Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Neverstop είπε:

Ισχύει. Ευτυχώς δεν δίνουν οι περισσότεροι τόση σημασία εκεί όσο στην εικόνα του υπέρηχου.

Ε είναι Κ ο λόγος που κανείς την εξεταση.  Αν είσαι ελεύθερη πχ Κ την κάνεις για να δεις τι γίνετε έχει άλλη βάση. Αν ήδη προσπαθείς για παιδί Κ έχεις μπει ήδη σε εξετάσεις αν είσαι μέσα στα φυσιολογικά τι νόημα έχει 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Ετοιμάζομαστε με τον άντρα μου για εξωσωματική λόγο προβλήματος με το σπέρμα. Εμένα οι δικές μου εξετάσεις όλες πολύ καλές. Απλά έχω απορία για την αμή μου. Είναι πολύ υψηλή για την ηλικία μου (είμαι 33) και η αμή μου 8.8ng/mL. Θα μπορούσε να δικαιολογηθει αν είχα πολυκιστικες αλλά δεν έχω.εχει τύχει σε κάποια άλλη κοπελα τόσο υψηλή αμη? Είχα κάνει την εξέταση και πέρυσι και ήταν παρόμοια η τιμή. Αλλά στο ίδιο εργαστήριο... 

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , Giannoula92 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Ετοιμάζομαστε με τον άντρα μου για εξωσωματική λόγο προβλήματος με το σπέρμα. Εμένα οι δικές μου εξετάσεις όλες πολύ καλές. Απλά έχω απορία για την αμή μου. Είναι πολύ υψηλή για την ηλικία μου (είμαι 33) και η αμή μου 8.8ng/mL. Θα μπορούσε να δικαιολογηθει αν είχα πολυκιστικες αλλά δεν έχω.εχει τύχει σε κάποια άλλη κοπελα τόσο υψηλή αμη? Είχα κάνει την εξέταση και πέρυσι και ήταν παρόμοια η τιμή. Αλλά στο ίδιο εργαστήριο... 

Η υψηλή αμη δεν είναι ποτέ πρόβλημα. Δεν είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει κάπου πρόβλημα το μεγάλο απόθεμα ωαρίων. Απλά θα έχεις μέχρι πολύ μεγάλη ηλικία περίοδο.... 

Επίσης σύνδρομο πολυκιστικων μπορεί να μην έχεις αλλά εικόνα πολυκιστικων μπορεί να έχεις Κ απλά να μην στο έχει αναφέρει κανείς γιατί δεν έχει Κ πολύ σημασία αν δεν έχεις συμπτώματα πολυκιστικων . 

4 ώρες πρίν, linaa είπε:

Η υψηλή αμη δεν είναι ποτέ πρόβλημα. Δεν είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει κάπου πρόβλημα το μεγάλο απόθεμα ωαρίων. Απλά θα έχεις μέχρι πολύ μεγάλη ηλικία περίοδο.... 

Επίσης σύνδρομο πολυκιστικων μπορεί να μην έχεις αλλά εικόνα πολυκιστικων μπορεί να έχεις Κ απλά να μην στο έχει αναφέρει κανείς γιατί δεν έχει Κ πολύ σημασία αν δεν έχεις συμπτώματα πολυκιστικων . 

Όχι δεν έχω συμπτώματα πολυκιστικων. Έχω σταθερό κύκλο. Fsh 5.6 lh 5.3. Καλή προγεστερονη. Και στον υπέρηχο η γυναικολόγος που έχω τώρα αλλά και η προηγούμενη μου έχουν πει ότι οι ωοθήκες μου φαίνονται τέλειες. Με προβληματίζει ωστόσο η αμή για το θέμα διέγερσης. Και αν όντως είναι σωστή αυτή η τιμή.μου έχει έρθει περίοδος και από μικρή ηλικία. 9-10 χρόνων. Και νόμιζα αυτό συνδέετε με προωρη εμμηνόπαυση όχι με καθυστερημένη.. Η γυναικολόγος μου είδε τις περσινές μου εξετάσεις και είδα ότι την προβλημάτισε η αμή μου που ήταν τόσο υψηλή και μου είπε να την επαναλάβω μήπως έχει γίνει λάθος και τώρα μάλιστα είναι και ελαφρώς υψηλότερη από πέρσι.το εργαστήριο εδώ στη Πάτρα που την έκανα κ τις δύο φορές θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα. Μήπως όμως να την επαναλάβω και αλλού? 

