Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Εγώ είπα στο γιατρό που μπορούμε να βρούμε λίγο απ αυτό το φάρμακο για το σπίτι 😂

Καλή επιτυχία κορίτσι! Κι εγώ αγχωμένη ήμουν και μου κάνει η μαία όλες την πρώτη φορά αγχώνεστε μετά τα παίζετε στα δάχτυλα! Και όντως τίποτα δεν θα καταλάβεις θα ξυπνήσεις από τον καλύτερο ύπνο που θα έχεις κάνει! Όλα καλά να πάνε 🤞🙏

Χαχαχαχα 😂😂😂😂😂 αχ ευχαριστώ κορίτσι μου μακάρι !!🙏💪❤️

Πάντως αύριο που έχω ωοληψια δεν νιώθω φουσκωμένη … παρα πολύ λίγο … είναι φυσιολογικό αυτό ; 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Κορίτσια πήγα για υπέρηχο σήμερα!! 5+5 μου είπαν !είδαμε ένα μωράκι, όλα καλά!!! Δεν ακούσαμε καρδιά αλλά φαινόταν που παλλόταν! 

Κοριτσι μου με το καλο!!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να εχεις!!! 😀

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Terry1986 είπε:

Κοριτσι μου με το καλο!!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να εχεις!!! 😀

Τι να πω..ότι μες το πόνο σου έχεις το κουράγιο να μου ευχηθείς!!το εκτιμώ αφάνταστα!! 
λυπαμαι πάρα πολύ για την έκβαση της δίκης σου εγκυμοσύνης. Ευχομαι κουράγιο και σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , linaa είπε:

Τι να σου πω βρε κορίτσι που τον βρήκες τέτοιο γιατρό ?... Μόνο τον κουμπάρο του ξέρει από όλη την Θεσσαλονίκη .? Θα βρεις ρωτά Κ κανένα γνωστό γείτονα κάποιον θα σου πουν . 

Τον έχω χρόνια κ πριν με παρακολουθούσε ο μπαμπάς του, είναι πολύ καλός κ του έχω εμπιστοσύνη, αλλά έπεσα στην περίπτωση τώρα... Μέσω γνωστών το πάω τώρα... Μαζεύω γνώμες.... 

πρίν από 24 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Τι να πω..ότι μες το πόνο σου έχεις το κουράγιο να μου ευχηθείς!!το εκτιμώ αφάνταστα!! 
λυπαμαι πάρα πολύ για την έκβαση της δίκης σου εγκυμοσύνης. Ευχομαι κουράγιο και σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά ❤️

Σ' ευχαριστω πολυ πολυ για τα λογια σου..ξέρω τον αγωνα σου κ αυτο μονο αρκει για να βρω το κουραγιο να σου ευχηθω Κατια μ!! ❤️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 15 λεπτά , Angel83 είπε:

Τον έχω χρόνια κ πριν με παρακολουθούσε ο μπαμπάς του, είναι πολύ καλός κ του έχω εμπιστοσύνη, αλλά έπεσα στην περίπτωση τώρα... Μέσω γνωστών το πάω τώρα... Μαζεύω γνώμες.... 

Εντάξει δεν είναι Κ πολύ επαγγελματικό να μην έχει κάποιον να σου συστήσει για αντικατάσταση. Εντάξει ανθρώπινο είναι να μην μπορεί στην γέννα αλλά πρέπει να διευθετήσει τις εγκυμονούσες έστω με άλλους γιατρούς . 

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει δεν είναι Κ πολύ επαγγελματικό να μην έχει κάποιον να σου συστήσει για αντικατάσταση. Εντάξει ανθρώπινο είναι να μην μπορεί στην γέννα αλλά πρέπει να διευθετήσει τις εγκυμονούσες έστω με άλλους γιατρούς . 

@Angel83 ότι έγινε έγινε κορίτσι μου το καλο ειναι οτι στο ειπε νωρις  σιγουρα θα βρεις και ολα θα πανε καλα ,δεν χρειαζεται να αγχωθεις χρονος υπαρχει .... εγώ θα ρωτήσω και την κολητη μου ποιος την ξεγεννήσε και θα σ ενημερώσω 

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

@Angel83 ότι έγινε έγινε κορίτσι μου το καλο ειναι οτι στο ειπε νωρις  σιγουρα θα βρεις και ολα θα πανε καλα ,δεν χρειαζεται να αγχωθεις χρονος υπαρχει .... εγώ θα ρωτήσω και την κολητη μου ποιος την ξεγεννήσε και θα σ ενημερώσω 

@Angel83 μόλις μου ρθε πολυ καλα λογια εχω ακουσει για το γητα γιωργο αν δεν κανω λαθος ,ψαξτο μηπως και 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη βοήθεια... Έχετε να μου συστήσετε κάποιο γυναικολόγο? Ο δικός μου μόλις μου είπε ότι δε θα είναι εδώ όταν θα γεννήσω 17.08 κ πρέπει να βρω άλλο να με παρακολουθεί. Ευχαριστώ! 

Έχω τον δικό μου,είναι πολύ καλός,αλλά ξεγενναει μόνο στο Γένεσις.Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου μνμ

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Angel83 είπε:

Τον Πάνο τον Ξηρομ..ιτη , για μένα είναι τοπ!

4 ώρες πρίν, anemonii είπε:

Κορίτσια, στη μέθη στην ωοληψια βγαίνουμε νοκ άουτ ή έχουμε αίσθηση του τι συμβαίνει και μπορούμε να επικοινωνούμε; Μην παραμιλαω και πετάξω καμιά βλακεία αγχώνομαι! 😅

Εγώ έλεγα αλαμπουρνεζικα ξυπνώντας, Χριστέ μου ελπίζω μην είπα κανένα μυστικό ή σοκινγκ😅

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Neverstop είπε:

Εγώ έλεγα αλαμπουρνεζικα ξυπνώντας, Χριστέ μου ελπίζω μην είπα κανένα μυστικό ή σοκινγκ😅

Πάω κ εγώ για ωοληψια αύριο και έχω αγχως τρομερό 

• Καλή τύχη! 3

πρίν από 11 λεπτά , Neverstop είπε:

Εγώ είπα στο γιατρό που μπορούμε να βρούμε λίγο απ αυτό το φάρμακο για το σπίτι 😂

πρίν από 6 λεπτά , Elli88 είπε:

Πάω κ εγώ για ωοληψια αύριο και έχω αγχως τρομερό 

Καλή επιτυχία κορίτσι! Κι εγώ αγχωμένη ήμουν και μου κάνει η μαία όλες την πρώτη φορά αγχώνεστε μετά τα παίζετε στα δάχτυλα! Και όντως τίποτα δεν θα καταλάβεις θα ξυπνήσεις από τον καλύτερο ύπνο που θα έχεις κάνει! Όλα καλά να πάνε 🤞🙏

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Χαχαχαχα 😂😂😂😂😂 αχ ευχαριστώ κορίτσι μου μακάρι !!🙏💪❤️

Πάντως αύριο που έχω ωοληψια δεν νιώθω φουσκωμένη … παρα πολύ λίγο … είναι φυσιολογικό αυτό ; 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...