Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , karlajo είπε:

Ο γλυκουλης είναι λίγο juicy και ξεκίνησε μουαι ται πωσ στο καλό λέγεται πολεμική τέχνη και πάει εκεί για να χάσει κιλά.Λες από κει?Επειδή ρίχνει κλωτσιές ?Άντε να δούμε.

κιρσοκηλες προκαλουνται σε οσους σηκωνουν πολυ μεγαλα βαρη συνηθως. πολυ ομως. εννοω αθλητες κυριως. που κανουν πχ αρσεις με 100-150 κιλα (και βαλε). δυστυχως τα ξερω απο τον αντρα μου που ειναι σε αυτο τον κλαδο κι ετσι την πατησε κι εκεινος. βεβαια αυτο θα ηταν το λιγοτερο, γιατι η κιρσοκηλη επηρεαζει καποιες φορες το σπερμα, αλλα οχι παντα ουτε απαραιτητα σε σοβαρο βαθμο. ο δικος μου ειχε κι αλλα θεματα. απο κλωτσια δεν νομιζω. εμας τουλαχιστον ολοι οι ανδρολογοι τα τρελα (κι επανειλλημενα συνεχως) βαρη μας ανεφεραν. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, κολοκυθάκι είπε:

Έχεις δίκιο, δεν ξέρω έχω μπερδευτεί, θα πάω αύριο σε αυτό το ραντεβού με τον εξωσωματικο και τη γυναικολογο και θα τους τα ρωτήσω όλα και τον λογο που μου είπε πως είναι μικρότερες οι πιθανότητες ενώ δεν ισχύει κι αν είναι τόσο προβληματική πια η σαλπιγγα μου να την αφαιρέσω και αυτή, αν και εγώ δεν κατάλαβα αυτό από την σαλπιγγογραφια. Φυσικό ή φυσικο με κάποια φάρμακα το πρότεινε για να μην πάρω πολλά φάρμακα. Αμυ δεν έχω κάνει όχι, από εσάς το είδα εδώ θα την κάνω σε μια εβδομάδα που θα μου έρθει περίοδος. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

Καλέ γιατί να αφαιρέσεις μια χαρά υγιέστατη σάλπιγγα! Για πιθανότητα εξωμήτριου;; Ούτε να το σκέφτεσαι! Απλά το αποδέχεσαι ότι υπάρχει σαν ενδεχόμενο! Δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα ξανασυμβεί. Μάλλον το έχεις αρκετά φρέσκο ακόμα και σε επηρεάζει ψυχολογικά. Να είσαι δυνατή και σίγουρη πως θα κάνεις παιδάκι και σύντομα! Μην αφήνεις μια πιθανότητα να σε κρατάει πίσω. 

πρίν από 56 λεπτά , karlajo είπε:

Αχ κορίτσια μου η τύχη μου η μαύρη!Σήμερα ο άντρας μου ξύπνησε με πόνο στον ένα ορχι και ελαφρύ πρήξιμο στην περιοχή λιγο πιο πάνω.Πηραμε τον ανδρολόγος και θα πάει το απόγευμα να τον δει. Υποψιάζομαι κιρσοκήλη . Υπάρχει περίπτωση να προϋπήρχε και να μην την είχε δει στον υπέρηχο που κάναμε πριν τρεις μήνες? ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ προχτές που Πηγά για υπέρηχο πριν ξεκινήσω τα φάρμακα δώσαμε δείγμα και μας το κατεψυξαν μετά από προτροπή της γιατρού μήπως στην ωοληψια δεν είναι αξιοποιήσιμο αυτό π θα δωσει.Εχει καμία καμία ιδέα τι άλλο θα μπορούσε να είναι?Θα μου πείτε ηρέμησε κούκλα μου θα μάθετε το απόγευμα απλά έχω αναστατωθεί λίγο.

Είχε κάποια ένδειξη και πριν; Πολύ περίεργο να αρχίσει έτσι πόνος ξαφνικά. Μήπως τραυματίστηκε στο γυμναστήριο; Κάτσε θα δείτε μέχρι το απόγευμα τι είναι, μακάρι να είναι κάτι απλό! 🙏

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλέ γιατί να αφαιρέσεις μια χαρά υγιέστατη σάλπιγγα! Για πιθανότητα εξωμήτριου;; Ούτε να το σκέφτεσαι! Απλά το αποδέχεσαι ότι υπάρχει σαν ενδεχόμενο! Δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα ξανασυμβεί. Μάλλον το έχεις αρκετά φρέσκο ακόμα και σε επηρεάζει ψυχολογικά. Να είσαι δυνατή και σίγουρη πως θα κάνεις παιδάκι και σύντομα! Μην αφήνεις μια πιθανότητα να σε κρατάει πίσω. 

