-
Από την διαχείριση / Admin news
-
6 ώρες πρίν, anemonii είπε:
Καλημέρα και από εμένα! Πάντως ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σου κρυοσυντηρούν τα 3 ημερών. Εγώ πχ είχα αρκετά ωάρια στη διέγερση λόγω πολυκυστικών, οπότε (όπως το έχω εγώ στο κεφάλι μου τουλάχιστον) είχαν περιθώριο να "πειραματιστούν" ή να "κάψουν" μερικά. Παρόλα αυτά, η εμβρυολόγος μού είπε ότι ναι μεν στόχος είναι να φτάσουμε σε βλαστοκύστες αλλά άμα δουν κάτι περίεργο την 3η μέρα θα τα καταψύξουν. Και έχω δει και σε συζητήσεις παλιότερα να γράφουν κοπέλες ότι τα κατάφεραν με 3 ημερών. Εξάλλου, και οι βλαστοκύστες, ακόμη και οι άριστες, από όσο διαβάζω και εγώ, δεν είναι δεδομένο ότι θα δώσουν εγκυμοσύνη. Και αν είχες και έμβρυα έστω 3 ημερών στην κατάψυξη, πιστεύω θα άλλαζε και η ψυχολογία σου, θα σου έδινε ένα μπουστάρισμα.
Καλησπέρα κι από μένα ξανά. Κι εγώ έχω ακούσει για κοπέλες που με 3 ημερών εκανα υγιέστατα παιδάκια και άλλες που με αριστες βλαστοκύστες δεν ειχαν καν θετική χοριακή, σιγουρα ειναι πολυπαραγοντικό. Επειδη κι εγώ ειμαι σε διαδικασία εξωσωματικής, αλλα δυστυχώς στην πρώτη διέγερση δεν μπορέσαμε να κάνουμε γονιμοποιήσει λόγω μικροβίου στο σπέρμα, αλλά κι ο δικός μου γιατρός μου έχει πει πως επειδη τεχνητές μήτρες δεν υπάρχουν, μπορεί ενα εμβρυο τριών ημερων να συνεχισει στη μήτρα, αλλά να μη συνεχίσει στο εργαστήριο.. Βέβαια, δεν υπάρχει τρόπος να γυρισεις το χρόνο πίσω και να δεις τι θα γινόταν αν ακολουθούσες την άλλη οδό. Θεωρώ πάντως πως θα προτιμουσα εμβρυομεταφορά με τριών ημερών γνωρίζοντας πως ίσως ετσι κι αλλιως το έμβρυο δε θα προχωρουσε αν επαιρνα αρνητική χοριακή, παρά να σκεφτόμουν ότι το "έκαψα" αφήνοντάς το να γίνει βλαστοκύστη που όμως δεν εφτασε ποτέ να γινει.
3 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:Αυτή η λογική του " πληρώνω για να με αναλάβει ο τάδε γιατρός και με παραπέμπει στις μαίες και στους συνεργάτες" εμένα προσωπικά μου κάθεται τρομερά άσχημα.Δεν το έχω βιώσει,γιατί στο κέντρο που ήμουν είχα επικοινωνία μόνο με το γιατρό.Εδω μέσα έχω διαβάσει επίσης ότι πχ έχει κανονιστεί κάποια ωοληψια και αντί να πάει ο γιατρός,έστειλε συνεργάτες του🤷Μια άλλη κοπέλα εδώ μέσα έλεγε ότι την έβαζαν για ωοληψια χωρίς καν να της κάνουν υπέρηχο,μιλάμε για τραγικές καταστάσεις
Με το τελευταίο εννοείς ότι δεν έκαναν υπέρηχο για να δουν μέγεθος ωοθηλακίων ώστε να της πουν να κάνει ov.....le και να γινει μετά τη ωοληψία;
-
Καφέ Εξωσωματικής 2024 !
-
Θέματα
-
- 11.997 απαντήσεις
- 1.200.726 εμφανίσεις
-
- 11.328 απαντήσεις
- 2.237.827 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 144.741 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 504.675 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 147.850 εμφανίσεις
-
-
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 31
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 459 απαντήσεις
- 106.983 εμφανίσεις
-
- 11.997 απαντήσεις
- 1.200.726 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 905 εμφανίσεις
-
- 44 απαντήσεις
- 1.388 εμφανίσεις
-
- 1.180 απαντήσεις
- 136.315 εμφανίσεις
-
- 11.328 απαντήσεις
- 2.237.827 εμφανίσεις
-
- 27 απαντήσεις
- 8.970 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 207 εμφανίσεις
-
- 2.275 απαντήσεις
- 123.710 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 153 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα