Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ ολες σας για το ενδιαφέρον. Βλέπω έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα που θα ήθελα πάρα πολύ να σχολιάσω αλλά πραγματικά δεν έχω το κουράγιο να επιχειρηματολογήσω αυτή τη στιγμή.
      Δυστυχώς ενώ ήταν πολύ καλό το γενετικό υλικό που δόθηκε και από τους 2 μας, δε προχώρησε το έμβρυο. Την 3η ημέρα είχε λέει πολύ καλή εικόνα αλλά σταμάτησε εκεί. Δε ξέρω πως έβγαλα τη μέρα στη δουλειά , αλήθεια. 
      Μίλησα με το γιατρό μου, εξακολουθεί και έχει πίστη στην ηλικία μου και στη διαδικασία. Εγώ απορώ λίγο γιατί βέβαια. Είμαι σε φάση ανασυγκρότησης και απελπισίας. Νιώθω πως ψάχνω ψύλλο στα άχυρα και χάνεται το νόημα. Μου είπε πως είμαι συνεχώς απαισιόδοξη και πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου κανονικά, να το βγάλω από το μυαλό μου και να πηγαίνω πιο μαχητικά κάθε μήνα. Δε ξέρω πόσο πιο μαχητικά θέλει να πηγαίνω, αλήθεια. Μου λέει πως νιώθει πως με σέρνει ψυχολογικά κάθε φορα και πρέπει να αλλάξω νοοτροπία, να ασχοληθώ με το σύντροφο μου, τη δουλειά και την οικογένεια μου και να αφήσω το ιατρικό θέμα στο γιατρό. Απορώ που πηγάζει αυτή η σιγουριά. Κοινώς πρέπει να κάνω ωοληψιες μέχρι να σβήσει ο ήλιος και ιιιιισως κάποια στιγμή βρεθεί κάτι. Ισως εν τελεί είμαι τρελή που δε βλέπω μπροστά μου πως δεν έχει νόημα για εμένα αυτή η διαδικασία πλέον και απλά πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου για να «ζήσω» όπως είπε πολύ σωστά η φίλη μας νωρίτερα. Τελοσπαντων, αυτά από εμένα.  

Λυπάμαι πολύ για την έκβαση της γονιμοποίησης..στο εύχομαι ολόψυχα να μείνεις έγκυος σύντομα και να μην ξαναπατησεις σε κλινική εξωσωματικής.Οσο για το πώς πρέπει να νιώθεις,αυτό δεν θα στο πει ούτε το φόρουμ,ούτε ο γιατρός.Εχεις δικαίωμα να νιώσεις όπως θελεις και να κάνεις όσες προσπάθειες αντέχεις. Μια μεγάλη αγκαλιά από μένα ❤️

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 43 λεπτά , Terry1986 είπε:

Πλεον η πλειοψηφια των γιατρων θεωρουν πως παιζει σημαντικο ρολο η αντίσταση στην ινσουλινη και το σακχαρο γενικα.. εννοειται πως για σενα ειναι ακομα πιο δύσκολο π τα μαζεύεις δυσκολα..αλλα κ εμενα με αγχωνει πλεον η ηλικια..οκ εχω καλη ΑΜΗ, εχω πολλες καταβολες αλλα κ παλι μωρο δεν εχω..κανω 3 χρόνια εξωσωματικες με κενα ειτε προσπαθώντας να ισορροπησω ψυχολογικα ειτε για να μαζεψω λεφτα..

Πφφφ..θα περιμένουμε αυριο τα νεακια σου..ελπιζω να ειναι ευχαριζτα ρε κοριτσι μμ..ταλαιπωρεισαι τοσο πολυ.. 😞

Μακάρι δε λες τίποτα.. αλλά μετά από τόση χυλόπιτα είμαι προετοιμασμένη για όλα.. Η τουλάχιστον έτσι νομίζω.. 🙂

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

14 hours ago, Blu24 said:

Γιατί η βλαστοκύστες ήταν χάλια 2BC και 3BC  άρα ήταν αναμενόμενο …εκείνοι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούν να τ πιστέψουν και είναι έκπληκτοι 😂

Η δική μου η τελευταία ήταν 3BC και έπιασε, βιοχημική μεν. Δεν είναι απαραίτητο οι πιο χαμηλές να μην δώσουν.

