-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 hour ago, Bubble24 said:
Είσαι άξια για όλη την προσπάθεια που καταβάλλεις και μπράβο για την υπομονή σου. Ωστόσο, να μην αναφέρουμε ακραία και αρρωστημένα παραδείγματα γονέων γιατί υπάρχουν και άπειρα στον αντίποδα. Το οτι κάποιο δεν είναι σωστοί γονείς δεν μπορεί να αναιρέσει το δεδομένο: χωρίς απογόνους φεύγουμε σαν κούτσουρα από τη ζωή..
Άλλο ο σκοπός και άλλο η ολοκλήρωση! Υπάρχει μεγάλη διαφορά..
χωρίς απογόνους φεύγουμε σαν κούτσουρα από τη ζωή..
Διαφωνώ με αυτή την φράση και με αυτήν την νοοτροπία. Άρα θεωρείς ότι κάνοντας παιδί με δωρεά έχεις απόγονο σου? Γιατί εγώ γνωρίζω ότι δεν έχει τίποτα από το DNA σου. Επίσης είναι σαν να μου λες ότι ο επιστήμονας που δεν έκανε παιδιά και αφιέρωσε την ζωή του για να ανακαλύψει πράγματα που μένουν στην ανθρωπότητα φεύγει από την ζωή σαν κούτσουρο? Και είναι σαν να μου λες ότι άμα δεν τα καταφέρουν κάποια ζευγάρια που μπορεί να προσπάθησαν και για χρόνια ότι είναι για λυπηση. Τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνω εγώ. Και δεν παρεξηγουμε ειλικρινά το λέω αλλά είναι πολύ υποτιμητικό αυτό που λες κατά την δική μου άποψη για όλους αυτούς τους ανθρώπους που πάλεψαν με την υπογονιμότητα και για οποίο λόγο δεν τα κατάφεραν. Η για όλους αυτόυς που δεν έκαναν και παιδιά και αφοσιωθηκαν σε κάτι άλλο που προσέφερε στην ανθρωπότητα. Δεν τα λέω για να λογομαχησουμε σε κάτι απλά διαφωνώ πλήρως με αυτό το mindset.
2 hours ago, Ιουλιέτα said:Εγώ πιστεύω πως το να γίνεις γονιός είναι ίσως η ύψιστη νοηματοδότηση της ζωής, λόγω της ύψιστης σχέσης αγάπης που δημιουργείται. Ακόμη και μια μάνα που σκοτώνει το παιδί της, πάλι αυτή η σχέση της είναι το πιο σημαντικό πράγμα που σημαδεύει τη ζωή της. Η γονεϊκοτητα δεν εγγυάται την ευτυχία, επουδενί- σε ορισμένους μάλιστα φέρνει και δυστυχία. Όμως σίγουρα δίνει ένταση, βάθος και νόημα στη ζωή. Αυτό το νόημα οι άνθρωποι το ψάχνουν και μέσα από τη γνώση, την τέχνη, την επιστήμη, την κοινωνική προσφορά κλπ. και σίγουρα μπορούν να βρουν την ευτυχία μέσα από όλα αυτά και να ζήσουν πολύ όμορφα και με πληρότητα. Αλλά όποιος έχει γίνει και γονιός, με σχεδόν απόλυτη βεβαιότητα θα σου πει ότι ο κορυφαίος ρόλος του στη ζωή ήταν αυτός.
Εγώ γνωρίζω προσωπικά μεγάλο συνθέτη που δεν έχει παιδια και δεν ήθελε παιδιά. Βλέπει παιδιά και βγάζει σπυριά. Αλλά η μουσική του είναι παιδί τού. Για εκείνον. Εκείνος είναι ευτυχισμένος. Όνομα δεν θα σας πω για κανέναν λόγο.
Δεν κάνω κάποια επίθεση σε κάποια κοπέλα. Το να διαφωνούμε είναι υγιές.
-
Καφέ Εξωσωματικής 2024 !
-
Θέματα
-
- 11.323 απαντήσεις
- 2.236.906 εμφανίσεις
-
- 11.964 απαντήσεις
- 1.198.184 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 144.591 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 504.250 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 147.675 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.323 απαντήσεις
- 2.236.906 εμφανίσεις
-
- 22 απαντήσεις
- 8.797 εμφανίσεις
-
- 11.964 απαντήσεις
- 1.198.184 εμφανίσεις
-
- 2.275 απαντήσεις
- 123.239 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 106 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 31
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 458 απαντήσεις
- 106.630 εμφανίσεις
-
- 40 απαντήσεις
- 1.186 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 831 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 107 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 368 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα