-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:
Κορίτσια ευχαριστώ ολες σας για το ενδιαφέρον. Βλέπω έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα που θα ήθελα πάρα πολύ να σχολιάσω αλλά πραγματικά δεν έχω το κουράγιο να επιχειρηματολογήσω αυτή τη στιγμή.
Δυστυχώς ενώ ήταν πολύ καλό το γενετικό υλικό που δόθηκε και από τους 2 μας, δε προχώρησε το έμβρυο. Την 3η ημέρα είχε λέει πολύ καλή εικόνα αλλά σταμάτησε εκεί. Δε ξέρω πως έβγαλα τη μέρα στη δουλειά , αλήθεια.
Μίλησα με το γιατρό μου, εξακολουθεί και έχει πίστη στην ηλικία μου και στη διαδικασία. Εγώ απορώ λίγο γιατί βέβαια. Είμαι σε φάση ανασυγκρότησης και απελπισίας. Νιώθω πως ψάχνω ψύλλο στα άχυρα και χάνεται το νόημα. Μου είπε πως είμαι συνεχώς απαισιόδοξη και πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου κανονικά, να το βγάλω από το μυαλό μου και να πηγαίνω πιο μαχητικά κάθε μήνα. Δε ξέρω πόσο πιο μαχητικά θέλει να πηγαίνω, αλήθεια. Μου λέει πως νιώθει πως με σέρνει ψυχολογικά κάθε φορα και πρέπει να αλλάξω νοοτροπία, να ασχοληθώ με το σύντροφο μου, τη δουλειά και την οικογένεια μου και να αφήσω το ιατρικό θέμα στο γιατρό. Απορώ που πηγάζει αυτή η σιγουριά. Κοινώς πρέπει να κάνω ωοληψιες μέχρι να σβήσει ο ήλιος και ιιιιισως κάποια στιγμή βρεθεί κάτι. Ισως εν τελεί είμαι τρελή που δε βλέπω μπροστά μου πως δεν έχει νόημα για εμένα αυτή η διαδικασία πλέον και απλά πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου για να «ζήσω» όπως είπε πολύ σωστά η φίλη μας νωρίτερα. Τελοσπαντων, αυτά από εμένα.Λυπάμαι πολύ για την έκβαση της γονιμοποίησης..στο εύχομαι ολόψυχα να μείνεις έγκυος σύντομα και να μην ξαναπατησεις σε κλινική εξωσωματικής.Οσο για το πώς πρέπει να νιώθεις,αυτό δεν θα στο πει ούτε το φόρουμ,ούτε ο γιατρός.Εχεις δικαίωμα να νιώσεις όπως θελεις και να κάνεις όσες προσπάθειες αντέχεις. Μια μεγάλη αγκαλιά από μένα ❤️
-
1
-
-
Καφέ Εξωσωματικής 2024 !
-
Θέματα
-
- 11.961 απαντήσεις
- 1.197.787 εμφανίσεις
-
- 11.319 απαντήσεις
- 2.236.777 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 144.575 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 504.222 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 147.654 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.961 απαντήσεις
- 1.197.787 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 88 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 31
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 458 απαντήσεις
- 106.586 εμφανίσεις
-
- 20 απαντήσεις
- 8.770 εμφανίσεις
-
- 40 απαντήσεις
- 1.162 εμφανίσεις
-
- 11.319 απαντήσεις
- 2.236.777 εμφανίσεις
-
- 2.274 απαντήσεις
- 123.178 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 825 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 104 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 362 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα