία! Μην το σκέφτεσαι! Και μάλιστα και δεν ήταν και ο καλύτερος μου κύκλος αυτή η μία. Μια χαρά θα τα πας! ❤️
-
Καφέ Εξωσωματικής 2024 !
-
Θέματα
-
- 12.164 απαντήσεις
- 1.222.440 εμφανίσεις
-
- 11.351 απαντήσεις
- 2.249.831 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 146.506 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 507.239 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 149.945 εμφανίσεις
-
-
-
- 12.164 απαντήσεις
- 1.222.440 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 34
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 505 απαντήσεις
- 112.751 εμφανίσεις
-
- 2.328 απαντήσεις
- 130.342 εμφανίσεις
-
Διδυμομανουλες 2024 1 2 3 4 12
Από Sisheido, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 168 απαντήσεις
- 118.745 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 4.626 εμφανίσεις
-
- 11.351 απαντήσεις
- 2.249.831 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 245 εμφανίσεις
-
- 66 απαντήσεις
- 3.937 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 253 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 111 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα