Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

On 14/3/2025 at 2:30 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη συμφωνώ μαζί σου .... και άλλα δεν μου άρεσαν αλλά θα τα αφήσω τελευταία ...εγώ το είπα πολλές δω φορές οτι δεν περιμένω ανταπόκριση τζάμπα τα φάρμακα θα πήγαινα για φυσικό ούτως ή άλλως τις ίδιες φορές έχω πάει και έχω έρθει και θα είχα και συν 4κ στην τσέπη 😂 

Μπορεί και να το είχα διαβάσει τώρα που το συζητήσαμε απλά να μην είχα προσέξει ότι ήσουν εσύ 

@MK2012 εσύ έχεις αύριο ωοληψια η κάνω λάθος;

Expand  

Ναι ναι αύριο σωστά θυμάσαι. Η 12η φορά. Για γέλια ή για κλάματα, δε ξέρω.

• Ευχή 2

Διαφημίσεις

On 14/3/2025 at 3:54 ΜΜ, MK2012 είπε:

Ναι ναι αύριο σωστά θυμάσαι. Η 12η φορά. Για γέλια ή για κλάματα, δε ξέρω.

Expand  

Είσαι πολύ δυνατή,σε θαυμάζω για το κουράγιο σου ...μακάρι να στο ανταποδώσει και να μην ταλαιπωρηθείς άλλο πραγματικά στο εύχομαι γιατί είσαι και μικρή και είναι κρίμα να μην βλέπεις μέχρι τώρα λίγο φως έστω...εύχομαι αύριο να πάνε όλα καλά ,για γέλια δεν είναι γιατί είναι πολύ σοβαρό και ψυχοφθόρο κατά την δική μου άποψη...να χαίρεσαι έστω που έχεις υποστήριξη αυτό είναι το πιο σημαντικό 💕

• Ευχή 1

On 14/3/2025 at 3:08 ΜΜ, Souri είπε:

Κατάλαβα, ευχαριστώ για την απάντηση! με λίγα λόγια είναι ρίσκο εδώ να πάμε σε φυσικό κύκλο.. 

Κορίτισα το μικρά έμβρυα τι να σημαίνει; τι μπορεί να φταίει, έχετε εικόνα; 

Expand  

Σημαίνει πως είναι πρώιμο στάδιο και όχι πλήρης βλαστοκύστη ή εκκολαπτόμενη κλπ. Οι βλαστοκύστες έχουν διαφορά στάδια ανάπτυξης οι δικές σου είναι ακόμα στα πρώτα. 
Εγώ σε φυσικό κύκλο πάω, μου το πρότεινε ο γιατρός μου, έχω πλέον ένα καλό ενδομήτριο, ξέρω πως το κάνει συχνά γιατί ασχολείται μόνο με εξωσωματικές και αφιερώνει τον χρόνο του πλήρως εκει, έχει κ κάποια μικρά πλεονεκτήματα οπότε είπα να το δοκιμάσουμε. Το μόνο αρνητικό είναι πως αν δεν είναι όλα όπως τα θέλουμε θα ακυρώσουμε τον κύκλο και θα χάσω άλλον ένα μήνα! 

• Μου αρέσει 1

@dimi.tra μια που ανέφερες το ενδομήτριο να σε ρωτήσω γιατί απάντηση δεν πήρα σήμερα ,δέκα φορές είδαμε ενδομήτριο με τον υπέρηχο αυτόν τον καιρό ήταν συνέχεια 10,6 τελευταία φορά 13,6 και σήμερα στον υπέρηχο πήγε 4,4 και λέω κακό αυτό ε;γιατί; Και είπε μόνο ότι δεν είναι καλό αυτό ...και θα δούμε την Δευτέρα...τι να υποθέσω;

On 14/3/2025 at 4:32 ΜΜ, Sofiiii είπε:

@dimi.tra μια που ανέφερες το ενδομήτριο να σε ρωτήσω γιατί απάντηση δεν πήρα σήμερα ,δέκα φορές είδαμε ενδομήτριο με τον υπέρηχο αυτόν τον καιρό ήταν συνέχεια 10,6 τελευταία φορά 13,6 και σήμερα στον υπέρηχο πήγε 4,4 και λέω κακό αυτό ε;γιατί; Και είπε μόνο ότι δεν είναι καλό αυτό ...και θα δούμε την Δευτέρα...τι να υποθέσω;

Expand  

Σήμερα σε ποια μέρα του κύκλου είσαι; Το 13,6 το είδατε σε προηγούμενο κύκλο ή στον ίδιο αυτόν που κάνεις διέγερση τώρα; Δηλαδή ήταν 13,6 και έπεσε ή δεν μεγάλωσε καθόλου σε αυτόν τον κύκλο; 

