Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι αλλά αν τα έμβρυα μας δε φτάνουν σε βλαστοκύστη δε σημαίνει πως είχαν κάποια ανωμαλία; Αρα και σε εμένα η πλειοψηφία των εμβρύων έχουν χρωμοσωμικό θέμα, διόρθωσε με αν κάνω λάθος στο πως το διατυπώνω. Αρα ποια η διαφορά εν τελεί με το να ήμουν 45 όντως; 

Έχω σκεφτεί σε στιγμές απελπισίας να πάω να βάλω τα τελευταία έμβρυα αλλά δε ξέρω πρώτον σε ποιον γιατρό να το κάνω και δεύτερον φοβάμαι πως θα είναι σπασμωδική κίνηση λόγω συναισθηματικής πίεσης. Ο Μαστρ δεν μου είχε ζητήσει να ελέγξω καν το σάκχαρο πριν την ετ που έκανα τον Δεκέμβρη. Από την άλλη τώρα που έκανα prp σκέφτομαι μήπως δώσω 1-2 μήνες να δούμε αν ανήκω στο 30% που αποδίδει (μιας και ο γιατρός μου είπε πως συμπεριφέρομαι απαισιόδοξα λες και ανήκω ήδη στο 70%). Χάος το κεφάλι μου.
      Ο άντρας μου λέει να δώσουμε ως τον Ιούνιο και αν ΔΕΝ, να πάμε να τα βάλουμε και ο,τι γίνει. 

Συμφωνώ μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Καταρχάς μην σε πιάνει πανικός . Βάλε ένα dead line αλλά σε κάθε αποτυχία μην σπας το κεφάλι σου. Νομίζω ότι κάθε μήνα είσαι με κομμένη την ανάσα. Βάλε κάποιο όριο στον εαυτό σου για να αλλάξεις γιατρό για να κάνεις κάτι άλλο αλλά μην πανικοβαλλεσε . 

Τίποτα δεν είναι μάταιο από αυτά που έχεις κάνει . Κάνεις μια προσπάθεια έχεις διορθώσει Κ αλλάξει τόσα πολλά δώσε λίγο χρόνο Κ βάλε ένα χρονικό περιθώριο. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 39 λεπτά , Sofiiii είπε:

Η φύση σε προορίζει για αυτό όπως και τα ζώα και τα έντομα ,αυτό δεν είναι κανένα στερεότυπο που το φύτεψε κάποιος στο μυαλό μας είναι η φυσική εξέλιξη των ειδών ...

Από κει και πέρα κανένας δεν κρίνει κανέναν τουλάχιστον πιστεύω για τις αποφάσεις του ειδικά εδώ μέσα που συζητήσαμε ...

Εάν κάποιοι είναι ελαττωματικοι και είναι αρκετοί στις κοινωνίες μας και τα βλέπουμε όπως λες κάθε μέρα είμαι σίγουρη ότι όλες μας αναφωνουμε κοίτα ποιοι κάνουν παιδιά και που καταλήγουν και πόσοι άλλοι προσπαθούν μια ζωή και δεν τα καταφέρνουν πόσο άδικη είναι η ζωή ...

Αναφέρθηκα στον προορισμό του ανθρώπου ως θηλαστικό ον τώρα αν έχει άλλη ιδιότητα ο άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη πέρα από αυτό θα ήθελα πολύ να ανακαλύψω τι τον κάνει τόσο μαγικό ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το λέω δεν ειρωνεύομαι προσπαθώ να το δω απλά όλα τα άλλα οι αποφάσεις και οι επιλογές είναι παράμετροι 

ας αφησεις καθε ανθρωπο να επιλεξει το σκοπο του. εσυ που νιωθεις θηλαστικο ον ολοκληρωθηκες με τα παιδια. αλλος ολοκληρωνεται με το να υπηρετει την επιστημη του. αλλος με το να γινει ηγετης. αλλος με το να γραφει βιβλια. αλλος με το να παει σε μοναστηρι. αλλος με το να γυρισει ολο τον πλανητη. αλλος με το να κανει γιογκα στο Θιβετ. κοκ. ασε λοιπον τον καθενα να κανει οτι ευχαριστει την ψυχουλα του. δεν χρειαζεται την συγκαταθεση σου ουτε και τη γνωμη σου αν εσυ τον βλεπεις πικραμενο η οχι. το οτι ετσι αισθανεσαι εσυ και αυτος ειναι ο σκοπος της ζωης σου, δεν σημαινει οτι σωνει και ντε ειναι για ολους. και τελος ας υπαρχει και λιγο ενσυναισθηση κακο δεν κανει. γιατι εδω μεσα ειναι πολλες που ακομα παλευουν και αλλες που μπορει να μην τα καταφεραν/καταφερουν ποτε. κι εχουν συμφιλιωθει με αυτο και κοιτανε το μελλον με οσα εχουνε κι οσα αλλα θα χτισουνε εκτος παιδιου. 

