Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Θα δω πως θα πάει μετά το prp και θα κάνω μια συζήτηση πάλι. 

Ναι και εγώ την ίδια απορία έχω. Από τέλος Γενάρη έχω δώσει 6 ωάρια σε αυτό το εμβρυολογικό και είχαμε 2 γονιμοποιήσεις και 0 βλαστοκύστες ενώ πριν είχαμε τελευταία βλαστοκύστη 2/1/2025. Δεν είναι δα τόσο παλιά να έχουν αλλάξει ΤΟΣΟ τα πράγματα. Αλλά δε μπορώ να πιστέψω πως ένα τόσο μεγάλο κέντρο δεν έχει καλό εμβρυολογικό ! Πραγματικά είμαι πολύ μπερδεμένη πάλι για το τι πρέπει να κάνω μετά.

Αν οι γονιμοποιήσεις σας φτάνουν στις 3 ημέρες στη θέση σου θα ζητούσα να τα μεταφέρουν σε αυτό το στάδιο. Πολλά κέντρα στο εξωτερικό, και στην Αμερική δουλεύουν με 3 ημερών έμβρυα σε περιπτώσεις ακραίας ή ανεξήγητης υπογονιμότητας γιατί για να πάει ένα έμβρυο από 3 σε 5 -6 ημέρες σε εργαστηριακές είναι μεγάλο άλμα. Από όσο ξέρω τα 3 ημερών προτείνονται σε περιπτώσεις που παράγονται ελάχιστα έμβρυα <5, ενώ οι βλαστοκύστες ενδείκνυται σε περιπτώσεις γυναικών που παράγουν πολλά ωοθυλάκια για να κάνουν τη βέλτιστη επιλογή.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , Sofiiii είπε:

Πρωτο σκέλος όταν κάποιος έχει προσπαθήσει με ότι ήταν δυνατόν όλη του τη ζωή και δεν τα κατάφερε τι έμεινε αν όχι λύπη η και πίκρα;

Για τα άλλα δύο που λες δεν είναι θέμα κενού ακριβώς είναι ότι κάτι λείπει πάντα είναι ένα συναίσθημα που αιωρείται επειδή δεν έχεις τελέσει αυτό για το οποίο προορίζεται ο άνθρωπος δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω ...

καλα εγω διαφωνω καθετα οτι γι αυτο προοριζεται ο ανθρωπος. ειδαμε και πολλους ανθρωπους που προοριζονταν λοιπον γι αυτο, το πετυχαν και μετα σκοτωσαν τα παιδια τους. ας μην αναφερθω σε γνωστες και προσφατες περιπτωσεις. επισης εγω βγαζω το καπελο σε γυναικες και ζευγαρια που απολυτα συνειδητοποιημενα αποφασιζουν οτι στη ζωη τους ΔΕΝ θελουν να κανουν παιδι και μια χαρα ολοκληρωμενοι ειναι και βρισκουν τον προσωπικο προορισμο τους ο καθενας ξεχωριστα. δεν χωρανε πλεον κοινωνικοι καθωσπρεπισμοι, στεγανα, στερεοτυπα και ενα καρο οπισθοδρομικες αντιληψεις, στη ζωη κανενος ανθρωπου και συγκεκριμενα καμιας γυναικας. φτανει πια με το να κρινουμε εμεις απο αυτα που εχουν φυτεψει στο δικο μας μυαλο, ποιος ειναι ο προορισμος ενος αλλου ανθρωπου! ας αφησουμε καθεμια να ζησει την ζωη της οπως η ιδια αποφασιζει κι επιθυμει!

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , Sofiiii είπε:

Πρωτο σκέλος όταν κάποιος έχει προσπαθήσει με ότι ήταν δυνατόν όλη του τη ζωή και δεν τα κατάφερε τι έμεινε αν όχι λύπη η και πίκρα;

Για τα άλλα δύο που λες δεν είναι θέμα κενού ακριβώς είναι ότι κάτι λείπει πάντα είναι ένα συναίσθημα που αιωρείται επειδή δεν έχεις τελέσει αυτό για το οποίο προορίζεται ο άνθρωπος δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω ...

