Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Βρε κορίτσια εγώ τώρα περιμένω κανονικά περίοδο την Κυριακή ; Αλλά σήμερα έκοψα τα φάρμακα τ πρωί πήρα τα τελευταία μόνο λέτε να μου έρθει αύριο η θα έρθει κανονικά την Κυριακή ; Υποφέρω από τον πόνο πάντως ..

Εμένα ήρθε 2 μέρες αφότου έκοψα τα φάρμακα..

3 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τα σταματάς κ φεύγεις.... κοίτα και μένα 3 μου έμειναν οι οποίες δεν είναι καλές 3αβ,2αα και2αβ αλλά θα το προσπαθήσω γιατί ποτέ δεν ξες ,αν ήμουν όμως αρνητική ούτε καν θα προχωρούσα θα έφευγα

Κορίτσια ποιες βλαστοκύστες θεωρούνται καλές; Τι σημαίνουν οι αριθμοί;

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Just now, kate82 είπε:

Βρε ναι δεν βιάζομαι αλλά τελειώνει το ένα έρχεται το άλλο.... την ξέρω και την δημητρακ ,στο πρώτο ραντεβού με τον Νίκο ήταν και αυτήν μαζί του .... άσχετη ερώτηση γιατί δεν λέμε τ ονόματα γιατρών κ κλινικών??? Απαγορεύεται στο φόρουμ?

Εγώ πάντα τα γράφω απλά είδα τώρα ότι δεν το έγραφαν ολόκληρο κ γιαυτο δεν το έγραψα.εγω μέχρι που να φτάσω να πω ότι θα κάνω εξωσωματική γιατί στην αρχή έκανα σπερματέγχυση έκανα σχεδόν 9 μήνες γιατί όλο κ κάτι βγαίνει.ας είναι πιο πίσω η διαδικασία αλλά να είσαι σίγουρη για τις εξετάσεις σου 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Αυτοί ξέρουν καλύτερα κορίτσια μου κ να ξέρετε δεν είναι καθόλου κακό να κάνεις τα πάντα από εξετάσεις.το ξέρω είναι δύσκολο κ κοστίζουν αλλά πρέπει να αυτοί να είναι σίγουροι.κ εγώ εκεί πάω αλλά στη Δήμητρ….εχω κάνει ένα γιο που είναι ενός έτος κ τώρα ξεκινάω την δεύτερη ετ.γνωρίζω κλινική που δεν έχει κάνει τπτ από εξετάσεις.

Έχουν δώσει τα χρήματα για να κάνουν αποτυχημένες εξωσωματικές χωρίς καμία εξέταση κ είναι πολύ τραγικό αυτό 

Ακριβώς! Στο πρώτο κέντρο δεν μου είχαν ζητήσει καμία απολύτως εξέταση! Ήταν ο ορισμός της εκμετάλλευσης για αυτό και έφυγα!

πρίν από 3 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Εγώ πάντα τα γράφω απλά είδα τώρα ότι δεν το έγραφαν ολόκληρο κ γιαυτο δεν το έγραψα.εγω μέχρι που να φτάσω να πω ότι θα κάνω εξωσωματική γιατί στην αρχή έκανα σπερματέγχυση έκανα σχεδόν 9 μήνες γιατί όλο κ κάτι βγαίνει.ας είναι πιο πίσω η διαδικασία αλλά να είσαι σίγουρη για τις εξετάσεις σου 

Ναι κάνω υπομονή αλλά μερικές φορές λέω φτάνει ας μην με βρει κάτι άλλο 

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Ναι κάνω υπομονή αλλά μερικές φορές λέω φτάνει ας μην με βρει κάτι άλλο 

Το ξέρω κορίτσι μου τα πέρασα κ εγώ θέλει δύναμη όλο αυτό που κάνουμε.

πρίν από 1 λεπτό , Ρούλα87 είπε:

Ολα θα γίνουν βήμα βήμα 

• Δύναμη! 1

1 hour ago, Bubble24 είπε:

Η όλη φάση είναι τρέλλα.. άστο., προσπάθησε να μην σκέφτεσαι τίποτα.. λίγο υπομονή.. Πάντως θα έπρεπε στο πακέτο των χρημάτων που δίνουμε να μας παρέχουν και ψυχολογική υποστήριξη.. είναι πολύ ψυχοφθόρο..

Αχ κορίτσια παρακολουθώ όσα γράφετε για τους γιατρούς!! Και εγώ υποτίθεται ότι είμαι στην γκουρού της ivf και με πάει τρένο.. Ανωρωτιεμαι αν υπάρχει κάποιος που να αξίζει πραγματικά και σας γιατρός κ σαν άνθρωπος και να μην εκμεταλλεύεται. Τον άλλο μήνα έχω ραντεβού με Χριστ.. Θεσσαλονίκη για δεύτερη γνώμη. Πάλι σκέφτομαι κ εγώ να αλλάξω..