@MK2012 τι εγινε κοριτσι μου; σε ενημερωσανε;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 hours ago, Sofiiii said:

Εν μέρει έχεις δίκιο κατά την άποψη μου ,αλλά έχω γνωρίσει αρκετούς ανθρώπους που είχαν και έχουν τα πάντα έχουν ταξιδέψει όλον τον κόσμο έχουν ασχοληθεί με ότι μπορεί άνθρωπος να φανταστεί έχουν αγοράσει τα πάντα ,αλλά σε βάθος χρόνου μια λύπη είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο τους και οι πιο συνειδητοποιημένοι που δεν φοβούνται να αντικρυσουν την αλήθεια τους το ομολογούν ότι έχουν ένα κενό από την μη απόκτηση ενός παιδιού έστω ενός ...

Η λύπη δεν φεύγει ποτέ...

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να διαλύσεις όλη σου την ζωή (όχι εσύ προσωπικά) να μην χαρείς πράγματα αν δεν έρθει. Αυτό πιστεύω εγώ.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Losr είπε:

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να διαλύσεις όλη σου την ζωή (όχι εσύ προσωπικά) να μην χαρείς πράγματα αν δεν έρθει. Αυτό πιστεύω εγώ.

Συμφωνούμε,στην πράξη όμως τι γίνεται; Μικρό ποσοστό πολύ μικρό περνάει αυτήν την λεπτή γραμμή....

πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

ας αφησεις καθε ανθρωπο να επιλεξει το σκοπο του. εσυ που νιωθεις θηλαστικο ον ολοκληρωθηκες με τα παιδια. αλλος ολοκληρωνεται με το να υπηρετει την επιστημη του. αλλος με το να γινει ηγετης. αλλος με το να γραφει βιβλια. αλλος με το να παει σε μοναστηρι. αλλος με το να γυρισει ολο τον πλανητη. αλλος με το να κανει γιογκα στο Θιβετ. κοκ. ασε λοιπον τον καθενα να κανει οτι ευχαριστει την ψυχουλα του. δεν χρειαζεται την συγκαταθεση σου ουτε και τη γνωμη σου αν εσυ τον βλεπεις πικραμενο η οχι. το οτι ετσι αισθανεσαι εσυ και αυτος ειναι ο σκοπος της ζωης σου, δεν σημαινει οτι σωνει και ντε ειναι για ολους. και τελος ας υπαρχει και λιγο ενσυναισθηση κακο δεν κανει. γιατι εδω μεσα ειναι πολλες που ακομα παλευουν και αλλες που μπορει να μην τα καταφεραν/καταφερουν ποτε. κι εχουν συμφιλιωθει με αυτο και κοιτανε το μελλον με οσα εχουνε κι οσα αλλα θα χτισουνε εκτος παιδιου. 

@MK2012 τι εγινε κοριτσι μου; σε ενημερωσανε;

Δεν νομίζω ότι κατάλαβες τίποτα από ότι έγραψα τα παρεξηγησες όλα κ φυσικά παρεξηγησες κι εμένα σαν άνθρωπο κι αυτά που γράφεις δεν τα είπα δεν έχω γράψει κάπου ότι ολοκληρώθηκα εγώ με τα παιδιά και ότι οι άλλοι δεν είναι ολοκληρωμένοι άνθρωποι αν είναι δυνατόν 

14 minutes ago, Sofiiii said:

Συμφωνούμε,στην πράξη όμως τι γίνεται; Μικρό ποσοστό πολύ μικρό περνάει αυτήν την λεπτή γραμμή....

