Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Venus. είπε:

Όχι 2 βλαστοκυστες έχω βάλει κ εγω 

Λόγω προεμφυτετικου ελέγχου για μεσογειακή αναιμία έχω μόνο βλαστοκυστες..

Εφόσον είναι και ελεγμένες έχεις πολλές πιθανότητες !!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά 🙏🏼🙏🏼 καλύτερα τότε μετά από τόσο καιρό ώστε να δείξει τεράστιο νούμερο η χοριακη σου !!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Venus. είπε:

Γεια σας σε όλες!!

Αν κ πρώτη φορά που γράφω σας διαβάζω εδώ κ ένα χρόνο που ξεκινήσαμε κ εμείς τις προσπάθειες για παιδάκι..Την Τετάρτη 12/3 έγινε η τρίτη εμβρυομεταφορά μας δυο κατεψυγμένων βλαστοκυστων. Σήμερα το πρωί είχα λίγες κρυαδες, έβαλα θερμόμετρο και είχα 37..Το απόγευμα είχα 36.9 κ τώρα μιας κ το θερμόμετρο ήταν μπροστά μου είπα να βάλω να δω κ τελικά έχω 37.3. Όλη μέρα έχω κ κάποια πονακια- ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά μου.. 

Είχε κάποια σας αυτά τα συμπτώματα;; 

Μέχρι να μιλήσω το πρωί με το γιατρό μου θα με φάει η αγωνία..

Καλημέρα κορίτσι μου σου εύχομαι να έχεις μια τεράστια χωριακη ,καλό είναι να μιλήσεις με τον γιατρό σου ,όταν γίνεται εμφύτευση έχουμε υψηλή θερμοκρασία αλλά είναι και ο καιρός έτσι που κυκλοφορούν πολλές ιώσεις.. ίσως σε πει να κάνεις κάποια εξέταση για σιγουριά για να δει λευκά και ερυθρά αιμοσφαίρια... 

7 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Καλημέρα μια φορά την εβδομάδα από τότε που ξεκίνησαν οι προσπάθειες περίπου!

Αυτήν την βδομάδα δεν έκανα γιατί κουράστηκα με τις ενέσεις και Τετάρτη πρωί μπαίνω για ωοληψια οπότε θα δούμε πως θα πάει αυτό και ξανασυνεχιζω...

• Καλή τύχη! 2

8 ώρες πρίν, Venus. είπε:

Γεια σας σε όλες!!

Αν κ πρώτη φορά που γράφω σας διαβάζω εδώ κ ένα χρόνο που ξεκινήσαμε κ εμείς τις προσπάθειες για παιδάκι..Την Τετάρτη 12/3 έγινε η τρίτη εμβρυομεταφορά μας δυο κατεψυγμένων βλαστοκυστων. Σήμερα το πρωί είχα λίγες κρυαδες, έβαλα θερμόμετρο και είχα 37..Το απόγευμα είχα 36.9 κ τώρα μιας κ το θερμόμετρο ήταν μπροστά μου είπα να βάλω να δω κ τελικά έχω 37.3. Όλη μέρα έχω κ κάποια πονακια- ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά μου.. 

Είχε κάποια σας αυτά τα συμπτώματα;; 

Μέχρι να μιλήσω το πρωί με το γιατρό μου θα με φάει η αγωνία..

Καλημέρα !! Εγώ έκανα ετ 10/3 και ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με εσένα απλά εγώ δεν έχω μετρηθεί θερμοκρασία αλλά είχα κρυάδες χθες …αλλά στην περίπτωση μου είναι από τα φάρμακα γιατί έχω τσεκάρει κ δεν είμαι έγκυος !!! Εύχομαι στην δική σου περίπτωση να είσαι έγκυος γιατί τις προηγούμενες φορές που ήμουν είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα !!! Καλά αποτελέσματα 🙏🏼

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 29 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλημέρα !! Εγώ έκανα ετ 10/3 και ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με εσένα απλά εγώ δεν έχω μετρηθεί θερμοκρασία αλλά είχα κρυάδες χθες …αλλά στην περίπτωση μου είναι από τα φάρμακα γιατί έχω τσεκάρει κ δεν είμαι έγκυος !!! Εύχομαι στην δική σου περίπτωση να είσαι έγκυος γιατί τις προηγούμενες φορές που ήμουν είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα !!! Καλά αποτελέσματα 🙏🏼

Κορίτσι μου καλημέρα 

Έκανες χωριακη???

