Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Losr είπε:

@MK2012 Πως είσαι? Πώς πήγε το prp και το εμβρυακι σου? 

Ελα κορίτσι μου! Το έκανα το prp, όλα καλά. Δε ξέρω τώρα πως θα πάει μετά, θα δείξει το επόμενο διάστημα αν έπιασε ή όχι. Μου είπε να μη πάω για υπέρηχο Β φάσης τώρα τελικά και να πάω μια και καλή με την επόμενη περίοδο. Για το εμβρυακι δε ξέρω κάτι ακόμα! Θα μάθουμε μια και καλή στις 5 ημέρες μάλλον!🤞🏻🥹

• Λουλούδια 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου σου εύχομαι να έχεις μια τεράστια χωριακη ,καλό είναι να μιλήσεις με τον γιατρό σου ,όταν γίνεται εμφύτευση έχουμε υψηλή θερμοκρασία αλλά είναι και ο καιρός έτσι που κυκλοφορούν πολλές ιώσεις.. ίσως σε πει να κάνεις κάποια εξέταση για σιγουριά για να δει λευκά και ερυθρά αιμοσφαίρια... 

Καλημέρα!! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ίωση δεν είναι γιατί ο συζυγος οι γονείς μου δεν είναι άρρωστοι κ δεν έχω βγει έξω αυτές τις μέρες λόγω ότι έχει αέρα κ πολύ γύρη κ έχω αλλεργικό βρογχικό άσθμα κ φοβάμαι μην με πιάσει.

Μου είπε ότι ίσως είναι καλό σύμπτωμα..θα δούμε με το αποτέλεσμα της χοριακης..

πρίν από 36 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχαχα εγώ τα εμπιστεύομαι γιατί της άλλες φορές μου είχε δείξει !! 

Εγώ και τότε που προχώρησε τα ίδια συμπτώματα είχε και τώρα που δεν είμαι τα ίδια έχω …αύριο έχω χοριακη αλλά τα τεστ όλα είναι αρνητικά 

Δεν είναι νωρίς για χοριακη;; Εμένα μου είπε να πάω Τετάρτη στις 26/03 για σίγουρα αλλά ίσως πάω Δευτέρα 24/03 γιατί δεν νομίζω να αντέξω μέχρι τότε..

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , little miracle είπε:

Καλα κι εγω εχω εμπειρια με p… early που βγηκε αρνητικο την ιδια μερα με χοριακη 500.😵💫 κανε υπομονη μεχρι την χοριακη σου. μια μερα εμεινε. μονο τοτε θα ξερεις. εξαλλου σε αυτη τη φαση ολα τα συμπτωματα ειναι απ τα φαρμακα. τα της εγκυμοσυνης ερχονται μετα απο τουλαχιστον 1-2 βδομ. οσο κι αν μας αρεσει να πιστευουμε το αντιθετο. καλη επιτυχια να εχεις!

Σε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν ελπίζω 🫠 έκανα δύο clear …

πρίν από 11 λεπτά , Venus. είπε:

Καλημέρα!! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Ίωση δεν είναι γιατί ο συζυγος οι γονείς μου δεν είναι άρρωστοι κ δεν έχω βγει έξω αυτές τις μέρες λόγω ότι έχει αέρα κ πολύ γύρη κ έχω αλλεργικό βρογχικό άσθμα κ φοβάμαι μην με πιάσει.

Μου είπε ότι ίσως είναι καλό σύμπτωμα..θα δούμε με το αποτέλεσμα της χοριακης..

Δεν είναι νωρίς για χοριακη;; Εμένα μου είπε να πάω Τετάρτη στις 26/03 για σίγουρα αλλά ίσως πάω Δευτέρα 24/03 γιατί δεν νομίζω να αντέξω μέχρι τότε..

