Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Μυοινοσιτολη είναι για pre conception βιταμίνες με φολικό οξύ και μελατονίνη ,ο εξωσωματικος μου ,μου είπε να τα ξεκινήσω ....

Λέω να δοκιμάσω τα απλά ζελεδακια.. καλά έκανες και ξεκίνησες κακό δεν κάνουν!

@Makelen πώς είσαι εγκυουλα μας?

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Αααα μάλιστα ναι ναι διάβασα βοηθάει μέχρι και στις κυστες γράφουν, στην αρχή δεν το πίστευα λέω οκ πολύ τραβηγμένο.  Είδα κάποια βιντεακια αλλά δεν ήταν ξεκάθαρα, δεν κατάλαβα αν βάζουν μέσα στον αφαλό ή απλά κάνουν μασάζ γύρω γύρω 

Διαφημίσεις

Ναι βοηθάνε στις κύστες κάνοντας επιθέματα με γάζες τα βάζεις περίπου στην περιοχη από έξω που είναι οι ωοθήκες από κατω και σε δερματικά και παντού έχει χρήση ,στα μωράκια για μασαζακι εάν έχουν αέρια που κάνουν στις κοιλιτσες και ξαλαφρωνουν ειδικά τα νεογέννητα....

On 15/3/2025 at 5:35 ΜΜ, MK2012 είπε:

Γύρισα και ξεράθηκα στον ύπνο. Αν κατάλαβα καλά πήραν 2 ωοθηλακια αλλά το μικρό ήταν πολύ μικρό και βρέθηκε ωάριο μόνο στο άλλο.. Άρα περιμένω αύριο.. Τρίτη prp και Παρασκευή υπέρηχος Β φάσης. Όλη τη βδομάδα εκεί θα τη βγάλω δλδ.

Κούκλα είχες κάποιο νέο?

5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα ενώ ήμασταν σ ένα ταβερνάκι γνώρισα μια γιατρό και με μίλησε για το καστορελαιο και τα οφέλη του στο να βάζουμε 2 σταγόνες στον ομφάλο μας ,μπήκα ίντερνετ και όντως ισχύουν αυτά που μ είπε (ισχύουν με βάση αυτά που γραφουνε) το εχει ξανακούσει καμία σας αυτό? 

Και στα ταβερνάκια γιατρούς γνωρίζεις κι εκεί μάνα μου???

πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

Κούκλα είχες κάποιο νέο?

Καλησπέρα κορίτσια μου ! Γονιμοποιήθηκε το 1 ωαριακι! Πάει καλά μου είπαν! 🥹 Ελπίζω να τα καταφέρει μέχρι το τέλος ! Αλλά όπως καταλαβαίνετε, με τόσες αποτυχίες απανωτά, ακόμα και αυτό το λίγο, μας φάνηκε πολύ !🤞🏻

• Ευχή 13

πρίν από 15 λεπτά , Neverstop είπε:

Κούκλα είχες κάποιο νέο?

Με κυνηγάνε γαμωτι μου .... δεν υπάρχει 

Just now, kate82 είπε:

Η @MK2012 λογικά λιώνει στον υπνο δεν εμφανιστηκε καθολου σημερα 

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου ! Γονιμοποιήθηκε το 1 ωαριακι! Πάει καλά μου είπαν! 🥹 Ελπίζω να τα καταφέρει μέχρι το τέλος ! Αλλά όπως καταλαβαίνετε, με τόσες αποτυχίες απανωτά, ακόμα και αυτό το λίγο, μας φάνηκε πολύ !🤞🏻

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου 

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Η @MK2012 λογικά λιώνει στον υπνο δεν εμφανιστηκε καθολου σημερα 

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου 

Χθες ΕΛΙΩΣΑ! Δε ξέρω τι έκανε ο αναισθησιολόγος, αλλά πραγματικά ήμουν σε ύπνωση όλη μέρα 🤣 Βγήκαμε το βράδυ με τον άντρα μου να φάμε και κόντεψα να κοιμηθώ πάνω στο τραπέζι.

• Χαχα 4

πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Νομίζω είσαι κοντά έλααααα πίστεψε το φέτος να είναι η χρονιά σου και να γίνει...χαλάρωσε ηρέμησε και να το σκέφτεσαι μόνο με αγάπη να του στέλνεις θετική ενέργεια 🙏💕

• Ευχή 3

πρίν από 19 λεπτά , Sofiiii είπε:

Νομίζω είσαι κοντά έλααααα πίστεψε το φέτος να είναι η χρονιά σου και να γίνει...χαλάρωσε ηρέμησε και να το σκέφτεσαι μόνο με αγάπη να του στέλνεις θετική ενέργεια 🙏💕

@MK2012 ξεκινά και εσύ το καστορέλαιο  ίσως βοηθήσει ποτέ δεν ξες

Just now, kate82 είπε:

@MK2012 ξεκινά και εσύ το καστορέλαιο  ίσως βοηθήσει ποτέ δεν ξες

Το είχα ψάξει αλλά τα σχόλια είναι λίγο διφορούμενα για το αν κάνει καλό ή όχι στη φάση της εξωσωματικής. Οπότε δε θα το έκανα αν δεν ήμουν σίγουρη. Παρόλα αυτά ψάχνω λίγο τον βελονισμο τώρα.

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Το είχα ψάξει αλλά τα σχόλια είναι λίγο διφορούμενα για το αν κάνει καλό ή όχι στη φάση της εξωσωματικής. Οπότε δε θα το έκανα αν δεν ήμουν σίγουρη. Παρόλα αυτά ψάχνω λίγο τον βελονισμο τώρα.