Κορίτσια συγνώμη κιόλας εγώ θα το πω λαϊκά ,όποιος πει ότι δεν νιώθει πίκρα ή θλίψη ή απογοήτευση που δεν έχει καταφέρει να κάνει παιδί είναι μπούρδες... εκ του ασφαλούς όλα ρόδινα είναι και λέμε πολλές μαλκ@@ουλες .... μην ακούω χαζά η θεία μου ήταν 88 χρόνων στα μάτια της πάντα υπήρχε μια θλίψη όταν μεγαλώσα και άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται την είχα ρωτήσει θεία μου γιατί είσαι πάντα θλιμμένη, η απάντηση της ήταν όσο ζούσε ο άντρας μου ξεχνιομουν πονούσαμε αλλά ξεχνιομουν ,τώρα λέει που είμαι μόνη μου συνηδητοποιησα ότι ήταν λάθος που δεν υιοθέτησαμε ένα παιδάκι όχι για συντροφιά αλλά για την αγάπη. Δεν την ρώτησα τι εννοούσε ποτέ για την αγάπη γιατί αισθάνθηκα κάπως που την έβαλα σ αυτήν την διαδικασία ...

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

On 19/3/2025 at 6:07 ΜΜ, Blu24 είπε:

Βρε κορίτσια εγώ τώρα περιμένω κανονικά περίοδο την Κυριακή ; Αλλά σήμερα έκοψα τα φάρμακα τ πρωί πήρα τα τελευταία μόνο λέτε να μου έρθει αύριο η θα έρθει κανονικά την Κυριακή ; Υποφέρω από τον πόνο πάντως ..

Καλησπέρα, νομίζω ότι μετά από 3-4 μερες έρχεται η περίοδος. Εμένα στις αποτυχημένες που είχα, περίπου μια εβδομάδα μετά που ήρθαν. Πονούσα κ εγώ αλλά ίσως είναι κ από τα φάρμακα μου είχε πει ο γιατρός.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Φυσικά και υπάρχει πίκρα όταν μια γυναίκα προσπαθεί και στο τέλος δεν καταφέρνει να κάνει το μωρό που τόσο επιθυμούσε.Εδω μια αρνητική χοριακη παίρνουμε και πέφτουμε στα πατώματα,η εξωσωματική είναι μια επίπονη διαδικασία τόσο σε ψυχολογικό όσο σε σωματικό επίπεδο κ όσες έχουμε περάσει απο αυτή,το γνωρίζουμε πολύ καλα.Είμαστε τυχερές όσες τα καταφέραμε και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην αμφισβητούμε τα συναισθήματα που νιώθει μια γυναίκα που δεν τα κατάφερε.

Δεν μίλησα για την πίκρα που νιώθει κάποιος άνθρωπος την στιγμή που αποτυγχάνει αυτό είναι το φυσιολογικό. Σε βάθος χρόνου η ζωή σου χωρίς παιδί δεν είναι πικραμένη όμως . Δεν μπορώ να πω πικραμένο κάποιον που τελικά δεν έκανε παιδί . Το θέμα είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου . 

1 hour ago, little miracle είπε:

καλα εγω διαφωνω καθετα οτι γι αυτο προοριζεται ο ανθρωπος. ειδαμε και πολλους ανθρωπους που προοριζονταν λοιπον γι αυτο, το πετυχαν και μετα σκοτωσαν τα παιδια τους. ας μην αναφερθω σε γνωστες και προσφατες περιπτωσεις. επισης εγω βγαζω το καπελο σε γυναικες και ζευγαρια που απολυτα συνειδητοποιημενα αποφασιζουν οτι στη ζωη τους ΔΕΝ θελουν να κανουν παιδι και μια χαρα ολοκληρωμενοι ειναι και βρισκουν τον προσωπικο προορισμο τους ο καθενας ξεχωριστα. δεν χωρανε πλεον κοινωνικοι καθωσπρεπισμοι, στεγανα, στερεοτυπα και ενα καρο οπισθοδρομικες αντιληψεις, στη ζωη κανενος ανθρωπου και συγκεκριμενα καμιας γυναικας. φτανει πια με το να κρινουμε εμεις απο αυτα που εχουν φυτεψει στο δικο μας μυαλο, ποιος ειναι ο προορισμος ενος αλλου ανθρωπου! ας αφησουμε καθεμια να ζησει την ζωη της οπως η ιδια αποφασιζει κι επιθυμει!

εγω πιστεύω ότι αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα στερεότυπα Κ η πίεση της κοινωνίας πολλές γυναίκες δεν θα κάναν παιδί τελικά. Δυστυχώς ακόμα Κ τώρα υπάρχει μεγάλη πίεση ότι αν δεν κάνεις παιδί δεν είσαι σοβαρός αποκλείεσε από παρέες υπάρχει η σκέψη ότι είσαι παράξενος. Μην γελιομαστε. 

πρίν από 38 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια συγνώμη κιόλας εγώ θα το πω λαϊκά ,όποιος πει ότι δεν νιώθει πίκρα ή θλίψη ή απογοήτευση που δεν έχει καταφέρει να κάνει παιδί είναι μπούρδες... εκ του ασφαλούς όλα ρόδινα είναι και λέμε πολλές μαλκ@@ουλες .... μην ακούω χαζά η θεία μου ήταν 88 χρόνων στα μάτια της πάντα υπήρχε μια θλίψη όταν μεγαλώσα και άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται την είχα ρωτήσει θεία μου γιατί είσαι πάντα θλιμμένη, η απάντηση της ήταν όσο ζούσε ο άντρας μου ξεχνιομουν πονούσαμε αλλά ξεχνιομουν ,τώρα λέει που είμαι μόνη μου συνηδητοποιησα ότι ήταν λάθος που δεν υιοθέτησαμε ένα παιδάκι όχι για συντροφιά αλλά για την αγάπη. Δεν την ρώτησα τι εννοούσε ποτέ για την αγάπη γιατί αισθάνθηκα κάπως που την έβαλα σ αυτήν την διαδικασία ...

Κορίτσι μου η θεία είχε ζήσει σε μια κοινωνία με στερεότυπα βαθειά ριζωμένα . Το παιδί δεν είναι παρέα στα γεράματα . Ούτε όλα τα παιδιά είναι πετυχημένα για να τα καμαρώνεις στα γεράματα .Αν κάποιος αποκτήσει κανένα παιδί με προβλήματα εκεί να δεις τι ωραία ζωή μετά θα λέει ότι κάνει. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 45 λεπτά , kate82 είπε:

Μου αρέσει που μου έκανες quote αλλά συμφωνείς 🤣🤣🤣

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Δεν μίλησα για την πίκρα που νιώθει κάποιος άνθρωπος την στιγμή που αποτυγχάνει αυτό είναι το φυσιολογικό. Σε βάθος χρόνου η ζωή σου χωρίς παιδί δεν είναι πικραμένη όμως . Δεν μπορώ να πω πικραμένο κάποιον που τελικά δεν έκανε παιδί . Το θέμα είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου . 

εγω πιστεύω ότι αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα στερεότυπα Κ η πίεση της κοινωνίας πολλές γυναίκες δεν θα κάναν παιδί τελικά. Δυστυχώς ακόμα Κ τώρα υπάρχει μεγάλη πίεση ότι αν δεν κάνεις παιδί δεν είσαι σοβαρός αποκλείεσε από παρέες υπάρχει η σκέψη ότι είσαι παράξενος. Μην γελιομαστε. 

Το τι νιώθει η κάθε γυναίκα δεν είναι  στάνταρ.Υπάρχουν γυναίκες οι οποίες δεν κατάφεραν να το ξεπεράσουν ποτέ και υπάρχουν και εκείνες που μπόρεσαν.Αλλο το αν θα τη χαρακτηρίσεις εσύ πικραμένη και άλλο το αν νιώθει αυτή έτσι,δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο.Και επειδή εμείς οι δυο που μιλάμε έχουμε κάνει παιδιά(συγχώρεσε με αν δεν θυμάμαι αν τα κατάφερες με εξωσωματική η χωρίς)τα όσα λέμε είναι εκ του ασφαλούς.Γιατι τώρα μιλάμε στο φόρουμ και μετά θα πάρουμε αγκαλιά τα παιδιά μας. Δυστυχώς αυτό που για μας είναι πλέον δεδομένο,για άλλες είναι αγώνας ζωής.Ας δείξουμε λίγη περισσότερη ενσυναίσθηση 😊

• Μου αρέσει 9

πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Υπάρχει σε κάτι που δεν υπάρχουν στερεότυπα;στο να μην παντρευτεί κάποιος υπάρχει στερεότυπο στο να κάνει παιδί εκτός γάμου υπάρχει στερεότυπο στο να κάνει μια γυναίκα μόνη της παιδί από επιλογή υπάρχει επίσης ...στις παρέες αυτοί που έχουν παιδιά δεν βγαίνουν με τους άλλους που δεν έχουν και πάει λέγοντας όταν απαλλαγούμε σαν άνθρωποι από όλα αυτά τότε ίσως να γεμίσουμε και τα κενά που λέγαμε παραπάνω γιατί θα υπάρχει και ενσυναίσθηση....

