Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, karlajo είπε:

καλησπέρα κορίτσια! με ξεκινάνε διεγερση με 300 μονάδες πουρεγκον σήμερα και μου είπαν υπέρηχο να κάνω τη Δευτέρα .Δεν θα έπρεπε πιο νωρίς? επίσης κανονικά ο γιατρός του κέντρου δεν πρέπει να μου κάνει υπέρηχο? αυτοί μου έστειλαν ένα μέιλ με οδηγίες για τη δόση και μου λένε Δευτέρα εξετάσεις και υπέρηχο και τουσ στέλνω τα αποτελέσματα.Ειμαι στο Embryolab. Σαν ξεπέταγμα μου ακούγεται... οι γνώμες σας????Είμαι έξαλλη και περιμένω να με πάρει τηλ η μαία αλλά μέχρι τότε θα σκάσω από τα νεύρα.

Εντύπωση μου κάνει, εμένα μου έκαναν και τη δεύτερη ημέρα και μετά ξεκινούσα

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , karlajo είπε:

έλα καλό θα είναι δε θα είναι κλούβιο και θα βγάλει ένα μπεμπάκι κοτοπουλάκι ☺️θα τα καταφέρουμε!

Αν συμβεί αυτό το έλεγα και το πρωί πάω να γράψω και τζόκερ 🤣

Εγώ εχτές που πήγα είχα πάει και πάλι με το απαισιόδοξο βλέμμα ότι σιγα σίγουρα θα μου πει άκυρος αυτός ο κύκλος και μετά μου λέει και αυτός και η μαία μια χαρά είναι θα το πάρουμε και εξεπλάγην πίστευα ότι θα έφευγα άπραγη και τελικά προχωράμε ...πίστευα ότι δεν είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά αυτοί είπαν ότι είδαν ότι είχα,τώρα τι να πω δεν είμαι γιατρός να μην το παίζω έξυπνη ότι έμαθα από τα κορίτσια εδώ μέσα τα έμαθα....

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Τα τεστ δεν είπανε πάντως αξιόπιστα και δεν ξέρω σε τί συγκέντρωση ανιχνεύουν τη χοριακή. Πολύ καλή επιτυχία!!!!

Τα συγκεκριμένα λένε από 10μοναδες χοριακη ανιχνεύουν !!! 

Just now, Blu24 είπε:

Τα συγκεκριμένα λένε από 10μοναδες χοριακη ανιχνεύουν !!! 

Η όλη φάση είναι τρέλλα.. άστο., προσπάθησε να μην σκέφτεσαι τίποτα.. λίγο υπομονή.. Πάντως θα έπρεπε στο πακέτο των χρημάτων που δίνουμε να μας παρέχουν και ψυχολογική υποστήριξη.. είναι πολύ ψυχοφθόρο..

πρίν από 4 λεπτά , Bubble24 είπε:

Η όλη φάση είναι τρέλλα.. άστο., προσπάθησε να μην σκέφτεσαι τίποτα.. λίγο υπομονή.. Πάντως θα έπρεπε στο πακέτο των χρημάτων που δίνουμε να μας παρέχουν και ψυχολογική υποστήριξη.. είναι πολύ ψυχοφθόρο..

Κοιτα εγώ προσωπικά προτείνω την αρνητική χοριακη από μια χοριακη που ξεκινάει καλά διπλασιάζετε και παλινδρομεί αργότερα !!! Μέσα στο πακέτο θα έπρεπε να παρέχετε ο προεμφυτευτικός έτσι μπορεί να ταλαιπωριόμασταν πολύ μέχρι να βρούμε υγιής βλαστοκύστη αλλά δεν θα μας ‘επερναν’ την χαρά μέσα από χέρια και θα γλιτώναμε πολλές αποβολές !!! Όσο για την ψυχολογική υποστήριξη νομίζω έχουν όλα τα κέντρα τώρα αν είναι δωρεάν δεν γνωρίζω 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 22 λεπτά , Bubble24 είπε:

Κι εγώ έχω διαβάσει σε διάφορα site κέντρων εξωσωματικής ότι παρέχουν υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης αλλά δεν ξέρω κι εγώ αν είναι δωρεάν θα έπρεπε γιατί τα χρήματα είναι ουκ ολίγα !

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Losr είπε:

@MK2012 Πως είσαι? Πώς πήγε το prp και το εμβρυακι σου? 

