Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Καλησπέρα. Ψάχνω ενέσεις meriofert. Ιδανικά 1 κουτί των 900iu...Αν υπάρχει κάποια κοπέλα που διαθέτει και δεν το χρειάζεται πια, θα το εκτιμούσα να επικοινωνήσουμε. Ευχαριστώ πολυ

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην παρέα καλή Σαρακοστή να έχουμε. Εύχομαι όσες δεν έχουν δει θετική χοριακη να πάνε όλα καλά και να την δουν και όσες είναι έγκυες να έχουν τελειομηνες εγκυμοσύνες. Εχω πολύ καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω κατά διαστήματα. Ήθελα να ρωτήσω τις εγκύουλες με δίδυμα (και όσες φυσικά γνωρίζουν) αν έχουν κάνει την εξέταση nipt ή αμνιοπαρακέντηση. Να θυμίσω είμαι στην 24 βδο. και 5μερες με δίδυμα έχω κάνει και β επιπέδου. Ήταν όλα καλά απλά το ένα είναι λίγο πιο μικρό από το άλλο και στον ομφάλιο λώρο έχει 2 αγγεία αντί για 3 που πρέπει. Ο γιατρός είπε ότι αργότερα μπορεί να χρειαστεί να το δει παιδιοκαρδιολογος. Εγώ χτες έκανα την nipt αλλά μήπως να κάνω και αμνιοπαρακέντηση; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , ΜΑΡΙΑ84 είπε:

Καλησπέρα σε όλες,

Χθές πήγα στο γιατρό για υπέρηχο να δούμε αν το ενδομήτριο είναι έτοιμο για την εμβρυομεταφορά. Όλα είναι έτοιμα και προγραμματίσαμε την εμβρυομεταφορά για την επόμενη Τρίτη 11/3. Ελπίζω αυτή να είναι η τυχερή μας! Η ανυπομονησία μου έχει χτυπήσει κόκκινο!!! Θετική ενέργεια please!!!!!

Καλή επιτυχία!!! Θα περιμένουμε να ακούσουμε τα ευχάριστα!! Μια τεράστια χοριακή εύχομαι!!

• Ευχή 1

Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλες!Ήθελα να σας ρωτήσω...Ξεκινάω το Σάββατο διέγερση σήμερα όμως σηκώθηκα με βαρύ κεφάλι ,λίγο περίεργο αίσθημα στο λαιμό  και καταλαβαίνω ότι ετοιμάζομαι να αρρωστήσω... τώρα θα είναι κρύωμα , θα είναι καμία γρίπη θα δείξει.Πηρα παναντολ και βιταμίνες προπολη εχινακεια κλπ.Λογικα θα μου την ακυρώσουν τη διέγερση η αν είμαι καλά ως το Σάββατο λέτε θα με αφήσουν να ξεκινήσω?Ακόμα δεν έχω επικοινωνήσει με το κέντρο περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί έλεγα Παρασκευή να τους τηλεφωνήσω.

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , karlajo είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλες!Ήθελα να σας ρωτήσω...Ξεκινάω το Σάββατο διέγερση σήμερα όμως σηκώθηκα με βαρύ κεφάλι ,λίγο περίεργο αίσθημα στο λαιμό  και καταλαβαίνω ότι ετοιμάζομαι να αρρωστήσω... τώρα θα είναι κρύωμα , θα είναι καμία γρίπη θα δείξει.Πηρα παναντολ και βιταμίνες προπολη εχινακεια κλπ.Λογικα θα μου την ακυρώσουν τη διέγερση η αν είμαι καλά ως το Σάββατο λέτε θα με αφήσουν να ξεκινήσω?Ακόμα δεν έχω επικοινωνήσει με το κέντρο περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί έλεγα Παρασκευή να τους τηλεφωνήσω.

Άμα δεν κάνεις τύπου 39 πυρετό Κ έχεις ένα απλό κρύωμα λίγα δέκατα κτλ δεν σε ακυρώνουν 

38 minutes ago, karlajo said:

Άμα έχεις κάτι ελαφρύ δεν ακυρώνουν. Αν εχεις κάτι πιο βαρύ, εγώ θα πω από 38, 38.5 και πάνω σε ακυρώνουν γιατί κατά βάση στην ωολληψια θα κάνεις νάρκωση μέθη και αυτό μπορεί να σε χειροτερέψει και δεν το ρισκάρουν. Το ξέρω γιατί το έπαθα εγώ αλλά εμένα ήταν ελαφρύ και μου είχε εξηγήσει γιατί σε σταματάνε.

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σε όλες!! Μετά από επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμααι dfi  συζύγου και ενώ θα συνεχίζαμε σε δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής βρέθηκε υπερβολικά ψηλός κατακερματισμός 40%. Εχετε να προτείνετε έναν καλό ουρολόγο στην Αθήνα; Είμαστε σε απόγνωση! Είχαμε δύο αποτυχημένες εμβρυομεταφορές η μία με βιοχημική κύηση. Και δεν υπάρχουν άλλα έμβρυα στην κατάψυξη. Προηγούμενη μέτρηση dfi 21% τον Ιούλιο. Μετά από αγωγή καρνιτινη κλπ. Οι τιμές στο σπερμοδιαγραμμα επίσης κακές όχι οι χειρότερες μια και εντοπίζεται σπέρμα αλλά κινητικότητα μόλις 4% από τα 67εκατομ. Οποία θέλει ας μου στείλει π.μ. Έχουμε ακούσει για τον Ασβ. Χαρ...μπο. 