Είχε κάποια ένδειξη και πριν; Πολύ περίεργο να αρχίσει έτσι πόνος ξαφνικά. Μήπως τραυματίστηκε στο γυμναστήριο; Κάτσε θα δείτε μέχρι το απόγευμα τι είναι, μακάρι να είναι κάτι απλό! 🙏

Οχι τίποτε, χτες το βράδυ μετά την προπόνηση είπε ότι τον ενοχλούσε αλλά μετά πέρασε κ το πρωί ξύπνησε με πόνο.Σας ευχαριστω!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έχεις δίκιο, ούτε 3 μήνες δεν έχουν περάσει από το χειρουργείο και δν το έχω ξεπεράσει ακόμα, σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου, με ηρέμησες.. θα σας πω νέα αύριο από τη συνάντηση.

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλησπέρα!Το Σάββατο έκανα την ετ με μια βλαστοκύστη 4ΑΑ.Τη Δευτέρα είχα μια κηλίδα αίμα,κυριολεκτικά μια ομως σε σημείο που έφερα το χαρτί πολύ κοντά.Την τρίτη στο εσώρουχο μου(καθώς φοράω μόνο λευκά αυτές τις μέρες)Υπήρχε καφέ σκούρα στάμπα μεγαλουτσικη.Τις υπόλοιπες μέρες μέχρι και σήμερα πραγματικά νιώθω ότι θα αδιαθετησω,ότι τώρα θα πάω τουαλέτα και θα μου έρθει.Συνοψιζοντας 6μερες μετά από την ετ μου θέλω τόσο πολύ να κάνω ένα τεστ,αλλά είμαι τόσο μεγάλη κότα.Προσπαθω να σκέφτομαι θετικά αλλά μέσα μου υπάρχει μια φωνή που όλη την ώρα λέει ‘δεν θα καταφέρεις ποτέ,δεν θα μείνεις έγκυος,ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ.

Αυτα ήθελα να σας πω,ελπίζω το μήνυμα μου να σας βρίσκει όλες καλά!!

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 3
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, κολοκυθάκι είπε:

Έχεις δίκιο, δεν ξέρω έχω μπερδευτεί, θα πάω αύριο σε αυτό το ραντεβού με τον εξωσωματικο και τη γυναικολογο και θα τους τα ρωτήσω όλα και τον λογο που μου είπε πως είναι μικρότερες οι πιθανότητες ενώ δεν ισχύει κι αν είναι τόσο προβληματική πια η σαλπιγγα μου να την αφαιρέσω και αυτή, αν και εγώ δεν κατάλαβα αυτό από την σαλπιγγογραφια. Φυσικό ή φυσικο με κάποια φάρμακα το πρότεινε για να μην πάρω πολλά φάρμακα. Αμυ δεν έχω κάνει όχι, από εσάς το είδα εδώ θα την κάνω σε μια εβδομάδα που θα μου έρθει περίοδος. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!

Καλησπέρα! Η ΑΜΗ σαν εξέταση γίνεται οποιαδήποτε μέρα του κύκλου δεν χρειάζεται να έχεις περίοδο.. εκτός βέβαια αν έχεις και άλλες εξετάσεις που πρέπει να κάνεις τότε και θες να το συνδυάσεις για να γλυτώσει τις αιμοληψιες!

2 ώρες πρίν, karlajo είπε:

Οχι τίποτε, χτες το βράδυ μετά την προπόνηση είπε ότι τον ενοχλούσε αλλά μετά πέρασε κ το πρωί ξύπνησε με πόνο.Σας ευχαριστω!

Μήπως απλά είναι ένα τράβηγμα βρε κορίτσι μου. Οι άντρες τα παθαίνουν αυτά στην περιοχή, λίγο η γυμναστική, κάποια απότομη κίνηση. 

2 ώρες πρίν, κολοκυθάκι είπε:

Έχεις δίκιο, ούτε 3 μήνες δεν έχουν περάσει από το χειρουργείο και δν το έχω ξεπεράσει ακόμα, σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου, με ηρέμησες.. θα σας πω νέα αύριο από τη συνάντηση.

Κορίτσι μου γλυκό είναι τόσο φρέσκο όλο αυτό που πέρασες που κυριολεκτικά είναι απόλυτα λογικό να σκέφτεσαι όλα τα δυσάρεστα. Στους 3 μήνες κάθε φορά που σκεφτόμουν το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης μου ερχόταν στο μυαλό η εικόνα μου να λιποθυμώ στον διάδρομο της κλινικής με αιματοκρίτη 22 και φρικτούς πόνους. Ακόμα την έχω την εικόνα στο μυαλό μου, ακόμα με πονάει αλλά ο χρόνος αυτά τα μαλακώνει. Ο χρόνος σε κάνει πιο δυνατή! Η γνώμη μου είναι να πάρετε και μια ακόμα γνώμη από άλλο γυναικολόγο πριν πάτε σε εξωσωματική. Το εξωμητριο είναι πολύ δύσκολη κατάσταση γιατί απειλεί άμεσα την δική σου ζωή αλλά δεν σημαίνει πως θα ξανασυμβεί σίγουρα. Ναι υπάρχουν οι πιθανότητες αλλά είναι μόνο αυτό πιθανότητες. Και μια φιλική συμβουλή, ζήτα βοήθεια από έναν ειδικό ψυχικής υγείας και για εσένα και για τον σύντροφο σου. Θα σας βοηθήσει να το αποδεχθείτε. 

πρίν από 13 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!Το Σάββατο έκανα την ετ με μια βλαστοκύστη 4ΑΑ.Τη Δευτέρα είχα μια κηλίδα αίμα,κυριολεκτικά μια ομως σε σημείο που έφερα το χαρτί πολύ κοντά.Την τρίτη στο εσώρουχο μου(καθώς φοράω μόνο λευκά αυτές τις μέρες)Υπήρχε καφέ σκούρα στάμπα μεγαλουτσικη.Τις υπόλοιπες μέρες μέχρι και σήμερα πραγματικά νιώθω ότι θα αδιαθετησω,ότι τώρα θα πάω τουαλέτα και θα μου έρθει.Συνοψιζοντας 6μερες μετά από την ετ μου θέλω τόσο πολύ να κάνω ένα τεστ,αλλά είμαι τόσο μεγάλη κότα.Προσπαθω να σκέφτομαι θετικά αλλά μέσα μου υπάρχει μια φωνή που όλη την ώρα λέει ‘δεν θα καταφέρεις ποτέ,δεν θα μείνεις έγκυος,ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ.

Να μην κάνεις τεστ, να πας κατευθείαν για χοριακή και να είναι μεγάλη μεγάλη! Να διαψεύσει η χοριακη σου αυτή τη φωνούλα μέσα σου 🤞❤️ Υπομονή λίγες ημέρες έμειναν ακόμα! 🙏🙏🙏

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 34 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Εγώ θα σου ευχηθώ να έχεις μια τεράστια χωριακη και επίσης να αρχίσεις να σκέφτεσαι και λίγο θετικά 

• Ευχαριστώ 1

Τι γίνεται με αυτή τη gonal ρε παιδιά, την ψάχνω σαν τρελή στο νησί κ δεν βρίσκω πουθενά... Μόνο στην Αθήνα βρίσκω. Ξεκίνησα τα ενέσιμα και είμαι καλυμμένη μέχρι την Τρίτη βράδυ, αν συνεχίσουμε την ίδια δοση. Έχω αγχωθεί και δεν θα έπρεπε. Τι δίνουν αυτό το φάρμακο αν είναι τόσο δύσκολο?

ΕΚανα την ωοληψια μου σήμερα κορίτσια .. σαν διαδικασία δεν κατάλαβα κάτι αλλά επειδή έβγαλα 18 ωάρια έπαθα υπερδιέγερση… ζαλίστηκα δυο φορές οι μαιες καημένες είχαν αγχωθεί … αλλά ρινταηει τέλος καλά όλα καλά !!! Τώρα σπίτι πρισμενη φουσκωμένη είμαι αλλά νιώθω καλύτερα !!💪

• Λουλούδια 10

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...