Διαφημίσεις

On 14/3/2025 at 3:15 ΜΜ, kate82 είπε:

Έλα κορίτσι μου μίλησα κ με την ενδοκρινολογο μου και με είπε το ίδιο 2 μέρες διατροφή με υδατάνθρακες, απλά εγώ έχω ενδοιασμούς και ρώτησα γιατί με την δική μ λογική πρέπει να τρως όπως τρέφεσαι κάθε μέρα για ν είναι αληθή τ αποτελέσματα... θα ξαναρωτήσω μήπως και δεν κατάλαβα σωστά... αν και εγώ είμαι της άποψης να φάω κανονικά ότι έτρωγα τεσπα ειδωμεν.  Ευχαριστώ 

Expand  

Κι εμένα η λογική μου αυτό λέει! Να φας ότι έτρωγες σε μια καθημερινή σου δηλαδή! Σε 3 εβδομάδες θα πάω μάλλον για καμπύλη θα δω τι θα μου πει και εμένα ο ενδοκρινολόγος αλλά ας σου εξηγήσουν τουλάχιστον γιατί να κάνεις συγκεκριμένη διατροφή να ξέρεις γιατί για να το λένε θα υπάρχει λόγος!!!

On 14/3/2025 at 4:50 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Σήμερα σε ποια μέρα του κύκλου είσαι; Το 13,6 το είδατε σε προηγούμενο κύκλο ή στον ίδιο αυτόν που κάνεις διέγερση τώρα; Δηλαδή ήταν 13,6 και έπεσε ή δεν μεγάλωσε καθόλου σε αυτόν τον κύκλο; 

Expand  

Το 13,6 το είδαμε την προηγούμενη Παρασκευή που ήμουν 3 μέρα περιοδου σε αυτόν τον κύκλο δηλαδή που ξεκινήσαμε και διέγερση και σήμερα που είδαμε το ωοθηλακιο μέτρησε ενδομήτριο 4,4 ναι έπεσε δηλαδή 

On 14/3/2025 at 5:06 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Το 13,6 το είδαμε την προηγούμενη Παρασκευή που ήμουν 3 μέρα περιοδου σε αυτόν τον κύκλο δηλαδή που ξεκινήσαμε και διέγερση και σήμερα που είδαμε το ωοθηλακιο μέτρησε ενδομήτριο 4,4 ναι έπεσε δηλαδή 

Expand  

Ναι όντως αυτό δεν είναι καλό. Θα πρέπει να το δείτε πριν την ετ όταν με το καλό πας για ετ. Μπορεί βέβαια να ανέβει μέχρι την ωοληψια γιατί είναι και μικρό το ωοθυλάκιο σου ακόμα. Το ενδομήτριο όμως θα το δείτε στο επόμενο στάδιο. 

• Μου αρέσει 1

On 14/3/2025 at 4:55 ΜΜ, Lila86 είπε:

Κι εμένα η λογική μου αυτό λέει! Να φας ότι έτρωγες σε μια καθημερινή σου δηλαδή! Σε 3 εβδομάδες θα πάω μάλλον για καμπύλη θα δω τι θα μου πει και εμένα ο ενδοκρινολόγος αλλά ας σου εξηγήσουν τουλάχιστον γιατί να κάνεις συγκεκριμένη διατροφή να ξέρεις γιατί για να το λένε θα υπάρχει λόγος!!!

Expand  

Οι υδατάνθρακες αυξάνουν το ζάχαρο και θέλουν να δουν αν έχει ο οργανισμός σου αντίσταση και πόσο ... εγώ τρελό το θεωρώ αν πλακώσω εγώ στα μακαρόνια λογικό είναι ότι θα τ ανεβάσω πόσο αντίσταση να έχει ο οργανισμός, το ζάχαρο μου κυμαίνεται 80 με 90 οι μετρήσεις μ εκεί είναι, απλά μ είπαν επειδή η μαμά μου έχει ζάχαρο να κάνω και αυτό για καλό και για κακό, εγώ θα φάω κανονικά και ότι θέλει ας δείξει,ουφφφφφ ....

On 14/3/2025 at 5:24 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Ναι όντως αυτό δεν είναι καλό. Θα πρέπει να το δείτε πριν την ετ όταν με το καλό πας για ετ. Μπορεί βέβαια να ανέβει μέχρι την ωοληψια γιατί είναι και μικρό το ωοθυλάκιο σου ακόμα. Το ενδομήτριο όμως θα το δείτε στο επόμενο στάδιο. 

Expand  

Ευχαριστώ κορίτσι μου ,εμένα δεν μου αρέσει η έκβαση γενικά θα δω την Δευτέρα με τον υπέρηχο τι θα γινει και αν δεν αξίζει να το πάρουμε θα το αφήσω και θα δω μετά ....

• Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

On 14/3/2025 at 4:23 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Σημαίνει πως είναι πρώιμο στάδιο και όχι πλήρης βλαστοκύστη ή εκκολαπτόμενη κλπ. Οι βλαστοκύστες έχουν διαφορά στάδια ανάπτυξης οι δικές σου είναι ακόμα στα πρώτα. 
Εγώ σε φυσικό κύκλο πάω, μου το πρότεινε ο γιατρός μου, έχω πλέον ένα καλό ενδομήτριο, ξέρω πως το κάνει συχνά γιατί ασχολείται μόνο με εξωσωματικές και αφιερώνει τον χρόνο του πλήρως εκει, έχει κ κάποια μικρά πλεονεκτήματα οπότε είπα να το δοκιμάσουμε. Το μόνο αρνητικό είναι πως αν δεν είναι όλα όπως τα θέλουμε θα ακυρώσουμε τον κύκλο και θα χάσω άλλον ένα μήνα! 

Expand  

εννοειται ο φυσικος ειναι οτι καλυτερο. πρωταρχικα θα γλιτωσεις τα απειρα φαρμακα μετα γιατι ο οργανισμος σου θα λειτουργησει μονος του φυσικα. και δευτερον λενε πως συμφωνα με τα τελευταια στατιστικα ειναιωπιο επιτυχημενοι διοτι ακριβως ο οργανισμος σου υποδεχεται το εμβρυο ως φυσικο επακοκουθο της ωορρηξιας σου. ετσι μου ειχε πει ο γιατρος μου στην τελευταια ετ. βεβαια εγω δεν καταφερα να κανω. παρακολουθησαμε δυο κυκλους για να εχει εικονα κι ουτε το ενδομητριο μου ουτε οι ορμονες ηταν ικανοποιητικες σε κανεναν εκ των δυο. εγω κανω καθυστερημενες ωορρηξιες οποτε μεχρι την 14η-15η δεν ειχα καλο ενδομητριο.  

On 14/3/2025 at 5:28 ΜΜ, kate82 είπε:

Οι υδατάνθρακες αυξάνουν το ζάχαρο και θέλουν να δουν αν έχει ο οργανισμός σου αντίσταση και πόσο ... εγώ τρελό το θεωρώ αν πλακώσω εγώ στα μακαρόνια λογικό είναι ότι θα τ ανεβάσω πόσο αντίσταση να έχει ο οργανισμός, το ζάχαρο μου κυμαίνεται 80 με 90 οι μετρήσεις μ εκεί είναι, απλά μ είπαν επειδή η μαμά μου έχει ζάχαρο να κάνω και αυτό για καλό και για κακό, εγώ θα φάω κανονικά και ότι θέλει ας δείξει,ουφφφφφ ....

Expand  

Εντάξει όταν λένε δύο μέρες υδατάνθρακες δεν εννοούν να πλακωθεις!!! Χαχα αντί να φας δλδ πρωτεινη η κάποιο άλλο φαγητό θα φας μεσημεριανό μακαρόνια δεν θα τρως πρωί μεσημέρι βράδυ το ίδιο!!! Καλό είναι που κάνεις καμπυλη να έχουν εικόνα!

• Ευχαριστώ 1

On 14/3/2025 at 7:02 ΜΜ, Lila86 είπε:

Εντάξει όταν λένε δύο μέρες υδατάνθρακες δεν εννοούν να πλακωθεις!!! Χαχα αντί να φας δλδ πρωτεινη η κάποιο άλλο φαγητό θα φας μεσημεριανό μακαρόνια δεν θα τρως πρωί μεσημέρι βράδυ το ίδιο!!! Καλό είναι που κάνεις καμπυλη να έχουν εικόνα!

Expand  

Βρε εννοείτε όλα αυτά τα κατάλαβα, απλά το θεωρώ χαζό, εγώ υδατανθρακα θα φάω μια φορά την εμβομαδα στα φυσιολογικά μου και τώρα με λένε να τρώω κάθε μέρα, τεσπα όπως κάτσει δεν θα χαζέψω κιόλας...

On 14/3/2025 at 7:14 ΜΜ, kate82 είπε:

Βρε εννοείτε όλα αυτά τα κατάλαβα, απλά το θεωρώ χαζό, εγώ υδατανθρακα θα φάω μια φορά την εμβομαδα στα φυσιολογικά μου και τώρα με λένε να τρώω κάθε μέρα, τεσπα όπως κάτσει δεν θα χαζέψω κιόλας...

Expand  

Μίλησες καθόλου με βασουλα ???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...