Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Μπράβο καλά κάνεις το κάθε λίγο που κάνουμε γενικά είναι ένα λιθαράκι όλα βοηθάνε ,σημασία έχει να είσαι και να νιώθεις υγιής για να μπορείς να ανταπεξέλθεις ,κοίταξε εγώ δίνω 30€ γιατί είναι η μαία που με βοηθάει σε όλο αυτό γενικά οπότε συνήθως παίρνουν από 50€-100€ έχει κάποιους που πουλάνε και πολύ μούρη στον τομέα αυτόν και είναι ακριβοί,αλλά όταν έχεις να πηγαίνεις κάθε βδομάδα δεν μπορείς να μοιράζεις κατοσταρικα...οπότε ψάξου καλά να βρεις κάπου που να έχει και καλές αξιολογήσεις και να είναι οικονομικός σε λογικά πλαισια

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Sofiiii είπε:

Μπράβο καλά κάνεις το κάθε λίγο που κάνουμε γενικά είναι ένα λιθαράκι όλα βοηθάνε ,σημασία έχει να είσαι και να νιώθεις υγιής για να μπορείς να ανταπεξέλθεις ,κοίταξε εγώ δίνω 30€ γιατί είναι η μαία που με βοηθάει σε όλο αυτό γενικά οπότε συνήθως παίρνουν από 50€-100€ έχει κάποιους που πουλάνε και πολύ μούρη στον τομέα αυτόν και είναι ακριβοί,αλλά όταν έχεις να πηγαίνεις κάθε βδομάδα δεν μπορείς να μοιράζεις κατοσταρικα...οπότε ψάξου καλά να βρεις κάπου που να έχει και καλές αξιολογήσεις και να είναι οικονομικός σε λογικά πλαισια

Μια ενδεικτική τιμή που πήρα ήταν 60-70 η φορά. Καταλαβαίνεις όταν δίνω 1200 το μήνα μόνο για ωοληψιες συν φάρμακα και γιατρούς, ξεφεύγει το οικονομικό. Πληρώνω και γυμναστήρια και διατροφολόγο..Αν μπει και ο βελονισμός στη καθημερινότητα θα ζορίσει το πράγμα. Αν είναι να ζορίσει τουλάχιστον να κάνει τπτ. 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Μια ενδεικτική τιμή που πήρα ήταν 60-70 η φορά. Καταλαβαίνεις όταν δίνω 1200 το μήνα μόνο για ωοληψιες συν φάρμακα και γιατρούς, ξεφεύγει το οικονομικό. Πληρώνω και γυμναστήρια και διατροφολόγο..Αν μπει και ο βελονισμός στη καθημερινότητα θα ζορίσει το πράγμα. Αν είναι να ζορίσει τουλάχιστον να κάνει τπτ. 

Ξέρω κορίτσι μου άστο μαζεύονται άπειρα και σταματημό δεν έχουν ,τα κάνουμε ως το  καλύτερο που μπορούμε για να δώσουμε μια παραπάνω ώθηση στις προσπάθειες,βάλε βιταμίνες βάλε εξετάσεις....

Υπάρχουν πολλοί υπέρμαχοι γιατροί εξωσωματικής που τον προτείνουν τον βελονισμό πάντως 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Να έχουμε καλά νέα μέσα στην εβδομάδα🥰

Ο βελονισμός με βοήθησε με θέματα αυχενικού κι άγχους. Στην εξωσωματική όχι, αλλά δεν έκανα κι εντατικά..

Ό, τι κάνεις καλό θα σου κάνει γενικά και σαν οργανισμό.

Καλή εβδομάδα κορίτσια! Προσοχή στον ανάδρομο!

Ps πολύ θα ήθελα λίγη μέθη ωοληψιας για τέλειο ύπνο!!!!!!😂

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Sofiiii είπε:

Inofert plus που έχουν μελατονίνη και πέφτεις ξερή 😂

Αχα, θα τα δοκιμάσω! Θενκς

πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Inofert plus που έχουν μελατονίνη και πέφτεις ξερή 😂

Καλέ είναι για εγκυμοσύνη αυτά ή βιταμίνες?

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Να έχουμε καλά νέα μέσα στην εβδομάδα🥰

Ο βελονισμός με βοήθησε με θέματα αυχενικού κι άγχους. Στην εξωσωματική όχι, αλλά δεν έκανα κι εντατικά..

Ό, τι κάνεις καλό θα σου κάνει γενικά και σαν οργανισμό.

Καλή εβδομάδα κορίτσια! Προσοχή στον ανάδρομο!

Ps πολύ θα ήθελα λίγη μέθη ωοληψιας για τέλειο ύπνο!!!!!!😂

Καλά όταν είδα τον αναισθησιολόγο (επειδή εγώ δε κάνω μέθη ποτέ) του λέω «σε περίμενα πως και πως!»🤣🤣 Ήδη ανυπομονώ για τη μέθη της Τρίτης στο prp. 

Οσο για το βελονισμό, δε ποντάρω και τα λεφτά μου αλλά κατάλαβες… η κατάσταση είναι sos οπότε κάνω ο,τι μπορώ τώρα. Δε χάνω τίποτα.

• Χαχα 2

πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Αχα, θα τα δοκιμάσω! Θενκς

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Δεν πιστεύω να είσαι έγκυος και να είπα βλακεία συγχώρεσε με ,και να σου είπα να πάρεις μυοινοσιτολη 

πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...