Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Terry1986 είπε:

Κοριτσι μου με το καλο!!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να εχεις!!! 😀

Τι να πω..ότι μες το πόνο σου έχεις το κουράγιο να μου ευχηθείς!!το εκτιμώ αφάνταστα!! 
      λυπαμαι πάρα πολύ για την έκβαση της δίκης σου εγκυμοσύνης. Ευχομαι κουράγιο και σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά ❤️

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

ναι ναι αυτο ακριβως. σιγουρα οι βιταμινες δινουν ενα μπουσταρισμα στον οργανισμο, αλλα θελω να πω θαυματα δεν κανουν. ουτε στα ωαρια ουτε στο σπερμα. γενικα παιδια γι αυτο που λεμε οτι καποιες μενουν και με την 1η εξωσωματικη χωρις να χουν ψαξει τιποτα αλλο, αν εχεις ενα καλο ωαριο κι ενα καλο σπερματοζωαριο, αρα ενα καλο εμβρυο και μια μητρα χωρις σοβαρα παθολογικα θεματα, ολα καλα πανε. και τονιζω σοβαρα. γιατι οπως ειπαμε πολλες γυναικες με θεματα στη μητρα μενουν ακομα και φυσιολογικα εγκυες. καλως η κακως στα εμβρυα εντοπιζονται τα σημαντικοτερα προβληματα και καλως η κακως θαυματα δε θα γινουν ουτε στο ωαριο ουτε στο σπερμα με μια βιταμινη d και b12 και ενα ω3. μακαρι να γινονταν, αλλα δεν…. εγω γενικα επειδη ειμαι ορθολογιστρια το επαναλαμβανω πολλες φορες στον εαυτο μου. κυριως οοολα αυτα που κανουμε εμεις τα κανουμε για να τα χουμε καλα με τη συνειδηση μας και να νιωθουμε σιγουρες πως τα ελεγξαμε ολα, αλλα αν δε βρεθει το εμβρυο με την καλη δυναμικη, τιποτα δεν γινεται. 

Ακριβώς αυτό! Δεν θα γίνουν θαύματα αλλά ούτως ή άλλως είναι δύσκολα, ψάχνεις βελόνα στ άχυρα, να μην έχεις και το πιο απλό πραγματακι ρυθμισμένο κρίμα δεν είναι;;; Άλλωστε οι βιταμίνες είναι απλή υπόθεση. Εδω κάνουμε άλλα κι άλλα! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

23 minutes ago, linaa said:

Σίγουρα φταίνε Κ οι γυναίκες απλά οι γυναίκες βάλλονται Κ ορμονικά Κ απτήν κοινωνία για να κάνουν παιδί που αυτό δεν ελενχετε Κ εύκολα . Δυστυχώς η φύση έχει δώσει το ένστικτο της αναπαραγωγής Κ στον άνθρωπο Κ παίζει Κ αυτό τον ρόλο του στην ψυχολογία μιας γυναίκας . 

Επίσης πιστεύω ότι φταίμε Κ εμείς που οι γιατροί δεν βάζουν εξετάσεις Κ δεν κατευθύνουν σωστά. Άμα κάποιος γιατρός βάλει Κ παραπάνω εξετάσεις υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που δυσανασχετούν Κ λένε θα πληρώνω τώρα την τρέλα του γιατρού να κάνει χίλιες εξετάσεις. 

Επίσης φταίει και η ηλικία μας αν θες να το δούμε και ποιο συνολικά. Παλιά που κάνανε όλες στα 18-20 ήταν πολύ μικρό το ποσοστό που δεν μπορούσαν. Τώρα η εξωσωματική έχει γίνει ο τρόπος οι περισσότεροι να κάνουν παιδί. 

26 minutes ago, little miracle said:

ναι ναι αυτο ακριβως. σιγουρα οι βιταμινες δινουν ενα μπουσταρισμα στον οργανισμο, αλλα θελω να πω θαυματα δεν κανουν. ουτε στα ωαρια ουτε στο σπερμα. γενικα παιδια γι αυτο που λεμε οτι καποιες μενουν και με την 1η εξωσωματικη χωρις να χουν ψαξει τιποτα αλλο, αν εχεις ενα καλο ωαριο κι ενα καλο σπερματοζωαριο, αρα ενα καλο εμβρυο και μια μητρα χωρις σοβαρα παθολογικα θεματα, ολα καλα πανε. και τονιζω σοβαρα. γιατι οπως ειπαμε πολλες γυναικες με θεματα στη μητρα μενουν ακομα και φυσιολογικα εγκυες. καλως η κακως στα εμβρυα εντοπιζονται τα σημαντικοτερα προβληματα και καλως η κακως θαυματα δε θα γινουν ουτε στο ωαριο ουτε στο σπερμα με μια βιταμινη d και b12 και ενα ω3. μακαρι να γινονταν, αλλα δεν…. εγω γενικα επειδη ειμαι ορθολογιστρια το επαναλαμβανω πολλες φορες στον εαυτο μου. κυριως οοολα αυτα που κανουμε εμεις τα κανουμε για να τα χουμε καλα με τη συνειδηση μας και να νιωθουμε σιγουρες πως τα ελεγξαμε ολα, αλλα αν δε βρεθει το εμβρυο με την καλη δυναμικη, τιποτα δεν γινεται. 

Ακριβώς αυτό. Όλα είναι θέμα εμβρύου. Και έλλειψη d  να έχεις άμα είναι καλό και δυνατό το έμβρυο θα πάει 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 2 λεπτά , Losr είπε:

Επίσης φταίει και η ηλικία μας αν θες να το δούμε και ποιο συνολικά. Παλιά που κάνανε όλες στα 18-20 ήταν πολύ μικρό το ποσοστό που δεν μπορούσαν. Τώρα η εξωσωματική έχει γίνει ο τρόπος οι περισσότεροι να κάνουν παιδί. 

δίκιο έχεις σε αυτό. που παλιά δεν υπήρχε και τόσο φάρμακο στα φαγητά, ναι μεν δεν έπαιρναν βιταμίνες αλλά έτρωγαν ποιο αγνά πράγματα που είχαν τις βιταμίνες. εδω τρως ντομάτα και λες παναγία μου ελπίζω να είναι ντομάτα. 

και δεν κάπνιζαν πολλέ ςούτε έπιναν καφέ ούτε ποτά. μέχρι τα 20 που να προλάβαιναν να τ γνωρίσουν αυτα και να χαλάσουν κάτι;; Αγνο πλάσμα είσαι στα 20. Βασικά ήταν στα 20.

• Μου αρέσει 2

Εχτές συγκινήθηκα πολύ με την κόρη μου είναι 15,5 Α λυκείου γύρισε από το σχολείο και μου είπε ότι την ώρα των θρησκευτικών ο καθηγητής τους τους μίλησε και απευθυνόμενος πιο πολύ προς τα κορίτσια για τα θέματα υπογονιμότητας ,ελέγχου κτλ.τους είπε ότι ασχέτως από το πότε θα κάνουν παιδιά θα πρέπει να προσέχουν να εξετάζονται να μην επαναπαυονται ,τους είπε στο τέλος ότι τα αναφέρει γιατί λυπάται όπως είπε:που δεν λάβαμε εμείς υπ'οψιν και άλλοι πόσοι άνθρωποι που τους απορρόφησαν οι σπουδές η δουλειά κτλ και χρόνια παλεύουμε με την  εξωσωματική και ο χρόνος τελειώνει...

Πρώτη φορά άκουσα άντρα να θίγει τέτοιο θέμα και το χάρηκα πολύ που μίλησε έτσι στα παιδιά για να γνωρίζουν αυτό το κομμάτι της ζωής από μικρή ηλικία.

• Μου αρέσει 4

4 ώρες πρίν, linaa είπε:

Θα σου πω το μυστικό είναι να μπορέσεις να συνδυάσεις Κ το χρόνο Κ το να διορθώσεις πράγματα. Πολλές κοπέλες μπαίνουν στην λάθος πλευρά να ψάχνουν τα πάντα για να μην κάνουν εξωσωματική ενώ τελικά αυτό είναι μόνο η λύση.... 

