Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• καλησπέρα κορίτσια,

7 ωάρια είχαμε αυτή την φορά και μόνο 1 τα κατάφερε και πήγε για προεμφυτευτικό έλεγχο…

ήρθαν σήμερα τα αποτελέσματα από την βλαστοκύστη και υπάρχει μονοσωμια 11.

αλλη μια αποτυχία 😢 

• Λυπημένη/-ος 8

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Just now, MK2012 είπε:

Καλημέρα ! 2 ώρες θα τη βγάλεις εκεί ! Υπομονή ! Εγώ είχα πάρει και υπολογιστή και δούλευα 🤣 Αλλά με το που ήπια τη γλυκόζη , με έπιασε μια νύστα άλλο πράγμα.

Ήδη ειμαι στη μία ώρα, τώρα περιμένω να με φωνάξουν.... αντε να τελειώνει και αυτό 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Υπομονή! Τώρα θα πιεις τη γλυκόζη της πρώτης ώρας δλδ;

Όχι την ήπια την γλυκόζη τώρα με πήραν δεύτερη φορά αίμα... άλλη μια ωρίτσα και πάω για δουλίτσα 

• Μου αρέσει 2

11 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Δεν πιστεύω να είσαι έγκυος και να είπα βλακεία συγχώρεσε με ,και να σου είπα να πάρεις μυοινοσιτολη 

Όχι κορίτσι μου, έχω έναν μπόμπιρα ενός έτους για αυτό ονειρεύομαι ύπνο😂

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σ όλες μας .... εγώ ήρθα για καμπυλη ζαχάρου, κοιμάστε ολεςςςς ??? Ή είναι καμία να με κάνει παρέα 😁

Καλή επιτυχία!! Κι εγώ σε εξετάσεις τρέχω..

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Όχι την ήπια την γλυκόζη τώρα με πήραν δεύτερη φορά αίμα... άλλη μια ωρίτσα και πάω για δουλίτσα 

Αχ κορίτσια μου τελείωσα, τρομερό πονοκέφαλο και ζαλάδα γιατί έτσι?

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!!

Την Τρίτη 11/3 κάναμε την εμβρυομεταφορά με τις δυο βλαστοκύστες που είχα στην κατάψυξη. Σήμερα γύρισα στην δουλειά και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ καθόλου. Έχω χοριακή την Πέμπτη 20/3 και με έχει φάει η αγωνία.

Την προηγούμενη φορά που είχε βγει θετικό είχα κάποια συμπτώματα, όπως κράμπες, πρήξιμο στο στήθος και ελάχιστο αιματάκι μια μέρα πριν την χοριακή. Τώρα τίποτα απολύτως, αν εξαιρέσεις ότι αισθάνομαι σαν να μου έρχεται περίοδος. Το ξέρω πως με τόσα φάρμακα είναι φυσιολογικό να διαφέρουν τα συμπτώματα σε κάθε προσπάθεια. Το ξέρω πως πολλές κοπέλες έχουν θετικό τεστ χωρις κανένα σύμπτωμα, τα λέω και η ίδια στον εαυτό μου αλλά δεν με ακούω πάντα! Έτσι τα έγραψα εδώ για να τα βλέπω γραμμένα, γιατί όπως λένε, τα γραπτά μένουν!!🤔

Ευχομαι σε όλες μας καλή επιτυχία γιατί μας αξίζει!!! Είμαστε μαχήτριες και θα τα καταφέρουμε!!!

• Ευχή 12

πρίν από 13 λεπτά , ΜΑΡΙΑ84 είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!

Την Τρίτη 11/3 κάναμε την εμβρυομεταφορά με τις δυο βλαστοκύστες που είχα στην κατάψυξη. Σήμερα γύρισα στην δουλειά και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ καθόλου. Έχω χοριακή την Πέμπτη 20/3 και με έχει φάει η αγωνία.

Την προηγούμενη φορά που είχε βγει θετικό είχα κάποια συμπτώματα, όπως κράμπες, πρήξιμο στο στήθος και ελάχιστο αιματάκι μια μέρα πριν την χοριακή. Τώρα τίποτα απολύτως, αν εξαιρέσεις ότι αισθάνομαι σαν να μου έρχεται περίοδος. Το ξέρω πως με τόσα φάρμακα είναι φυσιολογικό να διαφέρουν τα συμπτώματα σε κάθε προσπάθεια. Το ξέρω πως πολλές κοπέλες έχουν θετικό τεστ χωρις κανένα σύμπτωμα, τα λέω και η ίδια στον εαυτό μου αλλά δεν με ακούω πάντα! Έτσι τα έγραψα εδώ για να τα βλέπω γραμμένα, γιατί όπως λένε, τα γραπτά μένουν!!🤔

Ευχομαι σε όλες μας καλή επιτυχία γιατί μας αξίζει!!! Είμαστε μαχήτριες και θα τα καταφέρουμε!!!

Κορίτσι μου εύχομαι μια τεράστια χωριακη να πάνε όλα καλά, μην ψάχνεις για συμπτώματα γιατί θα τρελαθείς, προσπάθησε να είσαι χαλαρή, δύο μερούλες έμειναν 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...