Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 50 λεπτά , Sofiiii είπε:

@MK2012 τότε να το κάνεις τώρα να ξεμπερδευεις ώστε να αρχίσει να δουλεύει εάν είναι να δουλέψει έστω μέχρι το καλοκαίρι...εγώ έκανα το prp 11/2 και αυτήν την βδομάδα με έχει σε διέγερση δηλαδή ένα μήνα μετά,θα δείξει...

Καλή επιτυχία εύχομαι !! Ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα σου ! 

πρίν από 15 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν είχα ιδέα ότι κάνουν μέθη στο prp, όταν το κάνεις πες μας την εμπειρία σου, ας ελπίσουμε έστω κάτι μικρό να δωσει καλύτερο. Κάθε λεπτομέρεια μετράει στην προκειμένη. 🤞🤞🤞

Και εννοείται περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με αυτόν τον κύκλο! 🙏

Σε ευχαριστώ!! Ναι όντως κάνουν και είναι no brainer η μέθη στο prp! Κοινώς δε σε ρωτάνε όπως στην απλή ωοληψια αν θες να πας χωρίς. Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Τρίτη έχω το prp και μετά ααααν υπάρχουν ωοθηλακια Β φάσης θα πάω σε μερικές μέρες να τα πάρω κ αυτά. Ταπί θα μείνουμε αυτό το μήνα κοινώς αλλά…

Βέβαια αν κρίνω από την Ε2 δε νομίζω να υπάρξουν ωοθηλακια Β φάσης αλλά βλέπουμε. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 hour ago, kate82 είπε:

Αν είναι σαν τα ποσοστά για να κερδίσεις το Τζόκερ βάζω τα κλάματα τώρα 

Ε κορίτσια όχι απαισιοδοξία, να κάνουμε θετικές σκέψεις ❤️ θα τα καταφέρουμε που θα πάει! 

1 hour ago, MK2012 είπε:

Η Ε2 είναι οκ για ένα ωοθηλακιο που σημαίνει πως ίσως όχι για το δεύτερο. Τουλάχιστον έτσι γνωρίζω εγώ, μπορεί να κάνω λάθος. Θα κάνω οβιτρελ αύριο. Μπορεί να φοβήθηκε μη χαθεί το κυρίαρχο επειδή είναι ήδη 18 κ δε με έβαλε Δευτέρα. Πάντως ρώτησα για να καταλάβω 🤣 περιμένω απάντηση. Θα με βρίσουν στο τέλος αλλά θέλω να καταλαβαίνω τι γίνεται όσο μπορώ. Ειδικά όταν τα παίρνουμε όλα ανώριμα.

Ναι αυτό εννοούσα η Ε2 για το 1 ειναι οκ. Πάντως σαν μέγεθος δεν είσαι για Δευτέρα πολύ οριακά. Καλά κάνεις και τους πρίζεις, έτσι πρέπει! Να σου εξηγήσουν για να είσαι κ εσύ οκ! 

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ε κορίτσια όχι απαισιοδοξία, να κάνουμε θετικές σκέψεις ❤️ θα τα καταφέρουμε που θα πάει! 

Ναι αυτό εννοούσα η Ε2 για το 1 ειναι οκ. Πάντως σαν μέγεθος δεν είσαι για Δευτέρα πολύ οριακά. Καλά κάνεις και τους πρίζεις, έτσι πρέπει! Να σου εξηγήσουν για να είσαι κ εσύ οκ! 

Παντως κρίμα ! Ήθελα να μπορούμε να πάρουμε και τα 2… πόσο θα έχει μεγαλώσει από σήμερα μέχρι μεθαύριο ; Να πάει 16-17;

πρίν από 21 λεπτά , MK2012 είπε:

Παντως κρίμα ! Ήθελα να μπορούμε να πάρουμε και τα 2… πόσο θα έχει μεγαλώσει από σήμερα μέχρι μεθαύριο ; Να πάει 16-17;

Αν δεν με απατά η μνήμη μου ένας μέσος ρυθμός ανάπτυξης είναι 1 με 2 χιλ την ημέρα, είναι λίγο οριακό το δεύτερο. Μπορεί και να το πάρει δλδ αν φτάσει 16 δεν έχει λόγο να το αφήσει. Μπορεί να είναι το outsider σου που θα δώσει βλαστοκύστη, ποτέ δεν ξέρεις! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , MK2012 είπε:

