Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κορίτσι μου μην το προδικάζεις μόνο λόγω ποιότητας. Δες στο άλλο θεματάκι με τα κορίτσια μετά την εμβρυομεταφορα με τι βλαστοκύστες έβγαλαν θετικά τεστακια και θα τις βλέπεις να προχωράνε. Η βαθμολογία των βλαστοκυστεων δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του εμβρύου αλλά με τον πως αναπτύσσεται έξω από το σώμα της γυναίκας. Είναι λογικό να έχεις PTSD από την προηγούμενη φορά αλλά να έχεις υπόψιν σου πως κάθε κύηση είναι διαφορετική και πως επειδή δεν εξελίχθηκε την προηγούμενη φορά δεν σημαίνει πως δεν θα εξελιχθεί και αυτή τη φορά. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά ❤️ πότε πας για χοριακή, συγγνώμη αν το έχεις ξανά αναφέρει είστε τόσα κορίτσια σε αναμονή χοριακης που μπερδεύτηκα με τις μέρες! 

Έχεις δίκιο προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη 🙏🏼Είχα διαβάσει και μια περίπτωση που με προεμφυτευτικό βγήκε υγιησ τέτοια βλαστοκύστη άρα εκεί βασίζομαι μπας και είναι και εμένα το τυχερό μου !!!
      την τέταρτη έχω στις 19 Μαρτίου 🥰

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Pavlinaki είπε:

Η ε2 είναι 59,89

Πραγματικά αύριο πάρε τηλέφωνο έναν ενδοκρινολόγο να κάνεις καμπύλη ζαχάρου . Κ κλείσε στο Έλενας στο τμήμα καθεξιν αποβολών να κάνεις ένα ανοσολογικό ελενχο. Κλείσε Κ τώρα ηλεκτρονικά στο 1535 με την κυρία Οικονομόπουλου θα σε βοηθήσει πολύ. 

Κ άλλαξε γυναικολόγο θα σε χαντακωσει Κ είσαι ακόμα μικρή. 

Με αυτές τις εξετάσεις σου είπαν ότι φταίει το σπέρμα ? 

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Πραγματικά αύριο πάρε τηλέφωνο έναν ενδοκρινολόγο να κάνεις καμπύλη ζαχάρου . Κ κλείσε στο Έλενας στο τμήμα καθεξιν αποβολών να κάνεις ένα ανοσολογικό ελενχο. Κλείσε Κ τώρα ηλεκτρονικά στο 1535 με την κυρία Οικονομόπουλου θα σε βοηθήσει πολύ. 

Κ άλλαξε γυναικολόγο θα σε χαντακωσει Κ είσαι ακόμα μικρή. 

Με αυτές τις εξετάσεις σου είπαν ότι φταίει το σπέρμα ? 

Δεν μου είπαν τι φταίει απλά με συμβούλεψαν όπως προανέφερα. Δυστυχώς δεν βρίσκομαι Αθήνα. Αλλά ένα ραντεβού με ενδοκρινολόγο θα το κλείσω.

πρίν από 2 λεπτά , Pavlinaki είπε:

Δεν μου είπαν τι φταίει απλά με συμβούλεψαν όπως προανέφερα. Δυστυχώς δεν βρίσκομαι Αθήνα. Αλλά ένα ραντεβού με ενδοκρινολόγο θα το κλείσω.

Ζητά Άπτον ενδοκρινολόγο να κάνετε καμπύλη ζαχάρου Κ ινσουλίνης. Να κοιτάξετε θυροειδή Κ αντισώματα καθώς Κ να κάνετε ανοσολογικές εξετάσεις μήπως υπάρχει κάποιο κρυφό αυτοάνοσο Κ γι'αυτό είναι έτσι οι εξετάσεις σου. 

Δεν δικαιολογητε η ηλικία σου Κ η fsh σου Κ η ε2 σου.... Πρέπει να βρεις τι το έχει δημιουργήσει όλο αυτό . 

Just now, linaa είπε:

Ζητά Άπτον ενδοκρινολόγο να κάνετε καμπύλη ζαχάρου Κ ινσουλίνης. Να κοιτάξετε θυροειδή Κ αντισώματα καθώς Κ να κάνετε ανοσολογικές εξετάσεις μήπως υπάρχει κάποιο κρυφό αυτοάνοσο Κ γι'αυτό είναι έτσι οι εξετάσεις σου. 

Από όλα αυτά μόνο καμπύλη σακχάρου δν έχω κάνει να δούμε τι θα μας πει και αυτός 

Just now, Pavlinaki είπε:

Από όλα αυτά μόνο καμπύλη σακχάρου δν έχω κάνει να δούμε τι θα μας πει και αυτός 

Να την κάνεις οπωσδήποτε Κ αντίσταση στην ινσουλίνη. Είναι πολύ φτηνές . 

Κ ξεκινά να κλείνεις ραντεβού με εξωσωματικους αύριο κιόλας για να διαλέξεις αυτόν που σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Μην δεις μόνο έναν 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Να την κάνεις οπωσδήποτε Κ αντίσταση στην ινσουλίνη. Είναι πολύ φτηνές . 

