Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , MK2012 είπε:

Ετσι λέει και ο άντρας μου. Πώς είτε πάρεις είτε δε πάρεις, πάλι ένα θα είναι το ισχύον ωάριο οπότε δε θα κάνει διαφορά. Για παράδειγμα στον κύκλο του Ιανουαρίου δε πήρα τπτ και είχα 2 ωάρια σε φυσικό Κ στον Φλεβάρη είχα 1 με serpafar. 
      Ναι θα κάνω σε αυτό τον κύκλο prp. Νιώθω πάρα πάρα πολύ κουρασμένη. Πραγματικά.

Εγώ το βλέπω θετικό που δοκιμάζει διαφορετικά πράγματα σε κάθε κύκλο έχει και καλύτερη εικόνα από το πως ανταποκρίνεσαι. Οι φυσικοί κύκλοι είναι δύσκολοι, ψυχολογικά και σωματικά. Ας ελπίσουμε με το prp να δεις διαφορά έστω στους επόμενους κύκλους και σταδιακά αυξανόμενη. Υπομονή και κουράγιο! 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Bubble24 είπε:

Είχα κάνει εξονυχιστικές εξετάσεις τον Οκτώβρη μαζί του, δεν είχα κάτι ανησυχητικό. Η γλυκοζηλιωμεμη ήταν 4,8. Μόλις το είδα..καμπύλη δεν έχω κάνει ποτέ.

Εξαρτάται και από το υπόλοιπο ιστορικό σου και τα δεδομένα σου. Πχ εγώ είχα πάντα πάντα πάντα σάκχαρο νηστείας πάνω από 90! Δεν μου είχε πει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ότι μπορεί να είναι από αντίσταση στην ινσουλίνη. Μέχρι που βρήκα τον ενδοκρινολόγο μου τυχαία για άλλο λόγο πήγα και μου έκανε και την διάγνωση.

Εγώ πάντως που το συζήτησα με τον γυναικολόγο μου, μου είπε πως δεν θέλει να κάνω καμπύλη. Βέβαια ξέρει πως έχω αντίσταση στην ινσουλίνη και αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει γιατί και παθολογική να βγει θα ξέρουμε γιατί. Αυτό που μου είπε όμως και συμφωνεί και ο ενδοκρινολόγος μου είναι πως δεν πρόκειται να με βάλουν σε ινσουλίνη για σάκχαρο νηστείας 90 (τόσο βγήκε) αντιθέτως φωνάζουν και οι δύο για καλύτερη διατροφή που ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, δεν μπορώ με τίποτα να κάνω πιο συχνά γεύματα! Επίσης να σημειώσω πως ένας μήνας σικλακουρ μου τα απαρίθμησαν ΟΛΑ TSH, γλυκόζη, μέχρι και τριγλυκερίδια που δεν είχα ποτέ (όλα σε φυσιολογικές τιμές αλλά ανεβασμένα), φαντάσου να πήγαινα και σε τεχνητό κύκλο για ετ 🙄 Έχω ραντεβού με τον ενδοκρινολόγο και θα μας ακούσει όλο το οικοδομικό τετράγωνο! 😂 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

On 5/3/2025 at 3:10 ΜΜ, Losr είπε:

Άμα έχεις κάτι ελαφρύ δεν ακυρώνουν. Αν εχεις κάτι πιο βαρύ, εγώ θα πω από 38, 38.5 και πάνω σε ακυρώνουν γιατί κατά βάση στην ωολληψια θα κάνεις νάρκωση μέθη και αυτό μπορεί να σε χειροτερέψει και δεν το ρισκάρουν. Το ξέρω γιατί το έπαθα εγώ αλλά εμένα ήταν ελαφρύ και μου είχε εξηγήσει γιατί σε σταματάνε.

