Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 45 λεπτά , karlajo είπε:

Και έκανες πριν καταστολή; Εμένα μου έκαναν υπέρηχο δυο βδομαδες πριν την καταστολή οποτε ισως γι αυτό.στο ιδιο κέντρο είσαι κι εσυ;μακρύ πρωτόκολλο;

Διάβασα στα επόμενα μνμ σου πως είσαι σε καταστολή για αυτό έγραψα οκ είσαι. Εγώ έκανα βραχύ στο ίδιο κέντρο. Καλή επιτυχία!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Διάβασα στα επόμενα μνμ σου πως είσαι σε καταστολή για αυτό έγραψα οκ είσαι. Εγώ έκανα βραχύ στο ίδιο κέντρο. Καλή επιτυχία!!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Και είχες επιτυχία ; Αν επιτρέπεται με ποιο γιατρό ήσουν ;

4 ώρες πρίν, xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Α τι καλά ! Οχι δε μου είπε τίποτα! Καλά που μου το είπες γιατί αύριο θα πάω γραφείο, να πάρω κανένα ντεπόν μαζί. Αναγκαστικά πρέπει να πάω γιατί τη σημερινή την έβαλα άδεια. Προς το παρόν νιώθω καλά, μακάρι να παραμείνει έτσι. 

2 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

Μπορεί και να είναι έτσι! Θα κάνω ΑΜΗ σε κανένα μήνα από περιέργεια και μόνο και θα σας πω.

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα .. ηθελα να σας ρωτησω κατι αν γνωριζεται οσες βαζετε κολπικα υποθετα πεοβιπτικων για ενισχυση ενδομητριου τα βαζετε και κατα τη διαρκεια της περιοδου; Η σταματατε κ ξαναρχιζετε; Σας ευχαριστω πολυ

πρίν από 15 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλημέρα κορίτσια εμένα επιβεβαιώθηκε και με την χοριακη αρνητική όπως το περίμενα !!! Ξανά ξεκινάμε από την αρχή !!!

Ελα βρε κορίτσι μου γλυκό.. ήμασταν στον ίδιο γιατρό.. τι να πω.. σε καταλαβαίνω.. Πρόλαβες να μιλήσεις μαζί του ;

πρίν από 26 λεπτά , MK2012 είπε:

Ελα βρε κορίτσι μου γλυκό.. ήμασταν στον ίδιο γιατρό.. τι να πω.. σε καταλαβαίνω.. Πρόλαβες να μιλήσεις μαζί του ;

Σιγά μην νικήσω μαζί του η μαία θα πάρει 😂 το μεσημέρι λογικά αλλά και τ να μου πουν; Αχ κρίμα πρέπει να ξανά προσπαθήσετε …γελάω 

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 11 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου βγήκαν τα αποτελέσματα τις καμπύλης ξεκίνησα με 90 πρώτη ώρα 113 και στα 120 λεπτά 62 θα ζήσω 

Πήγε 62 ? Κάνεις υπογλυκαιμίες μάλλον. Αλλά εντάξει δεν είναι Κ άσχημες οι μετρήσεις σου. Αλλά την διατροφή δεν την γλιτώνεις 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Σιγά μην νικήσω μαζί του η μαία θα πάρει 😂 το μεσημέρι λογικά αλλά και τ να μου πουν; Αχ κρίμα πρέπει να ξανά προσπαθήσετε …γελάω 

Στη δική μας αποτυχία 21/12 μας είπε πως έλειπε και κανονίσαμε να μιλήσουμε 30/12. Όχι πως αλλάζει τα πράγματα ιδιαίτερα … πάρε το χρόνο σου και ανασυνταχθείτε να δείτε ποια είναι τα επόμενα βήματα. 

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Πήγε 62 ? Κάνεις υπογλυκαιμίες μάλλον. Αλλά εντάξει δεν είναι Κ άσχημες οι μετρήσεις σου. Αλλά την διατροφή δεν την γλιτώνεις 

Αν κάνω διατροφή θα φτάσω 50 κιλά, θα δούμε τι θα με πουν 

πρίν από 24 λεπτά , linaa είπε:

Και μετά από 4 ώρες που πήγα νοσοκομειο για τον κολικο ήταν 115 ότι να ναι 

πρίν από 56 λεπτά , Natassou85 είπε:

Κοριτσια καλησπερα .. ηθελα να σας ρωτησω κατι αν γνωριζεται οσες βαζετε κολπικα υποθετα πεοβιπτικων για ενισχυση ενδομητριου τα βαζετε και κατα τη διαρκεια της περιοδου; Η σταματατε κ ξαναρχιζετε; Σας ευχαριστω πολυ

Τα σταματάς στην περίοδο, προβολικά για την ενίσχυση του ενδομητριου??? Ποια είναι αυτά πάλι???? Εγώ έχω θέμα με το ενδομητριο και θα κανω prp 

On 18/3/2025 at 12:16 ΠΜ, Venus. είπε:

Γεια σας σε όλες!!

Αν κ πρώτη φορά που γράφω σας διαβάζω εδώ κ ένα χρόνο που ξεκινήσαμε κ εμείς τις προσπάθειες για παιδάκι..Την Τετάρτη 12/3 έγινε η τρίτη εμβρυομεταφορά μας δυο κατεψυγμένων βλαστοκυστων. Σήμερα το πρωί είχα λίγες κρυαδες, έβαλα θερμόμετρο και είχα 37..Το απόγευμα είχα 36.9 κ τώρα μιας κ το θερμόμετρο ήταν μπροστά μου είπα να βάλω να δω κ τελικά έχω 37.3. Όλη μέρα έχω κ κάποια πονακια- ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά μου.. 

Είχε κάποια σας αυτά τα συμπτώματα;; 

Μέχρι να μιλήσω το πρωί με το γιατρό μου θα με φάει η αγωνία..

Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ήρεμη μπορείς. Το ξέρω πως είναι τρομερά δύσκολο, αλλά δυστυχώς είναι αναγκαίο. 

Είμαι κι εγώ στην αναμονή για χοριακή. Έκανα την 2η εμβρυομεταφορά την Τρίτη 11/3 και έχω αύριο χοριακή. Για εμένα η προηγούμενη και η μέρα της χοριακής είναι οι πιο δύσκολες γιατί πλησιάζει η στιγμή της αλήθειας. Ωστόσο παραμένω όπως έχω πει και σε προηγούμενο σχόλιο συγκρατημένα αισιόδοξη. Όσον αφορά τα πονάκια που έχεις είναι φυσιολογικό να τα έχεις με τόσα φάρμακα που παίρνουμε. Έχω κι εγώ πονάκια χαμηλά στην κοιλιά σαν κράμπες περιόδου, τα οποία δεν σημαίνουν κάτι κακό. Τα ίδια πονάκια είχα και στην προηγούμενη εμβρυομεταφορά από την οποία πήραμε θετική χοριάκη, άσχετα με το ότι την 6η εβδομάδα το χάσαμε.

Αυτή τη φορά εύχομαι να είναι η τυχερή μας. Το εύχομαι με όλο μου το ΕΙΝΑΙ για όλες μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...