Μπορεί και να τα πάρει και τα δύο. Μου έχει τύχει σε τελείως φυσικό κύκλο να ξεκινήσω με 1 σίγουρο και ξυπνώντας από την αναισθησία να μου λένε δύο! Γύρω στ 1,5 mm ανά ημέρα υπολόγισε. Τί πρωτόκολλο ακολούθησες? Δεν θυμάμαι, πας με φυσικό?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Bubble24 είπε:

Μπορεί και να τα πάρει και τα δύο. Μου έχει τύχει σε τελείως φυσικό κύκλο να ξεκινήσω με 1 σίγουρο και ξυπνώντας από την αναισθησία να μου λένε δύο! Γύρω στ 1,5 mm ανά ημέρα υπολόγισε. Τί πρωτόκολλο ακολούθησες? Δεν θυμάμαι, πας με φυσικό?

Αυτή τη φορά τελείως φυσικό ναι. Το πάμε ανάλογα με το μήνα και τις ορμόνες. Τον προηγούμενο μήνα πχ πήρα serpafar.

πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αν δεν με απατά η μνήμη μου ένας μέσος ρυθμός ανάπτυξης είναι 1 με 2 χιλ την ημέρα, είναι λίγο οριακό το δεύτερο. Μπορεί και να το πάρει δλδ αν φτάσει 16 δεν έχει λόγο να το αφήσει. Μπορεί να είναι το outsider σου που θα δώσει βλαστοκύστη, ποτέ δεν ξέρεις! 

Καλά εδώ δε δώσανε τα άλλα που τα υπολογίζαμε για καλά 🤣 Τεσπα δε μπορώ να αμφιβάλω συνεχώς και να αμφισβητώ και τη σκιά μου. Πάμε τώρα με ο,τι είπε ο γιατρός και βλέπουμε. Απλά μου φαίνεται πολύ νωρίς σε σχέση με το τι έκανα πάντα. Δλδ Σάββατο θα είναι 8η μέρα κύκλου. 

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, JellyKelly είπε:

Κορίτσια καλημέρα, έχω ξεκινήσει μακρύ πρωτόκολλο με avercap. Έκανα μια β χοριακή πριν 7 μέρες όταν τις ξεκίνησα για να είμαι εγώ σίγουρη αλλά βγήκε αρνητική. Λέω να ξανακάνω αύριο που περιμένω κανονικά περίοδο. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν ξέρετε κατά πόσο επηρεάζουν οι avercap την εγκυμοσύνη, σε περίπτωση που είμαι ήδη. Το στήθος μου είναι πρησμενο εδώ κ 10 μέρες, ενώ συνήθως μου κράταγε 4-5 μέρες κ μετά αδιαθετουσα! 

Καλησπέρα κορίτσι μου ακειβως τις ίδιες σκέψεις κάνω με σένα .8/3 άρχισα αρβεκαπ έκανα χοριακη μια μερα πριν(βγήκε 0,5 😂) και περιμένω να αδιαθετήσω από μέρα σε μερα.Κ εγώ αυτό αναρωτιόμουν γιατί έχω βάρος χαμηλά χωρίς όμως να έχω κάνει ακόμα ενέσεις για διέγερση.Αν ξέρει καμία κοπέλα ας μας πει.

3 ώρες πρίν, JellyKelly είπε:

Όχι έχω ξεκινήσει τις avercap (γτ έχω υψηλή E2) για 10 μέρες κ μετά θα κάνω puregon. Τώρα ξεκινάω τη διαδικασία. Απλά πριν κάνω avercap ήθελα να είμαι σίγουρη γι αυτό έκανα χοριακή! 

Σε ποιο κέντρο είσαι? ακριβώς ίδιο πρωτόκολλο έχω.

πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά εδώ δε δώσανε τα άλλα που τα υπολογίζαμε για καλά 🤣 Τεσπα δε μπορώ να αμφιβάλω συνεχώς και να αμφισβητώ και τη σκιά μου. Πάμε τώρα με ο,τι είπε ο γιατρός και βλέπουμε. Απλά μου φαίνεται πολύ νωρίς σε σχέση με το τι έκανα πάντα. Δλδ Σάββατο θα είναι 8η μέρα κύκλου. 

