Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Ίδιες τιμές έχουμε σχεδόν. Πες μου αν θα έχεις αποτελεσμα με το prp ωοθηκών. Μου το πρότεινε κι εμένα, αλλα μου ειπε πως εχει μόνο 5% ποσοστό επιτυχίας. Μου φάνηκε μικρό και τα χρήματα ήταν 4ψηφιος αριθμόε, οπότε ειπα να τα κρατησω για επιπλέον διεγερση σε πρώτη φάση.

Ναι δεν έχει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Δε μου είπε 5% , μου είπε λίγο παραπάνω αλλά και πάλι χαμηλό. Σε κάθε περίπτωση όμως, μετά από 11 ωοληψιες , πρέπει να το δοκιμάσω για να πω πως τα εξάντλησα όλα πριν αποφασίσω για δωρεά ωαρίων.

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

3η. 

ναι αν αυξάνετε από τις πολυκυστικές τότε η πραγματικότητα είναι για κλάματα χαχαχαχα

2 φορές;; δεν νομίζω, εδώ δεν βρίσκω την πρώτη χαχαχα πετυχαίνω θετικό τεστ χωρίς συμπτώματα, και αρνητικό τεστ ενώ έχω συμπτώματα ωορρηξίας χαχαχα ότι νάναι 

ήξερα και το σώμα μου τρομάρα μου χαχαχα

να τον πεθάνω; 36 είναι, αν του πω βάρα κάθε μέρα θα με πετάξει από τον 8ο χαχαχα

θήλαζα πριν 3 μήνες για 16 μήνες. λες να φταίει αυτό. 

Μπορεί και να μειώνεται εξαιτίας των πολυκυστικών δεν το ξέρεις! Μαρί γιατί κολλάς μόνο στα αρνητικά! 🤭
Τα ξανάπαμε αυτά, τα συμπτώματα δεν σημαίνουν ωορρηξία και όταν κάνεις την ωορρηξία το τεστ πρέπει να είναι αρνητικό. Η αύξηση της LH δεν σημαίνει ωορρηξία αλλά ότι ΘΑ γίνει, κάποια στιγμή, στις επόμενες ημέρες. Επίσης αν μέχρι πριν 3 μήνες θήλαζες λογικό είναι να μην την βρίσκεις, δεν έχουν σταθεροποιηθεί ακόμα οι ορμόνες σου. Πρέπει στις εξετάσεις σου να γίνει συνεκτίμηση με την εικόνα που έχεις στον υπέρηχο και το ιστορικό σου, έτσι άκρη δεν θα βγάλεις! 

Ναι ναι αυτή η μαγική ηλικία των 36 που νιώθεις πτώμα κάθε μέρα 😂 ο δικός μου (37) λέει όρεξη υπάρχει κουράγιο δεν ξέρω που να βρω 😂😂😂😂

Πάντως πέρα από την πλάκα το σωστό είναι να δώσετε μια ευκαιρία φυσικά και χαλαρά για ένα διάστημα και αν δεν σου κάτσει τον άλλο δρόμο το έχεις περπατήσει. Προσπαθήστε να το απολαύσετε όσο μπορείτε δηλαδή και όσο σας αφήνουν οι υποχρεώσεις και το παιδί! 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

36;;; νεουδι! εννοειται να τον πεθανεις. δεν εχουν αναγκη αυτοι! εμενα ο δικος μου 43 αν μπορουσε κ καθε μερα θα θελε. εννοειται πως δεν θελω εγω βεβαια 🤣

παντως οταν αποθηλαζεις πεφτει αποτομα η προλακτινη. μπορει κ απο αυτο . ειναι καλο που ειναι χαμηλη, εφοσον πας για φυσιολογικη προσπαθεια. γενικα μην τρελαινεσαι, νεοτατοι ειστε, θεμα συγκεκριμενο δεν υπαρχει, ξεκινηστε να προσπαθειτε και το βλεπεις. στην τελικη εχεις ηδη το παιδακι σου και μικρο ειναι κ αυτο ακομα, οποτε εισαι ενα τσακ πιο ηρεμη. κι αν δεν σας κατσει και φυσικα, τον αλλο δρομο τον ξερεις. θα σας κατσει ετσι. δεν εχεις κατι χειροπιαστο τωρα να σε αγχωνει. απολαυσε το!