Δεν νομίζω ότι κατάλαβες τίποτα από ότι έγραψα τα παρεξηγησες όλα κ φυσικά παρεξηγησες κι εμένα σαν άνθρωπο κι αυτά που γράφεις δεν τα είπα δεν έχω γράψει κάπου ότι ολοκληρώθηκα εγώ με τα παιδιά και ότι οι άλλοι δεν είναι ολοκληρωμένοι άνθρωποι αν είναι δυνατόν 

Στην πράξη αν δεν τα καταφέρεις δεν τα κατάφερες. Και αν δεν αντέχεις να τα παρατήσεις παλεύεις μέχρι τα 54 που επιτρέπεται και αν έρθει ήρθε. Η πας για υιοθεσία. Εγώ κιόλας είμαι υπέρ. Προτιμω από το να κανω 10 εξωσωματικές να δώσω αυτά Τα λεφτά για να υιοθετήσω. Εξάλλου επειδή το έχω δει το θέμα να ξέρεις από εξωτερικό είναι πιο εύκολο και το κόστος δεν είναι άπιαστο. και δεν ισχύει ότι τα ζώα έχουν επιθυμία τεκνοποίησης όπως εμείς. Κάπου το διάβασα δεν θυμάμαι ποια το είπε. Δηλαδή αν στειρώσεις ένα ζώο δεν υποφέρει όλη του την ζωή αν δεν κάνει άλλο ζωάκι. 

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια μου η ολοκλήρωση του ανθρώπου έρχεται μέσα από τη δημιουργία απογόνων. Καλές κ οι επιστήμες, ταξίδια κλπ αλλά φεύγοντας από τη ζωή χωρίς να αφήσεις απογόνους μου είναι αδιανόητο. Αρρωστημένες καταστάσεις οικογενειών πάντα υπήρχαν κ θα υπάρχουν, αυτό ωστόσο δεν μπορεί να αλλάξει τη φύση μας. Ωραία θα ήταν να το παραβλέψουμε αλλά ας μην χρυσώνουμε το χάπι που δεν μπορούμε να καταπιούμε και βάζω κ τον εαυτό μου μέσα.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Losr είπε:

Στην πράξη αν δεν τα καταφέρεις δεν τα κατάφερες. Και αν δεν αντέχεις να τα παρατήσεις παλεύεις μέχρι τα 54 που επιτρέπεται και αν έρθει ήρθε. Η πας για υιοθεσία. Εγώ κιόλας είμαι υπέρ. Προτιμω από το να κανω 10 εξωσωματικές να δώσω αυτά Τα λεφτά για να υιοθετήσω. Εξάλλου επειδή το έχω δει το θέμα να ξέρεις από εξωτερικό είναι πιο εύκολο και το κόστος δεν είναι άπιαστο. και δεν ισχύει ότι τα ζώα έχουν επιθυμία τεκνοποίησης όπως εμείς. Κάπου το διάβασα δεν θυμάμαι ποια το είπε. Δηλαδή αν στειρώσεις ένα ζώο δεν υποφέρει όλη του την ζωή αν δεν κάνει άλλο ζωάκι. 

Είπα είναι η φύση της αναπαραγωγής δεν είπα ότι είναι η επιθυμία εγώ είπα για τα θηλαστικά 

πρίν από 22 λεπτά , Bubble24 είπε:

Κορίτσια μου η ολοκλήρωση του ανθρώπου έρχεται μέσα από τη δημιουργία απογόνων. Καλές κ οι επιστήμες, ταξίδια κλπ αλλά φεύγοντας από τη ζωή χωρίς να αφήσεις απογόνους μου είναι αδιανόητο. Αρρωστημένες καταστάσεις οικογενειών πάντα υπήρχαν κ θα υπάρχουν, αυτό ωστόσο δεν μπορεί να αλλάξει τη φύση μας. Ωραία θα ήταν να το παραβλέψουμε αλλά ας μην χρυσώνουμε το χάπι που δεν μπορούμε να καταπιούμε και βάζω κ τον εαυτό μου μέσα.

Αν ζεις με την σκέψη ότι σκοπός του ανθρώπου είναι να κάνει απογόνους ας κάνουμε όλοι παιδιά από τα 15 Κ ας μην προσπαθήσουμε για τίποτα άλλο .

Ολοκλήρωση του ανθρώπου είναι να ζήσει ευτυχισμένος όχι να κάνει παιδιά για να ολοκληρωθεί. Δεν χρησωνουμε κανενός χάπι απλά δεν θεωρώ τους ανθρώπους που δεν κάναν παιδιά ανολοκλήρωτος ούτε θεωρω ότι χασαν κάποιο σκοπό. 