πρίν από 2 λεπτά , Sofiiii είπε:

Μου αρέσει που μου έκανες quote αλλά συμφωνείς 🤣🤣🤣

Δεν ξέρω με ποια συμφωνησα ή όχι, εγώ απλά λέω την άποψη μου ... απλά έδωσα ένα παράδειγμα. Πως είσαι εσύ??? 

πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Υπάρχει σε κάτι που δεν υπάρχουν στερεότυπα;στο να μην παντρευτεί κάποιος υπάρχει στερεότυπο στο να κάνει παιδί εκτός γάμου υπάρχει στερεότυπο στο να κάνει μια γυναίκα μόνη της παιδί από επιλογή υπάρχει επίσης ...στις παρέες αυτοί που έχουν παιδιά δεν βγαίνουν με τους άλλους που δεν έχουν και πάει λέγοντας όταν απαλλαγούμε σαν άνθρωποι από όλα αυτά τότε ίσως να γεμίσουμε και τα κενά που λέγαμε παραπάνω γιατί θα υπάρχει και ενσυναίσθηση....

Αυτό μ άρεσε 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Το τι νιώθει η κάθε γυναίκα δεν είναι  στάνταρ.Υπάρχουν γυναίκες οι οποίες δεν κατάφεραν να το ξεπεράσουν ποτέ και υπάρχουν και εκείνες που μπόρεσαν.Αλλο το αν θα τη χαρακτηρίσεις εσύ πικραμένη και άλλο το αν νιώθει αυτή έτσι,δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο.Και επειδή εμείς οι δυο που μιλάμε έχουμε κάνει παιδιά(συγχώρεσε με αν δεν θυμάμαι αν τα κατάφερες με εξωσωματική η χωρίς)τα όσα λέμε είναι εκ του ασφαλούς.Γιατι τώρα μιλάμε στο φόρουμ και μετά θα πάρουμε αγκαλιά τα παιδιά μας. Δυστυχώς αυτό που για μας είναι πλέον δεδομένο,για άλλες είναι αγώνας ζωής.Ας δείξουμε λίγη περισσότερη ενσυναίσθηση 😊

Εγώ όποιον έχω γνωρίσει για δικούς μου ανθρώπους μιλάω που δεν τα κατάφεραν ποτέ είναι πολύ λυπημένοι ,πικραμένοι και σαν ζευγάρι μετά από χρόνια ζούνε ναι μεν αγαπημένα και μαζί αλλά λυπημένοι και απλώς πάνε και έρχονται 

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Δεν ξέρω με ποια συμφωνησα ή όχι, εγώ απλά λέω την άποψη μου ... απλά έδωσα ένα παράδειγμα. Πως είσαι εσύ??? 

Αυτό μ άρεσε 

Χαχαχαχα ....εγώ είμαι μια χαρά , ευχαριστώ μου έφυγε το χτεσινό σοκ από την ωοληψια ...και συνήλθα 😭

πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Εγώ όποιον έχω γνωρίσει για δικούς μου ανθρώπους μιλάω που δεν τα κατάφεραν ποτέ είναι πολύ λυπημένοι ,πικραμένοι και σαν ζευγάρι μετά από χρόνια ζούνε ναι μεν αγαπημένα και μαζί αλλά λυπημένοι και απλώς πάνε και έρχονται 

Έτσι είναι βρε κορίτσια μπορεί να υπάρχει αγάπη μεταξύ ζευγαριού αλλά πικρία υπάρχει κακά τα ψέμματα ,μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλάκι μας ,εδώ δεν πετυχαίνει η ετ και ο ένας προσπαθεί να δώσει κουράγιο στον άλλον ενώ ο καθένας μέσα του πνίγεται 

πρίν από 9 λεπτά , Sofiiii είπε:

Χαχαχαχα ....εγώ είμαι μια χαρά , ευχαριστώ μου έφυγε το χτεσινό σοκ από την ωοληψια ...και συνήλθα 😭

Αχ ναι πως τα πήγατε? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Παιδιά στην ζωή ολοι οι άνθρωποι μπορεί να έχουμε κάποια θλίψη για κάτι αυτό διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο το θέμα είναι να μπορέσουμε να δούμε την ζωή μας σαν σύνολο όχι σαν ένα μοναδικό σκοπό. 

Εγώ μπορεί να έχω ένα παιδί αλλά να έχω σοβαρότερο πρόβλημα από μια γυναίκα που δεν έχει παιδί. Οπότε το θέμα είναι ο καθένας να κοιτάει τι πραγματικά έχει στη ζωή του 

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, little miracle είπε:

Η φύση σε προορίζει για αυτό όπως και τα ζώα και τα έντομα ,αυτό δεν είναι κανένα στερεότυπο που το φύτεψε κάποιος στο μυαλό μας είναι η φυσική εξέλιξη των ειδών ...

