Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ.... 

Κορίτσια αν δεν μεγαλώνει πάνω απο 6 με 7 υπάρχει θέμα έτσι??? 

Νομιζω το θελουν πανω απο 7-7.5 και τριζωνικο..αν εχεις θεμα θυμαμαι μια κοπελα περσι η προπερσι που ελεγε πως βοηθανε πολυ τα κοκκινα φρουτα τα κοκκινα λαχανικά και νομίζω κ τα κοκκινα κρέατα..αααα επισης ελεγε πως και οι επαφες βοηθανε! 🤔

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Losr είπε:

Αν μιλάμε για φυσικό η φυσικό τροποποιημένο τότε ναι έχει νόημα. 

Ναι αυτό λέω ότι αν είναι όμως και στον προηγούμενο βλέπατε 10 με διέγερση ακόμα και να έχει γίνει η ωορρηξία σε μερικά θα μείνουν πχ 6 δεν έχει νόημα να σου κάνει υπέρηχο. Θα κάνεις νάρκωση θα σου πάρει όσα βρει και θα σε ενημερώσει. Συγκεκριμένα αυτό είχε τυχει στην διπλανή μου την ημέρα που έκανα εγώ ωολληψια. Της είχαν παρει 6 ένα έβλεπαν 10. Αν είναι μόνο ένα η δύο σε προηγούμενους υπερήχους τότε ναι έχει νόημα να κάνεις υπέρηχο πριν να δεις. 

Την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια,έκανα κανονική διέγερση(βραχυ πρωτόκολλο)και στον τελευταίο υπέρηχο ο γιατρός έβλεπε 4 ωαρια.Ηταν ένα μεγάλο,ένα σχετικά καλου μεγέθους και δύο μικροτερα τα οποία ισως να έφταναν σε ικανοποιητικό μέγεθος την ημέρα της ωοληψιας.Παω,μου κάνει υπέρηχο και τελικά διαπίστωσε ότι είχα κάνει ωορρηξία (το είχα καταλάβει κιόλας το βράδυ)Αν δεν μου έκανε υπέρηχο,θα με ταλαιπωρούσε τζάμπα κ θα πλήρωνα κιόλας. Στις επόμενες δύο προσπάθειες,όπου έκανα φυσικό τροποποιημένο,είχα πιο καλά αποτελέσματα με τα φάρμακα και ευτυχώς κάναμε 7βλαστοκυστες 😊(στην μια είχα δέκα ωάρια και στην επόμενη τρια.Κ πάλι κάναμε υπέρηχο πριν τις ωοληψιες)

Ο υπέρηχος πριν την ωοληψια δεν κοστίζει,ούτε είναι κόπος.Καλο θα ήταν να γίνεται από όλους τους γιατρούς,σε κάθε ωοληψια,για να ξέρουμε και εμείς τι μας περιμένει.Καλο κάνει😊

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια..! Επιτέλους έκανα κι εγώ την αυχενική! Οι μετρήσεις ήταν άψογες..,ακόμα καλύτερες κι από του γιου μου πριν 3 χρόνια, που τότε ηταν όλα τέλεια! Δεν είχα κάνει τότε νιπτ, και λέω να μην κάνω και τώρα (αν θέλετε μου λέτε τη γνώμη σας). Μέσα στην εβδομάδα θα βγουν τα αποτελέσματα από το αίμα. Προς το παρόν τα ποσοστά για τις τρισωμιες είναι 1/2000+, 1/5000+, 1/15000. Και επίσης.. φάνηκε ολοκάθαρα και το φύλο. Είναι κοριτσάκι!❤️

