Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Ίδιες τιμές έχουμε σχεδόν. Πες μου αν θα έχεις αποτελεσμα με το prp ωοθηκών. Μου το πρότεινε κι εμένα, αλλα μου ειπε πως εχει μόνο 5% ποσοστό επιτυχίας. Μου φάνηκε μικρό και τα χρήματα ήταν 4ψηφιος αριθμόε, οπότε ειπα να τα κρατησω για επιπλέον διεγερση σε πρώτη φάση.

Ναι δεν έχει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Δε μου είπε 5% , μου είπε λίγο παραπάνω αλλά και πάλι χαμηλό. Σε κάθε περίπτωση όμως, μετά από 11 ωοληψιες , πρέπει να το δοκιμάσω για να πω πως τα εξάντλησα όλα πριν αποφασίσω για δωρεά ωαρίων.

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , Myrainbowbaby είπε:

Θα συμφωνήσω! 2η ή 3η μέρα κύκλου έκανες τις εξετάσεις σου; Η fsh είναι αρκετά καλή με πολλές πιθανότητες για καλό ωάριο!! Κράτα αυτό!! Για μίλα ξανά μαζί του να σου εξηγήσει και προχωράς αναλόγως! Πολύ καλή επιτυχία!! 

Η περίοδος ξεκίνησε Παρασκευή απόγευμα κ έκανα την αιμοληψία σήμερα. Πριν ξεκινήσω τις ωοληψιες θα σου πως σήμερα είναι 3η ημέρα αλλά αν ρωτήσεις εξωσωματικούς θα σου πουν πως είναι δεύτερη μέρα αν ξεκινήσει η ροή απόγευμα. 
Ρώτησα πάλι γιατί δε μου δίνει χάπια, απάντηση δε πήρα.  Η αλήθεια είναι βέβαια πως και χάπια όταν παίρνω πάλι δεν έχω ιδιαίτερα διαφορετικά αποτελέσματα από εντελώς φυσικό.

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Η περίοδος ξεκίνησε Παρασκευή απόγευμα κ έκανα την αιμοληψία σήμερα. Πριν ξεκινήσω τις ωοληψιες θα σου πως σήμερα είναι 3η ημέρα αλλά αν ρωτήσεις εξωσωματικούς θα σου πουν πως είναι δεύτερη μέρα αν ξεκινήσει η ροή απόγευμα. 
Ρώτησα πάλι γιατί δε μου δίνει χάπια, απάντηση δε πήρα.  Η αλήθεια είναι βέβαια πως και χάπια όταν παίρνω πάλι δεν έχω ιδιαίτερα διαφορετικά αποτελέσματα από εντελώς φυσικό.

Αχ βρε κορίτσι . Υπομονή αλλά δεν πρέπει να κοιτάς τόσο πολύ το αν θα κάνεις με φάρμακα ή όχι. Νομίζω ότι σε αυτό ο γιατρός σε έχει πάει καλά . Δηλαδή συνέχεια σου προσφέρει κάτι διαφορετικό οπότε δεν νομίζω ότι θα έκανε φοβερή διάφορα να πας με φάρμακα αυτή την φορά. 

Prp θα κάνεις τώρα ?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Αχ βρε κορίτσι . Υπομονή αλλά δεν πρέπει να κοιτάς τόσο πολύ το αν θα κάνεις με φάρμακα ή όχι. Νομίζω ότι σε αυτό ο γιατρός σε έχει πάει καλά . Δηλαδή συνέχεια σου προσφέρει κάτι διαφορετικό οπότε δεν νομίζω ότι θα έκανε φοβερή διάφορα να πας με φάρμακα αυτή την φορά. 

Prp θα κάνεις τώρα ?

Ετσι λέει και ο άντρας μου. Πώς είτε πάρεις είτε δε πάρεις, πάλι ένα θα είναι το ισχύον ωάριο οπότε δε θα κάνει διαφορά. Για παράδειγμα στον κύκλο του Ιανουαρίου δε πήρα τπτ και είχα 2 ωάρια σε φυσικό Κ στον Φλεβάρη είχα 1 με serpafar. 
Ναι θα κάνω σε αυτό τον κύκλο prp. Νιώθω πάρα πάρα πολύ κουρασμένη. Πραγματικά.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ετσι λέει και ο άντρας μου. Πώς είτε πάρεις είτε δε πάρεις, πάλι ένα θα είναι το ισχύον ωάριο οπότε δε θα κάνει διαφορά. Για παράδειγμα στον κύκλο του Ιανουαρίου δε πήρα τπτ και είχα 2 ωάρια σε φυσικό Κ στον Φλεβάρη είχα 1 με serpafar. 

