Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Lila86 είπε:

Κι εμένα η λογική μου αυτό λέει! Να φας ότι έτρωγες σε μια καθημερινή σου δηλαδή! Σε 3 εβδομάδες θα πάω μάλλον για καμπύλη θα δω τι θα μου πει και εμένα ο ενδοκρινολόγος αλλά ας σου εξηγήσουν τουλάχιστον γιατί να κάνεις συγκεκριμένη διατροφή να ξέρεις γιατί για να το λένε θα υπάρχει λόγος!!!

Οι υδατάνθρακες αυξάνουν το ζάχαρο και θέλουν να δουν αν έχει ο οργανισμός σου αντίσταση και πόσο ... εγώ τρελό το θεωρώ αν πλακώσω εγώ στα μακαρόνια λογικό είναι ότι θα τ ανεβάσω πόσο αντίσταση να έχει ο οργανισμός, το ζάχαρο μου κυμαίνεται 80 με 90 οι μετρήσεις μ εκεί είναι, απλά μ είπαν επειδή η μαμά μου έχει ζάχαρο να κάνω και αυτό για καλό και για κακό, εγώ θα φάω κανονικά και ότι θέλει ας δείξει,ουφφφφφ ....

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Neverstop είπε:

Ισχύει. Ευτυχώς δεν δίνουν οι περισσότεροι τόση σημασία εκεί όσο στην εικόνα του υπέρηχου.

Ε είναι Κ ο λόγος που κανείς την εξεταση.  Αν είσαι ελεύθερη πχ Κ την κάνεις για να δεις τι γίνετε έχει άλλη βάση. Αν ήδη προσπαθείς για παιδί Κ έχεις μπει ήδη σε εξετάσεις αν είσαι μέσα στα φυσιολογικά τι νόημα έχει 

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλή επιτυχία εύχομαι !! Ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα σου ! 

Λοιπόν ...πήγα σήμερα για υπέρηχο και ήταν απογοήτευση ,με τα χίλια ζόρια ένα ξεχασμένο βρέθηκε στην δεξιά ωοθήκη μου είπε 10,6 και ότι είμαστε 8η μέρα,μου έδωσε τρεις ενέσεις για να μην μας σκάσει είπε και θελει να με δει ξανά Δευτέρα αν όλα είναι οκ να το πάρουμε Τετάρτη...οπότε έχουμε ακόμη μέλλον ....

πρίν από 29 λεπτά , Sofiiii είπε:

Λοιπόν ...πήγα σήμερα για υπέρηχο και ήταν απογοήτευση ,με τα χίλια ζόρια ένα ξεχασμένο βρέθηκε στην δεξιά ωοθήκη μου είπε 10,6 και ότι είμαστε 8η μέρα,μου έδωσε τρεις ενέσεις για να μην μας σκάσει είπε και θελει να με δει ξανά Δευτέρα αν όλα είναι οκ να το πάρουμε Τετάρτη...οπότε έχουμε ακόμη μέλλον ....

Θύμισε μου, κάνεις διέγερση ή φυσικό;  Τι ενέσεις σου έδωσε ;

Με διέγερση από την προηγούμενη Παρασκευή με κλομιφαινη και meriofert τώρα μου είπε να σταματήσω την κλομιφαινη και να πάρω μόνο τις δύο ενέσεις ως Κυριακή βράδυ,μου έδωσε τις cetrotide 0,25 αυτές είπε για να μην με σκάσει...

πρίν από 19 λεπτά , Sofiiii είπε:

Με διέγερση από την προηγούμενη Παρασκευή με κλομιφαινη και meriofert τώρα μου είπε να σταματήσω την κλομιφαινη και να πάρω μόνο τις δύο ενέσεις ως Κυριακή βράδυ,μου έδωσε τις cetrotide 0,25 αυτές είπε για να μην με σκάσει...

Μπορεί την επόμενη φορά να σε πάει με εντελώς φυσικό αν στη διέγερση είχες το ίδιο αποτέλεσμα που θα είχε στο φυσικό. Μη τρως και ενέσεις τσάμπα. Σε κάθε περίπτωση ένα και καλό θες. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Μπορεί την επόμενη φορά να σε πάει με εντελώς φυσικό αν στη διέγερση είχες το ίδιο αποτέλεσμα που θα είχε στο φυσικό. Μη τρως και ενέσεις τσάμπα. Σε κάθε περίπτωση ένα και καλό θες. 

