Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Losr είπε:

Κορίτσια θέλω τα φώτα σας. Γνωρίζει κάποια κόστος εξωσωματική στο Ρέα και γιατρό να μου προτείνει?

Κορίτσι μου ο Τζεφ είναι μεγάλο όνομα εκεί. Παλιά ο μπαμπάς, τώρα οι γιοι του. Έχω κάνει ραντεβού μαζί τους , εγώ κάνω ωοληψιες σε φυσικό κύκλο κ ήταν άλλες οι τιμές αλλά μπορώ να τα ψάξω να τα βρω αν θες. Οικονομικά ήταν πάντως. Έχουν καλό όνομα, εγώ απλά δε ξεκίνησα μαζί του για άλλους λόγους.

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Myrainbowbaby είπε:

Καλησπέρα σε όλες!! Μετά από επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμααι dfi  συζύγου και ενώ θα συνεχίζαμε σε δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής βρέθηκε υπερβολικά ψηλός κατακερματισμός 40%. Εχετε να προτείνετε έναν καλό ουρολόγο στην Αθήνα; Είμαστε σε απόγνωση! Είχαμε δύο αποτυχημένες εμβρυομεταφορές η μία με βιοχημική κύηση. Και δεν υπάρχουν άλλα έμβρυα στην κατάψυξη. Προηγούμενη μέτρηση dfi 21% τον Ιούλιο. Μετά από αγωγή καρνιτινη κλπ. Οι τιμές στο σπερμοδιαγραμμα επίσης κακές όχι οι χειρότερες μια και εντοπίζεται σπέρμα αλλά κινητικότητα μόλις 4% από τα 67εκατομ. Οποία θέλει ας μου στείλει π.μ. Έχουμε ακούσει για τον Ασβ. Χαρ...μπο. 

Καλησπέρα ! Επειδή κ εμείς είχαμε ένα πολύ καλό σπερμοδιαγραμμα κ ξαφνικά ανέβηκε το dfi σε 6 μήνες, είμαστε σε συνεχή παρακολούθηση από ανδρολόγο με βιταμίνες κ εξετάσεις. Εμείς είμαστε στον Μακ***η και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Αν δε σου λέει κάτι το όνομα πες μου να σου στείλω pm.

Διαφημίσεις

On 3/3/2025 at 9:42 ΜΜ, Μπουρμπουλάκι είπε:

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

Την πέμπτη μέρα μετά την ωοληψια πήγα στο γιατρό να με κάνει υπέρηχο σε λίγο μου ήρθε σαν περίοδος, είναι περίοδος ή απλά αίμα μετά την εξέταση;  Βέβαια θα πάρω τηλ κ τον γιατρό αύριο αλλά σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο; Λίγο αγχώθηκα 

5 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Την πέμπτη μέρα μετά την ωοληψια πήγα στο γιατρό να με κάνει υπέρηχο σε λίγο μου ήρθε σαν περίοδος, είναι περίοδος ή απλά αίμα μετά την εξέταση;  Βέβαια θα πάρω τηλ κ τον γιατρό αύριο αλλά σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο; Λίγο αγχώθηκα 

Κορίτσι, ειδικά άμα έχεις μια κάποια ροή νομίζω ότι μπορεί να είναι και περίοδος και ότι όντως υπάρχει περίπτωση να σου έρθει τόσο νωρίς μετά την ωοληψία. Θα σου πουν όμως και τα άλλα κορίτσια που ξέρουν καλύτερα και ο γιατρός σου. 

6 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Καλημέρα. 5 ημέρες μετά την ωοληψια ήρθε και σε εμένα η περίοδος.

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

5η μέρα μου ρθε και μένα περίοδος! Όμως πάντα για να μην ανησυχείς και να είσαι σίγουρη εννοείται επικοινωνεις με τον γιατρό! Καλή επιτυχία σε όλα!

πρίν από 7 λεπτά , Lila86 είπε:

5η μέρα μου ρθε και μένα περίοδος! Όμως πάντα για να μην ανησυχείς και να είσαι σίγουρη εννοείται επικοινωνεις με τον γιατρό! Καλή επιτυχία σε όλα!

8 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

2 ώρες πρίν, rainbow_24 είπε:

Καλημέρα. 5 ημέρες μετά την ωοληψια ήρθε και σε εμένα η περίοδος.