Λογικό αλλά μην σε περνει από κάτω . Απλά μην το αφήνεις να σε καταπίνει. Συνεχίζεις απτόητη !! 

πρίν από 15 λεπτά , MK2012 είπε:

Εγώ το βλέπω θετικό που δοκιμάζει διαφορετικά πράγματα σε κάθε κύκλο έχει και καλύτερη εικόνα από το πως ανταποκρίνεσαι. Οι φυσικοί κύκλοι είναι δύσκολοι, ψυχολογικά και σωματικά. Ας ελπίσουμε με το prp να δεις διαφορά έστω στους επόμενους κύκλους και σταδιακά αυξανόμενη. Υπομονή και κουράγιο! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

συμφωνω με τον αντρα σου. αφου συνηθως εκει καταληγεις. μακαρι να σε βοηθησει το prp να δεις βελτιωση να παρεις τα πανω σου γιατι ειναι λογικο να εχεις κουραστει. 

πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, 

πήρα το αποτέλεσμα της ΑΜΗ, τι σημαίνει 15,70 pmol/L ;;

όριο 6.10 - 82.10

28 χρονών είμαι 

με πολυκυστικές ωοθήκες, όχι σύνδρομο. 

δεν την εχω μετρησει ποτε σε τετοιες μοναδες. αλλα καλη δεν ειναι; 

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , little miracle είπε:

ε σουπερ δεν ειναι ;

σε πολλά για την ηλικία μου γράφουν χαμηλή γονιμότητα. το όριο 3,5. τι να πω. οι άλλες εξετάσεις μου είναι καλές. FSH 5,75 Ε2 25

επίσης, μου βγήκε η προλακτίνη 2,66 με κατώτατο όριο 5,18 ενώ πάντα είχα άνω τον 40. έχετε καμία ιδέα τι παίζει; έχω ραντεβού σε 1 εβδομάδα. 

πρίν από 44 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, 

πήρα το αποτέλεσμα της ΑΜΗ, τι σημαίνει 15,70 pmol/L ;;

όριο 6.10 - 82.10

28 χρονών είμαι 

με πολυκυστικές ωοθήκες, όχι σύνδρομο. 

Δια 7,18 είναι η μετατροπή της AMH, είναι καλή. Ωστόσο σε πολυκυστικές ωοθήκες δεν είναι πραγματικό αυτό το νούμερο, δυστυχώς! Μπορεί εξαιτίας πολλών καταβολών να βγαίνει πιο ψηλή απ όσο είναι πραγματικά ή να βγαίνει και πιο χαμηλή, θα πρέπει να συνεκτιμηθεί με τον γυναικολόγο σου και την εικόνα των ωοθηκών σου. Κοινώς η ΑΜΗ δεν λέει τίποτα απολύτως. Αλλά το θετικό είναι πως έχεις πολλές καταβολές. Έτσι είμαι κι εγώ δεν έχω σύνδρομο, έχω την μία ωοθήκη πολυκυστική. Η άλλη είναι για κλάματα 😂 

Α και υπόψιν όταν έχεις πολυκυστικές ωοθήκες και έχεις μπόλικες καταβολές είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο να κάνεις και διπλή ωορρηξία μέσα στο μήνα, οπότε δεν χάνεις μέρες! Τακτικές επαφές! Πέθανε τον 😂

πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

σε πολλά για την ηλικία μου γράφουν χαμηλή γονιμότητα. το όριο 3,5. τι να πω. οι άλλες εξετάσεις μου είναι καλές. FSH 5,75 Ε2 25

επίσης, μου βγήκε η προλακτίνη 2,66 με κατώτατο όριο 5,18 ενώ πάντα είχα άνω τον 40. έχετε καμία ιδέα τι παίζει; έχω ραντεβού σε 1 εβδομάδα. 

2η μέρα είναι αυτές; 

πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

μια χαρα ειναι η αμη και η fsh/ε2. οσο για την προλακτινη επισης καλο ειναι οτι ειναι χαμηλη. μηπως πριν θηλαζες κι ηταν τοσο ; εμενα 2μιση χρονια που θηλαζα ηταν στο Θεο, μετα πηγε γυρω στο 10. η ενδοκρινολογος μου λεγε οτι οσο πιο κατω ειναι τοσο καλυτερα παντως. ειδικα για φυσικη συλληψη. 

πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δια 7,18 είναι η μετατροπή της AMH, είναι καλή. Ωστόσο σε πολυκυστικές ωοθήκες δεν είναι πραγματικό αυτό το νούμερο, δυστυχώς! Μπορεί εξαιτίας πολλών καταβολών να βγαίνει πιο ψηλή απ όσο είναι πραγματικά ή να βγαίνει και πιο χαμηλή, θα πρέπει να συνεκτιμηθεί με τον γυναικολόγο σου και την εικόνα των ωοθηκών σου. Κοινώς η ΑΜΗ δεν λέει τίποτα απολύτως. Αλλά το θετικό είναι πως έχεις πολλές καταβολές. Έτσι είμαι κι εγώ δεν έχω σύνδρομο, έχω την μία ωοθήκη πολυκυστική. Η άλλη είναι για κλάματα 😂 

Α και υπόψιν όταν έχεις πολυκυστικές ωοθήκες και έχεις μπόλικες καταβολές είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο να κάνεις και διπλή ωορρηξία μέσα στο μήνα, οπότε δεν χάνεις μέρες! Τακτικές επαφές! Πέθανε τον 😂

2η μέρα είναι αυτές; 

εσυ ποτε ξεκινας προετοιμασια για ετ ; θα πας σε τεχνητο η φυσικο ;

πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

2η μέρα είναι αυτές; 

3η. 

ναι αν αυξάνετε από τις πολυκυστικές τότε η πραγματικότητα είναι για κλάματα χαχαχαχα

2 φορές;; δεν νομίζω, εδώ δεν βρίσκω την πρώτη χαχαχα πετυχαίνω θετικό τεστ χωρίς συμπτώματα, και αρνητικό τεστ ενώ έχω συμπτώματα ωορρηξίας χαχαχα ότι νάναι 

ήξερα και το σώμα μου τρομάρα μου χαχαχα

να τον πεθάνω; 36 είναι, αν του πω βάρα κάθε μέρα θα με πετάξει από τον 8ο χαχαχα

πρίν από 12 λεπτά , little miracle είπε:

μια χαρα ειναι η αμη και η fsh/ε2. οσο για την προλακτινη επισης καλο ειναι οτι ειναι χαμηλη. μηπως πριν θηλαζες κι ηταν τοσο ; εμενα 2μιση χρονια που θηλαζα ηταν στο Θεο, μετα πηγε γυρω στο 10. η ενδοκρινολογος μου λεγε οτι οσο πιο κατω ειναι τοσο καλυτερα παντως. ειδικα για φυσικη συλληψη. 

θήλαζα πριν 3 μήνες για 16 μήνες. λες να φταίει αυτό. 

• Χαχα 1

πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

3η. 

ναι αν αυξάνετε από τις πολυκυστικές τότε η πραγματικότητα είναι για κλάματα χαχαχαχα

2 φορές;; δεν νομίζω, εδώ δεν βρίσκω την πρώτη χαχαχα πετυχαίνω θετικό τεστ χωρίς συμπτώματα, και αρνητικό τεστ ενώ έχω συμπτώματα ωορρηξίας χαχαχα ότι νάναι 

ήξερα και το σώμα μου τρομάρα μου χαχαχα

να τον πεθάνω; 36 είναι, αν του πω βάρα κάθε μέρα θα με πετάξει από τον 8ο χαχαχα

θήλαζα πριν 3 μήνες για 16 μήνες. λες να φταίει αυτό. 

36;;; νεουδι! εννοειται να τον πεθανεις. δεν εχουν αναγκη αυτοι! εμενα ο δικος μου 43 αν μπορουσε κ καθε μερα θα θελε. εννοειται πως δεν θελω εγω βεβαια 🤣

παντως οταν αποθηλαζεις πεφτει αποτομα η προλακτινη. μπορει κ απο αυτο . ειναι καλο που ειναι χαμηλη, εφοσον πας για φυσιολογικη προσπαθεια. γενικα μην τρελαινεσαι, νεοτατοι ειστε, θεμα συγκεκριμενο δεν υπαρχει, ξεκινηστε να προσπαθειτε και το βλεπεις. στην τελικη εχεις ηδη το παιδακι σου και μικρο ειναι κ αυτο ακομα, οποτε εισαι ενα τσακ πιο ηρεμη. κι αν δεν σας κατσει και φυσικα, τον αλλο δρομο τον ξερεις. θα σας κατσει ετσι. δεν εχεις κατι χειροπιαστο τωρα να σε αγχωνει. απολαυσε το!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...