Και να μην με πάει αυτός το είπα ήδη εγώ σήμερα ότι δεν ξαναπαίρνω τίποτα και επόμενο μόνο με φυσικούς εννοείται και όχι κάθε μήνα ,εγώ δεν θέλω ,θέλω να είμαι ήρεμη πάνω από όλα ...

πρίν από 12 λεπτά , Sofiiii είπε:

Και να μην με πάει αυτός το είπα ήδη εγώ σήμερα ότι δεν ξαναπαίρνω τίποτα και επόμενο μόνο με φυσικούς εννοείται και όχι κάθε μήνα ,εγώ δεν θέλω ,θέλω να είμαι ήρεμη πάνω από όλα ...

Όσο αντέχεις εσύ. Ελπιζω κιολάς Να μη χρειαστεί και να είσαι οκ με αυτό τον κύκλο. Νομίζω το έχω αναφέρει ξανά εδώ Η μητέρα μου έχοντας ήδη 3 παιδιά, έκανε παιδάκι με το νέο της σύντροφο στα 45 της. Μια χαρά μπορεί να πάει λοιπόν, να έχεις αισιοδοξία.

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κι από εμένα! Σας διαβάζω καιρό και ειπα να γράψω κι εγώ τις αγωνίες μου..  Ξεκίνησα διέγερση Φεβρουάριο με πρωτόκολλο ανταγωνιστών. Πήραμε 11 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν τα 9 και προχώρησαν βλαστοκύστες τα 4, όπου και τα καταψύξαμε γιατί έπαθα ήπια υπερδιέγερση και δεν έλεγα να συνέλθω. Κι ενώ ήταν να ξανα μπω χειρουργείο να μου τραβήξει υγρό από τις ωοθήκες που είχαν γίνει σα λεμόνια -να μη  μπορώ να περπατήσω από τον πόνο και φυσικά μια κοιλιά τούμπανο- ευτυχώς το γλύτωσα και την ημέρα που πήγα να μπω χειρουργείο στον υπέρηχο φάνηκε ότι το υγρό απορροφήθηκε μόνο του.

Με άφησε να περάσει αυτή η περίοδος του Μαρτίου για να συνέλθω. Με είχε με arvekap 0.1 και Dostinex και για 2 εβδομάδες μετά την ωοληψία και τώρα μου έδωσε arvekap 3,75 ενδομυική για την 21 ημέρα αυτής της περιόδου. Οπότε ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορά με την περίοδο του Απριλίου. Πολλές οι απορίες μου και οι αγωνίες μου.. Διαβάζω που λέτε για τη ποιότητα των εμβρίων. Εμένα μου είπαν από το κέντρο (στο ΙΑΣΩ είμαι) ότι είναι άριστα αλλά μικρά, δηλαδή 1 με 2 ΑΑ. Αυτό τι σημαίνει άραγε; επίσης τι παρενέργεις μπορεί να κάνουν τα φάρμακα της προετοιμασίας, να περιμένω ότι θα πάθω πάλι "τσοτσο" και δε θα είμαι καθόλου λειτουργική; διαβάζω ότι κάνουν ναυτίες και ζαλάδες.. Κι επειδή δεν έχω θέμα ορμονικό μήπως να το ψάξω για εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο; υπάρχει κάτι τέτοιο; 

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια!! 

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Όσο αντέχεις εσύ. Ελπιζω κιολάς Να μη χρειαστεί και να είσαι οκ με αυτό τον κύκλο. Νομίζω το έχω αναφέρει ξανά εδώ Η μητέρα μου έχοντας ήδη 3 παιδιά, έκανε παιδάκι με το νέο της σύντροφο στα 45 της. Μια χαρά μπορεί να πάει λοιπόν, να έχεις αισιοδοξία.

Δεν το θυμάμαι αυτό που το είχες αναφέρει; Τι ωραίο story🥰με φυσική σύλληψη η μητέρα σου;

Δεν έχω αισιοδοξία καθόλου το δίνω σαν συμβουλή το αισθάνομαι για άλλους τους λέω να μην τα παρατάνε αλλά εγώ δεν έχω ...