Ανολοκλήρωτος είναι ο άνθρωπος που ζει κενά χωρίς δημιουργία χωρις χαρά ητε ζει με παιδιά ητε με ταξίδια ητε με σκυλιά αν ζει χωρίς σκέψη χαρά Κ δημιουργία είναι κενός ακόμα Κ 10 παιδιά να κάνει. 

Έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους που έχουν τα πάντα Κ 10 παιδιά Κ ταξίδια Κ όλα αλλά ζουν στο κενό . Χωρίς ευτυχία χωρίς χαρά . Αυτοί είναι ανολοκλήρωτοινκ δεν έχουν κλεισει κανένα σκοπό 

• Μου αρέσει 6

4 minutes ago, Sofiiii said:

Είπα είναι η φύση της αναπαραγωγής δεν είπα ότι είναι η επιθυμία εγώ είπα για τα θηλαστικά 

Βλέπεις όμως θλιμμένο ένα σκυλάκι η μια γατούλα που δεν έκαναν γατάκια η κουταβάκια?Συμφωνώ ότι υπάρχουν και γυναίκες που μέχρι να πεθάνουν θα το έχουν αγκάθι αν δεν κάνουν παιδιά. Αλλά δεν είμαι σίγουρη αν αυτό το αγκάθι θα είναι επειδή δεν έδωσαν κάπου αγάπη η από εγωισμό που δεν τα κατάφεραν. Γιατί ακόμα και η τεκνοποίηση περιέχει εγωιστικά στοιχεία. Και ας πούμε και αρνητικά συναισθήματα επειδή εσύ δεν έχεις και οι άλλοι έχουν. Anyway δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε τόσο πολύ. Εγώ λέω ότι ο καθένας πρέπει να το παλέψει μέχρι εκεί που αντέχει. Και αν δεν γίνει οκ μπορείς να κάνεις υιοθεσία μπορεί και όχι ότι διαλέξει ο καθένας. Η υπεύθυνη μου στο Γραφείο το έχει δηλώσει ότι δεν θέλει παιδιά. Και τη πιστεύω γιατί την ξέρω και την τιμά που αναγνωρίζει στον εαυτό της ότι δεν μπορεί να μεγαλώσει ένα παιδί. Αναγνωρίζει στον εαυτό της στοιχεία που δεν είναι καλό να τα έχει ένας γονιός. Γνωρίζω και περίπτωση που είχε κάνει τα πάντα μέχρι και ανάποδα την είχαν πείσει να κρεμιέται και τελικά κατέληξε με ψυχοφαρμακα μετά την εμμηνόπαυση. Παιδί δεν κατάφερε να κάνει. Και ξέρω την ιστορία της γιατί εμένε δυο στενά πιο κάτω από το εξοχικό μας. Αυτή η γυναίκα πεθανε πριν 10 χρόνια και σχετικά νέα γύρω στα 60-65 από τον καημό της. Ακόμα την θυμάμαι που πέρναγες από το σπίτι της και μόνο αυτό έλεγε. Αλλά είναι νορμαλ αυτό? Ενα παιδάκι χρειάζεται μια υγιή μαμά και σωματικά και ψυχολογικά. 

3 minutes ago, linaa said:

Αν ζεις με την σκέψη ότι σκοπός του ανθρώπου είναι να κάνει απογόνους ας κάνουμε όλοι παιδιά από τα 15 Κ ας μην προσπαθήσουμε για τίποτα άλλο .

Ολοκλήρωση του ανθρώπου είναι να ζήσει ευτυχισμένος όχι να κάνει παιδιά για να ολοκληρωθεί. Δεν χρησωνουμε κανενός χάπι απλά δεν θεωρώ τους ανθρώπους που δεν κάναν παιδιά ανολοκλήρωτος ούτε θεωρω ότι χασαν κάποιο σκοπό. 

Ανολοκλήρωτος είναι ο άνθρωπος που ζει κενά χωρίς δημιουργία χωρις χαρά ητε ζει με παιδιά ητε με ταξίδια ητε με σκυλιά αν ζει χωρίς σκέψη χαρά Κ δημιουργία είναι κενός ακόμα Κ 10 παιδιά να κάνει. 

Έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους που έχουν τα πάντα Κ 10 παιδιά Κ ταξίδια Κ όλα αλλά ζουν στο κενό . Χωρίς ευτυχία χωρίς χαρά . Αυτοί είναι ανολοκλήρωτοινκ δεν έχουν κλεισει κανένα σκοπό 

Συμφωνώ μαζί σου 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 31 λεπτά , Bubble24 είπε:

Η ολοκλήρωση του ανθρώπου έρχεται με την ευτυχία του. Το τι κάνει ευτυχισμένο κάθε άνθρωπο είναι καθαρά προσωπικό. Για άλλον μπορεί να είναι τα παιδιά και η οικογένεια, για άλλον τα ταξίδια, για άλλον τα χρήματα κλπ. Όλα αποδεκτά!

• Μου αρέσει 10

32 minutes ago, Bubble24 said:

Διαφωνω, δεν κάνουν όλοι για γονείς και δεν είναι όλοι για γονείς. Πχ πισπιριγκου. Καλύτερα να έκανε ταξίδια η τύπισσα. Δεν χρυσωνουμε κανένα χάπι. Εγώ λέω όμως εγώ (για μένα μιλαω) Έχω κάνει 4 εμβρυομεταφορες και έχω 4 αποβολές. Και έχω ψάξει τα παντα. Και κάνω το μέγιστο αλλά για πόσο ακόμα. Είμαι ήδη 41 και έχω περάσει από τα 41 μου χρόνια τα 28 μου σε νοσοκομεία με γιατρούς αρχικά με το θέμα της καρδιάς και μετά με το θέμα παιδί. Αν και την επόμενη φορά δεν τα καταφέρω εγώ προσωπικά θα είμαι οκ με τον εαυτό μου. Γιατί προσπάθησα πολύ και με φυσικό τρόπο και με εξωσωματικές.Και θα κοιτάξω όσα χρόνια έχω μπροστά μου να κάνω όσα πιο πολλά μπορώ για να περάσω καλά. Γιατί είναι πολλά τα χρόνια που δεν γινόταν να είμαι όπως οι άλλοι. Δεν μου επιτρεπόταν πολλά πράγματα για χρόνια. Και όταν θα είμαι 80 θα έχω προσπαθήσει αυτό το μείον που είμαι τώρα να το έχω κάνει συν. 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Losr είπε:

Αλλά είναι νορμαλ αυτό

Νομίζω με αυτή την φράση τα είπες όλα . Είναι υγιές να μαραζώσεις επειδή δεν έκανες παιδί. Πιστεύω ότι Κ παιδί να έκανε πάλι δυστηχισμενη θα ήταν . Θα κρεμόταν πάνω απτό παιδί Κ ότι δεν θα της άρεσε θα την έκανε δυστηχισμενη 

2 minutes ago, linaa said:

Νομίζω με αυτή την φράση τα είπες όλα . Είναι υγιές να μαραζώσεις επειδή δεν έκανες παιδί. Πιστεύω ότι Κ παιδί να έκανε πάλι δυστηχισμενη θα ήταν . Θα κρεμόταν πάνω απτό παιδί Κ ότι δεν θα της άρεσε θα την έκανε δυστηχισμενη 

Ακριβώς. Με τέτοιο καημό που είχε θα του έκανε πάρα πολύ κακό. Τα παιδιά είναι ανεξαρτητα όντα και τα φέρνουμε στη ζωή με σκοπό να ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν. Ούτε για τα γερατεια μας ούτε για τίποτα. 

• Μου αρέσει 2

Εγώ πιστεύω πως το να γίνεις γονιός είναι ίσως η ύψιστη νοηματοδότηση της ζωής, λόγω της ύψιστης σχέσης αγάπης που δημιουργείται. Ακόμη και μια μάνα που σκοτώνει το παιδί της, πάλι αυτή η σχέση της είναι το πιο σημαντικό πράγμα που σημαδεύει τη ζωή της. Η γονεϊκοτητα δεν εγγυάται την ευτυχία, επουδενί- σε ορισμένους μάλιστα φέρνει και δυστυχία. Όμως σίγουρα δίνει ένταση, βάθος και νόημα στη ζωή. Αυτό το νόημα οι άνθρωποι το ψάχνουν και μέσα από τη γνώση, την τέχνη, την επιστήμη, την κοινωνική προσφορά κλπ. και σίγουρα μπορούν να βρουν την ευτυχία μέσα από όλα αυτά και να ζήσουν πολύ όμορφα και με πληρότητα. Αλλά όποιος έχει γίνει και γονιός, με σχεδόν απόλυτη βεβαιότητα θα σου πει ότι ο κορυφαίος ρόλος του στη ζωή ήταν αυτός.

