Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Antonia_ είπε:

Έχει δύο βδομάδες που διαγνώστηκε με καρκίνο. Δεν ξέρω πως θ το περάσουμε κ αυτό.

Περιμένω περίοδο τέλος Μαρτίου λογικά εκεί

Να σκέφτεσαι ότι ξεκουράστηκε και δεν πονάει άλλο η ψυχούλα..... Προσπάθησε όσο μπορείς να μη σε πάρει από κάτω ξέρω είναι δύσκολο...εγώ έχασα μαλλιά από τη  στεναχώρια και ευτυχώς τώρα ξαναφύτρωσαν.συλληπητηρια 😢

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Μην έχεις νεύρα αν ήταν οκ εξετάσεις έτσι κάνουν, εγώ στο δημόσιο που ήμουν πριν πάω εκεί που είσαι τώρα με κάναν το ίδιο ακριβώς όπως εσένα μόνο που με τραβολογοθσαν Θεσσαλονίκη για εξετάσεις γιατί δεν δεχοντουσαν από εκτός και 7 με 8 μέρα υπέρηχο, ο καθένας έχει το δικό του πρωτόκολλο 

Αχ τα ψυχολογικά μου δεν είναι καλά με τις αρβεκαπ έχει δυο μέρες εκτός από το ότι κλαίω με το παραμικρό έχω κ πολλά νεύρα😂 Ενταξει με πηρε η μαια ολα καλα εκει θα κανω υπέρηχο και την αλλη βδομαδα θα με βλεπουν ανα δυο μέρες. ουφφφ

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , karlajo είπε:

Αχ τα ψυχολογικά μου δεν είναι καλά με τις αρβεκαπ έχει δυο μέρες εκτός από το ότι κλαίω με το παραμικρό έχω κ πολλά νεύρα😂 Ενταξει με πηρε η μαια ολα καλα εκει θα κανω υπέρηχο και την αλλη βδομαδα θα με βλεπουν ανα δυο μέρες. ουφφφ

Ηρέμησε καλέ μην ταραζεσαι ηρεμία θέλει εγώ πάντως έκανα υπέρηχο πριν ξεκινήσω διέγερση κάθε κέντρο έχει και άλλη πολιτική φαίνεται 

@karlajo Θεσσαλονίκη είναι το κέντρο που είσαι;

πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Ηρέμησε καλέ μην ταραζεσαι ηρεμία θέλει εγώ πάντως έκανα υπέρηχο πριν ξεκινήσω διέγερση κάθε κέντρο έχει και άλλη πολιτική φαίνεται 

Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις στην τρελή συνοδοιπόρο σας😃Έχεις δίκαιο για τη ηρεμία...προσπαθώ αλλά δέννννν.. πολύ άγχος.Υπερηχο μου έκανε δυο βδομαδεσ πριν ξεκινήσω γενικά τις ενέσεις. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , karlajo είπε:

Χαχαχα ηρεμήσεεεεεε είσαι σε καλά χέρια... 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Sofiiii είπε:

@karlajo Θεσσαλονίκη είναι το κέντρο που είσαι;

Ναι Θεσσαλονίκη! κάνω πιλάτες και βελονισμό! Φαντάσου να μην έκανα😂

Just now, karlajo είπε:

Ναι Θεσσαλονίκη! κάνω πιλάτες και βελονισμό! Φαντάσου να μην έκανα😂

Εφόσον κάνεις και αυτά και δεν ηρεμείς δεν σώζεσαι άστο 🤣 κι εγώ Θεσσαλονίκη είμαι αλλά σε άλλο ...τελικά ο βελονισμός έχει καλή απήχηση !

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Καλημέρα εμένα περίπου μήνα έκανε η απάντηση και τους είχα ζαλίσει στα τηλέφωνα 

Έλα ρ συ τόσο πολύ;;; Θέλω να ξεκινήσω τέλος τ μήνα διεγερση κ υποτίθεται θ είχαν απαντήσει. Στο τηλ τι σ έλεγαν ;;

Just now, Sofiiii είπε:

Εφόσον κάνεις και αυτά και δεν ηρεμείς δεν σώζεσαι άστο 🤣 κι εγώ Θεσσαλονίκη είμαι αλλά σε άλλο ...τελικά ο βελονισμός έχει καλή απήχηση !

εγώ είχα ξεκινήσει πέρσι βελονισμό γιατί εχω ευερέθιστο έντερο και με βοήθησε πολύ...σε συνδυασμό με την ομοιοπαθητική βοήθησε και με κρίσεις πανικού που μου εμφανίστηκαν από το πουθενά γιατί σκέψου ταυτόχρονα ετοίμαζα γάμο και επέκταση στην επιχείρηση μου οπότε κάπου λίγο τα έπαιξα με το στρες 😂 Η γυναικολογος μου ειπε οτι βοηθαει ο βελονισμος και στην εξωσωματικη για καλυτερη αιματωση των οργάνων.