43;; ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ;;; 

δουλειές δεν έχετε; κάνετε αυτό το πως το λένε μωρε, το σεξ; κάθε μέρα;; χαχαχαχα

σας αγαπώ

ναι δεν το συζητώ! καμία σχέση. Τουλάχιστον κατάφερα να φέρω εις πέρας μια εγκυμοσύνη, τον δρόμο αυτόν τον γνωρίζω, καλό έμβρυο να ξανά βρεθεί και παιδάκι θα ξανά κάνω. με αυτόν ή τον φυσικό τρόπο. Έχουμε θεματάκι με το σπέρμα, και δικές μου ορμονικές ευαισθησίες. ΣΟΒΑΡΟ τρομερό δεν φαίνεται να έχουμε. Μήπως φταίει που το κάνουμε με προφυλακτικό;

πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μπορεί και να μειώνεται εξαιτίας των πολυκυστικών δεν το ξέρεις! Μαρί γιατί κολλάς μόνο στα αρνητικά! 🤭
Τα ξανάπαμε αυτά, τα συμπτώματα δεν σημαίνουν ωορρηξία και όταν κάνεις την ωορρηξία το τεστ πρέπει να είναι αρνητικό. Η αύξηση της LH δεν σημαίνει ωορρηξία αλλά ότι ΘΑ γίνει, κάποια στιγμή, στις επόμενες ημέρες. Επίσης αν μέχρι πριν 3 μήνες θήλαζες λογικό είναι να μην την βρίσκεις, δεν έχουν σταθεροποιηθεί ακόμα οι ορμόνες σου. Πρέπει στις εξετάσεις σου να γίνει συνεκτίμηση με την εικόνα που έχεις στον υπέρηχο και το ιστορικό σου, έτσι άκρη δεν θα βγάλεις! 

Ναι ναι αυτή η μαγική ηλικία των 36 που νιώθεις πτώμα κάθε μέρα 😂 ο δικός μου (37) λέει όρεξη υπάρχει κουράγιο δεν ξέρω που να βρω 😂😂😂😂

Πάντως πέρα από την πλάκα το σωστό είναι να δώσετε μια ευκαιρία φυσικά και χαλαρά για ένα διάστημα και αν δεν σου κάτσει τον άλλο δρόμο το έχεις περπατήσει. Προσπαθήστε να το απολαύσετε όσο μπορείτε δηλαδή και όσο σας αφήνουν οι υποχρεώσεις και το παιδί! 

χαχαχα να κάνουν παρέα χαχαχα

μας σνομπάρει το παιδί και κοιμάται αφού μας εξαντλήσει, μάλλον δεν θέλει αδερφάκι. Το έχουμε σιγουρέψει γιατί έχει χτυπήσει 5-6 φορές τον άντρα μου εκεί που δεν πρέπει. Λέμε μήπως το κάνει επίτηδες, να τα αποτελειώσει χαχαχα

• Χαχα 2

17 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Τελικά επειδή η Ε2 πρέπει να είναι ως 50, μου είπε να πάω με φυσικό κύκλο αυτό το μήνα.