Ελα κορίτσι μου! Το έκανα το prp, όλα καλά. Δε ξέρω τώρα πως θα πάει μετά, θα δείξει το επόμενο διάστημα αν έπιασε ή όχι. Μου είπε να μη πάω για υπέρηχο Β φάσης τώρα τελικά και να πάω μια και καλή με την επόμενη περίοδο. Για το εμβρυακι δε ξέρω κάτι ακόμα! Θα μάθουμε μια και καλή στις 5 ημέρες μάλλον!🤞🏻🥹

• Ευχή 3
  • Λουλούδια 4
  • Χαχα 1

πρίν από 51 λεπτά , MK2012 είπε:

Ελα κορίτσι μου! Το έκανα το prp, όλα καλά. Δε ξέρω τώρα πως θα πάει μετά, θα δείξει το επόμενο διάστημα αν έπιασε ή όχι. Μου είπε να μη πάω για υπέρηχο Β φάσης τώρα τελικά και να πάω μια και καλή με την επόμενη περίοδο. Για το εμβρυακι δε ξέρω κάτι ακόμα! Θα μάθουμε μια και καλή στις 5 ημέρες μάλλον!🤞🏻🥹

Καλύτερα να μην ταλαιπωρηθείς άλλο αυτόν τον μήνα να ηρεμήσεις και λίγο και να πας με την επόμενη περίοδο,σε ένα site που είχα πάρει τις πληροφορίες μου κι εγώ πριν κάνω το prp έλεγε τα εξής:

Κάθε 15 ημέρες μέτρηση της οιστραδιόλης και υπερηχογράφημα, για να δει ο/ η γιατρός. Aν έχουν δημιουργηθεί αρχόμενα ωοθυλάκια που πολλές φορές δεν προχωρούν για να φτάσουν σε ωορρηξία και είναι πολύ συνηθισμένο. Σε αυτήν την περίπτωση πραγματοποιείται πρόκληση ωορρηξίας με φάρμακα και, είτε έχουν επαφή ή ακόμη καλύτερα προχωρούν σε ωοληψία ώστε να προκύψει το έμβρυο .(Mε τη γονιμοποίηση των ωαρίων τους) που θα τους μεταφερθεί.

Κάθε μήνα μέτρηση των ορμονών AMH και FSH

Εγώ δεν έκανα βέβαια καμία μέτρηση γιατί ξεκίνησα την διέγερση κτλ ίσως κάνω με την επόμενη περίοδο να δω θα έχουν περάσει και δύο μήνες 

Just now, Sofiiii είπε:

Καλύτερα να μην ταλαιπωρηθείς άλλο αυτόν τον μήνα να ηρεμήσεις και λίγο και να πας με την επόμενη περίοδο,σε ένα site που είχα πάρει τις πληροφορίες μου κι εγώ πριν κάνω το prp έλεγε τα εξής:

Κάθε 15 ημέρες μέτρηση της οιστραδιόλης και υπερηχογράφημα, για να δει ο/ η γιατρός. Aν έχουν δημιουργηθεί αρχόμενα ωοθυλάκια που πολλές φορές δεν προχωρούν για να φτάσουν σε ωορρηξία και είναι πολύ συνηθισμένο. Σε αυτήν την περίπτωση πραγματοποιείται πρόκληση ωορρηξίας με φάρμακα και, είτε έχουν επαφή ή ακόμη καλύτερα προχωρούν σε ωοληψία ώστε να προκύψει το έμβρυο .(Mε τη γονιμοποίηση των ωαρίων τους) που θα τους μεταφερθεί.

Κάθε μήνα μέτρηση των ορμονών AMH και FSH

Εγώ δεν έκανα βέβαια καμία μέτρηση γιατί ξεκίνησα την διέγερση κτλ ίσως κάνω με την επόμενη περίοδο να δω θα έχουν περάσει και δύο μήνες 

Για μέτρηση ΑΜΗ δε μου είπε κάτι αλλά ακόμα και να ανέβει λίγο, θα είναι πλασματικό. Πάντως κάναμε υπέρηχο τώρα και δεν είδε ωοθηλακιο Β φάσης οπότε πάμε για τέλος Μαρτη, αρχές Απριλίου στην επόμενη περίοδο. Δε θυμόμουν πως έχεις κάνει prp ωοθηκών. Πότε το έκανες ;

11 Φεβρουαρίου έκανα πριν να ξεκινήσουμε την διέγερση θέλει 5η με 13η μέρα του κύκλου πριν την ωορρηξία κανονικά ,ήθελα να το κάνω πριν ,δεν ξέρω κι εγώ αν φαίνεται σε εξετάσεις κάποια διαφορά 

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Για μέτρηση ΑΜΗ δε μου είπε κάτι αλλά ακόμα και να ανέβει λίγο, θα είναι πλασματικό. Πάντως κάναμε υπέρηχο τώρα και δεν είδε ωοθηλακιο Β φάσης οπότε πάμε για τέλος Μαρτη, αρχές Απριλίου στην επόμενη περίοδο. Δε θυμόμουν πως έχεις κάνει prp ωοθηκών. Πότε το έκανες ;

Γιατί θα είναι πλασματική η ΑΜΗ ;συγνώμη που ρωτάω έτσι για να καταλάβω ρωταω

2 ώρες πρίν, karlajo είπε:

εγώ είχα ξεκινήσει πέρσι βελονισμό γιατί εχω ευερέθιστο έντερο και με βοήθησε πολύ...σε συνδυασμό με την ομοιοπαθητική βοήθησε και με κρίσεις πανικού που μου εμφανίστηκαν από το πουθενά γιατί σκέψου ταυτόχρονα ετοίμαζα γάμο και επέκταση στην επιχείρηση μου οπότε κάπου λίγο τα έπαιξα με το στρες 😂 Η γυναικολογος μου ειπε οτι βοηθαει ο βελονισμος και στην εξωσωματικη για καλυτερη αιματωση των οργάνων.

Κορίτσι μου εμένα έκαναν γύρω στο μήνα να μου απαντήσουν.

Με πήραν τηλ πριν λίγο!! Ότι βγήκε απόφαση θετική κ ν πάω ν πάρω το χαρτί. Εν τω μεταξύ είμαστε χάλια ψυχολογικά σήμερα έφυγε ο σκυλάκος μας😭😭

• Δύναμη! 2
  • Λυπημένη/-ος 5

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Antonia_ είπε:

Με πήραν τηλ πριν λίγο!! Ότι βγήκε απόφαση θετική κ ν πάω ν πάρω το χαρτί. Εν τω μεταξύ είμαστε χάλια ψυχολογικά σήμερα έφυγε ο σκυλάκος μας😭😭

πλακα κανείς!!!! έχασα το δικό μου τον Αύγουστο ξαφνικά οπότε σε καταλαβαίνω!Υπομονή κορίτσι μου πολύ δύσκολο πράγμα...

Θεραπεία ποτέ ξεκινάς?

πρίν από 2 λεπτά , karlajo είπε:

πλακα κανείς!!!! έχασα το δικό μου τον Αύγουστο ξαφνικά οπότε σε καταλαβαίνω!Υπομονή κορίτσι μου πολύ δύσκολο πράγμα...

Θεραπεία ποτέ ξεκινάς?

Έχει δύο βδομάδες που διαγνώστηκε με καρκίνο. Δεν ξέρω πως θ το περάσουμε κ αυτό.

Περιμένω περίοδο τέλος Μαρτίου λογικά εκεί

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 2 λεπτά , Antonia_ είπε:

Έχει δύο βδομάδες που διαγνώστηκε με καρκίνο. Δεν ξέρω πως θ το περάσουμε κ αυτό.

Περιμένω περίοδο τέλος Μαρτίου λογικά εκεί

Να σκέφτεσαι ότι ξεκουράστηκε και δεν πονάει άλλο η ψυχούλα..... Προσπάθησε όσο μπορείς να μη σε πάρει από κάτω ξέρω είναι δύσκολο...εγώ έχασα μαλλιά από τη  στεναχώρια και ευτυχώς τώρα ξαναφύτρωσαν.συλληπητηρια 😢

• Λυπημένη/-ος 2

1 ώρα πρίν, Sofiiii είπε:

Κι εγώ έχω διαβάσει σε διάφορα site κέντρων εξωσωματικής ότι παρέχουν υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης αλλά δεν ξέρω κι εγώ αν είναι δωρεάν θα έπρεπε γιατί τα χρήματα είναι ουκ ολίγα !

κοιτα στο ιασω κ στο γεννη… εχουν ψυχολογο που σε καλει και μιλατε κλπ και κατα τη διαρκεια της διαδικασιας και μετα το αποτελεσμα. στο ιασω τη βλεπεις και δια ζωσης αν θελεις. αλλα αν με ρωτας, επειδη κανω ψυχοθεραπεια 14 χρονια, αυτα τα πραγματα ειναι να χαμε να λεγαμε. δουλιτσα γινεται μοναχα με την κανονικη και συστηματικη ψυχοθεραπεια.

• Μου αρέσει 2

2 hours ago, MK2012 said:

Μακάρι να δεις καλή διαφορά από τον επόμενο μήνα. Θα περιμένουμε νέα για το εμβρυακι.

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...