-
Από την διαχείριση / Admin news
-
3 ώρες πρίν, Nima21 είπε:
Καλημερα..
Η κιρσοκηλη δεν χρειαζεται να εχει συμπτωματα απαραιτητα.. ο σύζυγος μου ειχε 3ου βαθμου και το ανακαλυψε απο υπερηχο που εκανε μετα απο απατυχημενες προσπαθειες και χαμηλό σπερμα.. μπορει να το ειχε χρόνια.. το αφαιρεσε λογω του νεαρου της ηλικιας και η αληθεια οτι τον βοηθησε στο αποτέλεσμα.. επίσης δεν εκανε βαρη οπως λετε που να την προκαλεσαν αυτα .
Τα ιδια και ο δικος μου σύζυγος στη 2η αποτυχια φαντασου.. επεσε σε καταθλιψη και μου είπε οτι δεν μπορεί να το διαχειριστει και δεν καταλαβαινει γιατι συμβαινει.. βεβαια εγω ημουν πολυ πιο ψυχραιμη και ισως για αυτο αφησε τον εαυτο του να πεσει. Βεβαια τον αφησα αλλα μετα απο λιγες μερες του εκανα μια κουβεντα οτι δεν γινεται να πεφτουμε τοσο πολυ για αυτα.. οτι αποτυχία μπορει να ερθει και 3η και 4η και πολλες.. αναλογως ποσο αντεχουμε εμεις να προσπαθουμε.. αν λυγίζουμε απο τη 2η κλαφτα χαραλαμπε.. επισης του εξηγησα οτι αλλοι ανθρωποι αντιμετωπίζουν ανίατες αρρώστιες και ξυπνανε καθε μερα και αντιμετωπιζουν την καθημερινότητα τους .. το ξερω οτι ακούγεται σπαστικο αλλα ετσι ειναι καλως ή κακως!!
Κουραγιο κοριτσι μου και στέλνω νοερη αγκαλια!!!! Μολις αδιαθετησεις θα επανελθουν και οι ορμονες.. δεν εχω κατι αλλο να σου πω.. μονο οτι σε νιωθω.. και οτι θα τα καταφερουμε και εμεις καποια στιγμη. που θα παει!!!
Σε ευχαριστώ πολυ γλυκουλα μ! Ενταξει ειναι καλα απο χθες σε γενικες γραμμες..απλα μου εκανε εντυπωση η αντιδραση του γτ ειναι η 5η μας προσπαθεια (αρα οκ ειμαστε καπως πιο προτεοιμασμενοι για ολα τα σεναρια) και εξ αρχης πηγαινε ασχημα..εκπληξη θα ηταν να πηγαινε καλα στην περιπτωση μας με τοσο χαλια χοριακες..εγω ειχα προετοιμαστει οταν πηρα την πρωτη χοριακη...εχουμε 2 παλινδρομες κ πλεον με αυτη 2 βιοχημικες και μια κουλουρα..
-
Καφέ Εξωσωματικής 2024 !
-
Θέματα
-
- 11.217 απαντήσεις
- 1.134.433 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 496.733 εμφανίσεις
-
- 11.158 απαντήσεις
- 2.208.732 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 142.255 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 40.451 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.217 απαντήσεις
- 1.134.433 εμφανίσεις
-
- 2.134 απαντήσεις
- 105.357 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 136 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 155 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 496.733 εμφανίσεις
-
- 1.142 απαντήσεις
- 126.177 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 18
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 266 απαντήσεις
- 90.717 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 73
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.084 απαντήσεις
- 74.778 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 958 εμφανίσεις
-
- 42 απαντήσεις
- 11.860 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα