Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Βρε κορίτσια εγώ τώρα περιμένω κανονικά περίοδο την Κυριακή ; Αλλά σήμερα έκοψα τα φάρμακα τ πρωί πήρα τα τελευταία μόνο λέτε να μου έρθει αύριο η θα έρθει κανονικά την Κυριακή ; Υποφέρω από τον πόνο πάντως ..

Εμένα ήρθε 2 μέρες αφότου έκοψα τα φάρμακα..

3 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τα σταματάς κ φεύγεις.... κοίτα και μένα 3 μου έμειναν οι οποίες δεν είναι καλές 3αβ,2αα και2αβ αλλά θα το προσπαθήσω γιατί ποτέ δεν ξες ,αν ήμουν όμως αρνητική ούτε καν θα προχωρούσα θα έφευγα

Κορίτσια ποιες βλαστοκύστες θεωρούνται καλές; Τι σημαίνουν οι αριθμοί;

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Sunshine. είπε:

Κ εγώ τώρα ανακάλυψα μετά από τόσες μεταφορές ότι έχω crp υψηλή. Ολα τα άλλα, συν τα έμβρυα, τέλεια. Το Dfi έπεσε με αντιβίωση, profertil και διατροφή. 

Εύχομαι να τα καταφέρετε σύντομα τώρα που λύθηκε το θέμα σας 🙏🏼 την crp την ρίχνεις με αντιβίωση σωστά ;;

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Blu24 είπε:

Εύχομαι να τα καταφέρετε σύντομα τώρα που λύθηκε το θέμα σας 🙏🏼 την crp την ρίχνεις με αντιβίωση σωστά ;;

Με κορτιζόνη μου είπαν. Εσυ ποιους γιατρούς σκέφτεσαι τώρα;

Διαφημίσεις

1 hour ago, Sunshine. είπε:

Συμφωνώ μαζί σου αλλά αυτό…άντε να τον βρεις. Με τον Ψ έκανα 3 μεταφορές όλες με μηδέν χοριακη κ χωρίς εξήγηση, χωρίς περαιτέρω εξετάσεις ούτε καν τις βασικές. Με έβαζε να κάνω ωοληψια ξανά κ ξανά χωρίς να αλλάξουμε τίποτα.  Του έλεγα για το dfi του συζύγου και το γύριζε πάνω μου. 

Έχω  από ψα. Καμία εξέταση.. με πήγαινε έτσι σε ωοληψιες έμβρυομεταφορες. Ζητούσα εξετάσεις και μου έλεγαν οι μαίες ότι ο γιατρός θα το κρίνει. Μετά την δεύτερη αποτυχια με πήρε και μου είπε πάμε και για άλλη προσπάθεια και εννοείται ότι δεν πήγα. Μου είχε πει έχεις ενδομητριωση αλλά δεν μας επηρεαζει. Και εν τέλει μου έκανε ο σφακ λαπαροσκόπηση και τι δεν είδε στην μήτρα....

• Λυπημένη/-ος 1

22 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Τα συγκεκριμένα λένε από 10μοναδες χοριακη ανιχνεύουν !!! 

Η όλη φάση είναι τρέλλα.. άστο., προσπάθησε να μην σκέφτεσαι τίποτα.. λίγο υπομονή.. Πάντως θα έπρεπε στο πακέτο των χρημάτων που δίνουμε να μας παρέχουν και ψυχολογική υποστήριξη.. είναι πολύ ψυχοφθόρο..

Αχ κορίτσια παρακολουθώ όσα γράφετε για τους γιατρούς!! Και εγώ υποτίθεται ότι είμαι στην γκουρού της ivf και με πάει τρένο.. Ανωρωτιεμαι αν υπάρχει κάποιος που να αξίζει πραγματικά και σας γιατρός κ σαν άνθρωπος και να μην εκμεταλλεύεται. Τον άλλο μήνα έχω ραντεβού με Χριστ.. Θεσσαλονίκη για δεύτερη γνώμη. Πάλι σκέφτομαι κ εγώ να αλλάξω..

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Καλέ πιο κορίτσι σήμερα περίμενε χωριακη ???? Ξεχασααααα συγνώμη 

πρίν από 5 λεπτά , Bubble24 είπε:

Η όλη φάση είναι τρέλλα.. άστο., προσπάθησε να μην σκέφτεσαι τίποτα.. λίγο υπομονή.. Πάντως θα έπρεπε στο πακέτο των χρημάτων που δίνουμε να μας παρέχουν και ψυχολογική υποστήριξη.. είναι πολύ ψυχοφθόρο..