Καλημέρα σε όλες! Είμαι καινούρια στο forum και στην εξωσωματική γενικά..! Η Ε2 που ήταν 50 γιατι θεωρείται υψηλή? Εγώ νόμιζα πως όσο υψηλότερη τόσο το καλύτερο. Αυτό κατάλαβα στην μία και μοναδική ωοληψία που έχω κάνει γιατι βλέπαμε τρία ωοθυλάκια και σε συνδυασμο με τις μετρήσεις της Ε2 μου ελεγε ο γιατρός ότι ειναι οσο υψηλή θέλουμε και για τρία. Βέβαια, τελικά το μικρότερο σε μέγεθος δεν ειχε μέσα κάτι, επομένως πήραμε 2 ωάρια. Σε εξετάσεις που έκανα μόνη μου από το άγχος μου στον τωρινο κύκλο που δεν κανουμε κάτι την 3η μερα η Ε2 ήταν 65 pg/ml και μαλιστα μου ειπε πως ισως εχω δυο σχετικα μεγάλα ωοθηλακια αυτο το μήνα γιατι ειναι λίγο τσιμπημένη για τα δεδομένα μου (έχω χαμηλή αμη, 0,38, και η μία ωοθήκηκη εχει πολύ μικρό μέγεθος πιθανότατα λόγω ενός παλιού χειρουργείου). Ρωτάω για να καταλαβώ. Ευχομαι καλή επιτυχία σε όλες ❤️ 

Just now, Xristina96 είπε:

43;; ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ;;; 

δουλειές δεν έχετε; κάνετε αυτό το πως το λένε μωρε, το σεξ; κάθε μέρα;; χαχαχαχα

σας αγαπώ

ναι δεν το συζητώ! καμία σχέση. Τουλάχιστον κατάφερα να φέρω εις πέρας μια εγκυμοσύνη, τον δρόμο αυτόν τον γνωρίζω, καλό έμβρυο να ξανά βρεθεί και παιδάκι θα ξανά κάνω. με αυτόν ή τον φυσικό τρόπο. Έχουμε θεματάκι με το σπέρμα, και δικές μου ορμονικές ευαισθησίες. ΣΟΒΑΡΟ τρομερό δεν φαίνεται να έχουμε. Μήπως φταίει που το κάνουμε με προφυλακτικό;

χαχαχα να κάνουν παρέα χαχαχα

μας σνομπάρει το παιδί και κοιμάται αφού μας εξαντλήσει, μάλλον δεν θέλει αδερφάκι. Το έχουμε σιγουρέψει γιατί έχει χτυπήσει 5-6 φορές τον άντρα μου εκεί που δεν πρέπει. Λέμε μήπως το κάνει επίτηδες, να τα αποτελειώσει χαχαχα

μα επειδη εχουμε δουλειες, σου λεω εγω δεν θελω…αδυνατω.. πως να το πω. αυτος θελει. μονιμος λογος τσακωμων παιδι μου. ειναι κ το παιδι μπαστακας , τα χει σπασει με τον υπνο , κοιμαται 11 καθε μερα κ ερχεται και στο κρεβατι μας. που να τη βρω την ορεξη μανα μου; εγω θελω να ειμαι σε μουντ, χαλαρη, ηρεμη..εγω ειμαι κ πολυ της ψυχολογιας. επηρεαζομαι απο αγχος,στεναχωρια,κλπ, πολυ ευκολα και δεν μπορω να κανω σεξ αν εχω αλλα στο μυαλο μου. ειδικα μετα το παιδι. απλα οι αντρες νομιζω ειναι αλλης λογικης. εγω με τον δικο μου ολο γι αυτο τσακωνομαι. τλσπ, αυτο με το προφυλακτικο μαλλον μας το λες για πλακα; προφανως κι αν θες δευτερο, θα κανεις χωρις. οσο για τις ορμονες ερχονται σε ισορροπια γυρω στο 6μηνο μετα τον αποθηλασμο. εμενα σκεψου και για εξωσωματικη μου λεγανε σιγουρα να περασουν 6μηνες. η ενδοκρινολογος μου δε , 2μιση χρονια που θηλαζα, με εκραζε ασυστολα… μου λεει εμ θες κι αλλο εμ δε λες να σταματησεις να θηλαζεις… 😅😅😅μου λεγε πως αν δεν ερθει σε ισορροπια το ορμονικο, δουλεια δε γινεται. κι ειδικα και με παιδι μαιμου που ηταν ολο στο στηθος. μα εγω ειχα παρατηρησει οτι ορμονικα ημουν πολυ πιο περιεργα οσο θηλαζα παρα στην εγκυμοσυνη. φερνει τα πανω κατω ο θηλασμος στο σωμα και στην ψυχολογια. εμενα περιοδος σκεψου μου ηρθε στους 14μηνες μετα τη γεννα κ σταθεροποιηθηκε αφου αποθηλασα.