9η μέρα θα κάνω με βλαστοκύστες αύριο δηλαδή …εσύ μήπως είχες βάλει 3ής μέρα για αυτό σου είπε τόσες μέρες ; 

πρίν από 12 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ αλλά δεν ελπίζω 🫠 έκανα δύο clear …

9η μέρα θα κάνω με βλαστοκύστες αύριο δηλαδή …εσύ μήπως είχες βάλει 3ής μέρα για αυτό σου είπε τόσες μέρες ; 

Όχι 2 βλαστοκυστες έχω βάλει κ εγω 

πρίν από 1 λεπτό , Venus. είπε:

Λόγω προεμφυτετικου ελέγχου για μεσογειακή αναιμία έχω μόνο βλαστοκυστες..

πρίν από 17 λεπτά , dimi.tra είπε:

Από καλό μας έχει πάει πίσω 2 χρόνια τώρα. Την καλοσύνη μου μέσα 😂

Θα πας για ετ σε αυτόν τον κύκλο;

Χαχαχαχαχα και εγώ έτσι είμαι αλλά από τον Δεκέμβριο μια γρίπη τώρα ecol Kai ουρεοπλασμα δεν ξέρω αν θα προλάβω πάλι 🤣🤣🤣

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Venus. είπε:

Λόγω προεμφυτετικου ελέγχου για μεσογειακή αναιμία έχω μόνο βλαστοκυστες..

Εφόσον είναι και ελεγμένες έχεις πολλές πιθανότητες !!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά 🙏🏼🙏🏼 καλύτερα τότε μετά από τόσο καιρό ώστε να δείξει τεράστιο νούμερο η χοριακη σου !!

4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσι μου καλημέρα 

Έκανες χωριακη???

Καλησπέρα κορίτσι μου συγνώμη έχασα το μήνυμα σου και δεν απάντησα …αύριο έχω χοριακη αλλά δεν ελπίζω απλά θέλω να πάρω τ αποτέλεσμα για να σταματήσω τα χάπια τσάμπα τα περνώ ..

πρίν από 18 λεπτά , Blu24 είπε:

Εφόσον είναι και ελεγμένες έχεις πολλές πιθανότητες !!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά 🙏🏼🙏🏼 καλύτερα τότε μετά από τόσο καιρό ώστε να δείξει τεράστιο νούμερο η χοριακη σου !!

Καλησπέρα κορίτσι μου συγνώμη έχασα το μήνυμα σου και δεν απάντησα …αύριο έχω χοριακη αλλά δεν ελπίζω απλά θέλω να πάρω τ αποτέλεσμα για να σταματήσω τα χάπια τσάμπα τα περνώ ..

Σε ευχαριστώ πολύ πραγματικά για τις ευχές σου.. Μακαρι αύριο να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα κ τα τεστ να είναι λάθος!!! Κ να συνεχίσεις τα χάπια για όσο κρίνει ότι πρέπει ο γιατρός σου!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 23 λεπτά , Blu24 είπε:

Έλα μωρέ από ότι είδα είσαι στην 8η μέρα, νωρίς είναι με βάση τα λίγα που ξέρω, μην προτρέχεις,  δεν στο λέω για μα σε χρυσωσω το χάπι απλά πότε δεν ξέρεις 

πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Έλα μωρέ από ότι είδα είσαι στην 8η μέρα, νωρίς είναι με βάση τα λίγα που ξέρω, μην προτρέχεις,  δεν στο λέω για μα σε χρυσωσω το χάπι απλά πότε δεν ξέρεις 

Τώρα το έχω πάρει και απόφαση το έχω συνηδητοποιηση όλα καλά δεν πειράζει προχωράμε από κάτω αν πάλι έπεσα σε ελαττωματικά τεστ που δεν νομίζω (θα έβγαζα καφέ αν είχε γίνει κάτι ) έτσι ήταν κ της άλλες φορές ….εεε το πολύ πολύ θα χαρώ αύριο 😂

πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Τώρα το έχω πάρει και απόφαση το έχω συνηδητοποιηση όλα καλά δεν πειράζει προχωράμε από κάτω αν πάλι έπεσα σε ελαττωματικά τεστ που δεν νομίζω (θα έβγαζα καφέ αν είχε γίνει κάτι ) έτσι ήταν κ της άλλες φορές ….εεε το πολύ πολύ θα χαρώ αύριο 😂