Συγχαρητήρια!! Τι υπέροχα νέα❤️❤️❤️Αν είναι όλες οι μετρήσεις άψογες,μην κάνεις το νιπτ (εμένα ο γυναικολόγος αυτο μου πρότεινε κ δεν κάναμε ούτε στην κόρη μου ούτε τώρα στον μπέμπη).Και σκέψου για νταουν μας βγήκε στον μικρό 1/1291 ,εσένα είναι ακόμα καλύτερη! Και πάλι συγχαρητήρια και πόσο τέλειο που είναι και κοριτσάκι🩷😁 Και εγώ κοριτσάκι περίμενα να δω ξανά και τελικά ο μπέμπης μας έδειξε ξεκάθαρα τα προσόντα του απ την αυχενική κ κάθε φορά που κάνουμε υπέρηχο,είναι το πρώτο πράγμα που μας δειχνει.Σαν να μου λέει " μάνα ξέχνα το, άλλο κορίτσι δεν θα κάνεις " 🤣

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Συγχαρητήρια!! Τι υπέροχα νέα❤️❤️❤️Αν είναι όλες οι μετρήσεις άψογες,μην κάνεις το νιπτ (εμένα ο γυναικολόγος αυτο μου πρότεινε κ δεν κάναμε ούτε στην κόρη μου ούτε τώρα στον μπέμπη).Και σκέψου για νταουν μας βγήκε στον μικρό 1/1291 ,εσένα είναι ακόμα καλύτερη! Και πάλι συγχαρητήρια και πόσο τέλειο που είναι και κοριτσάκι🩷😁 Και εγώ κοριτσάκι περίμενα να δω ξανά και τελικά ο μπέμπης μας έδειξε ξεκάθαρα τα προσόντα του απ την αυχενική κ κάθε φορά που κάνουμε υπέρηχο,είναι το πρώτο πράγμα που μας δειχνει.Σαν να μου λέει " μάνα ξέχνα το, άλλο κορίτσι δεν θα κάνεις " 🤣

Με το καλό κορίτσι μου, ολα τα μωράκια γερά και τυχερά! Σ ευχαριστώ για τις ευχές! Ήθελα κοριτσάκι μόνο και μόνο για να χαρεί ο άντρας μου. Γιατί αν έκανα πάλι αγόρι, θα με έβαζε να κάνω εμβρυομεταφορες μέχρι τα 50!

• Χαχα 3

πρίν από 6 λεπτά , Makelen είπε:

Με το καλό κορίτσι μου, ολα τα μωράκια γερά και τυχερά! Σ ευχαριστώ για τις ευχές! Ήθελα κοριτσάκι μόνο και μόνο για να χαρεί ο άντρας μου. Γιατί αν έκανα πάλι αγόρι, θα με έβαζε να κάνω εμβρυομεταφορες μέχρι τα 50!

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Αυτό έχει σημασία,να είναι γερά και υγιή❤️Έχω ακόμα μια βλαστοκυστη,είναι κ αυτη 5ΑΑ κ θα την βάλω σίγουρα στο μέλλον.Δεν έχω ελπίδες βέβαια,δεν ξέρω,αλλά θα κάνω κ την τελευταία προσπάθεια.Ααααααν πιάσει και εκείνη(που δε νμζ)θα έχω λίγες ελπίδες ακόμα για να ξανακάνω ένα κοριτσάκι ακόμα(όπως καταλαβαίνεις με τον άντρα σου τα ίδια μυαλά κουβαλάμε🤣)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Αυτό έχει σημασία,να είναι γερά και υγιή❤️Έχω ακόμα μια βλαστοκυστη,είναι κ αυτη 5ΑΑ κ θα την βάλω σίγουρα στο μέλλον.Δεν έχω ελπίδες βέβαια,δεν ξέρω,αλλά θα κάνω κ την τελευταία προσπάθεια.Ααααααν πιάσει και εκείνη(που δε νμζ)θα έχω λίγες ελπίδες ακόμα για να ξανακάνω ένα κοριτσάκι ακόμα(όπως καταλαβαίνεις με τον άντρα σου τα ίδια μυαλά κουβαλάμε🤣)

Εγώ έχω αποφασίσει να τις καταστρέψω. Τον προηγούμενο μήνα εληξε η συνδρομή και λέω να μην ανανεώσω. Εχω 4 βλαστοκυστες. (Ε ρε κόλλημα με τις κόρες!!🤣🤣). Πόσο χρονών είσαι εσύ? Εγω 42.

