Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Αν κάνω διατροφή θα φτάσω 50 κιλά, θα δούμε τι θα με πουν 

Και μετά από 4 ώρες που πήγα νοσοκομειο για τον κολικο ήταν 115 ότι να ναι 

Τα σταματάς στην περίοδο, προβολικά για την ενίσχυση του ενδομητριου??? Ποια είναι αυτά πάλι???? Εγώ έχω θέμα με το ενδομητριο και θα κανω prp 

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

A οκ αυτό το γνωρίζω, στην περίοδο τα σταματάει κορίτσι μου 

Σε ευχαριστω πολυ γτ εγω θα συνεχιζα να βαζω κανονικα😂😂

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Natassou85 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ γτ εγω θα συνεχιζα να βαζω κανονικα😂😂

Όχι μωρέ μην τα βάζεις αν και θα σε πει και ο γιατρός σου σίγουρα να τα σταματήσεις εγώ όταν τον είχα ρωτήσει αυτό με είπε 

πρίν από 45 λεπτά , MK2012 είπε:

Στη δική μας αποτυχία 21/12 μας είπε πως έλειπε και κανονίσαμε να μιλήσουμε 30/12. Όχι πως αλλάζει τα πράγματα ιδιαίτερα … πάρε το χρόνο σου και ανασυνταχθείτε να δείτε ποια είναι τα επόμενα βήματα. 

Ναι κατάλαβα αλλά νομίζω πως δεν θα πάω να μιλήσουμε από κοντά εφόσον έχω αποφασίσει να αλλάξω να γιατρό τσάμπα χρόνος είναι ..

πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι κατάλαβα αλλά νομίζω πως δεν θα πάω να μιλήσουμε από κοντά εφόσον έχω αποφασίσει να αλλάξω να γιατρό τσάμπα χρόνος είναι ..

Πάντως αν θες κάνε και μια βόλτα από Σφακ να πάρεις μια γνώμη. Σα κέντρο καμμία σχέση το ένα με το άλλο αλλά ο γιατρός πολύ καλός. 

πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχεις δίκιο. Και εγώ στον γιατρό σου είμαι αλλά χωρίς επιτυχία. Επισκέφτηκα τον Βαμβ στο παλαιό Φάληρο που τα βλέπει πιο ολιστικά τα πράγματα. Οχι μόνο ωοληψιες κ μεταφορές. Θα δούμε πώς θα πάει. Αλλά αποφάσισα ότι οι μεγάλοι γιατροί δεν ασχολούνται μεμονωμένα και εξατομικευμένα. Εχω κάνει προσπάθειες κ με τον Ψα. Ισως και εσυ να πάρεις μια γνώμη από κάποιον όχι τόσο φίρμα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντως αν θες κάνε και μια βόλτα από Σφακ να πάρεις μια γνώμη. Σα κέντρο καμμία σχέση το ένα με το άλλο αλλά ο γιατρός πολύ καλός. 

Δεν έχω άποψη για τον συγκεκριμένο γιατρό αλλά σαν κέντρο δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα είναι η αλήθεια !! Αλλά τώρα θα συναντήσουμε δύο τρεις γιατρούς άρα θα δούμε ποιος μας κάνει καλύτερα και μας καλύπτει ώστε να προχωρήσουμε !!! 

On 3/18/2025 at 9:54 AM, Antonia_ said:

Καλημέρα κορίτσια!! Υπάρχει κάποια που να έστειλε χαρτιά στην επιτροπή στη Θεσσαλονίκη,28/2 ή εκεί κοντά κ να πήρε απάντηση;

Καλησπερα! Εγω ειχαημερομηνια ιδια μεραμε εσενα! Χθες με πηραν τηλ καομουειπεν θα τωρουν τις αποφασεις τωρα την Παρασκευη! Σε πηραν εσενα;

πρίν από 10 λεπτά , Sunshine. είπε:

Έχεις δίκιο. Και εγώ στον γιατρό σου είμαι αλλά χωρίς επιτυχία. Επισκέφτηκα τον Βαμβ στο παλαιό Φάληρο που τα βλέπει πιο ολιστικά τα πράγματα. Οχι μόνο ωοληψιες κ μεταφορές. Θα δούμε πώς θα πάει. Αλλά αποφάσισα ότι οι μεγάλοι γιατροί δεν ασχολούνται μεμονωμένα και εξατομικευμένα. Εχω κάνει προσπάθειες κ με τον Ψα. Ισως και εσυ να πάρεις μια γνώμη από κάποιον όχι τόσο φίρμα. 