Κορίτσια, τώρα που γράφετε ότι σας ήρθε 5η μέρα, εγώ θα αρχίσω να αγχώνομαι ότι δεν θα μου έρθει την ώρα που πρέπει😅 Εγω σήμερα είμαι 6η μέρα από την ωοληψια και δεν την κόβω την περίοδο να έρχεται σύντομα! Συνηθισμένο βέβαια αυτό για εμένα αλλά φαντάζομαι μετά από διέγερση δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.

πρίν από 13 λεπτά , anemonii είπε:

Κορίτσια, τώρα που γράφετε ότι σας ήρθε 5η μέρα, εγώ θα αρχίσω να αγχώνομαι ότι δεν θα μου έρθει την ώρα που πρέπει😅 Εγω σήμερα είμαι 6η μέρα από την ωοληψια και δεν την κόβω την περίοδο να έρχεται σύντομα! Συνηθισμένο βέβαια αυτό για εμένα αλλά φαντάζομαι μετά από διέγερση δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.

Καλημέρα! Εμένα μετά από 5 ωοληψίες, κάθε φορά μου ερχόταν στις 9 μέρες.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , anemonii είπε:

Χαχαχα όχι καλέ μην ανησυχείς καθόλου! Και δέκα μέρες να κάνει είναι φυσιολογικό! Ταράζεται ο οργανισμός και στον καθένα λειτουργεί διαφορετικά! Εμένα μου ήρθε μια βδομάδα πριν την αναμενόμενη ημερομηνία

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, anemonii είπε:

Μην αγχώνεσαι καθόλου! εγώ αδιαθετουσα είτε δέκα μέρες μετά είτε ακόμη και 15!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Κορίτσια θέλω τα φώτα σας. Γνωρίζει κάποια κόστος εξωσωματική στο Ρέα και γιατρό να μου προτείνει?

Καλημερα σου.. εγω εκανα ενα ραντεβου μεσω skype μετα απο σύσταση φιλης με τον Ευαγ. Σακ. Που συνεργαζεται με το Ρεα.. εμεινα πολυ ευχαριστημενη .. ευγενικος, επεξηγηματικος και to the point σε αυτα που επρεπε να μου πει.. απλως εχω έμβρυα αλλου και προς το παρον αχρειαστο να ειναι αλλα δεν αλλαζω γιατρο..  μαλιστα μου μίλησε με πολυ καλα λογια για τον γιατρο που εχω ηδη και μου αρεσε.. το θεωρησα πολυ επαγγελματικό ενω θα μπορούσε να κραξει και να με επηρεασει.. επισης η φιλη μου ηταν πολυ ευχαριστημενη  μαζι του.. δεν ειναι απο τα πρωτα ονοματα παντως για να ξερεις .

• Μου αρέσει 1

1 minute ago, Nima21 said:

Καλημερα σου.. εγω εκανα ενα ραντεβου μεσω skype μετα απο σύσταση φιλης με τον Ευαγ. Σακ. Που συνεργαζεται με το Ρεα.. εμεινα πολυ ευχαριστημενη .. ευγενικος, επεξηγηματικος και to the point σε αυτα που επρεπε να μου πει.. απλως εχω έμβρυα αλλου και προς το παρον αχρειαστο να ειναι αλλα δεν αλλαζω γιατρο..  μαλιστα μου μίλησε με πολυ καλα λογια για τον γιατρο που εχω ηδη και μου αρεσε.. το θεωρησα πολυ επαγγελματικό ενω θα μπορούσε να κραξει και να με επηρεασει.. επισης η φιλη μου ηταν πολυ ευχαριστημενη  μαζι του.. δεν ειναι απο τα πρωτα ονοματα παντως για να ξερεις .

Σου στέλνω μύνημα 

12 ώρες πρίν, Losr είπε:

Κορίτσι μου ο Τζεφ είναι μεγάλο όνομα εκεί. Παλιά ο μπαμπάς, τώρα οι γιοι του. Έχω κάνει ραντεβού μαζί τους , εγώ κάνω ωοληψιες σε φυσικό κύκλο κ ήταν άλλες οι τιμές αλλά μπορώ να τα ψάξω να τα βρω αν θες. Οικονομικά ήταν πάντως. Έχουν καλό όνομα, εγώ απλά δε ξεκίνησα μαζί του για άλλους λόγους.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...