Από κει και πέρα κανένας δεν κρίνει κανέναν τουλάχιστον πιστεύω για τις αποφάσεις του ειδικά εδώ μέσα που συζητήσαμε ...

Εάν κάποιοι είναι ελαττωματικοι και είναι αρκετοί στις κοινωνίες μας και τα βλέπουμε όπως λες κάθε μέρα είμαι σίγουρη ότι όλες μας αναφωνουμε κοίτα ποιοι κάνουν παιδιά και που καταλήγουν και πόσοι άλλοι προσπαθούν μια ζωή και δεν τα καταφέρνουν πόσο άδικη είναι η ζωή ...

Αναφέρθηκα στον προορισμό του ανθρώπου ως θηλαστικό ον τώρα αν έχει άλλη ιδιότητα ο άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη πέρα από αυτό θα ήθελα πολύ να ανακαλύψω τι τον κάνει τόσο μαγικό ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το λέω δεν ειρωνεύομαι προσπαθώ να το δω απλά όλα τα άλλα οι αποφάσεις και οι επιλογές είναι παράμετροι 

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Παιδιά στην ζωή ολοι οι άνθρωποι μπορεί να έχουμε κάποια θλίψη για κάτι αυτό διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο το θέμα είναι να μπορέσουμε να δούμε την ζωή μας σαν σύνολο όχι σαν ένα μοναδικό σκοπό. 

Εγώ μπορεί να έχω ένα παιδί αλλά να έχω σοβαρότερο πρόβλημα από μια γυναίκα που δεν έχει παιδί. Οπότε το θέμα είναι ο καθένας να κοιτάει τι πραγματικά έχει στη ζωή του 

Ακριβώς αυτό. Δεν έχουμε όλοι τα ίδια βιώματα,δεν νιώθουμε την ίδια θλίψη,είμαστε διαφορετικοί.Οποτε αυτό που είπες στο αρχικό σου μήνυμα,ότι δλδ "όταν έχεις προσπαθήσει δεν υπάρχει πίκρα",δεν ισχύει. Ο καθένας στεναχωριέται για τους δικούς του λόγους και τπτ δεν είναι δεδομένο με τα συναισθήματα 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 28 λεπτά , kate82 είπε:

Αχ ναι πως τα πήγατε? 

Συγνώμη τώρα το είδα βρε κορίτσι μου ,τα πήγαμε όπως το περίμενα ήταν άδειο είχα πολύ ένστικτο ότι θα είναι άδειο και επιβεβαιώθηκα.... 

Επίσης επειδή μάλλον παράμεγαλωσα τα βλέπω όλα τραγικά σε φάση να αναρωτιέμαι τι κάνω τώρα εδώ αν είναι δυνατόν ...

Εκεί είναι η διαφορά σε ότι λέγαμε παραπάνω όπως είπε και η @Blue Velvet εγώ γυρνάω σπίτι μου και εχω άλλη ψυχολογία δεν μπορώ να στεναχωρηθω και δεν προλαβαίνω κιόλας γιατί έχω τα πάντα όλα,ενώ η κοπέλα που γυρνάει μόνη της μετά την αποτυχία έχει μόνο την λύπη 

πρίν από 6 λεπτά , Sofiiii είπε:

Συγνώμη τώρα το είδα βρε κορίτσι μου ,τα πήγαμε όπως το περίμενα ήταν άδειο είχα πολύ ένστικτο ότι θα είναι άδειο και επιβεβαιώθηκα.... 

Επίσης επειδή μάλλον παράμεγαλωσα τα βλέπω όλα τραγικά σε φάση να αναρωτιέμαι τι κάνω τώρα εδώ αν είναι δυνατόν ...

Εκεί είναι η διαφορά σε ότι λέγαμε παραπάνω όπως είπε και η @Blue Velvet εγώ γυρνάω σπίτι μου και εχω άλλη ψυχολογία δεν μπορώ να στεναχωρηθω και δεν προλαβαίνω κιόλας γιατί έχω τα πάντα όλα,ενώ η κοπέλα που γυρνάει μόνη της μετά την αποτυχία έχει μόνο την λύπη 

Έτσι ακριβώς είναι κορίτσι μου ,εγώ σου εύχομαι η επόμενη φορά να είναι και η τυχερή σου ... αλλά από την στιγμή που έχεις μπεμπακι μηνβταλαιπωρεις και πολύ τον εαυτό σου 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...