Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Διάβασα στα επόμενα μνμ σου πως είσαι σε καταστολή για αυτό έγραψα οκ είσαι. Εγώ έκανα βραχύ στο ίδιο κέντρο. Καλή επιτυχία!!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Και είχες επιτυχία ; Αν επιτρέπεται με ποιο γιατρό ήσουν ;

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Έλα ρ συ τόσο πολύ;;; Θέλω να ξεκινήσω τέλος τ μήνα διεγερση κ υποτίθεται θ είχαν απαντήσει. Στο τηλ τι σ έλεγαν ;;

Τα δικά τους τα γνωστά, εμένα ήταν και μέσα κορωνοιου, πάρε τους ένα τηλέφωνο δεν χάνεις κάτι, μέσω κουριερ τα στέλνουν ακόμα??

4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Χαχαχα ηρεμήσεεεεεε είσαι σε καλά χέρια... 

Ναι και εγώ εκεί είμαι 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

11 Φεβρουαρίου έκανα πριν να ξεκινήσουμε την διέγερση θέλει 5η με 13η μέρα του κύκλου πριν την ωορρηξία κανονικά ,ήθελα να το κάνω πριν ,δεν ξέρω κι εγώ αν φαίνεται σε εξετάσεις κάποια διαφορά 

Γιατί θα είναι πλασματική η ΑΜΗ ;συγνώμη που ρωτάω έτσι για να καταλάβω ρωταω

Η ΑΜΗ δείχνει τα αποθεματικά μας στα ωάρια, σωστά ; Αυτά δε πρόκειται να αυξηθούν ποτέ. Δηλαδή δεν είναι πως ο οργανισμός μου επειδή έκανε prp θα δημιουργήσει νέα ωοθηλακια. Απλά θα κάνει boost αυτά που έχει ήδη, ποιοτικά και ορμονικά.

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η ΑΜΗ δείχνει τα αποθεματικά μας στα ωάρια, σωστά ; Αυτά δε πρόκειται να αυξηθούν ποτέ. Δηλαδή δεν είναι πως ο οργανισμός μου επειδή έκανε prp θα δημιουργήσει νέα ωοθηλακια. Απλά θα κάνει boost αυτά που έχει ήδη, ποιοτικά και ορμονικά.

Οκ ναι απλά δεν κατάλαβα πως το είπες ,ναι συμφωνώ κι εγώ ο λόγος που το έκανα αν και αρκετά μεγαλύτερη από εσένα είναι αυτός μπας και δώσει λίγο boost σε ότι έχει απομείνει έρμο τελευταίο .... τελευταία διάβασα και για την μεταμόσχευση κυτταροπλασματος από δοτρια αλλά δεν ξέρω αν έχει ξεκινήσει αυτή η μέθοδος πουθενά ...

πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

@MK2012 to prp μπουσταρέι τα υπάρχοντα ωάρια σε καλύτερη ποιότητα και σε μικρά ποσοστά αυξάνει και τον αριθμό, για αυτό λένε ότι δεν πιάνει σ όλες τις γυναίκες... τι έγινε με το ωάριακι σου σ ενημέρωσαν???

Just now, kate82 είπε:

@MK2012 to prp μπουσταρέι τα υπάρχοντα ωάρια σε καλύτερη ποιότητα και σε μικρά ποσοστά αυξάνει και τον αριθμό, για αυτό λένε ότι δεν πιάνει σ όλες τις γυναίκες... τι έγινε με το ωάριακι σου σ ενημέρωσαν???

Σήμερα δεν έκανες prp πως ήταν?

πρίν από 14 λεπτά , Sofiiii είπε:

Οκ ναι απλά δεν κατάλαβα πως το είπες ,ναι συμφωνώ κι εγώ ο λόγος που το έκανα αν και αρκετά μεγαλύτερη από εσένα είναι αυτός μπας και δώσει λίγο boost σε ότι έχει απομείνει έρμο τελευταίο .... τελευταία διάβασα και για την μεταμόσχευση κυτταροπλασματος από δοτρια αλλά δεν ξέρω αν έχει ξεκινήσει αυτή η μέθοδος πουθενά ...

Στη δική μου περίπτωση δεν έχει να κάνει τόσο η ηλικία διότι δεν υπάρχει απόθεμα, σα να ήμουν 45+

Πολύ καινοτόμο ακούγεται αυτό! Δεν έχω ενημερωθεί σχετικά. Εσύ είσαι έτοιμη για την ωοληψια της Τέταρτης;

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Σήμερα δεν έκανες prp πως ήταν?