5 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Υπάρχει κάποια που να έστειλε χαρτιά στην επιτροπή στη Θεσσαλονίκη,28/2 ή εκεί κοντά κ να πήρε απάντηση;

Κορίτσι μου εμένα έκαναν γύρω στο μήνα να μου απαντήσουν.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, karlajo είπε:

εγώ είχα ξεκινήσει πέρσι βελονισμό γιατί εχω ευερέθιστο έντερο και με βοήθησε πολύ...σε συνδυασμό με την ομοιοπαθητική βοήθησε και με κρίσεις πανικού που μου εμφανίστηκαν από το πουθενά γιατί σκέψου ταυτόχρονα ετοίμαζα γάμο και επέκταση στην επιχείρηση μου οπότε κάπου λίγο τα έπαιξα με το στρες 😂 Η γυναικολογος μου ειπε οτι βοηθαει ο βελονισμος και στην εξωσωματικη για καλυτερη αιματωση των οργάνων.

Κι εγώ πέρσι ,για τόνωση ανοσοποιητικού σε συνδυασμό με moxa therapy και αιμάτωση των οργάνων γενικά ,για αυτό λένε ότι βοηθάει πολύ να γίνεται ειδικά πριν την ετ ,όπως τα λες τουλάχιστον σε βοήθησε είναι σημαντικό αυτό σε καταλαβαίνω ,τώρα μου θύμησες όταν έφτιαχνα εγώ την επιχείρηση μου και έμαθα ότι είμαι έγγυος και κρυβομουν από όλους  εκεί να δεις κρίση πανικού 😭

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Καλημέρα μια φορά την εβδομάδα από τότε που ξεκίνησαν οι προσπάθειες περίπου!

Αυτήν την βδομάδα δεν έκανα γιατί κουράστηκα με τις ενέσεις και Τετάρτη πρωί μπαίνω για ωοληψια οπότε θα δούμε πως θα πάει αυτό και ξανασυνεχιζω...

Καλή επιτυχία! Ποσά ωοθυλάκια έχεις?

πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Κι εγώ πέρσι ,για τόνωση ανοσοποιητικού σε συνδυασμό με moxa therapy και αιμάτωση των οργάνων γενικά ,για αυτό λένε ότι βοηθάει πολύ να γίνεται ειδικά πριν την ετ ,όπως τα λες τουλάχιστον σε βοήθησε είναι σημαντικό αυτό σε καταλαβαίνω ,τώρα μου θύμησες όταν έφτιαχνα εγώ την επιχείρηση μου και έμαθα ότι είμαι έγγυος και κρυβομουν από όλους  εκεί να δεις κρίση πανικού 😭

μοξα μου έκανε την προηγούμενη εβδομάδα εμένα!Αχχχ άρα καταλαβαίνεις την εξαλλοσύνη μου!Τώρα ήδη σκέφτομαι πως θα λείψω για ωοληψια που μου είπαν θα κάνω η 29/3 η 31/3.Αστα βραστά κοινώς !

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , karlajo είπε:

μοξα μου έκανε την προηγούμενη εβδομάδα εμένα!Αχχχ άρα καταλαβαίνεις την εξαλλοσύνη μου!Τώρα ήδη σκέφτομαι πως θα λείψω για ωοληψια που μου είπαν θα κάνω η 29/3 η 31/3.Αστα βραστά κοινώς !

Σε καταλαβαίνω τα ίδια κάνουμε !!!!

Πόσα να έχω εγώ καλέ ένα και μοναδικουλι καημενουλι και πολύ μου είναι χτες ήταν 16,5 θα το πάρουμε αύριο ,μου είπε ένα λεπτό στο παίρνω και φεύγεις ούτε μέθη μου λέει κάνω ούτε θα καταλάβεις τίποτα ...και βλέπουμε αν θα είναι καλό ή κλουβιο αβγουλακι

πρίν από 31 λεπτά , karlajo είπε:

Ευχαριστώ και σε σένα εύχομαι να πάνε όλα καλά 💕

πρίν από 6 λεπτά , Sofiiii είπε:

Σε καταλαβαίνω τα ίδια κάνουμε !!!!

Πόσα να έχω εγώ καλέ ένα και μοναδικουλι καημενουλι και πολύ μου είναι χτες ήταν 16,5 θα το πάρουμε αύριο ,μου είπε ένα λεπτό στο παίρνω και φεύγεις ούτε μέθη μου λέει κάνω ούτε θα καταλάβεις τίποτα ...και βλέπουμε αν θα είναι καλό ή κλουβιο αβγουλακι

Ευχαριστώ και σε σένα εύχομαι να πάνε όλα καλά 💕

έλα καλό θα είναι δε θα είναι κλούβιο και θα βγάλει ένα μπεμπάκι κοτοπουλάκι ☺️θα τα καταφέρουμε!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Αχαχα εγώ τα εμπιστεύομαι γιατί της άλλες φορές μου είχε δείξει !! 

Εγώ και τότε που προχώρησε τα ίδια συμπτώματα είχε και τώρα που δεν είμαι τα ίδια έχω …αύριο έχω χοριακη αλλά τα τεστ όλα είναι αρνητικά 

Τα τεστ δεν είπανε πάντως αξιόπιστα και δεν ξέρω σε τί συγκέντρωση ανιχνεύουν τη χοριακή. Πολύ καλή επιτυχία!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...