πρίν από 9 λεπτά , Anastasia96 είπε:

Καλημέρα σε όλες! Είμαι καινούρια στο forum και στην εξωσωματική γενικά..! Η Ε2 που ήταν 50 γιατι θεωρείται υψηλή? Εγώ νόμιζα πως όσο υψηλότερη τόσο το καλύτερο. Αυτό κατάλαβα στην μία και μοναδική ωοληψία που έχω κάνει γιατι βλέπαμε τρία ωοθυλάκια και σε συνδυασμο με τις μετρήσεις της Ε2 μου ελεγε ο γιατρός ότι ειναι οσο υψηλή θέλουμε και για τρία. Βέβαια, τελικά το μικρότερο σε μέγεθος δεν ειχε μέσα κάτι, επομένως πήραμε 2 ωάρια. Σε εξετάσεις που έκανα μόνη μου από το άγχος μου στον τωρινο κύκλο που δεν κανουμε κάτι την 3η μερα η Ε2 ήταν 65 pg/ml και μαλιστα μου ειπε πως ισως εχω δυο σχετικα μεγάλα ωοθηλακια αυτο το μήνα γιατι ειναι λίγο τσιμπημένη για τα δεδομένα μου (έχω χαμηλή αμη, 0,38, και η μία ωοθήκηκη εχει πολύ μικρό μέγεθος πιθανότατα λόγω ενός παλιού χειρουργείου). Ρωτάω για να καταλαβώ. Ευχομαι καλή επιτυχία σε όλες ❤️ 

Καλημέρα! Ούτε εγώ κατάλαβα, μακάρι να είχα καταλάβει για να σου εξηγήσω. Μου είπε πως θέλει την Ε2 ως 50 προκειμένου να μου δώσει serpafar. Δεν είπε πως «δεν είναι καλή», απλά με αυτό το νούμερο προτιμά φυσικό κύκλο. Έχω ζητήσει διευκρινίσεις και αναμένω.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

μα επειδη εχουμε δουλειες, σου λεω εγω δεν θελω…αδυνατω.. πως να το πω. αυτος θελει. μονιμος λογος τσακωμων παιδι μου. ειναι κ το παιδι μπαστακας , τα χει σπασει με τον υπνο , κοιμαται 11 καθε μερα κ ερχεται και στο κρεβατι μας. που να τη βρω την ορεξη μανα μου; εγω θελω να ειμαι σε μουντ, χαλαρη, ηρεμη..εγω ειμαι κ πολυ της ψυχολογιας. επηρεαζομαι απο αγχος,στεναχωρια,κλπ, πολυ ευκολα και δεν μπορω να κανω σεξ αν εχω αλλα στο μυαλο μου. ειδικα μετα το παιδι. απλα οι αντρες νομιζω ειναι αλλης λογικης. εγω με τον δικο μου ολο γι αυτο τσακωνομαι. τλσπ, αυτο με το προφυλακτικο μαλλον μας το λες για πλακα; προφανως κι αν θες δευτερο, θα κανεις χωρις. οσο για τις ορμονες ερχονται σε ισορροπια γυρω στο 6μηνο μετα τον αποθηλασμο. εμενα σκεψου και για εξωσωματικη μου λεγανε σιγουρα να περασουν 6μηνες. η ενδοκρινολογος μου δε , 2μιση χρονια που θηλαζα, με εκραζε ασυστολα… μου λεει εμ θες κι αλλο εμ δε λες να σταματησεις να θηλαζεις… 😅😅😅μου λεγε πως αν δεν ερθει σε ισορροπια το ορμονικο, δουλεια δε γινεται. κι ειδικα και με παιδι μαιμου που ηταν ολο στο στηθος. μα εγω ειχα παρατηρησει οτι ορμονικα ημουν πολυ πιο περιεργα οσο θηλαζα παρα στην εγκυμοσυνη. φερνει τα πανω κατω ο θηλασμος στο σωμα και στην ψυχολογια. εμενα περιοδος σκεψου μου ηρθε στους 14μηνες μετα τη γεννα κ σταθεροποιηθηκε αφου αποθηλασα.

ανάποδα είμαστε. χαχαχα εγώ θέλω  και κάθε μέρα ο άντρας μου είναι της ψυχολογίας χαχαχα

ε ναι, πλάκα κάνω χαχα φαντάζεσαι να το εννοούσα χαχαχα

ισχύει, στον θηλασμό ήμουν χάλια. αδιαθέτησα ακριβώς 3 εβδομάδες μετά τον αποθηλασμό. 16 μήνες μετά. 

άρα θέλουν το χρόνο τους. Πάντως εσωτερικά, ψυχολογικά νιώθω υπέροχα. νιώθω ΕΓΩ. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα! Ούτε εγώ κατάλαβα, μακάρι να είχα καταλάβει για να σου εξηγήσω. Μου είπε πως θέλει την Ε2 ως 50 προκειμένου να μου δώσει serpafar. Δεν είπε πως «δεν είναι καλή», απλά με αυτό το νούμερο προτιμά φυσικό κύκλο. Έχω ζητήσει διευκρινίσεις και αναμένω.

Όταν βρω λίγο χρόνο θα σας γράψω και ό,τι μου έχει συμβει εμένα μέχρι στιγμής με το θεμα της αποκτησης παιδιού μπας και μου πείτε τη γνωμη σας. Ενημέρωσέ με αν θες όταν μιλήσεις με το γιατρό σου. Τον Ιανουάριο που έκανα διέγερση ειχα Ε2 41 και fsh 10,75 και στην πράξη πήρα 2 ωάρια. Αν δεν κάνω λάθος τα μετράνε μαζί γιατί αυξημένη Ε2 ίσως ρίχνει την fsh, οπότε ναι μεν βλέπεις φυσιολογική fsh ως αποτέλεσμα, αλλα στην πραγματικότητα ειναι υψηλότερη. Πάντως με όσα εχω περάσει μέχρι στιγμής νιώθω ότι αδικουμαι, γιατρός έπρεπε να γινω και να μου δώσουν και τιτλο ειδικότητας για την ταλαιπωρία που έχω περάσει χαχαχα.

πρίν από 3 λεπτά , Anastasia96 είπε:

Όταν βρω λίγο χρόνο θα σας γράψω και ό,τι μου έχει συμβει εμένα μέχρι στιγμής με το θεμα της αποκτησης παιδιού μπας και μου πείτε τη γνωμη σας. Ενημέρωσέ με αν θες όταν μιλήσεις με το γιατρό σου. Τον Ιανουάριο που έκανα διέγερση ειχα Ε2 41 και fsh 10,75 και στην πράξη πήρα 2 ωάρια. Αν δεν κάνω λάθος τα μετράνε μαζί γιατί αυξημένη Ε2 ίσως ρίχνει την fsh, οπότε ναι μεν βλέπεις φυσιολογική fsh ως αποτέλεσμα, αλλα στην πραγματικότητα ειναι υψηλότερη. Πάντως με όσα εχω περάσει μέχρι στιγμής νιώθω ότι αδικουμαι, γιατρός έπρεπε να γινω και να μου δώσουν και τιτλο ειδικότητας για την ταλαιπωρία που έχω περάσει χαχαχα.

Αν είχες αυτή την ανταπόκριση στη διέγερση (ίδια με εμένα δλδ), η λογική λέει να προχωρήσεις με φυσικός θ κύκλους. Στο έχει προτείνει ο γιατρός ; Επίσης οι μετρήσεις στα αιματολογικά λαμβάνονται υπόψιν διαφορετικά ανάλογα με το πρωτόκολλο.

πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

@Bubble24 εχεις νεα απ τη χοριακη; αναμενω με αγωνια!

Έκανα την εξέταση νωρίς το πρωί!! Το απόγευμα θα έχω τα αποτελέσματα!!! Θα γραψω στο γκρουπ...Εύχομαι να έχω καλά νέα αλλιώς κουράγιο να συνεχίσω!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 3

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν είχες αυτή την ανταπόκριση στη διέγερση (ίδια με εμένα δλδ), η λογική λέει να προχωρήσεις με φυσικός θ κύκλους. Στο έχει προτείνει ο γιατρός ; Επίσης οι μετρήσεις στα αιματολογικά λαμβάνονται υπόψιν διαφορετικά ανάλογα με το πρωτόκολλο.

Τον ρώτησα για φυσικο τροποποιημένο όταν καναμε τον πρωτο υπέρηχο της διέγερσης και ειδαμε μονο τρία ωοθυλάκια. Το αστείο ειναι οτι και αυτος και ο προηγούμενος μου έλεγαν πως θεωρουν ότι θα εχω 6-7 σιγουρα, τώρα πώς πεσαμε στα μισά ούτε που κατάλαβα.. Είπαμε να κάνουμε άλλη μία διέγερση με λιγο διαφορετικό πρωτόκολλο, γιατι όντως κάποιες φορές μπορει στο ίδιο ακριβώς να ανταποκριθει ο οργανισμός εντελώς διαφορετικά. Αν και τώρα εχουμε τα ίδια αποτελέσματα νομίζω θα ζητησω να μειωσουμε τα φαρμάκα, δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρούμαι με ενεσεις και να δινω τόσα χρηματα στα φάρμακα αν είναι να βγαζω σχεδον όσα ωάρια θα εβγαζα και χωρις αυτά νομίζω.. απλά οι φυσικοι και οι φυσικοί τροποποιημένοι θέλουν χρόνο και υπομονή και πιο πολλά χρηματα για τις ωοληψίες, οπότε προσπαθώ να τα αποφυγω όσο γινεται. Συν ότι δεν μπορώ να φανταστώ καααθε μηνα να περιοριζομαι στο πού θα πάω, μην αρρωστήσω, μην ανεβω πολλές σκάλες, μη σκυψω, μην κανονισω ταξιδι γιατι μπορει να κανω ωοληψία κλπ. Το αστείο ειναι πως με τον ίδιο γιατρο ξέρω δύο κοπελες που με την πρώτη κατεληξαν με τουλάχιστον 4 εμβρυα η κάθε μια, οπότε δε νομίζω πως κάνει κάτι λάθος, οι ωοθήκες μου δε συνεργάζονται απλώς.. 

δηλάδη εμεις που εχουμε αμη 0,4 πχ εγώ και fsh 14 πρέπει να πάμε με φυσικο ε?γιατι σε 20μέρες περνάω επιτροπη εξωσωματικής και μαλλον τζάμπα θα παρω τα φαρμακα δεν εχω ανταπόκριση

πρίν από 4 λεπτά , Anastasia96 είπε:

Τον ρώτησα για φυσικο τροποποιημένο όταν καναμε τον πρωτο υπέρηχο της διέγερσης και ειδαμε μονο τρία ωοθυλάκια. Το αστείο ειναι οτι και αυτος και ο προηγούμενος μου έλεγαν πως θεωρουν ότι θα εχω 6-7 σιγουρα, τώρα πώς πεσαμε στα μισά ούτε που κατάλαβα.. Είπαμε να κάνουμε άλλη μία διέγερση με λιγο διαφορετικό πρωτόκολλο, γιατι όντως κάποιες φορές μπορει στο ίδιο ακριβώς να ανταποκριθει ο οργανισμός εντελώς διαφορετικά. Αν και τώρα εχουμε τα ίδια αποτελέσματα νομίζω θα ζητησω να μειωσουμε τα φαρμάκα, δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρούμαι με ενεσεις και να δινω τόσα χρηματα στα φάρμακα αν είναι να βγαζω σχεδον όσα ωάρια θα εβγαζα και χωρις αυτά νομίζω.. απλά οι φυσικοι και οι φυσικοί τροποποιημένοι θέλουν χρόνο και υπομονή και πιο πολλά χρηματα γιατι τις ωοληψίες, οπότε προσπαθώ να τα αποφυγω όσο γινεται. Συν ότι δεν μπορώ να φανταστώ καααθε μηνα να περιοριζομαι στο πού θα πάω, μην αρρωστήσω, μην ανεβω πολλές σκάλες, μη σκυψω, μην κανονισω ταξιδι γιατι μπορει να κανω ωοληψία κλπ. Το αστείο ειναι πως με τον ίδιο γιατρο ξέρω δύο κοπελες που με την πρώτη κατεληξαν με τουλάχιστον 4 εμβρυα η κάθε μια, οπότε δε νομίζω πως κάνει κάτι λάθος, οι ωοθήκες μου δε συνεργάζονται απλώς.. 

Καταλαβαινω τι λες γιατί εμένα αυτό είναι η ζωή μου τώρα που περιγράφεις κάνοντας ένα χρόνο τώρα φυσικούς. Εχω κάνει pause απ’ολα και επωμιζομαι ένα σημαντικό κόστος Κάθε μήνα. Είχα κάνει και 2 διεγέρσεις πριν όμως και είχα 2 ωάρια την πρώτη φορά και 3 τη δεύτερη. Τη δεύτερη επειδή ζορίστηκε ο οργανισμός να βγάλει 3, ήταν και τα 3 ανώριμα. Για αυτό και δεν είχε νόημα να κάνω πάλι διέγερση.
Ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα τι σου ταιριάζει απλά εγώ λέω πως συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ σε συνδυασμό με χαμηλή ανταπόκριση στα φάρμακα, οδηγούν στη λύση του φυσικού. Πέρσι ετών 32 είχα ΑΜΗ 0,4 και είχα ως αποτέλεσμα τα νούμερα που σου είπα παραπάνω με τις διεγέρσεις. Αν ο γιατρός σου λέει πως συνεχίζεις με διέγερση τότε κάτι θα ξέρει και το λέει.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , mariamik είπε:

δηλάδη εμεις που εχουμε αμη 0,4 πχ εγώ και fsh 14 πρέπει να πάμε με φυσικο ε?γιατι σε 20μέρες περνάω επιτροπη εξωσωματικής και μαλλον τζάμπα θα παρω τα φαρμακα δεν εχω ανταπόκριση

Τι ηλικία έχεις? Amh εχουμε την ιδια, 0,38 εγώ και 10,75 η υψηλότερη fsh μου. Αυτο τον μήνα ας πούμε ήταν 9,11, γενικα μπορει να εχει κάποιες διακυμάνσεις, αλλα την υψηλότερη τιμή κρατάνε οι γιατροί. Ο γιατρός σου τι σου εχει πει; Εγω τον ρώτησα μονη μου για φυσικο τροποποημένο ή φυσικό. Την πρώτη φορά εκανα διέγερση με βραχυ πρωτόκολλο και το ιδιο θα κανω και τον επομενο μήνα, απλά με λιγο υψηλότερες μονάδες. 

πρίν από 15 λεπτά , mariamik είπε:

Αυτό δυστυχώς δεν μπορεί κανείς να το ξέρει από πριν.. οι αριθμοί είναι απλά ένας οδηγός. 

Εγώ έδινα Μαξ 2-3 , σε έναν έδωσα 6 και στον τυχερό μου κύκλο 4 με τρεις άριστες βλαστοκύστες. Μην κολλάς τόσο στα νούμερα όσο στο αποτέλεσμα.

Ο δικός μου βέβαια γιατρός με απέτρεπε από τους φυσικούς γιατί κάπως δεν μου βγήκαν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...