• Μου αρέσει 5

3 ώρες πρίν, linaa είπε:

Δεν μίλησα για την πίκρα που νιώθει κάποιος άνθρωπος την στιγμή που αποτυγχάνει αυτό είναι το φυσιολογικό. Σε βάθος χρόνου η ζωή σου χωρίς παιδί δεν είναι πικραμένη όμως . Δεν μπορώ να πω πικραμένο κάποιον που τελικά δεν έκανε παιδί . Το θέμα είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου . 

εγω πιστεύω ότι αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα στερεότυπα Κ η πίεση της κοινωνίας πολλές γυναίκες δεν θα κάναν παιδί τελικά. Δυστυχώς ακόμα Κ τώρα υπάρχει μεγάλη πίεση ότι αν δεν κάνεις παιδί δεν είσαι σοβαρός αποκλείεσε από παρέες υπάρχει η σκέψη ότι είσαι παράξενος. Μην γελιομαστε. 

Κορίτσι μου η θεία είχε ζήσει σε μια κοινωνία με στερεότυπα βαθειά ριζωμένα . Το παιδί δεν είναι παρέα στα γεράματα . Ούτε όλα τα παιδιά είναι πετυχημένα για να τα καμαρώνεις στα γεράματα .Αν κάποιος αποκτήσει κανένα παιδί με προβλήματα εκεί να δεις τι ωραία ζωή μετά θα λέει ότι κάνει. 

Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις. Απλά πιστεύω δεν εμβαθύνουν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο σε αυτά καθώς σε λυπάται μια ολόκληρη κοινωνία αν μείνεις άτεκνος ενώ μπορεί να σαι πολυ πιο ευτυχισμένος. 

Δεν έχεις παιδί, έχεις καημό.

Έχεις παιδί, έχεις εκατό καημούς.

Έτσι λένε.

@MK2012 όλα καλά κορίτσι μου?

1 hour ago, Bubble24 είπε:

Η ολοκλήρωση ενός ανθρώπου είναι προσωπική υπόθεση.

Μου θυμίζει φράσεις που άκουγα, δεν είστε οικογένεια με τον άντρα σου τώρα που δεν έχετε παιδί, είστε απλά ανδρόγυνο.

Αχ δεν μπορώ όμως.

• Μου αρέσει 5

πρίν από 44 λεπτά , Losr είπε:

Διαφωνω, δεν κάνουν όλοι για γονείς και δεν είναι όλοι για γονείς. Πχ πισπιριγκου. Καλύτερα να έκανε ταξίδια η τύπισσα. Δεν χρυσωνουμε κανένα χάπι. Εγώ λέω όμως εγώ (για μένα μιλαω) Έχω κάνει 4 εμβρυομεταφορες και έχω 4 αποβολές. Και έχω ψάξει τα παντα. Και κάνω το μέγιστο αλλά για πόσο ακόμα. Είμαι ήδη 41 και έχω περάσει από τα 41 μου χρόνια τα 28 μου σε νοσοκομεία με γιατρούς αρχικά με το θέμα της καρδιάς και μετά με το θέμα παιδί. Αν και την επόμενη φορά δεν τα καταφέρω εγώ προσωπικά θα είμαι οκ με τον εαυτό μου. Γιατί προσπάθησα πολύ και με φυσικό τρόπο και με εξωσωματικές.Και θα κοιτάξω όσα χρόνια έχω μπροστά μου να κάνω όσα πιο πολλά μπορώ για να περάσω καλά. Γιατί είναι πολλά τα χρόνια που δεν γινόταν να είμαι όπως οι άλλοι. Δεν μου επιτρεπόταν πολλά πράγματα για χρόνια. Και όταν θα είμαι 80 θα έχω προσπαθήσει αυτό το μείον που είμαι τώρα να το έχω κάνει συν. 

Είσαι άξια για όλη την προσπάθεια που καταβάλλεις και μπράβο για την υπομονή σου. Ωστόσο, να μην αναφέρουμε ακραία και αρρωστημένα παραδείγματα γονέων γιατί υπάρχουν και άπειρα στον αντίποδα. Το οτι κάποιο δεν είναι σωστοί γονείς δεν μπορεί να αναιρέσει το δεδομένο: χωρίς απογόνους φεύγουμε σαν κούτσουρα από τη ζωή..

1 hour ago, linaa είπε:

Άλλο ο σκοπός και άλλο η ολοκλήρωση! Υπάρχει μεγάλη διαφορά..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...