Το θέμα είναι να μπεις στην εξωσωματική αλλά να μην χάσεις Κ τα γύρω γύρω.. δηλαδή η εξωσωματική είναι λύση αλλα δεν είναι Κ κουμπί που το πατάς Κ μένεις έγκυος. Ταυτόχρονα διορθώνεις Κ ψάχνεις ότι υπάρχει Κ μαζεύεις Κ έμβρυα . 

Το ξαναδιάβασα τρεις φορές αυτό που έγραψες για να το εμπεδωσω καλύτερα☺️στην αρχή μπήκα πολύ με το concept  φοβουμενη ότι θα απογοητεύσω και δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ σε αυτό που περιμένουν από εμένα.

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Sofiiii είπε:

Το ξαναδιάβασα τρεις φορές αυτό που έγραψες για να το εμπεδωσω καλύτερα☺️στην αρχή μπήκα πολύ με το concept  φοβουμενη ότι θα απογοητεύσω και δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ σε αυτό που περιμένουν από εμένα.

Από αυτήν την ατάκα όταν περνάει ο καιρός ξεκινάει η μαύρη τρύπα σιγά σιγά…ανταπόκριση, απογοητεύεις κάποιον ή κάποιους… το σώμα σου δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που υποτίθεται έχει φτιαχτεί… παρακολούθηση ωορρηξίας χωρίς κανένα αποτέλεσμα…. Μήνες… Χρόνια… βιοχημικές, αποβολές .. τα γράφω και μαυρίζει το φόρουμ… 

δεν σου απαντάω με ειρωνία το ξανά λέω… πατάω σε αυτά που λες για να σου απαντάω σιγά σιγά στο ερώτημα που μου έθεσες το μεσημέρι.

• Μου αρέσει 2

@Xristina96 και συμφωνώ μαζί σου 💯 αλλά όπως μπήκα έτσι βγήκα γρήγορα εκεί θέλω να καταλήξω και ο λόγος είναι ο προφανής ... Δεν ξέρω καν αν θα είχα τη δύναμη που έχουν πολλές κοπέλες εδώ μέσα και έξω να παλεύουν για χρόνια και να μην το βάζουν κάτω σε αυτό υποκλίνομαι ,θα ήταν ασέβεια από μέρους μου να εκφράσω περαιτέρω άποψη.

7 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Σωστό πολύ σωστό ! Εμείς δίνουμε την δύναμη και πέφτουμε θύματα χειραγώγησης ,εάν δείξεις ότι εχεις αυτοπεποίθηση μη σου πω ότι δεν θα σε αναλάβει κιόλας ....

Και δεν το λέω έτσι γιατί στον πρώτο που πήγα και το μόνο που κάναμε ήταν συζήτηση το κατάλαβε αυτό ξεκάθαρα έκανε μια κίνηση να κάνει την αρπαχτη του και όταν κατάλαβε ότι δεν πέτυχε εξαφανίστηκε.

Μην ψάχνεις παραδείγματα για να πατήσεις λάθος το πας κορίτσι μου ...έχουμε όλες μας πιστεύω άπειρα παραδείγματα ,έχω φίλη που δεν είχε ποτέ περίοδο της είπαν δεν θα κάνεις ποτέ παιδί δεν έκανε τίποτα έμεινε έγκυος στα 45 και μετά άρχισαν να λένε ότι είναι θαύμα ...

Στα 30 εγώ γνωρίζω τι βιταμίνες είχα;όχι βέβαια στα 35 εγώ γνωρίζω τι ΑΜΗ είχα; Όχι βέβαια με ένοιαζε να το ψάξω;όχι 

Όταν όμως υπάρχει θέμα ναι θα τα ψάξεις όλα για να βρεις το αίτιο και μετά να πας στην λύση ,δεν ξεκινάμε από την λύση ...γενική άποψη μου είναι αυτή δεν πάει προσωπικά σε σένα μην με παρεξηγήσεις 