Κακό πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει ,εγώ κάνω βελονισμό πάντως απ' το φθινόπωρο αλλά θέλει εντατικά στην φάση της εξωσωματικής σίγουρα μια φορά τη βδομάδα λένε οι ειδικοί και πριν την εμβρυμεταφορα ότι βοηθάει αρκετά 

Διαφημίσεις

Κακό πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει ,εγώ κάνω βελονισμό πάντως απ' το φθινόπωρο αλλά θέλει εντατικά στην φάση της εξωσωματικής σίγουρα μια φορά τη βδομάδα λένε οι ειδικοί και πριν την εμβρυμεταφορα ότι βοηθάει αρκετά 

Αν θες μπορώ να παραθέσω αυτά που έχω διαβάσει που μου προκαλούν δεύτερες σκέψεις για το καστορέλαιο στην περιοχή της μήτρας και των ωοθηκών. Θα το έψαχνα παραπάνω.

Όσον αφορά το βελονισμό, είμαι σε φάση που ψάχνω ειδικό με σχετική εξειδίκευση να κάνω μια συζήτηση.

Σε καταλαβαίνω δεν προσπαθώ να σε πείσω ο καθένας έχει την άποψη του ,εγώ επειδή ακολουθώ άλλη ιατρική οδό τα χρησιμοποιώ όλη μου την ζωή ,εάν με αυτά που διάβασες θεωρείς ότι δεν είναι κατάλληλο για την εξωσωματική δεν μπορώ να πω κάτι όλες οι απόψεις είναι σεβαστές εγώ ότι και να διαβάσω θα κάνω αυτό που ξέρω εκ πείρας ότι λειτουργεί καταλαβαίνεις πως σου τα γράφω μην γίνει καμία παρεξήγηση☺️

Σε καταλαβαίνω δεν προσπαθώ να σε πείσω ο καθένας έχει την άποψη του ,εγώ επειδή ακολουθώ άλλη ιατρική οδό τα χρησιμοποιώ όλη μου την ζωή ,εάν με αυτά που διάβασες θεωρείς ότι δεν είναι κατάλληλο για την εξωσωματική δεν μπορώ να πω κάτι όλες οι απόψεις είναι σεβαστές εγώ ότι και να διαβάσω θα κάνω αυτό που ξέρω εκ πείρας ότι λειτουργεί καταλαβαίνεις πως σου τα γράφω μην γίνει καμία παρεξήγηση☺️

Όχι φυσικά καμμία παρεξήγηση ! Απλά εξηγώ πως με αυτά που διάβασα διστάζω να το ρισκάρω. Ως προς το βελονισμό είμαι πιο θετικά προσκείμενη γιατί ξέρω πως τουλάχιστον βοηθάει και στο άγχος, πονοκεφάλους κλπ.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Όχι φυσικά καμμία παρεξήγηση ! Απλά εξηγώ πως με αυτά που διάβασα διστάζω να το ρισκάρω. Ως προς το βελονισμό είμαι πιο θετικά προσκείμενη γιατί ξέρω πως τουλάχιστον βοηθάει και στο άγχος, πονοκεφάλους κλπ.

Το σέβομαι ναι !

Ο βελονισμός είναι συγκεκριμένος για γονιμότητα υπάρχει σημείο στον αστράγαλο του ποδιού που αντιπροσωπεύει την μήτρα κατά τον βελονισμό εγώ όταν ξεκίνησα είχα πόνους στην περίοδο και σταμάτησα να πονάω διάβασε και θα δεις πρέπει να είναι εξειδικευμένος σε αυτό το κομμάτι αν ήσουν Θεσσαλονίκη θα σε έστελνα εδώ στην κοπέλα που πάω είναι και μαία ξεγενναει στο σπίτι ...να το κάνεις αξίζει θα σε ηρεμήσει κιόλας αλλά θέλει και αλλαγή τρόπου ζωής τσιγάρο κόψιμο,καφές ένας το πολύ τη μέρα και διατροφή 

πρίν από 1 λεπτό , Sofiiii είπε:

Το σέβομαι ναι !

Ο βελονισμός είναι συγκεκριμένος για γονιμότητα υπάρχει σημείο στον αστράγαλο του ποδιού που αντιπροσωπεύει την μήτρα κατά τον βελονισμό εγώ όταν ξεκίνησα είχα πόνους στην περίοδο και σταμάτησα να πονάω διάβασε και θα δεις πρέπει να είναι εξειδικευμένος σε αυτό το κομμάτι αν ήσουν Θεσσαλονίκη θα σε έστελνα εδώ στην κοπέλα που πάω είναι και μαία ξεγενναει στο σπίτι ...να το κάνεις αξίζει θα σε ηρεμήσει κιόλας αλλά θέλει και αλλαγή τρόπου ζωής τσιγάρο κόψιμο,καφές ένας το πολύ τη μέρα και διατροφή 

Έχω ξεκινήσει αυστηρή διατροφή ήδη, πήγα σε διατροφολόγο και μου έχει κάνει ειδική διατροφή για το σάκχαρο. Οχι ψάχνω στην Αθήνα, εχω βρει 2 ειδικούς μέχρι στιγμής και ίσως κάνω ένα ραντεβού. Από κόστος περίπου τι γίνεται; Πόσο κοστίζει περίπου μια επίσκεψη; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...