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Υπάρχει κάποια που να έστειλε χαρτιά στην επιτροπή στη Θεσσαλονίκη,28/2 ή εκεί κοντά κ να πήρε απάντηση;

Καλημέρα εμένα περίπου μήνα έκανε η απάντηση και τους είχα ζαλίσει στα τηλέφωνα 

πρίν από 10 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα εμένα περίπου μήνα έκανε η απάντηση και τους είχα ζαλίσει στα τηλέφωνα 

Καλημέρα, κορίτσι εσύ τι κάνεις; Πως είσαι; Είσαι στο νοσοκομείο ή έφυγες; 

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

εσυ μαρη ποτε προλαβες και να τσεκαρεις; τουλαχιστον 9η μερα θελει χοριακη. τα τεστ εμποριου δεν ειναι να τα εμπιστευεσαι. ειδικα τοσο νωρις. 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα, χωρίς να σε επηρεάζω και εγώ είχα τέτοια συμπτώματα και η ΕΤ δεν προχώρησε. Προσπάθησε να μην κοιτάς συμπτώματα, λίγο υπομονή μέχρι την χοριακή. ❤️

Διαφημίσεις

1 hour ago, dimi.tra είπε:

Καλημέρα, κορίτσι εσύ τι κάνεις; Πως είσαι; Είσαι στο νοσοκομείο ή έφυγες; 

Έφυγα όλα καθαρά θα με τρελάνουν. Αλλά εννοείτε ότι χαίρομαι που δεν ήταν κάτι... θα δείξει γιατί το νοσοκομείο είναι λίγο για σφαλιάρες 8 ώρες μ είχαν από δω και από εκεί...εσύ πως είσαι?

πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Έφυγα όλα καθαρά θα με τρελάνουν. Αλλά εννοείτε ότι χαίρομαι που δεν ήταν κάτι... θα δείξει γιατί το νοσοκομείο είναι λίγο για σφαλιάρες 8 ώρες μ είχαν από δω και από εκεί...εσύ πως είσαι?

Ωχ αυτά τα δημόσια νοσοκομεία να μην ξέρεις πως και πότε θα βγεις 😂

Καλά είμαι εγώ, εννοείται ο σύζυγος άρρωστος. Πάντα πριν από κάθε σημαντική ημερομηνία από τότε που αρχίσαμε να προσπαθούμε, φροντίζει να χτυπάει ένα 38αρι πυρετό. Μην τυχόν και αφήσει ζωντανὸ σπερματοζωάριο! 

• Χαχα 1

1 hour ago, little miracle είπε:

εσυ μαρη ποτε προλαβες και να τσεκαρεις; τουλαχιστον 9η μερα θελει χοριακη. τα τεστ εμποριου δεν ειναι να τα εμπιστευεσαι. ειδικα τοσο νωρις. 

Αχαχα εγώ τα εμπιστεύομαι γιατί της άλλες φορές μου είχε δείξει !! 

πρίν από 45 λεπτά , Bubble24 είπε:

Καλημέρα, χωρίς να σε επηρεάζω και εγώ είχα τέτοια συμπτώματα και η ΕΤ δεν προχώρησε. Προσπάθησε να μην κοιτάς συμπτώματα, λίγο υπομονή μέχρι την χοριακή. ❤️

Εγώ και τότε που προχώρησε τα ίδια συμπτώματα είχε και τώρα που δεν είμαι τα ίδια έχω …αύριο έχω χοριακη αλλά τα τεστ όλα είναι αρνητικά 

πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Αχαχα εγώ τα εμπιστεύομαι γιατί της άλλες φορές μου είχε δείξει !! 

Εγώ και τότε που προχώρησε τα ίδια συμπτώματα είχε και τώρα που δεν είμαι τα ίδια έχω …αύριο έχω χοριακη αλλά τα τεστ όλα είναι αρνητικά 

Καλα κι εγω εχω εμπειρια με p… early που βγηκε αρνητικο την ιδια μερα με χοριακη 500.😵💫 κανε υπομονη μεχρι την χοριακη σου. μια μερα εμεινε. μονο τοτε θα ξερεις. εξαλλου σε αυτη τη φαση ολα τα συμπτωματα ειναι απ τα φαρμακα. τα της εγκυμοσυνης ερχονται μετα απο τουλαχιστον 1-2 βδομ. οσο κι αν μας αρεσει να πιστευουμε το αντιθετο. καλη επιτυχια να εχεις!

πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ωχ αυτά τα δημόσια νοσοκομεία να μην ξέρεις πως και πότε θα βγεις 😂

Καλά είμαι εγώ, εννοείται ο σύζυγος άρρωστος. Πάντα πριν από κάθε σημαντική ημερομηνία από τότε που αρχίσαμε να προσπαθούμε, φροντίζει να χτυπάει ένα 38αρι πυρετό. Μην τυχόν και αφήσει ζωντανὸ σπερματοζωάριο! 

Έλα μπορεί να είναι για καλό 🤣🤣🤣

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...