Επειδή τώρα τα διαβάζω όλα διότι είχα δουλειά, το αίτιο δε θα το βρω εγώ. Θα το βρει ο γιατρός. Το αίτιο της υπογονιμότητας είναι η ΠΩΑ. Εδώ δεν ξέρουν οι γιατροί όλα τα αίτια της ΠΩΑ ανά τα χρόνια. Θα το βρω εγώ; Ένα πτυχίο και 2 μεταπτυχιακά έχω κάνει αλλά κανένα στην ιατρική μέχρι στιγμής για να κάνω έρευνα 🤣 Αυτό που θέλω να πω, είναι πως υπάρχουν και περιπτώσεις ανεξήγητης ΠΩΑ. Δεν είναι πως ξαφνικά θα αυξήσω λίγο τη πρόσληψη βιταμινών μου και θα βγάζω 10 ωοθηλακια σε κάθε ωοληψια. Σε κάποια πράγματα απλά δεν υπάρχουν λύσεις. It is what it is. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βελτιώσω τις περιβάλλουσες συνθήκες που και αυτές πολλές φορές δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα. Επομένως , με όλο το σεβασμό, διαφωνώ διότι δεν έχει πρακτική εφαρμογή το «αίτιο» και η «λύση» στη περίπτωση μου.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Επειδή τώρα τα διαβάζω όλα διότι είχα δουλειά, το αίτιο δε θα το βρω εγώ. Θα το βρει ο γιατρός. Το αίτιο της υπογονιμότητας είναι η ΠΩΑ. Εδώ δεν ξέρουν οι γιατροί όλα τα αίτια της ΠΩΑ ανά τα χρόνια. Θα το βρω εγώ; Ένα πτυχίο και 2 μεταπτυχιακά έχω κάνει αλλά κανένα στην ιατρική μέχρι στιγμής για να κάνω έρευνα 🤣 Αυτό που θέλω να πω, είναι πως υπάρχουν και περιπτώσεις ανεξήγητης ΠΩΑ. Δεν είναι πως ξαφνικά θα αυξήσω λίγο τη πρόσληψη βιταμινών μου και θα βγάζω 10 ωοθηλακια σε κάθε ωοληψια. Σε κάποια πράγματα απλά δεν υπάρχουν λύσεις. It is what it is. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βελτιώσω τις περιβάλλουσες συνθήκες που και αυτές πολλές φορές δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα. Επομένως , με όλο το σεβασμό, διαφωνώ διότι δεν έχει πρακτική εφαρμογή το «αίτιο» και η «λύση» στη περίπτωση μου.

Που έγραψα το αίτιο να το βρει η καθεμία;;;

Φυσικά και συμφωνώ το ίδιο λέμε ούτε έγραψα εγώ ότι θα σε σώσει η βιταμίνη d , εννοείται ότι το αίτιο θα το βρει ο γιατρός η ένσταση μου και απορία μου είναι όταν δεν το βρίσκουν πάμε κατευθείαν στην λύση με κάθε κόστος;ψυχολογικό σωματικό κτλ;και αν είμαστε τυχεροί οκ εάν όχι ..αν με καταλαβαίνεις το ίδιο λέμε διαφορετικά 

Στον γιατρό πάμε για να βρει το αίτιο του προβλήματος και να δώσει λύση σωστά;συμπέρασμα εάν δεν βρίσκουμε αίτιο προχωράμε στην λύση σε αυτό δεν πολύ συμφωνώ αλλά ο κάθε ένας ξέρει καλύτερα πως θα πορευτεί 

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Εμένα η απορία μου είναι άλλη: τι πάει να πει " ειδικεύεται στους φυσικούς κύκλους"? Όσοι γυναικολογοι ασχολούνται με την εξωσωματική και θέλουν όντως να πετύχει η καθε προσπάθεια,ψάχνουν,μελετουν την κάθε περίπτωση και πράττουν αναλόγως.Τι το ιδιαίτερο έχουν οι φυσικοί κύκλοι? Στην τελική γυναικολόγοι εξωσωματικής είναι, προφανώς και γνωρίζουν όλες τις μεθόδους.Στην τελική δεν τετραγωνιζει τον κύκλο ο άλλος,απλά κάνει κ  φυσικούς. Εγώ αυτό που βλέπω είναι  μεγαλοποιουνται καταστάσεις οι οποίες είναι δεδομένες και αυτό γιατί οι μεγάλες κλινικές έχουν πολύ καλό μάρκετινγκ και μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ειναι κάτι σαν θεοί.