Καλέ δεν βγάζουμε πάντα καφέ, δεν συμβαίνει πάντα το ίδιο, ηρέμησε, εγώ αυτό που σ εύχομαι αύριο να πάρεις θετικό αποτέλεσμα για να σταματήσεις να είσαι αρνητική στην ζωή σου 

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , kate82 είπε:

Καλέ δεν βγάζουμε πάντα καφέ, δεν συμβαίνει πάντα το ίδιο, ηρέμησε, εγώ αυτό που σ εύχομαι αύριο να πάρεις θετικό αποτέλεσμα για να σταματήσεις να είσαι αρνητική στην ζωή σου 

Χαχαχα σε ευχαριστώ πολύ αλλά τουλάχιστον αν πάρω θετικό να είναι μεγάλο δεν θέλω κάνα 20 αρι γιατί θα κοπανώ το κεφάλι μου στο τοίχο 😂😂

• Χαχα 1

καλησπέρα κορίτσια! με ξεκινάνε διεγερση με 300 μονάδες πουρεγκον σήμερα και μου είπαν υπέρηχο να κάνω τη Δευτέρα .Δεν θα έπρεπε πιο νωρίς? επίσης κανονικά ο γιατρός του κέντρου δεν πρέπει να μου κάνει υπέρηχο? αυτοί μου έστειλαν ένα μέιλ με οδηγίες για τη δόση και μου λένε Δευτέρα εξετάσεις και υπέρηχο και τουσ στέλνω τα αποτελέσματα.Ειμαι στο Embryolab. Σαν ξεπέταγμα μου ακούγεται... οι γνώμες σας????Είμαι έξαλλη και περιμένω να με πάρει τηλ η μαία αλλά μέχρι τότε θα σκάσω από τα νεύρα.

πρίν από 1 λεπτό , karlajo είπε:

καλησπέρα κορίτσια! με ξεκινάνε διεηγερση με 300 μονάδες πουρεγκον σήμερα και μου είπαν υπέρηχο να κάνω τη Δευτέρα .Δεν θα έπρεπε πιο νωρίς? επίσης κανονικά ο γιατρός του κέντρου δεν πρέπει να μου κάνει υπέρηχο? αυτοί μου έστειλαν ένα μέιλ με οδηγίες για τη δόση και μου λένε Δευτέρα εξετάσεις και υπέρηχο και τουσ στέλνω τα αποτελέσματα.Ειμαι στο Embryolab. Σαν ξεπέταγμα μου ακούγεται... οι γνώμες σας????Είμαι έξαλλη και περιμένω να με πάρει τηλ η μαία αλλά μέχρι τότε θα σκάσω από τα νεύρα.

Σε βάλανε να κάνεις εξετάσεις? Σε ποια μέρα του κυκλου είσαι?

πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Σε βάλανε να κάνεις εξετάσεις? Σε ποια μέρα του κυκλου είσαι?

χτεσ δεύτερη μέρα κύκλου έκανα ορμονικές τους τις έστειλα και σήμερα μου εστιελαν μέιλ με οδηγίες με πήρε η μαία αλλά δεν το είδα την πήρα πίσω και περιμένω να με πάρει. είμαι τρίτη μέρα σήμερα.

Just now, karlajo είπε:

χτεσ δεύτερη μέρα κύκλου έκανα ορμονικές τους τις έστειλα και σήμερα μου εστιελαν μέιλ με οδηγίες με πήρε η μαία αλλά δεν το είδα την πήρα πίσω και περιμένω να με πάρει. είμαι τρίτη μέρα σήμερα.

και εσύ στο ίδιο κέντρο δεν είσαι αν θυμάμαι σωστά?

• Καλή τύχη! 1

Just now, karlajo είπε:

Μην έχεις νεύρα αν ήταν οκ εξετάσεις έτσι κάνουν, εγώ στο δημόσιο που ήμουν πριν πάω εκεί που είσαι τώρα με κάναν το ίδιο ακριβώς όπως εσένα μόνο που με τραβολογοθσαν Θεσσαλονίκη για εξετάσεις γιατί δεν δεχοντουσαν από εκτός και 7 με 8 μέρα υπέρηχο, ο καθένας έχει το δικό του πρωτόκολλο 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...