Εσύ ποια έχεις κορίτσι μου?

πρίν από 48 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Αυτοί ξέρουν καλύτερα κορίτσια μου κ να ξέρετε δεν είναι καθόλου κακό να κάνεις τα πάντα από εξετάσεις.το ξέρω είναι δύσκολο κ κοστίζουν αλλά πρέπει να αυτοί να είναι σίγουροι.κ εγώ εκεί πάω αλλά στη Δήμητρ….εχω κάνει ένα γιο που είναι ενός έτος κ τώρα ξεκινάω την δεύτερη ετ.γνωρίζω κλινική που δεν έχει κάνει τπτ από εξετάσεις.

Έχουν δώσει τα χρήματα για να κάνουν αποτυχημένες εξωσωματικές χωρίς καμία εξέταση κ είναι πολύ τραγικό αυτό 

Και εγώ στην ίδια με εσένα είμαι!!!Καλή μας επιτυχία💖

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλέ πιο κορίτσι σήμερα περίμενε χωριακη ???? Ξεχασααααα συγνώμη 

Και εγώ αυτόν έχω, από τον Ιανουάριο τον παρακαλάω να ξεκινήσουμε και επειδή είχα μια βαριά ίωση μέχρι και σήμερα με έχει τρελάνει στις εξετάσεις είναι πολύ ψείρας να ξες σε σημείο να σε σπάει τα νεύρα 

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι όλες οι εξετάσεις σου τέλειες και να ξεκινήσετε το συντομότερο και να πάνε όλα καλά!

Εγώ έχω χοριακή αύριο Πέμπτη 20/3. Είμαι προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα! Ελπίζω να είναι θετική, αλλά έχω προετοιμάσει τον εαυτό μου και για το κακό σενάριο!

• Καλή τύχη! 3
  • Ευχή 1

πρίν από 6 λεπτά , karlajo είπε:

Εσύ ποια έχεις κορίτσι μου?

Και εγώ στην ίδια με εσένα είμαι!!!Καλή μας επιτυχία💖

@karlajoκαλη μας επιτυχία κορίτσι μου κ σε όλα τα κορίτσια.σε τι φάση είσαι τώρα ;

• Καλή τύχη! 3

πρίν από 5 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

@karlajoκαλη μας επιτυχία κορίτσι μου κ σε όλα τα κορίτσια.σε τι φάση είσαι τώρα ;

εγώ είμαι από 8/3 με arvekap , χτες ξεκίνησα διέγερση με puregon!Δευτέρα παω για τον πρώτο υπέρηχο και ξανά ορμονολογικές και πρώτα ο θεός ωοληψια είτε 29/3 η 31/3🤞 τι πρωτόκολλο ειχες κανει στην πρωτη σου εξωσωματικη με Δημ...?Είσαι γενικά ευχαριστημένη? Τώρα θα ξανακάνεις διέγερση η είχες έμβρυα κατεψυγμένα?800 ερωτήσεις σου έκανα, ελπίζω να μη σε ζάλισα😂😇

Στο μεταξύ ρε κορίτσια το τσίμπημα δεν πονάει καθόλου.. το υγρό πονάει από τισ ενέσεις.🤕

πρίν από 1 λεπτό , karlajo είπε:

εγώ είμαι από 8/3 με arvekap , χτες ξεκίνησα διέγερση με puregon!Δευτέρα παω για τον πρώτο υπέρηχο και ξανά ορμονολογικές και πρώτα ο θεός ωοληψια είτε 29/3 η 31/3🤞 τι πρωτόκολλο ειχες κανει στην πρωτη σου εξωσωματικη με Δημ...?Είσαι γενικά ευχαριστημένη? Τώρα θα ξανακάνεις διέγερση η είχες έμβρυα κατεψυγμένα?800 ερωτήσεις σου έκανα, ελπίζω να μη σε ζάλισα😂😇

Οχι δεν θα κάνω διέγερση ξανά γιατί έχω άλλες εξι βλαστοκύστες στην κατάψυξη ευτυχώς.με το καλό σου εύχομαι.εγω είχα κάνει το βραχύ με averpak κ gonal.ειμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη δεν έχω κανένα παράπονο.

Οχι δεν θα κάνω διέγερση ξανά γιατί έχω άλλες εξι βλαστοκύστες στην κατάψυξη ευτυχώς.με το καλό σου εύχομαι.εγω είχα κάνει το βραχύ με averpak κ gonal.ειμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη δεν έχω κανένα παράπονο.

