Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τα έχουμε ακουσει όλα εδώ μέσα..κ όμως την έβαλαν τη γυναίκα για ωοληψια χωρίς να της κάνουν υπέρηχο για να διαπιστώσουν πόσα ωάρια θα της πάρουν. Αν σου έκαναν μέθη και μετά υπέρηχο,είναι απλα τραγικοί. Εγώ την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια, κάνω υπέρηχο και διαπιστώνει ο γιατρός πως το ένα από τα δύο ωάρια είχε "σκάσει" και ευτυχώς δεν με νάρκωσαν τζάμπα. Φαντάσου πόσες γυναίκες τις βάζουν μέθη χωρίς να προηγηθεί υπέρηχος κ πόσες δεν βγάζουν κανένα ωάριο κ τρώνε τζάμπα ταλαιπωρία..

Κι εμένα δεν μου έκαναν υπέρηχο πριν την ωοληψια παρά μόνο στο φυσικό κύκλο που ήταν ένα το ωάριο.

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , kate82 είπε:

Ακόμα γιατί έτσι, σ είπαν θα κάνουν κάποια άλλη διαδικασία???

Με συγχωρείς αλλά δε καταλαβαίνω την ερώτηση. Ποια άλλη διαδικασία ; Δεν υπάρχει κάτι να γίνει περαιτέρω. Το έμβρυο δε θα καταψυχθεί. 

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Με συγχωρείς αλλά δε καταλαβαίνω την ερώτηση. Ποια άλλη διαδικασία ; Δεν υπάρχει κάτι να γίνει περαιτέρω. Το έμβρυο δε θα καταψυχθεί. 

Μήπως έκανες προεμφυτευτικο ,άρα κατευθείαν πας για ετ??? 

πρίν από 26 λεπτά , MK2012 είπε:

Μάλλον έχεις μπερδεύει με άλλη κοπέλα.

Όχι βρέ απλά μου φαίνεται περίεργο που δεν σε ενημέρωσαν ακόμα για το κατάληξη γιατί έχουν περάσει 6 μέρες, Σάββατο δεν έκανες ωοληψια και τρίτη prp ? 

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Όχι βρέ απλά μου φαίνεται περίεργο που δεν σε ενημέρωσαν ακόμα για το κατάληξη γιατί έχουν περάσει 6 μέρες, Σάββατο δεν έκανες ωοληψια και τρίτη prp ? 

Με ενημέρωσαν αλλά μάλλον δεν εχεις διαβάσει απο χθες. Αν μπορείς σε παρακαλώ διάβασε ο,τι έχω γράψει από χθες το απόγευμα γιατί δεν έχω τη δύναμη να τα επαναλάβω. 

πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Με ενημέρωσαν αλλά μάλλον δεν εχεις διαβάσει απο χθες. Αν μπορείς σε παρακαλώ διάβασε ο,τι έχω γράψει από χθες το απόγευμα γιατί δεν έχω τη δύναμη να τα επαναλάβω. 

,συγνώμη δεν είδα κάτι, χίλια συγνώμη 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Είμαι 33 με σταθερό κύκλο και εγω και επιβεβαιωμένη ωορρηξία. Τουλάχιστον επιβεβαιωμένη μέχρι πριν 1 χρόνο που ξεκίνησα ωοληψιες γιατί τώρα είναι «τεχνητή» η κατάσταση και δε ξέρω τι θ έκανε ο οργανισμος από μονοσ Του. Η ΑΜΗ μου ήταν πέρσι 0,4 και φέτος 0,3. Μετρημένη στο ίδιο εργαστήριο. Έχω κάνει διεγερση και εγώ με το meriofert με 2 ωάρια τη μια φορά και 3 την δεύτερη και πήρα 1 βλαστοκυστη. Οταν είχα 3 ωάρια ανταπόκριση, ήταν όλα ανώριμα (στη δεύτερη διέγερση δλδ). Μετα τις διεγέρσεις έκανα μόνο φυσικούς και φυσικούς τροποποιημένους αφού δεν έχει νόημα να πιέζω τον οργανισμό αν δεν μπορεί να ανταποκριθει. 
Εχω χαμηλή ΑΜΗ 0,8 από τα 25 μου. Το ότι πέταξα χαρταετό και δεν έκανα κατάψυξη είναι άλλη ιστορία. Έχω κάνει εύθραυστο Χ και δε το έχω.

Η ΠΩΑ είναι αποτέλεσμα συνδυαστικό χαμηλής ανταπόκρισης , κακών ορμονών, μειωμένης εφεδρείας και χαμηλής ποιότητας απ ‘ότι φαίνεται εκ του αποτελέσματος.  Από τα 25 ως τα 30 μου κάθε μα κάθε χρόνο η ΑΜΗ σταθερή στο 0,8. Μέχρι που έκανε drop στα μισά σε ένα χρόνο. 

Σ' ευχαριστώ που παρά την ταλαιπωρία και τη στενοχώρια σου μπήκες στη διαδικασία να μου εξηγήσεις. Όσο για την κρυοσυντηρηση που δεν έκανες νωρίτερα μην κατηγορείς τον εαυτό σου, είναι ανωφελο. Ανεφερες κάποια στιγμή ό,τι σου λένε πως επειδή είσαι μικρή θα τα καταφέρεις, το ίδιο ακούω κι εγώ. Τους φυσικούς και τους φυσικούς τροποποιημενους τους έχω κι εγώ στο νου αν δεν πάνε καλέ οι επόμενες δύο διεγερσεις. Παρ' όλα αυτά, γυναίκα στον κύκλο μου που έκανε δεύτερο παιδί στα 44, μου είπε πως εκείνη έχασε 1 χρόνο με φυσικούς τροποποιημενους από τους οποίους πήρε μόνο 3 ωάρια συνολικά, και τελικά την κόρη της την έκανε με διέγερση.  Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τα καταφέρεις γιατί για να το προσπαθείτε τόσο σημαίνει πως το θέλετε πολύ και σας αξίζει ❤️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Σ' ευχαριστώ που παρά την ταλαιπωρία και τη στενοχώρια σου μπήκες στη διαδικασία να μου εξηγήσεις. Όσο για την κρυοσυντηρηση που δεν έκανες νωρίτερα μην κατηγορείς τον εαυτό σου, είναι ανωφελο. Ανεφερες κάποια στιγμή ό,τι σου λένε πως επειδή είσαι μικρή θα τα καταφέρεις, το ίδιο ακούω κι εγώ. Τους φυσικούς και τους φυσικούς τροποποιημενους τους έχω κι εγώ στο νου αν δεν πάνε καλέ οι επόμενες δύο διεγερσεις. Παρ' όλα αυτά, γυναίκα στον κύκλο μου που έκανε δεύτερο παιδί στα 44, μου είπε πως εκείνη έχασε 1 χρόνο με φυσικούς τροποποιημενους από τους οποίους πήρε μόνο 3 ωάρια συνολικά, και τελικά την κόρη της την έκανε με διέγερση.  Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τα καταφέρεις γιατί για να το προσπαθείτε τόσο σημαίνει πως το θέλετε πολύ και σας αξίζει ❤️

Εγώ τη 1 βλαστοκύστη που πήρα από διέγερση τη χρησιμοποίησα ήδη με μηδέν χοριακη. Εύχομαι η διέγερση να δουλέψει για εσένα γιατί κάθε προφίλ είναι διαφορετικό και να δώσει καλά και ποιοτικά έμβρυα. ❤️

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...