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Εγώ έχω αποφασίσει να τις καταστρέψω. Τον προηγούμενο μήνα εληξε η συνδρομή και λέω να μην ανανεώσω. Εχω 4 βλαστοκυστες. (Ε ρε κόλλημα με τις κόρες!!🤣🤣). Πόσο χρονών είσαι εσύ? Εγω 42.

Άσε άσε μεγαλο κόλλημα τα κοριτσάκια 😁 40 ακριβώς είμαι και λέω σε κάνα δυο χρόνια να βάλω και την τελευταία.

Εμένα αυτό που με ανησυχεί λίγο,είναι που τώρα στη β επιπέδου βρήκε η εμβρυολογος στην καρδούλα του μικρού αυτό που λέμε " μπαλάκι του γκολφ". Μου πρότεινε αν θέλω να κάνω νιπτ,γιατί δε χρειάζεται αμνιο εφόσον οι υπόλοιπες μετρήσεις ήταν άψογες.Μιλησα κ με τον γυναικολόγο και μου είπε πως δεν είναι τπτ αυτό το εύρημα,πως φεύγει μόνο του. Ηρέμησα κάπως,αλλά δε μου έχει φύγει εντελώς απ' το μυαλό...

πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Άσε άσε μεγαλο κόλλημα τα κοριτσάκια 😁 40 ακριβώς είμαι και λέω σε κάνα δυο χρόνια να βάλω και την τελευταία.

Εμένα αυτό που με ανησυχεί λίγο,είναι που τώρα στη β επιπέδου βρήκε η εμβρυολογος στην καρδούλα του μικρού αυτό που λέμε " μπαλάκι του γκολφ". Μου πρότεινε αν θέλω να κάνω νιπτ,γιατί δε χρειάζεται αμνιο εφόσον οι υπόλοιπες μετρήσεις ήταν άψογες.Μιλησα κ με τον γυναικολόγο και μου είπε πως δεν είναι τπτ αυτό το εύρημα,πως φεύγει μόνο του. Ηρέμησα κάπως,αλλά δε μου έχει φύγει εντελώς απ' το μυαλό...

Όσον αφορά αυτό με την καρδούλα του μωρού, δεν ξέρω καθόλου κορίτσι μου τι είναι! Εφόσον όμως σου λένε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό, να ηρεμήσεις..! Τώρα όσον αφορά το φύλο, είμαι σίγουρη ότι μόλις κάνεις τον γιο σου, θα ερωτευτείς! Δεν θα σε νοιάζει μετά για δεύτερο κορίτσι! Χαχ Και τέλος, όσον αφορά την ηλικία, κι εγώ συμφωνώ να τον κάνεις εφόσον είσαι 40 τώρα, άνετα. Και μάλιστα η 5ΑΑ έχει πάρα πολλές πιθανότητες (αρκεί το έμβρυο να είναι υγιές, γιατί συνήθως εμφυτεύεται). Εγώ θεωρώ θα ξεφύγω αρκετά πηγαίνοντας για τρίτο στα 45. Ξεφεύγει πολύ μετά για μένα, από πολλές απόψεις..

• Μου αρέσει 1

4 hours ago, Blue Velvet said:

Την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια,έκανα κανονική διέγερση(βραχυ πρωτόκολλο)και στον τελευταίο υπέρηχο ο γιατρός έβλεπε 4 ωαρια.Ηταν ένα μεγάλο,ένα σχετικά καλου μεγέθους και δύο μικροτερα τα οποία ισως να έφταναν σε ικανοποιητικό μέγεθος την ημέρα της ωοληψιας.Παω,μου κάνει υπέρηχο και τελικά διαπίστωσε ότι είχα κάνει ωορρηξία (το είχα καταλάβει κιόλας το βράδυ)Αν δεν μου έκανε υπέρηχο,θα με ταλαιπωρούσε τζάμπα κ θα πλήρωνα κιόλας. Στις επόμενες δύο προσπάθειες,όπου έκανα φυσικό τροποποιημένο,είχα πιο καλά αποτελέσματα με τα φάρμακα και ευτυχώς κάναμε 7βλαστοκυστες 😊(στην μια είχα δέκα ωάρια και στην επόμενη τρια.Κ πάλι κάναμε υπέρηχο πριν τις ωοληψιες)