Που ξέρεις μπορεί επειδή αυτήν την φορά που θα κάνεις κάτι διαφορετικό από ότι έκανες πάντα να λειτουργήσει αλλιώς ,δες το σαν νέο challenge δεν μπορείς να αμφισβητείς συνέχεια γιατί θα σε διαλύσει αυτό .. οπότε πας λέγοντας ότι είναι νέα αρχή με κουράγιο και αισιοδοξία 🙏💕

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Αυτή τη φορά τελείως φυσικό ναι. Το πάμε ανάλογα με το μήνα και τις ορμόνες. Τον προηγούμενο μήνα πχ πήρα serpafar.

Κοιτα το αστείο, έχω κύκλο 34-36 μέρες πάντα. Αυτός εδώ μου κράτησε 29 μέρες, πήγα στο ραντεβού 15η και μου λέει έχει ωορρηξία μέχρι αύριο το πολύ. Του λέω αποκλείεται κάτι δεν μετράς σωστά, εγώ ωορρηξία κάνω 20-22η μέρα 😂 Θα είναι κανένα φεγγάρι ανάδρομο μάλλον και κάνουμε ωορρηξία νωρίς! 😂😂😂😂
Μην σε ανησυχεί το νωρίς, αφού σαν μέγεθος το ωοθυλάκιο είναι οκ είναι η κατάλληλη στιγμή. Μόνο να ελπίζουμε μπορούμε 🤞

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, βγήκε η αμη μου είναι 1,04. Η γυναικολόγος είπε πως είναι φυσιολογική αλλά εμένα μου φαίνεται πως είναι χαμηλή. 😒

Αν είναι σε μονάδα μέτρησης ng είναι φυσιολογικοτατη

πρίν από 46 λεπτά , linaa είπε:

Αν είναι σε μονάδα μέτρησης ng είναι φυσιολογικοτατη

Δεν μου είπε μονάδα, απ το τηλ μου είπε μόνο ότι είναι 1.04 και ότι είναι φυσιολογική και όταν της είπα ότι είναι χαμηλή μου λέει ε εντάξει δεν είναι και 6 αλλά ριναι φυσιολογική...

πρίν από 24 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Δεν μου είπε μονάδα, απ το τηλ μου είπε μόνο ότι είναι 1.04 και ότι είναι φυσιολογική και όταν της είπα ότι είναι χαμηλή μου λέει ε εντάξει δεν είναι και 6 αλλά ριναι φυσιολογική...

Εντάξει σε ng θα είναι για να λέει έτσι αυτά τα νούμερα . Φαντάζομαι είσαι 30 χρόνων? Να τις ζητήσεις τις εξετάσεις σου όμως από κοντά.  

πρίν από 33 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει σε ng θα είναι για να λέει έτσι αυτά τα νούμερα . Φαντάζομαι είσαι 30 χρόνων? Να τις ζητήσεις τις εξετάσεις σου όμως από κοντά.  

Είμαι στα 34

4 ώρες πρίν, karlajo είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου ακειβως τις ίδιες σκέψεις κάνω με σένα .8/3 άρχισα αρβεκαπ έκανα χοριακη μια μερα πριν(βγήκε 0,5 😂) και περιμένω να αδιαθετήσω από μέρα σε μερα.Κ εγώ αυτό αναρωτιόμουν γιατί έχω βάρος χαμηλά χωρίς όμως να έχω κάνει ακόμα ενέσεις για διέγερση.Αν ξέρει καμία κοπέλα ας μας πει.

Σε ποιο κέντρο είσαι? ακριβώς ίδιο πρωτόκολλο έχω.

Πάω στο Έλενα. Είμαι στην 3η μου προσπάθεια και εύχομαι να είναι η τυχερή ✌️. Ομολογώ πως το καλοκαίρι που είχα μαζέψει σε φυσικό κύκλο 3 βλαστοκυστες είχα πάει καλύτερα απ ότι με τις ορμόνες της διέγερσης. Τώρα θα δείξει πως θα πάει αλλά αν δεν αδιαθετήσω αύριο θα κάνω μια χοριακή γτ ο κύκλος μου εκεί που ήταν σταθερός έχει αλλάξει πάρα πολύ με τις εξωσωματικες. 

Εσύ είσαι σε κέντρο? Ποια προσπάθεια είναι αυτή? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...