2 ώρες πρίν, Giannoula92 είπε:

Όχι δεν έχω συμπτώματα πολυκιστικων. Έχω σταθερό κύκλο. Fsh 5.6 lh 5.3. Καλή προγεστερονη. Και στον υπέρηχο η γυναικολόγος που έχω τώρα αλλά και η προηγούμενη μου έχουν πει ότι οι ωοθήκες μου φαίνονται τέλειες. Με προβληματίζει ωστόσο η αμή για το θέμα διέγερσης. Και αν όντως είναι σωστή αυτή η τιμή.μου έχει έρθει περίοδος και από μικρή ηλικία. 9-10 χρόνων. Και νόμιζα αυτό συνδέετε με προωρη εμμηνόπαυση όχι με καθυστερημένη.. Η γυναικολόγος μου είδε τις περσινές μου εξετάσεις και είδα ότι την προβλημάτισε η αμή μου που ήταν τόσο υψηλή και μου είπε να την επαναλάβω μήπως έχει γίνει λάθος και τώρα μάλιστα είναι και ελαφρώς υψηλότερη από πέρσι.το εργαστήριο εδώ στη Πάτρα που την έκανα κ τις δύο φορές θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα. Μήπως όμως να την επαναλάβω και αλλού? 

Το οτι ειναι υψηλη η αμη δεν δειχνει κατι κακο, εφοσον κιολας οι υπολοιπες εξετασεις σου ειναι μια χαρα. Αλλα το να αυξηθει η αμη σιγουρα δεν γινεται. Κατι δεν παει καλα με το εργαστηριο που πηγαινεις. Να βρεις αλλο και να πηγαινεις εκει στο εξης.

2 ώρες πρίν, Giannoula92 είπε:

Εγώ όπως το καταλαβαίνω, νομίζω δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί τόσο η ΑΜΗ σου, ειδικά άμα είναι στα φυσιολογικά όρια για την ηλικία σου ή ακόμη και υψηλότερη. Είναι απλά ένας δείκτης του αποθέματος των ωοθηκών σου. Εγώ ας πούμε δεν έχω κάνει ποτέ. Έχω ΣΠΩ και φουλ πολυκυστικές ωοθήκες, οπότε το πιο πιθανό είναι η ΑΜΗ μου να είναι ψηλή. Αυτό δεν είχε κάποια επίδραση στη διέγερση, ίσα ίσα που πήραμε αρκετά ωάρια.

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλή επιτυχία εύχομαι !! Ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα σου ! 

Σε ευχαριστώ!! Ναι όντως κάνουν και είναι no brainer η μέθη στο prp! Κοινώς δε σε ρωτάνε όπως στην απλή ωοληψια αν θες να πας χωρίς. Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Τρίτη έχω το prp και μετά ααααν υπάρχουν ωοθηλακια Β φάσης θα πάω σε μερικές μέρες να τα πάρω κ αυτά. Ταπί θα μείνουμε αυτό το μήνα κοινώς αλλά…

Βέβαια αν κρίνω από την Ε2 δε νομίζω να υπάρξουν ωοθηλακια Β φάσης αλλά βλέπουμε. 

Σε ευχαριστώ κούκλα μου εύχομαι καλή επιτυχία για σήμερα όλα να πάνε καλά και για σένα αυτές τις μέρες ...το. prp σε σχέση με ότι έχεις τραβήξει έως τώρα είναι παιχνιδάκι !

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Giannoula92 είπε:

Η αμη δεν είναι κάποια παθολογική εξέταση. Στην διεργεση απλά θα προσέξετε πολύ μην πάθεις υπερδιεργεση.  Δηλαδή θα προσέξεις διατροφή Κ ο γιατρός θα προσέξει με τα φάρμακα να μην πάρεις μεγάλη δόση. Τίποτα που να σε κάνει να το ψάχνεις τόσο πολύ 

1 ώρα πρίν, Sofiiii είπε:

Σε ευχαριστώ κούκλα μου εύχομαι καλή επιτυχία για σήμερα όλα να πάνε καλά και για σένα αυτές τις μέρες ...το. prp σε σχέση με ότι έχεις τραβήξει έως τώρα είναι παιχνιδάκι !

Ναι πλέον πραγματικά δε με φοβίζει τίποτα, είμαι εντελώς αναίσθητη. Σε ευχαριστώ!! 

• Καλή τύχη! 1
  • Δύναμη! 1

18 ώρες πρίν, linaa είπε:

Αν είναι σε μονάδα μέτρησης ng είναι φυσιολογικοτατη

Εμένα η πρώτη ήταν σε ng 1,4 και χαρακτηρίστηκε χαμηλή (36 ήμουν).  Απλά δεν ήταν και στα πατώματα😂

6 ώρες πρίν, Giannoula92 είπε:

Πάντως οι άλλες τιμές σου είναι άψογες! Να προσέξει μόνο τη δοσολογία των φαρμάκων ο γιατρός σου.

13 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλή επιτυχία εύχομαι !! Ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα σου ! 

Σε ευχαριστώ!! Ναι όντως κάνουν και είναι no brainer η μέθη στο prp! Κοινώς δε σε ρωτάνε όπως στην απλή ωοληψια αν θες να πας χωρίς. Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Τρίτη έχω το prp και μετά ααααν υπάρχουν ωοθηλακια Β φάσης θα πάω σε μερικές μέρες να τα πάρω κ αυτά. Ταπί θα μείνουμε αυτό το μήνα κοινώς αλλά…

Βέβαια αν κρίνω από την Ε2 δε νομίζω να υπάρξουν ωοθηλακια Β φάσης αλλά βλέπουμε. 

Κορίτσια καλημέρα, δευτέρα θα πάω για καμπυλη ζαχάρου, ο γιατρός με είπε ότι καλό είναι να κάνω κάποια διατροφουλα, εγώ πάλι με την δική μου λογική λέω αν κάνω διατροφή θα είναι ψευδή τ αποτελέσματα. Ποια είναι η γνώμη σας ?

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια καλημέρα, δευτέρα θα πάω για καμπυλη ζαχάρου, ο γιατρός με είπε ότι καλό είναι να κάνω κάποια διατροφουλα, εγώ πάλι με την δική μου λογική λέω αν κάνω διατροφή θα είναι ψευδή τ αποτελέσματα. Ποια είναι η γνώμη σας ?

Μα άμα κάνεις διατροφή μόνο για την καμπύλη τι νόημα έχει??😂 να φας φυσιολογικά χωρίς υπερβολή και την προηγούμενη ημέρα αποφυγε τα λιπαρά

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Θα φας ότι τρως καθημερινά.  Δεν έχει νόημα η διατροφή αν είναι να κάνεις την καμπύλη Κ μετά να τρως αλλά από ότι τρως καθημερινά . 

πρίν από 15 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμένα η πρώτη ήταν σε ng 1,4 και χαρακτηρίστηκε χαμηλή (36 ήμουν).  Απλά δεν ήταν και στα πατώματα😂

Πάντως οι άλλες τιμές σου είναι άψογες! Να προσέξει μόνο τη δοσολογία των φαρμάκων ο γιατρός σου.

Αυστηρούς τους βλέπω αφού υπάρχουν όρια για κάθε ηλικία... Δεν μπορεί να είσαι 36 Κ να έχεις αμη 3 εντάξει το παρακάναν 

πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Εγω δεν είχα κάνει τίποτα διαφορετικό , δεν έφαγα τη προηγούμενη μέρα κάποιες ώρες πριν.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Θα φας ότι τρως καθημερινά.  Δεν έχει νόημα η διατροφή αν είναι να κάνεις την καμπύλη Κ μετά να τρως αλλά από ότι τρως καθημερινά . 

Αυστηρούς τους βλέπω αφού υπάρχουν όρια για κάθε ηλικία... Δεν μπορεί να είσαι 36 Κ να έχεις αμη 3 εντάξει το παρακάναν 

Ισχύει. Ευτυχώς δεν δίνουν οι περισσότεροι τόση σημασία εκεί όσο στην εικόνα του υπέρηχου.

πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου και εγώ αυτό είπα ποια η λογική να προσέξω τρεις μέρες και μετά να χτυπηθώ στα μπεργκερ, απλά είπα το βράδυ της κυριακης θα φάω τοστ αντί για μπεργκερ 🤣🤣🤣

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...