Κ ξεκινά να κλείνεις ραντεβού με εξωσωματικους αύριο κιόλας για να διαλέξεις αυτόν που σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Μην δεις μόνο έναν 

Σε ευχαριστώ πολύ 

πρίν από 1 λεπτό , Pavlinaki είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ 

Τίποτα όλα θα πάνε μια χαρά . Βάλτα όλα σε μια σειρά χωρίς να χάνεις χρόνο. Κάνε όσο μπορείς περισοτερες εξετάσεις γιατί οι εξωσωματικοι δεν ψάχνουν πολλούς παράγοντες από άλλες ειδικότητες με αποτέλεσμα να μην πετυχαίνεις . 

1 hour ago, Pavlinaki είπε:

Και η επαναληπτική που έκανα πάλι τόσο βγήκε μου έκανε εντύπωση γιατί  όλες οι άλλες ορμόνες ήταν φυσιολογικές.

Και η πρώτη εξέταση και η επαναληπτική έγιναν 2η 3η μέρα κύκλου?

Just now, Pavlinaki είπε:

Ναι

Σίγουρα να κάνεις μία σειρά εξετάσεων γιατί δεν δικαιολογείται στην ηλικία σου τέτοια τιμή. Ίσως να δοκιμαζες κι άλλο διαγνωστικό. Στους υπερήχους έβλεπε καταβολές ο γιατρός? Έχεις κάνει παρακολούθηση?

Κι εξωσωματικη να καταλήξετε θα πας περίφημα σ'αυτή την ηλικία.

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Neverstop είπε:

Σίγουρα να κάνεις μία σειρά εξετάσεων γιατί δεν δικαιολογείται στην ηλικία σου τέτοια τιμή. Ίσως να δοκιμαζες κι άλλο διαγνωστικό. Στους υπερήχους έβλεπε καταβολές ο γιατρός? Έχεις κάνει παρακολούθηση?

Κι εξωσωματικη να καταλήξετε θα πας περίφημα σ'αυτή την ηλικία.

Ναι και παρακολούθησα και την ωορρηξία με βάση των υπέρηχο

Κορίτσια καλημέρα σε όλες! Έχω μια ερώτηση.. Είμαι μια εβδομάδα μετά από ΕΤ κατεψυγμένων βλαστοκύστεων και έχω απο χθες μια ακμή να το πω; Σπιθουράκια κυρίως στο πρόσωπο, λιγότερα στο σώμα. Σα να έχει φουντώσει το σύστημα. Κάποια είναι κάπως λευκά κάποια φαίνονται 'άδεια' (σόρρυ για την περιγραφή!). Είναι από την προγεστερόνη λέτε; Έχω ξαναπάρει πολλές φορές utrogestan & cyclacur τι στο καλό με έπιασε τώρα 

Έχει συμβεί σε καμία;

πρίν από 7 λεπτά , xristinakarr είπε:

Κορίτσια καλημέρα σε όλες! Έχω μια ερώτηση.. Είμαι μια εβδομάδα μετά από ΕΤ κατεψυγμένων βλαστοκύστεων και έχω απο χθες μια ακμή να το πω; Σπιθουράκια κυρίως στο πρόσωπο, λιγότερα στο σώμα. Σα να έχει φουντώσει το σύστημα. Κάποια είναι κάπως λευκά κάποια φαίνονται 'άδεια' (σόρρυ για την περιγραφή!). Είναι από την προγεστερόνη λέτε; Έχω ξαναπάρει πολλές φορές utrogestan & cyclacur τι στο καλό με έπιασε τώρα 

Έχει συμβεί σε καμία;

Ναι να το πεις άμα είναι Κ στο σώμα. Μήπως άλλαξες κάτι άλλο κάποιο αφρολουτρο απορρυπαντικό μαλακτικό? 

10 ώρες πρίν, Pavlinaki είπε:

Ναι και παρακολούθησα και την ωορρηξία με βάση των υπέρηχο

Επίσης ξέχασα να σου πω κάνε Κ μια εξέταση c125 είναι Κ αυτή απλή αιματολογική μήπως υπάρχει ενδομητριωση κρυφή Κ δεν την βλέπετε Κ καταστρέφει τις ωοθήκες σου. Γενικά αυτές οι τιμές fsh δεν δικαιολογούνται για την ηλικία σου ακόμα Κ κακό κύκλο να έχεις . Επίσης η Αμη σου μπορεί να δείχνει Κ ψεύδος φυσιολογική δεν είναι τόσο αξιόπιστη εξέταση μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες. 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, xristinakarr είπε:

Έχει συμβεί σε καμία;

Καλημέρα. Το είχα πάθει και εγώ στην πρώτη ετ, με είχαν πειράξει τα φάρμακα. Στις επόμενες δεν είχα θέμα, μάλλον αντίδραση του οργανισμού ήταν 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...