Από την αρχή δεν μου άρεσε που ξεκινήσαμε σε αυτόν τον κύκλο αλλά είδα ότι ο γιατρός ήθελε να το προσπαθήσει να δει ανταπόκριση ,σήμερα τον άκουσα που είπε απίστευτο μόνο ένα;λέω από κανένα...

Τελοσπαντων ευχαριστώ κορίτσι μου για το ενδιαφέρον ας δούμε πώς θα πάει αυτό μην γκρινιάζω κιόλας προκαταβολικά και βλέπουμε πλάνο καθοδόν.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Sofiiii είπε:

Δεν το θυμάμαι αυτό που το είχες αναφέρει; Τι ωραίο story🥰με φυσική σύλληψη η μητέρα σου;

Δεν έχω αισιοδοξία καθόλου το δίνω σαν συμβουλή το αισθάνομαι για άλλους τους λέω να μην τα παρατάνε αλλά εγώ δεν έχω ...

Από την αρχή δεν μου άρεσε που ξεκινήσαμε σε αυτόν τον κύκλο αλλά είδα ότι ο γιατρός ήθελε να το προσπαθήσει να δει ανταπόκριση ,σήμερα τον άκουσα που είπε απίστευτο μόνο ένα;λέω από κανένα...

Τελοσπαντων ευχαριστώ κορίτσι μου για το ενδιαφέρον ας δούμε πώς θα πάει αυτό μην γκρινιάζω κιόλας προκαταβολικά και βλέπουμε πλάνο καθοδόν.. 

Συγγνώμη που στο λέω αλλά δε μου αρέσει η αντίδραση του γιατρού. Τι σημαίνει «απίστευτο»; Αυτά τα σχόλια καλό είναι να μη γίνονται από γιατρούς. Ο γιατρός θα πρέπει να ενθαρρύνει ή τουλάχιστον να είναι ειλικρινής αν δε περιμένει αποτέλεσμα. Οχι να ξαφνιάζεται μόνος του και να σχολιάζει. 

Οσον αφορά στη μητέρα μου, το είχα αναφέρει παλιότερα ναι αλλά ίσως να μην ήσουν ακόμα μέλος του forum. Φυσική σύλληψη ναι. Η αδελφή μου σήμερα είναι 10 ετών. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη συμφωνώ μαζί σου .... και άλλα δεν μου άρεσαν αλλά θα τα αφήσω τελευταία ...εγώ το είπα πολλές δω φορές οτι δεν περιμένω ανταπόκριση τζάμπα τα φάρμακα θα πήγαινα για φυσικό ούτως ή άλλως τις ίδιες φορές έχω πάει και έχω έρθει και θα είχα και συν 4κ στην τσέπη 😂 

Μπορεί και να το είχα διαβάσει τώρα που το συζητήσαμε απλά να μην είχα προσέξει ότι ήσουν εσύ 

@MK2012 εσύ έχεις αύριο ωοληψια η κάνω λάθος;

πρίν από 35 λεπτά , Souri είπε:

Καλησπέρα κι από εμένα! Σας διαβάζω καιρό και ειπα να γράψω κι εγώ τις αγωνίες μου..  Ξεκίνησα διέγερση Φεβρουάριο με πρωτόκολλο ανταγωνιστών. Πήραμε 11 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν τα 9 και προχώρησαν βλαστοκύστες τα 4, όπου και τα καταψύξαμε γιατί έπαθα ήπια υπερδιέγερση και δεν έλεγα να συνέλθω. Κι ενώ ήταν να ξανα μπω χειρουργείο να μου τραβήξει υγρό από τις ωοθήκες που είχαν γίνει σα λεμόνια -να μη  μπορώ να περπατήσω από τον πόνο και φυσικά μια κοιλιά τούμπανο- ευτυχώς το γλύτωσα και την ημέρα που πήγα να μπω χειρουργείο στον υπέρηχο φάνηκε ότι το υγρό απορροφήθηκε μόνο του.