Τον αριθμό απόκρισης σε περίπτωση διέγερσης εννοείς, σωστά ; Γιατί νέα ωοθηλακια δε δημιουργούνται. 

Ναι έκανα prp σήμερα. Δε κατάλαβα τίποτα, ανώδυνη διαδικασία. Μου είπε ο γιατρός πως μπορεί να έχω πονάκια αλλά δεν έχω νιώσει τίποτα. Έχω ελάχιστο αίμα σα να είχα κάνει ωοληψια.

Για το εμβρυακι δε ξέρω νέα ακόμα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Στη δική μου περίπτωση δεν έχει να κάνει τόσο η ηλικία διότι δεν υπάρχει απόθεμα, σα να ήμουν 45+

Πολύ καινοτόμο ακούγεται αυτό! Δεν έχω ενημερωθεί σχετικά. Εσύ είσαι έτοιμη για την ωοληψια της Τέταρτης;

Τον αριθμό απόκρισης σε περίπτωση διέγερσης εννοείς, σωστά ; Γιατί νέα ωοθηλακια δε δημιουργούνται. 

Ναι έκανα prp σήμερα. Δε κατάλαβα τίποτα, ανώδυνη διαδικασία. Μου είπε ο γιατρός πως μπορεί να έχω πονάκια αλλά δεν έχω νιώσει τίποτα. Έχω ελάχιστο αίμα σα να είχα κάνει ωοληψια.

Το διάβασα κάπου σε ξένο site και μετά το διάβασα και σε site εξωσωματικου νομιζω Αθήνα αυτό κι αν θα ήταν πολλά υποσχόμενο για την δική σου περίπτωση εσένα σκέφτηκα γιατί θα μπορούσε κάποια γυναίκα να πάρει ως δοτρια κυτταροπλασματος και δικό της άνθρωπο θέλω να πιστεύω είναι too good to be true αν τεθεί σε πράξη κάποια στιγμή ....

Έτοιμη είμαι εγώ είπε χωρίς μέθη θα κάνει ένα λεπτό άλλος έχει πάθει λίγο πανικό που είπαν ότι θα δώσει και σπέρμα αύριο😂και αντί να σκέφτομαι εμένα σκέφτομαι άλλα...

• Χαχα 1

πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Έτσι ακριβώς όπως το είπες, άρα για να μην σ ενημέρωσαν ακόμα προχωράει προς την 5η μέρα θεωρώ ότι είναι καλό αυτό 

Just now, kate82 είπε:

Έτσι ακριβώς όπως το είπες, άρα για να μην σ ενημέρωσαν ακόμα προχωράει προς την 5η μέρα θεωρώ ότι είναι καλό αυτό 

Έκανες μέθη???

πρίν από 32 λεπτά , Sofiiii είπε:

Το διάβασα κάπου σε ξένο site και μετά το διάβασα και σε site εξωσωματικου νομιζω Αθήνα αυτό κι αν θα ήταν πολλά υποσχόμενο για την δική σου περίπτωση εσένα σκέφτηκα γιατί θα μπορούσε κάποια γυναίκα να πάρει ως δοτρια κυτταροπλασματος και δικό της άνθρωπο θέλω να πιστεύω είναι too good to be true αν τεθεί σε πράξη κάποια στιγμή ....

Έτοιμη είμαι εγώ είπε χωρίς μέθη θα κάνει ένα λεπτό άλλος έχει πάθει λίγο πανικό που είπαν ότι θα δώσει και σπέρμα αύριο😂και αντί να σκέφτομαι εμένα σκέφτομαι άλλα...

Καλή επιτυχία εύχομαι ! Όντως ένα λεπτό θα πάρει, ένα μικρό τσιμπηματάκι , βαθιά ανάσα και τέλος! Καλή επιτυχία εύχομαι! Στείλε να μας πεις πως πήγες !🤞🏻

πρίν από 27 λεπτά , kate82 είπε:

Έκανες μέθη???

Ναι ναι με μέθη γίνεται η prp. Καλά η καλύτερη μου , μέθη το Σάββατο και μέθη σήμερα! 🤣 Αφού ρώτησα την αναισθησιολόγο αν μπορώ να την πάρω σπίτι! 🤣

Οσο για το έμβρυο, μη το λες , δεν είναι απαραίτητο. Εμένα όσα γονιμοποιούνται κ δε φτάνουν βλαστοκύστη, φτάνουν πάντα 3η μέρα. Μετα το χάνουν. Μακάρι να προστεθεί η 3η βλαστοκύστη , να κάνω άλλη μια και να προχωρήσω σε ετ.