Ούτε με τον Ψά ήσουν ευχαριστημένη ; Σίγουρα οι γιατροί που δεν είναι τόσο φίρμα ασχολούνται περισσότερο αλλά άντε να βρεις κάποιον καλό θα πρέπει να γυρίσεις 5-10 γιατρούς και μετά θα χάσω το μπαλάκι με το ποιον θέλω τελικά …έχω δύο τρία πράγματα που θέλω να έχει ο γιατρός για να συνεχίσω αλλά άντε να τα βρεις 😂

πρίν από 4 λεπτά , Blu24 είπε:

Ούτε με τον Ψά ήσουν ευχαριστημένη ; Σίγουρα οι γιατροί που δεν είναι τόσο φίρμα ασχολούνται περισσότερο αλλά άντε να βρεις κάποιον καλό θα πρέπει να γυρίσεις 5-10 γιατρούς και μετά θα χάσω το μπαλάκι με το ποιον θέλω τελικά …έχω δύο τρία πράγματα που θέλω να έχει ο γιατρός για να συνεχίσω αλλά άντε να τα βρεις 😂

Συμφωνώ μαζί σου αλλά αυτό…άντε να τον βρεις. Με τον Ψ έκανα 3 μεταφορές όλες με μηδέν χοριακη κ χωρίς εξήγηση, χωρίς περαιτέρω εξετάσεις ούτε καν τις βασικές. Με έβαζε να κάνω ωοληψια ξανά κ ξανά χωρίς να αλλάξουμε τίποτα.  Του έλεγα για το dfi του συζύγου και το γύριζε πάνω μου. 

πρίν από 13 λεπτά , Blu24 είπε:

Δεν έχω άποψη για τον συγκεκριμένο γιατρό αλλά σαν κέντρο δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα είναι η αλήθεια !! Αλλά τώρα θα συναντήσουμε δύο τρεις γιατρούς άρα θα δούμε ποιος μας κάνει καλύτερα και μας καλύπτει ώστε να προχωρήσουμε !!! 

Για το κέντρο θα συμφωνήσω. Εύχομαι να βρεις κάποιον να σου ταιριάζει! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Sunshine. είπε:

Συμφωνώ μαζί σου αλλά αυτό…άντε να τον βρεις. Με τον Ψ έκανα 3 μεταφορές όλες με μηδέν χοριακη κ χωρίς εξήγηση, χωρίς περαιτέρω εξετάσεις ούτε καν τις βασικές. Με έβαζε να κάνω ωοληψια ξανά κ ξανά χωρίς να αλλάξουμε τίποτα.  Του έλεγα για το dfi του συζύγου και το γύριζε πάνω μου. 

Είχε αυξημένο dfi ? Τελικά τώρα με ποιον είστε ; 

Just now, Blu24 είπε:

Κάνετε προσπάθεια με τον βαμβ που μου είπες πιο πάνω ;; 

πρίν από 11 λεπτά , Blu24 είπε:

Κάνετε προσπάθεια με τον βαμβ που μου είπες πιο πάνω ;; 

Το ρίξαμε τώρα και θα πάμε φυσιολογικά με παρακολούθηση ωορρηξίας με τον Βαμβ.

πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Μπράβο πως τα καταφέρατε ; Μόνο με το dfi είχατε θέμα ; 

Κ εγώ τώρα ανακάλυψα μετά από τόσες μεταφορές ότι έχω crp υψηλή. Ολα τα άλλα, συν τα έμβρυα, τέλεια. Το Dfi έπεσε με αντιβίωση, profertil και διατροφή. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...