Με άφησε να περάσει αυτή η περίοδος του Μαρτίου για να συνέλθω. Με είχε με arvekap 0.1 και Dostinex και για 2 εβδομάδες μετά την ωοληψία και τώρα μου έδωσε arvekap 3,75 ενδομυική για την 21 ημέρα αυτής της περιόδου. Οπότε ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορά με την περίοδο του Απριλίου. Πολλές οι απορίες μου και οι αγωνίες μου.. Διαβάζω που λέτε για τη ποιότητα των εμβρίων. Εμένα μου είπαν από το κέντρο (στο ΙΑΣΩ είμαι) ότι είναι άριστα αλλά μικρά, δηλαδή 1 με 2 ΑΑ. Αυτό τι σημαίνει άραγε; επίσης τι παρενέργεις μπορεί να κάνουν τα φάρμακα της προετοιμασίας, να περιμένω ότι θα πάθω πάλι "τσοτσο" και δε θα είμαι καθόλου λειτουργική; διαβάζω ότι κάνουν ναυτίες και ζαλάδες.. Κι επειδή δεν έχω θέμα ορμονικό μήπως να το ψάξω για εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο; υπάρχει κάτι τέτοιο; 

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια!! 

Τα φάρμακα είναι πολύ ηπια για την εμβρυομεταφορα. Μην ανχωνεσε . Ζαλάδες συνήθως έχουν τα utrogestan από το στόμα αλλά ευτυχώς υπάρχει η επιλογή να τα περνεις κολπικα. 

Υπάρχει εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο απλά είναι πιο απαίτητικη για τον γιατρό Κ επίσης πιο επιρρεπής σε λάθη απτό γιατρο Κ ένα πολύ καλό κύκλο από εσένα ώστε Κ το ενδομήτριο να είναι τέλειο ..

οπότε προτείνετε ο τεχνικός κύκλος ώστε τα πράγματα να είναι πιο ελενχομενα Κ πιο ασφαλές για να είναι επιτυχημένη η εμβρυομεταφορα.  

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια καλημέρα, δευτέρα θα πάω για καμπυλη ζαχάρου, ο γιατρός με είπε ότι καλό είναι να κάνω κάποια διατροφουλα, εγώ πάλι με την δική μου λογική λέω αν κάνω διατροφή θα είναι ψευδή τ αποτελέσματα. Ποια είναι η γνώμη σας ?

Η ενδοκρινολόγος που είχα πάει μου είχε πει ότι προηγ μέρες φορτώνεις παραπάνω υδατάνθρακα. Οπότε το να κάνεις διατροφή δεν θα είναι ενδεικτικό. Μήπως να ρωτήσεις καλύτερα ενδοκρινολόγο;;

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Τα φάρμακα είναι πολύ ηπια για την εμβρυομεταφορα. Μην ανχωνεσε . Ζαλάδες συνήθως έχουν τα utrogestan από το στόμα αλλά ευτυχώς υπάρχει η επιλογή να τα περνεις κολπικα. 

Υπάρχει εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο απλά είναι πιο απαίτητικη για τον γιατρό Κ επίσης πιο επιρρεπής σε λάθη απτό γιατρο Κ ένα πολύ καλό κύκλο από εσένα ώστε Κ το ενδομήτριο να είναι τέλειο ..

οπότε προτείνετε ο τεχνικός κύκλος ώστε τα πράγματα να είναι πιο ελενχομενα Κ πιο ασφαλές για να είναι επιτυχημένη η εμβρυομεταφορα.  

Κατάλαβα, ευχαριστώ για την απάντηση! με λίγα λόγια είναι ρίσκο εδώ να πάμε σε φυσικό κύκλο.. 

Κορίτισα το μικρά έμβρυα τι να σημαίνει; τι μπορεί να φταίει, έχετε εικόνα; 

πρίν από 24 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Η ενδοκρινολόγος που είχα πάει μου είχε πει ότι προηγ μέρες φορτώνεις παραπάνω υδατάνθρακα. Οπότε το να κάνεις διατροφή δεν θα είναι ενδεικτικό. Μήπως να ρωτήσεις καλύτερα ενδοκρινολόγο;;

Έλα κορίτσι μου μίλησα κ με την ενδοκρινολογο μου και με είπε το ίδιο 2 μέρες διατροφή με υδατάνθρακες, απλά εγώ έχω ενδοιασμούς και ρώτησα γιατί με την δική μ λογική πρέπει να τρως όπως τρέφεσαι κάθε μέρα για ν είναι αληθή τ αποτελέσματα... θα ξαναρωτήσω μήπως και δεν κατάλαβα σωστά... αν και εγώ είμαι της άποψης να φάω κανονικά ότι έτρωγα τεσπα ειδωμεν.  Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...