• Μου αρέσει 1

@MK2012 ευχαριστώ κορίτσι μου ναι θα ενημερώσω αύριο με το καλό όταν γυρίσουμε ...

Εύχομαι να πάει καλά το δικό σου μακάρι μακάρι 🙏🙏🙏να γίνει μια έκπληξη με ανατροπή και να πάει καλά να πας ένα βήμα παρακάτω🥰

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 2

1 hour ago, MK2012 είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , xristinakarr είπε:

Κορίτσι μου εγώ την επόμενη μέρα μετά από prp ωοθηκών ανέβασα δέκατα, με είχε προετοιμάσει βέβαια ο γιατρός, αν και γενικά δε νιώθω πολλά πολλά, με το prp τα είχα δει κωλυώμενα αλλά κράτησε μια μέρα. Στο λέω απλά να το έχεις υπόψη σου, τουλάχιστον μην έχεις βαρύ πρόγραμμα για αύριο. Μακάρι βέβαια να μην καταλάβεις τίποτα!

Καλή επιτυχία με το εμβρυάκι!!

Σοβαρά; Κι εγώ δεν κατάλαβα τίποτα ούτε πυρετό ούτε αίμα ούτε πόνους είχα ,αλλά μου είχε πει ότι έβαλε αντιβίωση η αναισθησιολογος δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτό ...

πρίν από 37 λεπτά , Sofiiii είπε:

Σοβαρά; Κι εγώ δεν κατάλαβα τίποτα ούτε πυρετό ούτε αίμα ούτε πόνους είχα ,αλλά μου είχε πει ότι έβαλε αντιβίωση η αναισθησιολογος δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο αυτό ...

Ναι αντιβίωση κι εγώ πήρα, τι να πω τώρα, μου είχε κάνει εντύπωση πάντως που το είπε εξαρχής ο γιατρός 'θα κάνεις λίγα δέκατα'. Τελοσπάντων, ότι είναι!

8 ώρες πρίν, karlajo είπε:

καλησπέρα κορίτσια! με ξεκινάνε διεγερση με 300 μονάδες πουρεγκον σήμερα και μου είπαν υπέρηχο να κάνω τη Δευτέρα .Δεν θα έπρεπε πιο νωρίς? επίσης κανονικά ο γιατρός του κέντρου δεν πρέπει να μου κάνει υπέρηχο? αυτοί μου έστειλαν ένα μέιλ με οδηγίες για τη δόση και μου λένε Δευτέρα εξετάσεις και υπέρηχο και τουσ στέλνω τα αποτελέσματα.Ειμαι στο Embryolab. Σαν ξεπέταγμα μου ακούγεται... οι γνώμες σας????Είμαι έξαλλη και περιμένω να με πάρει τηλ η μαία αλλά μέχρι τότε θα σκάσω από τα νεύρα.

Εντύπωση μου κάνει, εμένα μου έκαναν και τη δεύτερη ημέρα και μετά ξεκινούσα.

@karlajo είσαι σε μακρύ πρωτόκολλο? Έκανες arvekap απ'ότι κατάλαβα? Αν ναι λογικό να κάνουν κατευθείαν τότε υπέρηχο

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αν έχει πιάσει το prp θα δεις μεγαλύτερο αριθμό στην ΑΜΗ. Στην πραγματικότητα σου ξυπνάει αυτά που ας πούμε κοιμόντουσαν και δεν θα ξυπνούσαν ποτέ. Αυτά νομίζω δεν μετριούνται στην τιμή οπότε όταν ξυπνάμε δείχνουν πιο ενεργές οι ωοθήκες σου και ανεβαίνει η τιμή. Αυτό έχω καταλάβει, αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα.

πρίν από 57 λεπτά , Neverstop είπε:

Εντύπωση μου κάνει, εμένα μου έκαναν και τη δεύτερη ημέρα και μετά ξεκινούσα

Και έκανες πριν καταστολή; Εμένα μου έκαναν υπέρηχο δυο βδομαδες πριν την καταστολή οποτε ισως γι αυτό.στο ιδιο κέντρο είσαι κι εσυ;μακρύ πρωτόκολλο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...