Αχ κορίτσια παρακολουθώ όσα γράφετε για τους γιατρούς!! Και εγώ υποτίθεται ότι είμαι στην γκουρού της ivf και με πάει τρένο.. Ανωρωτιεμαι αν υπάρχει κάποιος που να αξίζει πραγματικά και σας γιατρός κ σαν άνθρωπος και να μην εκμεταλλεύεται. Τον άλλο μήνα έχω ραντεβού με Χριστ.. Θεσσαλονίκη για δεύτερη γνώμη. Πάλι σκέφτομαι κ εγώ να αλλάξω..

Και εγώ αυτόν έχω, από τον Ιανουάριο τον παρακαλάω να ξεκινήσουμε και επειδή είχα μια βαριά ίωση μέχρι και σήμερα με έχει τρελάνει στις εξετάσεις είναι πολύ ψείρας να ξες σε σημείο να σε σπάει τα νεύρα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Καλέ πιο κορίτσι σήμερα περίμενε χωριακη ???? Ξεχασααααα συγνώμη 

Και εγώ αυτόν έχω, από τον Ιανουάριο τον παρακαλάω να ξεκινήσουμε και επειδή είχα μια βαριά ίωση μέχρι και σήμερα με έχει τρελάνει στις εξετάσεις είναι πολύ ψείρας να ξες σε σημείο να σε σπάει τα νεύρα 

Καλό είναι αυτό. Από το να τους παρακαλάμε για εξετάσεις και οδηγίες!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, Bubble24 είπε:

Καλό είναι αυτό. Από το να τους παρακαλάμε για εξετάσεις και οδηγίες!!!!

Δεν έχεις άδικο αλλά και η υπερβολή σπάει νεύρα, εχω φτάσει σε σημείο ενώ ποναω να τον λέω δεν ποναω μήπως κ ξεκινήσω, αφού όλες οι εξετάσεις βγαίνουν καθαρές, αλλά τώρα μας ήρθε το ecoli και πάλι θα έχουμε αναμονή, δεν σωνουμε

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Δεν έχεις άδικο αλλά και η υπερβολή σπάει νεύρα, εχω φτάσει σε σημείο ενώ ποναω να τον λέω δεν ποναω μήπως κ ξεκινήσω, αφού όλες οι εξετάσεις βγαίνουν καθαρές, αλλά τώρα μας ήρθε το ecoli και πάλι θα έχουμε αναμονή, δεν σωνουμε

Μην βιάζεσαι, ξέρω ότι όλες ανυπομονούμε να προχωρήσουμε και να πετύχουμε. Αυτοί ξέρουν..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , Bubble24 είπε:

Μην βιάζεσαι, ξέρω ότι όλες ανυπομονούμε να προχωρήσουμε και να πετύχουμε. Αυτοί ξέρουν..

Αυτοί ξέρουν καλύτερα κορίτσια μου κ να ξέρετε δεν είναι καθόλου κακό να κάνεις τα πάντα από εξετάσεις.το ξέρω είναι δύσκολο κ κοστίζουν αλλά πρέπει να αυτοί να είναι σίγουροι.κ εγώ εκεί πάω αλλά στη Δήμητρ….εχω κάνει ένα γιο που είναι ενός έτος κ τώρα ξεκινάω την δεύτερη ετ.γνωρίζω κλινική που δεν έχει κάνει τπτ από εξετάσεις.

Έχουν δώσει τα χρήματα για να κάνουν αποτυχημένες εξωσωματικές χωρίς καμία εξέταση κ είναι πολύ τραγικό αυτό 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Ρούλα87 είπε:

Αυτοί ξέρουν καλύτερα κορίτσια μου κ να ξέρετε δεν είναι καθόλου κακό να κάνεις τα πάντα από εξετάσεις.το ξέρω είναι δύσκολο κ κοστίζουν αλλά πρέπει να αυτοί να είναι σίγουροι.κ εγώ εκεί πάω αλλά στη Δήμητρ….εχω κάνει ένα γιο που είναι ενός έτος κ τώρα ξεκινάω την δεύτερη ετ.γνωρίζω κλινική που δεν έχει κάνει τπτ από εξετάσεις.

Βρε ναι δεν βιάζομαι αλλά τελειώνει το ένα έρχεται το άλλο.... την ξέρω και την δημητρακ ,στο πρώτο ραντεβού με τον Νίκο ήταν και αυτήν μαζί του .... άσχετη ερώτηση γιατί δεν λέμε τ ονόματα γιατρών κ κλινικών??? Απαγορεύεται στο φόρουμ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...