Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , Terry1986 είπε:

Πλεον η πλειοψηφια των γιατρων θεωρουν πως παιζει σημαντικο ρολο η αντίσταση στην ινσουλινη και το σακχαρο γενικα.. εννοειται πως για σενα ειναι ακομα πιο δύσκολο π τα μαζεύεις δυσκολα..αλλα κ εμενα με αγχωνει πλεον η ηλικια..οκ εχω καλη ΑΜΗ, εχω πολλες καταβολες αλλα κ παλι μωρο δεν εχω..κανω 3 χρόνια εξωσωματικες με κενα ειτε προσπαθώντας να ισορροπησω ψυχολογικα ειτε για να μαζεψω λεφτα..

Πφφφ..θα περιμένουμε αυριο τα νεακια σου..ελπιζω να ειναι ευχαριζτα ρε κοριτσι μμ..ταλαιπωρεισαι τοσο πολυ.. 😞

Μακάρι δε λες τίποτα.. αλλά μετά από τόση χυλόπιτα είμαι προετοιμασμένη για όλα.. Η τουλάχιστον έτσι νομίζω.. 🙂

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Πάρε ένα ντεπονακι μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου ,εμένα μόλις άρχισε να πέφτει η χωριακη και έκοψα τα φάρμακα σε τρεις μέρες μου ήρθε, αλλά δεν είχα πόνους 

Εγώ πονάω γενικά στην περίοδο παρά πολύ αλλά τώρα επειδή δεν μ έχει κατέβει ακόμα πονάω για ένα λεπτό και περνάει μετά ξανά πονάω πάλι και πάει λέγοντας έτσι όλη μέρα !!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Εγώ πονάω γενικά στην περίοδο παρά πολύ αλλά τώρα επειδή δεν μ έχει κατέβει ακόμα πονάω για ένα λεπτό και περνάει μετά ξανά πονάω πάλι και πάει λέγοντας έτσι όλη μέρα !!

παρε παυσιπονο καλε τι καθεσαι κ ταλαιπωριεσαι. μπορει να σου ρθει κ νωριτερα περιοδος.

πρίν από 14 λεπτά , Blu24 είπε:

Εμένα όλες τις φορές μου ήρθε 4 μέρες μετά την διακοπή των φαρμάκων. 

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Βρε κορίτσια εγώ τώρα περιμένω κανονικά περίοδο την Κυριακή ; Αλλά σήμερα έκοψα τα φάρμακα τ πρωί πήρα τα τελευταία μόνο λέτε να μου έρθει αύριο η θα έρθει κανονικά την Κυριακή ; Υποφέρω από τον πόνο πάντως ..

Εμένα ήρθε 2 μέρες αφότου έκοψα τα φάρμακα..

3 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τα σταματάς κ φεύγεις.... κοίτα και μένα 3 μου έμειναν οι οποίες δεν είναι καλές 3αβ,2αα και2αβ αλλά θα το προσπαθήσω γιατί ποτέ δεν ξες ,αν ήμουν όμως αρνητική ούτε καν θα προχωρούσα θα έφευγα

Κορίτσια ποιες βλαστοκύστες θεωρούνται καλές; Τι σημαίνουν οι αριθμοί;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , Bubble24 είπε:

Εμένα ήρθε 2 μέρες αφότου έκοψα τα φάρμακα..

Κορίτσια ποιες βλαστοκύστες θεωρούνται καλές; Τι σημαίνουν οι αριθμοί;

Οι αριθμοί είναι το στάδιο ανάπτυξης της βλαστοκύστης (εκκολαπτόμενη βλαστοκύστη, πλήρης βλαστοκύστη κλπ). Αν δε κάνω λάθος νομίζω το εντελώς άριστο είναι το 6 αλλά οι περισσότερες κοπέλες που έχουν καλές βλαστοκύστες έχουν 4-5 μπροστά. Τα γράμματα δείχνουν την ανάπτυξη της βλαστοκύστης στο εξωτερικό περίβλημα και τη τροφοβλαστη που είναι το εσωτερικό. (Υπάρχουν κοπέλες που τα ξέρουν πολύ καλύτερα εδώ να στα εξηγήσουν 🤣). Πάντως θεωρητικά μια άριστη βλαστοκύστη είναι ΑΑ και μετά είτε ΑΒ ή ΒΑ θεωρούνται καλές. 

@MK2012 σήμερα σε σκεφτόμουν όλο το πρωί με την ωοληψια που το κάνεις κάθε μήνα αλήθεια υποκλίνομαι δεν το ξανακάνω ποτέ χωρίς μέθη έπαθα κρίση πανικού 😭 βγήκα μες τα κλάματα και τα κορίτσια τα καημένα τρόμαξαν μου λένε κλαίτε για το ωάριο που ήταν άδειο ή γιατι πονεσατε;λέω το ωάριο ήταν το τελευταίο που σκέφτηκα με σόκαρε η διαδικασία 🤣

• Λυπημένη/-ος 6

πρίν από 11 λεπτά , Sofiiii είπε:

@MK2012 σήμερα σε σκεφτόμουν όλο το πρωί με την ωοληψια που το κάνεις κάθε μήνα αλήθεια υποκλίνομαι δεν το ξανακάνω ποτέ χωρίς μέθη έπαθα κρίση πανικού 😭 βγήκα μες τα κλάματα και τα κορίτσια τα καημένα τρόμαξαν μου λένε κλαίτε για το ωάριο που ήταν άδειο ή γιατι πονεσατε;λέω το ωάριο ήταν το τελευταίο που σκέφτηκα με σόκαρε η διαδικασία 🤣

Τώρα σκεφτόμουν να σου στείλω! Κοιτα και εγώ δε πάω φουλ χαλαρή κάθε φορά, αλλά μετά από τόσες φορές έχω πάθει ανοσία. Δεν έχω και άλλη επιλογή. Κανοντας ωοληψια κάθε μήνα και καμία φορά 2 φορες, αν κάνω συνεχως μέθη πρέπει να ζητάω άδεια γιατί θα πηγαίνω «ζαμπόν» στη δουλεια μου. Μονο χωρίς μέθη μπορώ να σιγουρευτώ πως δε θα καθυστερήσω και πως θα είμαι λειτουργική την υπόλοιπη μέρα. Αρα τελικά δε πήγε καλά ε; 😔😔

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Τώρα σκεφτόμουν να σου στείλω! Κοιτα και εγώ δε πάω φουλ χαλαρή κάθε φορά, αλλά μετά από τόσες φορές έχω πάθει ανοσία. Δεν έχω και άλλη επιλογή. Κανοντας ωοληψια κάθε μήνα και καμία φορά 2 φορες, αν κάνω συνεχως μέθη πρέπει να ζητάω άδεια γιατί θα πηγαίνω «ζαμπόν» στη δουλεια μου. Μονο χωρίς μέθη μπορώ να σιγουρευτώ πως δε θα καθυστερήσω και πως θα είμαι λειτουργική την υπόλοιπη μέρα. Αρα τελικά δε πήγε καλά ε; 😔😔

Τι να πω χαράς το κουράγιο σου ,όχι δεν ήταν καλό αλλά το περίμενα δεν στεναχωρέθηκα αυτός ο κύκλος γενικά δεν ήταν καλός και ήξερα ότι θα είναι πιο πολύ διερεύνηση αν έχω ανταπόκριση σε φάρμακα που όπως περίμενα δεν είχα και ο γιατρός μου είπε να πάμε με φυσικό κύκλο αλλά δεν σου ξανακάνω χωρίς μέθη 🤣

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Καλέ πιο κορίτσι σήμερα περίμενε χωριακη ???? Ξεχασααααα συγνώμη 

Και εγώ αυτόν έχω, από τον Ιανουάριο τον παρακαλάω να ξεκινήσουμε και επειδή είχα μια βαριά ίωση μέχρι και σήμερα με έχει τρελάνει στις εξετάσεις είναι πολύ ψείρας να ξες σε σημείο να σε σπάει τα νεύρα 

Λίγα για τον γιατρό μου😂

4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Είναι αυτό το καινούργιο που έκανα για ηλικίες 30εως 60 για προληπτικές εξετάσεις καρδιολόγικου περιεχομένου, σ όλους θα στείλουν, στον άντρα μ στείλανε πριν 2 βδομάδες 

Κι εμένα μου τις έστειλαν και τις είχα κάνει χθές😡

πρίν από 8 λεπτά , Sofiiii είπε:

Τι να πω χαράς το κουράγιο σου ,όχι δεν ήταν καλό αλλά το περίμενα δεν στεναχωρέθηκα αυτός ο κύκλος γενικά δεν ήταν καλός και ήξερα ότι θα είναι πιο πολύ διερεύνηση αν έχω ανταπόκριση σε φάρμακα που όπως περίμενα δεν είχα και ο γιατρός μου είπε να πάμε με φυσικό κύκλο αλλά δεν σου ξανακάνω χωρίς μέθη 🤣

Πάμε παρακάτω τότε ! Μπορεί να έχεις καλύτερη αντίδραση με εντελώς φυσικό. Έχω σε διέγερση είχα 3 ωάρια και ήταν όλα ανώριμα. Οταν πιέζεται ο οργανισμός να βγάλει κάτι που είναι υπεράνω των δυνατοτήτων του συνήθως δεν έχει καλά αποτελέσματα.  Εύχομαι την επόμενη φορά να πάει καλύτερα ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάμε παρακάτω τότε ! Μπορεί να έχεις καλύτερη αντίδραση με εντελώς φυσικό. Έχω σε διέγερση είχα 3 ωάρια και ήταν όλα ανώριμα. Οταν πιέζεται ο οργανισμός να βγάλει κάτι που είναι υπεράνω των δυνατοτήτων του συνήθως δεν έχει καλά αποτελέσματα.  Εύχομαι την επόμενη φορά να πάει καλύτερα ! 

σημερα δεν ειναι τριτη μερα για σενα; θα αντεξεις να μην παρεις τηλ να μαθεις αν προχωραει;

πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι κι εγώ το πιστεύω αυτό ,πιστεύω ότι αν υπάρχει κάτι που μπορεί να βρεθεί ξεχασμένο και να είναι καλό μόνο φυσικά μπορεί να βρεθεί ,οπότε θα το δούμε με το επερχόμενο κύκλο με θετική σκέψη και όλα καλά ☺️

• Ευχή 1

πρίν από 24 λεπτά , Neverstop είπε:

Λίγα για τον γιατρό μου😂

Κι εμένα μου τις έστειλαν και τις είχα κάνει χθές😡

Αλήθεια χαχαχαχαχ και την λιποπρωτεινη σ είχε??? Συνήθως δεν την βάζουν 

Just now, kate82 είπε:

Αλήθεια χαχαχαχαχ και την λιποπρωτεινη σ είχε??? Συνήθως δεν την βάζουν 

Και εγώ αγαπάω το πόκεμον μην μου θυμώνεις 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...