Ο υπέρηχος πριν την ωοληψια δεν κοστίζει,ούτε είναι κόπος.Καλο θα ήταν να γίνεται από όλους τους γιατρούς,σε κάθε ωοληψια,για να ξέρουμε και εμείς τι μας περιμένει.Καλο κάνει😊

Η ovitrell όμως δεν γίνεται για να ωριμάσουν και να μην κάνεις ωορρηξία?Οκ δεν λέω ότι είναι κόπος να κάνεις υπέρηχο. Αλλά πχ εγώ στην πρώτη διέγερση βλέπαμε 9 και τελικά είχα 18 που πήραν. Και στην δεύτερη βλέπανε 10 και πήρα 10. Γενικά εγώ δεν βγάζω λίγα οπότε δεν μου το είπε κανείς γιατρός και δεν το ήξερα κιόλας.

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Losr είπε:

Η ovitrell όμως δεν γίνεται για να ωριμάσουν και να μην κάνεις ωορρηξία?Οκ δεν λέω ότι είναι κόπος να κάνεις υπέρηχο. Αλλά πχ εγώ στην πρώτη διέγερση βλέπαμε 9 και τελικά είχα 18 που πήραν. Και στην δεύτερη βλέπανε 10 και πήρα 10. Γενικά εγώ δεν βγάζω λίγα οπότε δεν μου το είπε κανείς γιατρός και δεν το ήξερα κιόλας.

Είχα κάνει την οβιτρελ,αλλά δυστυχώς η ωορρηξία είχε γίνει.Εσυ όντως είχες πολλά ωάρια,18 είναι σούπερ αριθμός,μπράβο σου❤️ 😊Ε σ' αυτή την περίτωσή δεν ήταν απαραίτητο,απλά για δική σου ενημέρωση καλό θα ήταν να σου πουν

Διαφημίσεις

1 hour ago, Blue Velvet said:

Είχα κάνει την οβιτρελ,αλλά δυστυχώς η ωορρηξία είχε γίνει.Εσυ όντως είχες πολλά ωάρια,18 είναι σούπερ αριθμός,μπράβο σου❤️ 😊Ε σ' αυτή την περίτωσή δεν ήταν απαραίτητο,απλά για δική σου ενημέρωση καλό θα ήταν να σου πουν

Εγώ έχω αποφασίσει ότι αυτήν την φορά δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου ούτε να ανχωθω ούτε να ψάχνω τι κάνουν ούτε να σκέφτομαι μη σου πω δεν θα ρωτάω κιόλας. Εκτός αν δω κάτι τέλειος ακραίο στην διαδικασία.  Θα τους αφήσω να κάνουν την δουλειά τους και εγώ απλώς θα εκτελώ.Τις προηγούμενες φορές όλο και κάτι έλεγα όλο και άποψη είχα. Στην πρώτη ήμουν φουλ ανχωμενη με κρίσεις άγχους στην δεύτερη σχεδόν τα ίδια όχι σε τόσο βαθμό με την πρώτη. Στην δεύτερη μόνο στην εμβρυομεταφορα ήμουν χαλαρή. Θα μου πεις τώρα πως θα το καταφέρεις? Ε έχει μπει στο μυαλό μου ότι δεν περνάνε από το χέρι μας κάποια πράγματα οπότε όσο και να ανχωνομαι εγώ δεν θα αλλάξει κάτι. Έχω πει κιόλας ότι είναι η τελευταία μου προσπάθεια οπότε θα την αφήσω εντελώς χαλαρή. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 31 λεπτά , Losr είπε:

Εγώ έχω αποφασίσει ότι αυτήν την φορά δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου ούτε να ανχωθω ούτε να ψάχνω τι κάνουν ούτε να σκέφτομαι μη σου πω δεν θα ρωτάω κιόλας. Εκτός αν δω κάτι τέλειος ακραίο στην διαδικασία.  Θα τους αφήσω να κάνουν την δουλειά τους και εγώ απλώς θα εκτελώ.Τις προηγούμενες φορές όλο και κάτι έλεγα όλο και άποψη είχα. Στην πρώτη ήμουν φουλ ανχωμενη με κρίσεις άγχους στην δεύτερη σχεδόν τα ίδια όχι σε τόσο βαθμό με την πρώτη. Στην δεύτερη μόνο στην εμβρυομεταφορα ήμουν χαλαρή. Θα μου πεις τώρα πως θα το καταφέρεις? Ε έχει μπει στο μυαλό μου ότι δεν περνάνε από το χέρι μας κάποια πράγματα οπότε όσο και να ανχωνομαι εγώ δεν θα αλλάξει κάτι. Έχω πει κιόλας ότι είναι η τελευταία μου προσπάθεια οπότε θα την αφήσω εντελώς χαλαρή. 

Και πολύ καλά θα κάνεις ! Να κάνεις αυτό που σε αγχωνει λιγοτερο ❤️ Να σου ευχηθώ να πάνε όλα σούπερ και σε λίγο καιρό να κρατας το μπεμπακι σου αγκαλιά ❤️

πρίν από 20 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Και πολύ καλά θα κάνεις ! Να κάνεις αυτό που σε αγχωνει λιγοτερο ❤️ Να σου ευχηθώ να πάνε όλα σούπερ και σε λίγο καιρό να κρατας το μπεμπακι σου αγκαλιά ❤️

On 14/3/2025 at 4:47 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Η ενδοκρινολόγος που είχα πάει μου είχε πει ότι προηγ μέρες φορτώνεις παραπάνω υδατάνθρακα. Οπότε το να κάνεις διατροφή δεν θα είναι ενδεικτικό. Μήπως να ρωτήσεις καλύτερα ενδοκρινολόγο;;

Κορίτσια για σας και πάλι, είμαι αυτή που πετάγεται στο άσχετο για να σας ρωτήσει κάτι, σας διαβάζω όμως χωρίς να συμμετέχω γιατί δεν ξέρω τπτ από εξετάσεις από γιατρούς ή για εξωσωματική. Στις εγκυουλες να ευχηθώ με το καλό τα μωράκια τους και σε εμας τις υπόλοιπες με το καλό να βρούμε το σποράκι μας. Ηταν να ξεκινήσω σε 8 μέρες που θα είχα περιοδο με cerpafar tabl 2 την ημέρα για 5 ημέρες. Επίσης μου είπε να αγοράσω orgalutran ING σε κουτί των 5, ovitrelle και ίσως και altermon 75. Πως σας φαίνεται αυτή η αγωγή για φυσικο τροποποιήμενο; και επίσης μου ήρθε περίοδος σήμερα 8 μέρες νωρίτερα έστειλα να ειδοποιήσω και μου ζήτησε αύριο υπέρηχο να δει αν είναι περίοδος η κυστη για να μην κάνω τσάμπα την αγωγή. Ρε κορίτσια αλήθεια δεν καταλαβαίνω τπτ, είναι χαος όλα μέσα στο κεφάλι μου, έχω πελαγώσει, με κυριεύει το άγχος. Συγνώμη και σας ευχαριστώ που είστε εδώ.

7 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Εμένα είχαν και τα 2παιδια μου αυτό το "μπαλάκι"(δίδυμα )!είναι πολύ σύνηθες κ φυσικά πήγαν όλα καλά!!έκανα απλά νιπτ για ψυχολογικούς λόγους!Σου εύχομαι με το καλό το μωράκι σου!

• Ευχή 1

πρίν από 3 λεπτά , Lotos είπε:

Εμένα είχαν και τα 2παιδια μου αυτό το "μπαλάκι"(δίδυμα )!είναι πολύ σύνηθες κ φυσικά πήγαν όλα καλά!!έκανα απλά νιπτ για ψυχολογικούς λόγους!Σου εύχομαι με το καλό το μωράκι σου!

Αχ σ' ευχαριστώ πάρα πολύ  ❤️ Μακάρι και το δικό μου το μωράκι να είναι υγιές 🙏 Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου κορίτσι μου !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...