πρίν από 11 λεπτά , Myrainbowbaby είπε:

Καλησπέρα σε όλες!! Μετά από επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμααι dfi  συζύγου και ενώ θα συνεχίζαμε σε δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής βρέθηκε υπερβολικά ψηλός κατακερματισμός 40%. Εχετε να προτείνετε έναν καλό ουρολόγο στην Αθήνα; Είμαστε σε απόγνωση! Είχαμε δύο αποτυχημένες εμβρυομεταφορές η μία με βιοχημική κύηση. Και δεν υπάρχουν άλλα έμβρυα στην κατάψυξη. Προηγούμενη μέτρηση dfi 21% τον Ιούλιο. Μετά από αγωγή καρνιτινη κλπ. Οι τιμές στο σπερμοδιαγραμμα επίσης κακές όχι οι χειρότερες μια και εντοπίζεται σπέρμα αλλά κινητικότητα μόλις 4% από τα 67εκατομ. Οποία θέλει ας μου στείλει π.μ. Έχουμε ακούσει για τον Ασβ. Χαρ...μπο. 

Καλησπέρα !!! Εμείς έχουμε παρόμοιο θέμα αλλά με πολύ πιο λίγο αριθμό και όταν είχαμε πάει στον συγκεκριμένο ουρολόγο ασχολήθηκε περισσοτερο με τα κιλά μου παρά με το θέμα του άντρα μου που ήταν και η ειδικότητα του άρα από εμένα μακρυά από εκεί !!! Εμείς έχουμε τον κ Μπρ@τη και ήμαστε ευχαριστημένοι !!! 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Blu24 είπε:

Καλησπέρα !!! Εμείς έχουμε παρόμοιο θέμα αλλά με πολύ πιο λίγο αριθμό και όταν είχαμε πάει στον συγκεκριμένο ουρολόγο ασχολήθηκε περισσοτερο με τα κιλά μου παρά με το θέμα του άντρα μου που ήταν και η ειδικότητα του άρα από εμένα μακρυά από εκεί !!! Εμείς έχουμε τον κ Μπρ@τη και ήμαστε ευχαριστημένοι !!! 

Ευχαριστώ πολύ! Στο προηγούμενο κέντρο κάναμε icsi αλλά τώρα μάλλον πρέπει να κάνουμε μια από τις πιο σύνθετες μεθόδους picsi imsi κάτι τέτοιο. Γνωρίζετε αν στο υγεία Εμβρυογενεσις τις κάνουν; 

πρίν από 8 λεπτά , Myrainbowbaby είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Στο προηγούμενο κέντρο κάναμε icsi αλλά τώρα μάλλον πρέπει να κάνουμε μια από τις πιο σύνθετες μεθόδους picsi imsi κάτι τέτοιο. Γνωρίζετε αν στο υγεία Εμβρυογενεσις τις κάνουν; 

Ναι της κάνουν και την Zymot και εμείς σε αυτό ήμαστε !!! Αλλά σε εμάς δεν γίνετε Zymot λόγω χαμηλής ποσότητας σπερματοζωάριων!! 

πρίν από 19 λεπτά , Myrainbowbaby είπε:

Επειδή διάβασα την ιστορία σου και είδα πως παλαιότερα δεν είχατε κατακερματισμό ίσως αυτό μπορεί να διορθωθεί με βιταμίνες και να μην χρειαστείτε περαιτέρω μεθόδους στην γονιμοποίηση από την κλασική μικρογονιμοποιηση ! 

1 hour ago, Blu24 είπε:

Ναι της κάνουν και την Zymot και εμείς σε αυτό ήμαστε !!! Αλλά σε εμάς δεν γίνετε Zymot λόγω χαμηλής ποσότητας σπερματοζωάριων!! 

Επειδή διάβασα την ιστορία σου και είδα πως παλαιότερα δεν είχατε κατακερματισμό ίσως αυτό μπορεί να διορθωθεί με βιταμίνες και να μην χρειαστείτε περαιτέρω μεθόδους στην γονιμοποίηση από την κλασική μικρογονιμοποιηση ! 

Σ ευχαριστώ πολύ και πάλι!! Ναι δεν είχαμε αλλά είχαν προηγηθεί 6 μήνες αγωγής κυρίως για βελτίωση κινητικότητας. Η αγωγή σταμάτησε τέλη Σεπτεμβρίου όταν και κάναμε τη διέγερση και την γονιμοποίηση. Και το dfi είναι διπλάσιο!! Μέσα απ' την καρδιά μου πολύ καλή επιτυχία στον αγώνα σου!! 

πρίν από 9 λεπτά , Myrainbowbaby είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ και πάλι!! Ναι δεν είχαμε αλλά είχαν προηγηθεί 6 μήνες αγωγής κυρίως για βελτίωση κινητικότητας. Η αγωγή σταμάτησε τέλη Σεπτεμβρίου όταν και κάναμε τη διέγερση και την γονιμοποίηση. Και το dfi είναι διπλάσιο!! Μέσα απ' την καρδιά μου πολύ καλή επιτυχία στον αγώνα σου!! 

Θα ξανά πέσει κορίτσι μου αφού ήταν χαμηλό μια φορά θα ξανά πέσει !! Κουράγιο λίγο καιρό ακόμη !!! Επίσης καλή επιτυχία εύχομαι 🙏🏼

1 hour ago, Myrainbowbaby είπε:

Προφανώς δεν έχει φύγει ο παράγοντας που το ανεβάζει. Αυτό θα πρέπει να βρείτε. Κανένα μικρόβιο;; Έχει κάνει καλλιέργεια; Σου έστειλα προσωπικό μνμ για ανδρολογο! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...