Να πω κάτι για την ποιότητα των βλαστοκυστεων. Η κουμπάρα μου έβαλε 1 3cc και μια 3bb και έκανε δίδυμα. Γνωρίζω άλλη περίπτωση που έβαλε 2cc και ήταν βέβαιη ότι θα αποτύχει και τελικά η ίδια βλαστοκυστη έκανε ομοζυγωτικα δίδυμα. Δεν λέω ότι γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις αλλά κατά την δική μου άποψη είναι λάθος να προδικαζεις. Η αξιολόγηση μιας βλαστοκυστης γίνεται μόνο μορφολογικά. Αυτό που κρύβει μέσα δεν το ξέρει κανένας. Ξέρω περίπτωση με 4Αα που την έστειλαν προεμφυτευτικο και δεν ήταν υγιής. Και στέλνουν χαμηλότερης ποιότητας και ήταν υγιής. Επίσης εγώ πιστεύω ότι το μυαλό μας έχει πολύ μεγάλη δύναμη. Όταν σκέφτομαι ότι όλα θα πάνε αρνητικά τότε αυτό συμβαίνει. Όταν είμαι χαλαρή και λέω οκ ότι είναι το καλύτερο να γίνει αυτό γίνεται, και δεν αναφέρομαι μόνο στην εξωσωματική. Εγώ πιστεύω ότι όλες μας το πάρα πιέζουμε. Δηλαδή πραγματικά δεν γνωρίζετε άτομα με διαβήτη η αλλά σοβαρά θέματα υγείας που έμειναν φυσιολογικά έγγυος και γέννησαν. Γιατί εγώ γνωρίζω. Όσες μένουν έγγυος είναι σούπερ ο οργανισμός τούς?Όχι. Όλα είναι θέμα στιγμής και τύχης. Να πετύχεις το υγιές. Ακόμα και ο προεμφυτςυιτκοσ δεν είναι πανάκεια, ένα ποσοστό βλέπει. Όσες εξετάσεις και να κάνουμε το πιστεύω ότι είναι θέμα ποιότητας ωαρίων πρωτίστως. Επίσης ναι έχουμε θεοποιήσει όλες τους εξωσωματικους. Δεν κάνω επίθεση σε κάποια το λέω γιατί έγραψα πολλά. 

• Μου αρέσει 13

9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Εκεί ήμουν απο τον Μάρτιο του 2024 ως το Δεκέμβριο του 2024. Δεν έφυγα με πικρία, δε ξέρω αν θα γυρνούσα (ακόμα το εξετάζω) αλλά κάπως παρόμοια με αντιμετώπισε και εμένα μετά την αρνητική χοριακη. Μου λέει έλα να βάλουμε τη τελευταία βλαστοκύστη στα καπάκια στον επόμενο κύκλο. Έκανα όλη την προετοιμασία και τελικά δε προχωρήσαμε γιατί δεν έκανα 2η βλαστοκύστη 5ημερων αλλά 6ημερων. Τεσπα, μεγάλη ιστορία , παρόλα αυτά αν νιώθεις πως δε πιστεύεις πλέον στο γιατρό τότε ναι, καλά κάνεις κ ψάχνεσαι.

Kαλημερα..συγγνωμη που θα ρωτησω αλλα μια γνωστη μ εκανε τεχνητο κυκλο κ μετεφερε 2 βλαστοκυστες μια 5ης κ μια 6ης ημερας..εσενα γτ δε σε αφησε;; Δλδ αν θες να μεταφερεις τωρα σ ειπε ξεχωριστα της 5ης μερας κ σε αλλο κυκλο της 6ης; Μπορεις να βαλεις κ τις 2 μαζι

πρίν από 34 λεπτά , Losr είπε:

Να πω κάτι για την ποιότητα των βλαστοκυστεων. Η κουμπάρα μου έβαλε 1 3cc και μια 3bb και έκανε δίδυμα. Γνωρίζω άλλη περίπτωση που έβαλε 2cc και ήταν βέβαιη ότι θα αποτύχει και τελικά η ίδια βλαστοκυστη έκανε ομοζυγωτικα δίδυμα. Δεν λέω ότι γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις αλλά κατά την δική μου άποψη είναι λάθος να προδικαζεις. Η αξιολόγηση μιας βλαστοκυστης γίνεται μόνο μορφολογικά. Αυτό που κρύβει μέσα δεν το ξέρει κανένας. Ξέρω περίπτωση με 4Αα που την έστειλαν προεμφυτευτικο και δεν ήταν υγιής. Και στέλνουν χαμηλότερης ποιότητας και ήταν υγιής. Επίσης εγώ πιστεύω ότι το μυαλό μας έχει πολύ μεγάλη δύναμη. Όταν σκέφτομαι ότι όλα θα πάνε αρνητικά τότε αυτό συμβαίνει. Όταν είμαι χαλαρή και λέω οκ ότι είναι το καλύτερο να γίνει αυτό γίνεται, και δεν αναφέρομαι μόνο στην εξωσωματική. Εγώ πιστεύω ότι όλες μας το πάρα πιέζουμε. Δηλαδή πραγματικά δεν γνωρίζετε άτομα με διαβήτη η αλλά σοβαρά θέματα υγείας που έμειναν φυσιολογικά έγγυος και γέννησαν. Γιατί εγώ γνωρίζω. Όσες μένουν έγγυος είναι σούπερ ο οργανισμός τούς?Όχι. Όλα είναι θέμα στιγμής και τύχης. Να πετύχεις το υγιές. Ακόμα και ο προεμφυτςυιτκοσ δεν είναι πανάκεια, ένα ποσοστό βλέπει. Όσες εξετάσεις και να κάνουμε το πιστεύω ότι είναι θέμα ποιότητας ωαρίων πρωτίστως. Επίσης ναι έχουμε θεοποιήσει όλες τους εξωσωματικους. Δεν κάνω επίθεση σε κάποια το λέω γιατί έγραψα πολλά. 

Καλημερα..ισχυει αυτο π λες φυσικα..αλλα ηξερα οτι τις cc της απορριπτουν δεν τις μεταφερουν καν

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Natassou85 είπε:

Kαλημερα..συγγνωμη που θα ρωτησω αλλα μια γνωστη μ εκανε τεχνητο κυκλο κ μετεφερε 2 βλαστοκυστες μια 5ης κ μια 6ης ημερας..εσενα γτ δε σε αφησε;; Δλδ αν θες να μεταφερεις τωρα σ ειπε ξεχωριστα της 5ης μερας κ σε αλλο κυκλο της 6ης; Μπορεις να βαλεις κ τις 2 μαζι

Καλημερα..ισχυει αυτο π λες φυσικα..αλλα ηξερα οτι τις cc της απορριπτουν δεν τις μεταφερουν καν

Καλημέρα ! Το πρόβλημα ήταν πως ήθελε να τα βάλει σε ενδομήτριο 5 ημερών και επειδή η μια βλαστοκύστη που θα βάζαμε ήταν φρέσκια, έγινε βλαστοκύστη την 6η ημέρα. Ως εκ τούτου μου είπε πως τη βάζουμε κατάψυξη και τη βάζω στον επόμενο κύκλο με ενδομήτριο 5 ημερών.  Δεν ήταν τεχνητός κύκλος ο δικός μου δλδ. 

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Ναι αυτό μας έφαγε !!! Είσαι μικρή είσαι εύκολη περίπτωση χαχαχα με τα χάλια μου γελάω δεν είναι κάτι 😂😂

Όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει γλύκα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 55 λεπτά , Losr είπε:

Καλημέρα, στο θέμα τον βλαστοκυστεων έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε μια βλαστοκύστη επειδή απλά δεν έχει καλή μορφολογία αλλιώς θα μεταφέραμε μόνο τις ΑΑ και αααντε και τις ΑΒ. Για να τις κρατάνε σημαίνει πως έχουν πιθανότητες να δώσουν κύηση. 
Απλα ήθελα να σταθώ στο θέμα προβλημάτων υγείας. Εγώ είχα μείνει έγκυος φυσικά με σάκχαρο νηστείας 108, με μια αντίσταση στην ινσουλίνη στο θεό και αριθμηστη, με TSH 0,35, ο σύζυγος με 0% ταχεία κινητικότητα και 3% μορφολογία. Έμεινα έγκυος πανεύκολα μετά από 3 μήνες επαφών. Οκ ήταν εξωμήτριο είχα κατασκευαστικό θέμα και δεν προχώρησε. Αλλά πιο εύκολα είχα μείνει έγκυος τότε με τα πάντα αριθμηστα παρά μετά που τα ρύθμισα όλα, φτιάξαμε την μορφολογία και την κινητικότητα και δουλεύουν όλα ρολόι και απλά δεν ξαναδα ποτέ θετικό τεστ στη ζωή μου! Οκ προφανώς όταν δίνεις τόσα λεφτά τα θες όλα να δουλεύουν ρολόι για να μην σου χαλάσουν την πορεία αλλά όπως λες είναι και λίγο θέμα τύχης και για να είμαστε εδώ και να συζητάμε μάλλον δεν μας θέλει και πολύ η τύχη. Που καταλήγουμε; Προσπαθούμε απλά ότι περνάει από το χέρι μας να μην το αφήνουμε στην τύχη του! Προσωπική μου άποψη, εκεί έχω καταλήξει. 

@MK2012 καλή επιτυχία σήμερα! Περιμένουμε τα νέα σου με αγωνία! 🙏🤞

• Μου αρέσει 6

πρίν από 25 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Το πρόβλημα ήταν πως ήθελε να τα βάλει σε ενδομήτριο 5 ημερών και επειδή η μια βλαστοκύστη που θα βάζαμε ήταν φρέσκια, έγινε βλαστοκύστη την 6η ημέρα. Ως εκ τούτου μου είπε πως τη βάζουμε κατάψυξη και τη βάζω στον επόμενο κύκλο με ενδομήτριο 5 ημερών.  Δεν ήταν τεχνητός κύκλος ο δικός μου δλδ. 

Καταλαβα κοριτσι μ .. ειμαι στον γιατρο π εφυγες … αλλα για καποιο λογο εγω δεν μπορω κ δε θελω να φυγω απο αυτον

1 hour ago, Losr είπε:

Συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψες,θέλω να προσθέσω πως το θέμα είναι ότι όλο αυτό το ταξίδι της εξωσωματικής είναι πολύ πιεστικό για κάθε κοπέλα δεν αφήνει χρόνο να ζήσει .Το μυαλό και ο ψυχισμός βρίσκονται διαρκώς σε άκρως πιεστική κατάσταση από το σπίτι,το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον μέχρι τον γιατρό και το κέντρο εξωσωματικής.Δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για την γυναίκα που όλα πέφτουν επάνω σε αυτήν να δει τα πράγματα ήρεμα ,αισιόδοξα και διαφορετικά.Το μόνο που έχει μέσα της είναι η ελπίδα ότι θα τα καταφέρει παλεύοντας με τρικυμίες κάποια στιγμή.Ως αποτέλεσμα η δύναμη του μυαλού δεν μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της ποτέ .... για αυτό ακούγονται ιστορίες που όταν σταματάνε κάποια στιγμή και ηρεμούν έχουν ξαφνική επιτυχία από το πουθενά....

• Μου αρέσει 8

58 minutes ago, Natassou85 said:

Η ιατρική είναι στατιστική. Όλοι αυτοί πάμε βάση στατιστικής. Στην πραγματικότητα όμως δεν ξέρουν σίγουρα 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Συμφωνώ πάρα πολύ ! Ώρες ώρες σκέφτομαι πως αν είναι να συμβεί θα συμβεί, είτε έχω σάκχαρο στο θεό, είτε εκείνη τη περίοδο έχω βιταμίνη D χαμηλότερη. Παραδείγματα φέρνω. Απλά προσπαθούμε εμείς να φτιάξουμε τις καλύτερες συνθήκες για να ευδοκιμήσει η προσπάθεια μας. Οσο για το πόσο θετικά ή αρνητικά βλέπουμε τα πράγματα, επίσης συμφωνώ. Οσες φορές έχω σκεφτεί πιο χαλαρά, συνήθως πάει καλύτερα.

πρίν από 14 λεπτά , Natassou85 είπε:

Καταλαβα κοριτσι μ .. ειμαι στον γιατρο π εφυγες … αλλα για καποιο λογο εγω δεν μπορω κ δε θελω να φυγω απο αυτον

Και εγώ δεν είμαι σίγουρη πως δε θα γυρίσω κάποια στιγμή αν δε δω αποτελέσματα εδώ που είμαι τώρα. Εχω και 2 βλαστοκυστες αφήσει στο γιατρό αυτό. Να ακούσεις το ένστικτο σου. Η κάθε κοπέλα κάνει θεό το γιατρό που της έδωσε παιδί κ το αντίθετο. Πολλά θα ακούσεις κ θα διαβάσεις αλλά μέσα σου ξέρεις καλύτερα.

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Losr είπε:

Συμφωνώ και έχεις απόλυτο δίκιο αλλά πολύ σπάνια θα δώσει μωρό μια κακής ποιότητας βλαστοκύστη και δυστυχώς εγώ όταν ήρθε η ώρα της ετ μου πίστευα πως δεν θα ήμουν αυτή η σπάνια περίπτωση !!! Κυρίως γιατί μας είπαν πως το σπερμα είχε 0% μορφολογία κ εκείνοι προχώρησαν σε γονιμοποίηση …

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Συμφωνώ πάρα πολύ ! Ώρες ώρες σκέφτομαι πως αν είναι να συμβεί θα συμβεί, είτε έχω σάκχαρο στο θεό, είτε εκείνη τη περίοδο έχω βιταμίνη D χαμηλότερη. Παραδείγματα φέρνω. Απλά προσπαθούμε εμείς να φτιάξουμε τις καλύτερες συνθήκες για να ευδοκιμήσει η προσπάθεια μας. Οσο για το πόσο θετικά ή αρνητικά βλέπουμε τα πράγματα, επίσης συμφωνώ. Οσες φορές έχω σκεφτεί πιο χαλαρά, συνήθως πάει καλύτερα.

Είχα ακούσει κάποια στιγμή μια γυναίκα να λέει ένα υγιές έμβρυο ότι και να συμβεί θα γεννηθεί !!! Και ξέρεις τι σκέφτομαι μια φίλη μου έμαθε πως είναι έγκυος στον πέμπτο μήνα δηλαδή δεν πρόσεχε καν έκανε ότι πιο βλαβερό μπορείς να φανταστείς και γεννήθηκε μια υγιεστατη μπέμπα!!! Να σημειώσω πως η φίλη δεν είχε περίοδο λόγω πολυκυστικών ωοθηκών και της ερχόταν μια φορά το χρόνο περίοδο …και έμεινε έγκυος όταν δεν είχε καν περίοδο !!! Ο γιατρός της της είχε πει πως παιδί θα κάνεις μόνο με εξωσωματική !!

εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως ότι και να κάνουμε εμείς ότι και αν είναι αριθμιστο είναι μηδαμινο μπροστά σε ένα γερό και υγιή έμβρυο !! Απλά επειδή ταλαιπωρούμαστε για να το βρούμε κοιτάμε να τα έχουμε όλα τέλεια και οποιαδήποτε αποτυχία την ρίχνουμε στο αιθμιστπ …

• Μου αρέσει 5

@MK2012 ήθελα να σε ρωτήσω εσύ που κάνεις φυσικούς κύκλους με απλά λόγια ποια είναι ακριβώς η διαδικασία στα γρήγορα δεν θέλω να σε κουράσω να μου εξηγείς με ενδιαφέρει αν συμπεριλαμβάνονται κάποιες ενέσεις προς τις μέρες ωορρηξίας κτλ.

πρίν από 45 λεπτά , MK2012 είπε:

Και εγώ δεν είμαι σίγουρη πως δε θα γυρίσω κάποια στιγμή αν δε δω αποτελέσματα εδώ που είμαι τώρα. Εχω και 2 βλαστοκυστες αφήσει στο γιατρό αυτό. Να ακούσεις το ένστικτο σου. Η κάθε κοπέλα κάνει θεό το γιατρό που της έδωσε παιδί κ το αντίθετο. Πολλά θα ακούσεις κ θα διαβάσεις αλλά μέσα σου ξέρεις καλύτερα.

μονο εγω ΔΕΝ θεοποιησα τον γιατρο που εκανα παιδι ; Ισα ισα εχω αποτρεψει και φιλες μου και για πολυ συγκεκριμενους λογους που εγω βιωσα μαζι του. Κι εγω εκτοτε σε αλλον προσπαθω. Για μενα ηταν απλα να γινει, αυτο που λεμε ετυχε τοτε το υγιες εμβρυο. γιατι πρακτικα δεν εκανε κατι διαφορετικο απ τους αλλους. 

• Μου αρέσει 2

27 minutes ago, dimi.tra said:

Καλημέρα, στο θέμα τον βλαστοκυστεων έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε μια βλαστοκύστη επειδή απλά δεν έχει καλή μορφολογία αλλιώς θα μεταφέραμε μόνο τις ΑΑ και αααντε και τις ΑΒ. Για να τις κρατάνε σημαίνει πως έχουν πιθανότητες να δώσουν κύηση. 
Απλα ήθελα να σταθώ στο θέμα προβλημάτων υγείας. Εγώ είχα μείνει έγκυος φυσικά με σάκχαρο νηστείας 108, με μια αντίσταση στην ινσουλίνη στο θεό και αριθμηστη, με TSH 0,35, ο σύζυγος με 0% ταχεία κινητικότητα και 3% μορφολογία. Έμεινα έγκυος πανεύκολα μετά από 3 μήνες επαφών. Οκ ήταν εξωμήτριο είχα κατασκευαστικό θέμα και δεν προχώρησε. Αλλά πιο εύκολα είχα μείνει έγκυος τότε με τα πάντα αριθμηστα παρά μετά που τα ρύθμισα όλα, φτιάξαμε την μορφολογία και την κινητικότητα και δουλεύουν όλα ρολόι και απλά δεν ξαναδα ποτέ θετικό τεστ στη ζωή μου! Οκ προφανώς όταν δίνεις τόσα λεφτά τα θες όλα να δουλεύουν ρολόι για να μην σου χαλάσουν την πορεία αλλά όπως λες είναι και λίγο θέμα τύχης και για να είμαστε εδώ και να συζητάμε μάλλον δεν μας θέλει και πολύ η τύχη. Που καταλήγουμε; Προσπαθούμε απλά ότι περνάει από το χέρι μας να μην το αφήνουμε στην τύχη του! Προσωπική μου άποψη, εκεί έχω καταλήξει. 

@MK2012 καλή επιτυχία σήμερα! Περιμένουμε τα νέα σου με αγωνία! 🙏🤞

Ναι αλλά είδες τι λες. Με όλα αρρυθμιστα και έμεινες. Το εξωμήτριο είναι άλλη υπόθεση απλά εκατσε σε λάθος σημείο. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι όλο αυτό να είναι όλα τέλεια δημιουργεί απίστευτο άνχος. Έχω καταλήξει ότι αυτά τα πράγματα θέλουν ηρεμία. Πέρσι ένα γιατρός δημοσίου εξωσωματικος ξέρεις τι μου είπε? Και μου κακοφανηκε εκείνη την στιγμή γιατί μου το είπε και με επίθεση. Πάτε και τρελαίνεστε και πλακωνεστε στις εξετάσεις και ψάχνετε τα πάντα. Ενώ τα πράγματα είναι πολύ απλά. Θες ένα υγιές έμβρυο και ένα υγιές σπερματοζωάριο. Και να κάτσει σε καλό σημείο.Αν έχεις αυτα  θα κάνεις παιδί. Καλώς η κακώς όσο μεγαλώνουμε αυτό γίνεται πιο δύσκολα.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...