Χθες πήγα στη κλινική να μιλήσω θα αφήσουμε αυτόν τον κύκλο κ στον επόμενο ξεκινάμε 

πρίν από 7 λεπτά , karlajo είπε:

Στο μεταξύ ρε κορίτσια το τσίμπημα δεν πονάει καθόλου.. το υγρό πονάει από τισ ενέσεις.🤕

Έτσι είναι το υγρό αισθάνεσαι τα τσιμπήματα δεν τα νιώθεις.

πρίν από 6 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Χθες πήγα στη κλινική να μιλήσω θα αφήσουμε αυτόν τον κύκλο κ στον επόμενο ξεκινάμε 

Έτσι είναι το υγρό αισθάνεσαι τα τσιμπήματα δεν τα νιώθεις.

Τέλεια με το καλό λοιπόν σε όλες μας!Μου δίνεις θάρρος και εσύ και όλα τα κορίτσια εδώ μέσα που μοιράζεστε τις εμπειρίας σας !💖

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Καλέ πιο κορίτσι σήμερα περίμενε χωριακη ???? Ξεχασααααα συγνώμη 

Και εγώ αυτόν έχω, από τον Ιανουάριο τον παρακαλάω να ξεκινήσουμε και επειδή είχα μια βαριά ίωση μέχρι και σήμερα με έχει τρελάνει στις εξετάσεις είναι πολύ ψείρας να ξες σε σημείο να σε σπάει τα νεύρα 

Εγώ περίμενα χοριακη αρνητική ήταν !!

πρίν από 22 λεπτά , ΜΑΡΙΑ84 είπε:

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι όλες οι εξετάσεις σου τέλειες και να ξεκινήσετε το συντομότερο και να πάνε όλα καλά!

Εγώ έχω χοριακή αύριο Πέμπτη 20/3. Είμαι προετοιμασμένη για όλα τα ενδεχόμενα! Ελπίζω να είναι θετική, αλλά έχω προετοιμάσει τον εαυτό μου και για το κακό σενάριο!

Σ ευχαριστώ πολύ, αντε περιμένουμε τα νέα σου ,όλη η θετική ενέργεια μας πάνω σου 

Just now, Blu24 είπε:

Εγώ περίμενα χοριακη αρνητική ήταν !!

Τελικά είχες δίκιο εσύ ατιμουλα... μίλησες με κέντρο?

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ, αντε περιμένουμε τα νέα σου ,όλη η θετική ενέργεια μας πάνω σου 

Τελικά είχες δίκιο εσύ ατιμουλα... μίλησες με κέντρο?

Καλέ αφού εγώ τα εμπιστεύομαι τα τεστ μόνο όταν ήμουν όντως έγκυος είχα θετικό ποτέ ξανά ούτε ψευδώς ούτε τίποτα !!! Αφού είχα και τρελούς πόνους περιόδου προσπαθεί να έρθει η ερμη και αυτή και την σταμάταγα με τα χάπια …τώρα που τα έκοψα ελπίζω να έρθει για να ισιωσω !!!

μίλησα με την μαία είναι συγκλονισμένη όλοι λέει γιατί δεν τ πίστευαν κ πως πρέπει να μιλήσει ο γιατρός με τους έμβρυο λόγους και θα με πάρει από βδομάδα να μιλήσουμε !! Γελάω !!! Πως όλοι είναι συγκλονισμένοι ενώ εγώ από τη πρώτη στιγμή που είδα τις βλαστοκύστες είπα δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να μείνω έγκυος 😂 

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Blu24 είπε:

Καλέ αφού εγώ τα εμπιστεύομαι τα τεστ μόνο όταν ήμουν όντως έγκυος είχα θετικό ποτέ ξανά ούτε ψευδώς ούτε τίποτα !!! Αφού είχα και τρελούς πόνους περιόδου προσπαθεί να έρθει η ερμη και αυτή και την σταμάταγα με τα χάπια …τώρα που τα έκοψα ελπίζω να έρθει για να ισιωσω !!!

μίλησα με την μαία είναι συγκλονισμένη όλοι λέει γιατί δεν τ πίστευαν κ πως πρέπει να μιλήσει ο γιατρός με τους έμβρυο λόγους και θα με πάρει από βδομάδα να μιλήσουμε !! Γελάω !!! Πως όλοι είναι συγκλονισμένοι ενώ εγώ από τη πρώτη στιγμή που είδα τις βλαστοκύστες είπα δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να μείνω έγκυος 😂 

Γιατι το λες αυτό???

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Γιατι το λες αυτό???

Γιατί η βλαστοκύστες ήταν χάλια 2BC και 3BC  άρα ήταν αναμενόμενο …εκείνοι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούν να τ πιστέψουν και είναι έκπληκτοι 😂

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...