Τελικά μου το ακύρωσαν δε θα ξεκινήσω τώρα επειδή ανέβασα δέκατα και ποναει ο λαιμός μου 😭το τι νεύρα έχω δεν περιγράφεται 

• Λυπημένη/-ος 2

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

ναι το σακχαρο νηστειας/γλυκοζηλιωμενη πρεπει να ελεγχονται πριν απο διεγερση και ετ. κανονικα ειναι καλο να γινεται και μια καμπυλη. ειδικα αν δεν εχεις ξανακανει ποτε.

Σοβαρά? Δεν το ήξερα αυτό. Εγώ έκανα μόνο στα πλαίσια του ετησίου τσεκ απ από τον παθολόγο.

πρίν από 33 λεπτά , Nels είπε:

Εγώ πάντως και τις 2 φορές που έμεινα έγκυος είχα ηπια ταχυκαρδία από πριν τη χοριακη και άκουγα έντονα τους παλμούς μου συνέχεια. Αυτό συνέχισε για αρκετούς μήνες στην εγκυμοσύνη μου που προχώρησε (η πρώτη είχε καταλήξει σε παλινδρομη), είχα πάει και καρδιολόγο και ήταν όλα οκ.

Σχεδόν σε όλη την περίοδο αναμονής μετά την ΕΤ με πιάνει ταχυκαρδία ειδικά τις τελευταίες μέρες, είχα και εγώ 37 μέχρι και 38.4 θερμοκρασία κάποιες μέρες αλλά το ρίχνω στα φάρμακα… έχω διαβάσει ότι τα προκαλούνε. Πράγμα εύχομαι να διαψευσθώ τη Δευτέρα…Σε ευχαριστώ για τις ελπίδες…

• Μου αρέσει 2

Μια χαζή ερώτηση γιατί το μυαλό μου το έχω άλλου όταν μου εξηγούνε,από το άγχος μου τα ξέχασα όλα.Τις ενέσεις meriofert 150 το υγρό 1ml που έχει η προγεμισμενη σύριγγα το βάζουμε όλο σωστά;γιατί η κοπέλα που έρχεται κ μου τις κάνει με ρώτησε μήπως πρέπει 0,5ml και αρχίσαμε να ιδρώνουμε μήπως τις κάναμε τελείως λάθος..

Διαφημίσεις

5 hours ago, karlajo said:

Τελικά μου το ακύρωσαν δε θα ξεκινήσω τώρα επειδή ανέβασα δέκατα και ποναει ο λαιμός μου 😭το τι νεύρα έχω δεν περιγράφεται 

Μην στεναχωριέσαι συμβαίνει. Θα βφοβηθηκαν μην χειροτερεύσει.Και φοβούνται και την νάρκωση. 

On 7/3/2025 at 10:38 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Ναι συγγνώμη αν το γραπτό μου ήταν λίγο απότομο και αυστηρό αλλά έχω καεί- τσουρουφλιστεί μάλλον από ανεύθυνη και επικίνδυνη μαία στον προηγούμενο γυναικολόγο μου που αγνόησε πλήρως να του πει ότι «πήρε η τάδε και είπε έχει αιμορραγία» 😤 
Δεν είναι μόνο το ψυχολογικό κομμάτι αλλά όπως αναφέρεις είναι και πρακτικό. Καλύτερα να είναι ενημερωμένος ο γιατρός και ας τα βρει με την μαία του. 

Οχι ούτε καν κορίτσι μου! Τι συγγνώμη; Τι απότομο; Και λίγα έγραψες! Εχεις δίκιο! Καθόλου απότομο ίσα ίσα σκεφτόμουν τα ίδια και χειρότερα απλά λέω άλλη φορά θα τα γράφω κι εγώ όπως πρέπει. Έχουμε δώσει ψυχή και πολύ χρήμα για να κάνει λάθος η μαία σε κάτι τόσο απλό όπως οι ημερομηνίες.. κι επειδή εγώ έπεσα σε πολύ καλή μαία και τα έλεγε δύο φορές να είναι σίγουρη μου φαίνεται αδιανόητο να δίνεις τέτοιες οδηγίες στην ασθενή. Δλδ αν η κοπέλα την άκουγε εξ'ολοκλήρου και δεν μιλούσε με τον γιατρό τι θα γινόταν; Λυπάμαι που το πέρασες αυτό με την αιμορραγία.. σε τέτοια θέματα να μιλάμε κατευθείαν με τον γιατρό πρέπει..

• Μου αρέσει 2

8 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μην στεναχωριέσαι συμβαίνει. Θα βφοβηθηκαν μην χειροτερεύσει.Και φοβούνται και την νάρκωση. 

Τελικά με πήρε η γιατρός πιο αργά και μου ειπε ότι αν δεν είμαι του θανατά και είναι ένα κρυωμα χαλαρό ξεκινάμε .ειπαμε ότι αν σήμερα ανεβάσω πυρετό και όχι δέκατα σταματάμε και ότι κ να κάνω μια δυο ενέσεις κ να σταματήσω δεν έγινε κάτι.οποτε εκανα την πρώτη arvekap χτες .ευτυχως δεν εκανα άλλο δέκατα έχω μόνο πονόλαιμο και πονοκέφαλο .το τετραπλό τεστ που εκανα ήταν αρνητικό οποτε λογικά συνεχίζω! Είπαμε θα μιλήσουμε και σήμερα το βραδάκι να δει πως πάω.ας ελπίσουμε να παει καλα αυτό ✌🏽

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 5

πρίν από 2 λεπτά , karlajo είπε:

Τελικά με πήρε η γιατρός πιο αργά και μου ειπε ότι αν δεν είμαι του θανατά και είναι ένα κρυωμα χαλαρό ξεκινάμε .ειπαμε ότι αν σήμερα ανεβάσω πυρετό και όχι δέκατα σταματάμε και ότι κ να κάνω μια δυο ενέσεις κ να σταματήσω δεν έγινε κάτι.οποτε εκανα την πρώτη arvekap χτες .ευτυχως δεν εκανα άλλο δέκατα έχω μόνο πονόλαιμο και πονοκέφαλο .το τετραπλό τεστ που εκανα ήταν αρνητικό οποτε λογικά συνεχίζω! Είπαμε θα μιλήσουμε και σήμερα το βραδάκι να δει πως πάω.ας ελπίσουμε να παει καλα αυτό ✌🏽

Μια χαρά εντάξει αν δεν έχεις κάνει τίποτα από την Πέμπτη δεν πιστεύω ότι ξαφνικά θα κάνεις κάτι 5 μέρες μετά. Απλά πρόσεχε ξεκουράσου μείνε κρεβάτι πίνε πολλά ζεστά λεμόνι Κ σούπες . Να περάσει γρήγορα . 

Επίσης ίσως θα ήταν πιο καλά να μην κάνεις Κ εμβρυομεταφορα σε αυτόν τον κύκλο που είσαι ταλαιπωρημένη . 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Ανδρινα είπε:

Κορίτσια καλημέρα!!! Σήμερα 5η μέρα μετά την εμβρυομεταφορα έχει συμβεί σε καμία κοπέλα να μην είναι πρησμένο ή να μην πονάει καθόλου το στήθος της;;

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ εμβρυομεταφορα δεν έχω κάνει ακόμα αλλά στην φυσική μου σύλληψη (ανεξάρτητα του αποτελέσματος) και μέχρι την 8η εβδομάδα με χοριακη 17000 όχι απλά δεν με πονούσε το στήθος αλλά και να το ζούλαγα δεν ένιωθα τίποτα! Ούτε πρησμένο ήταν καθόλου! Οπότε μην το λαμβάνεις υπόψιν σαν σύμπτωμα ή απουσία συμπτώματος. 🤞

