Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα.

Εχουμε την ίδια γλυκόζυλιωμενη, με τη διαφορά πως εμένα το σάκχαρο πριν την λήψη είναι 84 , στη πρώτη ώρα 197 και στη δεύτερη 143. Κοινώς το σάκχαρο νηστείας είναι οκ απλά μετά στη πρώτη και δεύτερη ώρα είναι 20 μονάδες πάνω από το όριο. Παίρνω παρόμοιο χάπι όπως η @Katiamaxiking και τώρα είμαι στη διαδικασία που προσπαθώ να το ρυθμίσω με διατροφή, ψάχνω διατροφολόγο. Αν δεν είχα κάνει καμπύλη σακχάρου δε θα το ήξερα καν, μιας και το σάκχαρο νηστείας φαινόταν οκ. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι το πότε σου λένε να το μετράς μόνη σου και πότε όχι. Εμένα ας πούμε η ενδοκρινολόγος μου είπε πως μετα από ένα μήνα με το χάπι θεωρείται ρυθμισμένο.

Εμένα η πρώτη ενδοκρινολόγος μου έλεγε να το μετράω γιατί προσπαθούσαμε να το ρυθμίσουμε μόνο με διατροφή. Τώρα επίσης ο νέος μου είπε να το μετράω αλλά μήπως επειδή είμαι σε κύηση;; 

Just now, Katiamaxiking είπε:

Εμένα η πρώτη ενδοκρινολόγος μου έλεγε να το μετράω γιατί προσπαθούσαμε να το ρυθμίσουμε μόνο με διατροφή. Τώρα επίσης ο νέος μου είπε να το μετράω αλλά μήπως επειδή είμαι σε κύηση;; 

Μήπως να μου δώσεις τα στοιχεία του ενδοκρινολόγου σου αν μπορείς Κατια μου να πάρω μια γνώμη ακόμα; Βέβαια εγώ παίρνω κ μεγάλη δόση στο χάπι (2000mg) αλλά και πάλι πως θα ξέρω αν έχει ρυθμιστεί; Ρώτησα αν θα χρειαστεί επανάληψη καμπύλης κ είπε όχι και πως θεωρητικά σε ένα μήνα λήψης θα είμαι οκ αν αποφασίσω να κάνω πάλι ετ.

2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Ευχαριστώ!και εμένα αυτό μου φαίνεται πιο λογικό. Ειμαι ακόμη στην πολύ αρχή. 7η εβδομάδα. Οπότε μετά την 12η που θα κοπούν, πιστεύω θα στρώσει κάπως..

τα οιστρογονα απο μονα τους εχουν βασικο συμπτωμα το πρηξιμο, ποσο μαλλον σε συνδυασμο με την προγεστερονη. ειναι δυσκολο το συναισθημα αυτου του βαρους/φουσκωματος στην αρχη, το ξερω. αλλα εμενα οι γιατροι και γυναικολογος κι εξωσωματικος και εμβρυομητρικος, μου λεγανε πως ειναι φυσιολογικο λογω εξωσωματικης και τεχνητου κυκλου κι οτι γενικως το πρωτο τριμηνο δεν δικαιολογειται απ την κυηση αυτη καθαυτη ουτε το πρηξιμο (σε σημειο δηλαδη να φαινεται εγκυμοσυνη πιο προχωρημενη) ουτε η προσληψη βαρους, ισως μονο σε πολυδυμη κυηση να υπαρξει λιγο παραπανω πρηξιμο, αλλα σκεψου οτι τα κιλα και παλι κανονικα δεν δικαιολογουνται. εμεις απ τις εξωσωματικες πολλες φορες ακομα και σε προετοιμασια για ετ η σε διεγερση, ειμαστε σαν εγκυες 5μηνων, πρηζομαστε, κανουμε κατακρατηση, παιρνουμε βαρος. τα χαπια με τις ορμονες επηρεαζουν φουλ τους οργανισμους μας. κανε υπομονη ωσπου να τα κοψεις σταδιακα.

2 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κοριτσι μ εγω ειχα κανει μια εβδομαδα να ξεπρηστω .. πως προχωρας ;;  Σε πηραν να σου πουν ποσα γονιμοποιηθηκαν απο τα 18;

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Natassou85 είπε:

Κοριτσι μ εγω ειχα κανει μια εβδομαδα να ξεπρηστω .. πως προχωρας ;;  Σε πηραν να σου πουν ποσα γονιμοποιηθηκαν απο τα 18;

Ναι γονιμοποιήθηκαν 11 από 18 ο γιατρός είχε μείνε άφωνος λέει πολύ σπάνια βλέπω αυτά 😁 από εκεί σε βλαστοκύστες λέει θα προχωρήσει συγουρα πάνω από 4 … οπότε περιμένω να γίνω εντελος καλα για να κάνω εμβρυομεταφορά… 

Just now, Elli88 είπε:

Ναι γονιμοποιήθηκαν 11 από 18 ο γιατρός είχε μείνε άφωνος λέει πολύ σπάνια βλέπω αυτά 😁 από εκεί σε βλαστοκύστες λέει θα προχωρήσει συγουρα πάνω από 4 … οπότε περιμένω να γίνω εντελος καλα για να κάνω εμβρυομεταφορά… 

Απλά νιώθω ακόμα κουράσει και σιγά σιγά μου έρχεται δύναμη …. Και θέλω να φύγουν ελαφριές ζαλάδες … είναι και που έχω χαμηλό σίδερο… τώρα πεινώ βιταμίνες για να ξανά έρθω στα καλά μου 

• Μου αρέσει 2
  • Λουλούδια 1

1 ώρα πρίν, Elli88 είπε:

Απλά νιώθω ακόμα κουράσει και σιγά σιγά μου έρχεται δύναμη …. Και θέλω να φύγουν ελαφριές ζαλάδες … είναι και που έχω χαμηλό σίδερο… τώρα πεινώ βιταμίνες για να ξανά έρθω στα καλά μου 

Μην αγχωνεσαι ετσι ημουν κ γω βεβαια πριν 3,5 χρονια και ειχα σαν κ σενα πολλα ωαρια .. θελει το χρονο του κ θα επανελθεις .. φαντασου εγω στη διεγερση δεν ειχα πρηξιμο αφου τα πηραν εκανα μια κοιλια σαν 5 μηνων εγκυος .. ποιο γιατρο εχεις αν επιτρεπεται;

4 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Μπορεί να χρειαστείς μια βδομάδα με δέκα μέρες !! Και εγώ είχα βγάλει αρκετά ωάρια και μετά την ωοληψια έκανα δέκατα για μερικές μέρες είχα και αυξημένη crp και χρειάστηκα αντιβίωση αλλά μετά από μια βδομάδα ήμουν πολύ καλά !! Αν οτιδήποτε παρατηρήσεις ‘περίεργο’ να επικοινωνήσεις κατευθείαν με τον γιατρό σου!!! 

9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...