πρίν από 37 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ εμβρυομεταφορα δεν έχω κάνει ακόμα αλλά στην φυσική μου σύλληψη (ανεξάρτητα του αποτελέσματος) και μέχρι την 8η εβδομάδα με χοριακη 17000 όχι απλά δεν με πονούσε το στήθος αλλά και να το ζούλαγα δεν ένιωθα τίποτα! Ούτε πρησμένο ήταν καθόλου! Οπότε μην το λαμβάνεις υπόψιν σαν σύμπτωμα ή απουσία συμπτώματος. 🤞

Ευχαριστώ για την απάντηση σου!!εμενα γενικά μετά την ωορρηξία με πονάει το στήθος μου κ έτσι καταλάβαινα ότι δεν έγινε σύλληψη και στην πρώτη εξωσωματική ήταν κ πρησμένο κ πονούσε κ τελικά απέτυχε!! Αυτή τη φορά όμως τίποτα...ούτε δηλ απ' τα φάρμακα..κ δεν ξέρω τι να σκεφτώ..

πρίν από 4 λεπτά , Ανδρινα είπε:

Ευχαριστώ για την απάντηση σου!!εμενα γενικά μετά την ωορρηξία με πονάει το στήθος μου κ έτσι καταλάβαινα ότι δεν έγινε σύλληψη και στην πρώτη εξωσωματική ήταν κ πρησμένο κ πονούσε κ τελικά απέτυχε!! Αυτή τη φορά όμως τίποτα...ούτε δηλ απ' τα φάρμακα..κ δεν ξέρω τι να σκεφτώ..

Τίποτα κυριολεκτικά τίποτα! Κι εμένα συνήθως με πονάει το στήθος μετά την ωορρηξία. Οχι πάντα αλλά τυχαίνει. Αλλά σε εκείνη την εγκυμοσύνη τίποτα. Ενώ άλλες φορές που δεν έχει υπάρξει σύλληψη με πονάει, έχω κάνει μέχρι και χοριακη εξαιτίας αυτού (είχα μια μικρή καθυστέρηση) για να δω ένα ολοστρόγγυλο μηδέν! Μετά μου ήρθε περίοδος μαζί με το μηδέν. 😩

Ξέρω πως είναι να ψάχνεις συμπτώματα, να αναρωτιέσαι για το κάθε τι, το έκανα ένα χρόνο με την παρακολούθηση ωορρηξίας και άλλο ένα χρόνο με τα τεστ ωορρηξίας και κάθε μα κάθε φορά μηδέν. Υπομονή! Κράτα στο μυαλό σου όμως πως η απουσία ή η παρουσία συμπτωμάτων δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι. 

14 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Σοβαρά? Δεν το ήξερα αυτό. Εγώ έκανα μόνο στα πλαίσια του ετησίου τσεκ απ από τον παθολόγο.

Κ εγω πρώτη φορα το ακούω οτι τα ελεγχουν αυτα πριν την ετ...  Νομιζω στα πλαισια της πολυκυστικοτητας το προτεινουν... Αν μια γυναικα δεν ειχε ποτε θεμα περα απο θυρεοειδη δεν νομιζω  με το καλημέρα πριν την πρωτη ετ να τη στελνουν για καμπυλη ζαχαρου κλπ.. και μιλαμε για γυναίκα που δεν εχει ιστορικο.. τωρα μετα απο αποβολη οκ αλλα οχι με το καλημερα

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια, να σας ρωτήσω.. όσες έχετε πάρει θετικό αποτέλεσμα μετά από ΕΤ στις πόσες μέρες το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε θετικό; Και σε έμβρυα πόσων ημερών; Εγώ μπήκα στον πειρασμό και έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό σήμερα. Αύριο πάω για χοριακη 13 ημέρα σε 3 ημερών έμβρυα. Δεν θα έδειχνε θετικό σήμερα λογικά (δεν ήταν βέβαια τα πρώτα ούρα). Είμαι τέρμα προετοιμασμένη για αρνητικό αποτέλεσμα και αύριο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...