Πολλοί δεν αναλαμβάνουν φυσικούς κύκλους. Για 2 λόγους. Ο ένας είναι πως «χαλάνε» τα στατιστικά τους γιατί αριθμητικά να το πάρεις έχουν περισσότερες πιθανότητες αποτυχίας κ ο δεύτερος είναι πως ο φυσικός κύκλος έχει περισσότερη παρακολούθηση γιατί δεν έχει πολλά φάρμακα άρα δεν είναι τόσο ελεγχόμενος. Μπορεί να χάσεις την ωορρηξία πχ ή ανάλογα το φάρμακο που θα δώσεις σε έναν οργανισμό που δεν ανταποκρίνεται έτσι κ αλλιώς να πάρεις ελάχιστα διαφορετικό αποτέλεσμα που είναι σημαντικό για μια γυναίκα που δεν έχει ωάρια κλπ. 

Just now, Sofiiii είπε:

Φυσικά και συμφωνώ το ίδιο λέμε ούτε έγραψα εγώ ότι θα σε σώσει η βιταμίνη d , εννοείται ότι το αίτιο θα το βρει ο γιατρός η ένσταση μου και απορία μου είναι όταν δεν το βρίσκουν πάμε κατευθείαν στην λύση με κάθε κόστος;ψυχολογικό σωματικό κτλ;και αν είμαστε τυχεροί οκ εάν όχι ..αν με καταλαβαίνεις το ίδιο λέμε διαφορετικά 

Στον γιατρό πάμε για να βρει το αίτιο του προβλήματος και να δώσει λύση σωστά;συμπέρασμα εάν δεν βρίσκουμε αίτιο προχωράμε στην λύση σε αυτό δεν πολύ συμφωνώ αλλά ο κάθε ένας ξέρει καλύτερα πως θα πορευτεί 

@MK2012δεν εξέφρασα τίποτα συγκεκριμένα για την δική σου περίπτωση που είναι σοβαρή γενική συζήτηση εγινε.

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Πολλοί δεν αναλαμβάνουν φυσικούς κύκλους. Για 2 λόγους. Ο ένας είναι πως «χαλάνε» τα στατιστικά τους γιατί αριθμητικά να το πάρεις έχουν περισσότερες πιθανότητες αποτυχίας κ ο δεύτερος είναι πως ο φυσικός κύκλος έχει περισσότερη παρακολούθηση γιατί δεν έχει πολλά φάρμακα άρα δεν είναι τόσο ελεγχόμενος. Μπορεί να χάσεις την ωορρηξία πχ ή ανάλογα το φάρμακο που θα δώσεις σε έναν οργανισμό που δεν ανταποκρίνεται έτσι κ αλλιώς να πάρεις ελάχιστα διαφορετικό αποτέλεσμα που είναι σημαντικό για μια γυναίκα που δεν έχει ωάρια κλπ. 

Δεν το γνώριζα αυτό..εγώ μόνο σε έναν γιατρό έχω πάει για εξωσωματική και αναλαμβάνει,μου είχε πει πως αν δεν μπορέσουμε ούτε με φυσικό τροποποιημένο,τότε θα πάμε με φυσικό.Τι να σου πω,θεωρώ πως θα έπρεπε όλοι να αναλαμβάνουν,στην τελική δεν είναι κάτι εκτος του επιστημονικού τους πλαισίου. Σου εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου να ξεμπερδεψεις μέσα στο 2025 και να γίνεις μανούλα ❤️ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Sofiiii είπε:

πρίν από 6 λεπτά , Sofiiii είπε:

@MK2012δεν εξέφρασα τίποτα συγκεκριμένα για την δική σου περίπτωση που είναι σοβαρή γενική συζήτηση εγινε.

Οκ, δε μπορώ να ξέρω αν μιλησες γενικά απλά εγώ μίλησα συγκεκριμένα για εμένα κ το έλλειμμα  βιταμινών μου και αναφέρομαι στην απάντηση σου πως δεν έκανα το due diligence μου όπως θα έπρεπε. 🙂  

Ενδεικτικά αναφέρομαι  στο part των λεγόμενων σου «Όταν όμως υπάρχει θέμα ναι θα τα ψάξεις όλα για να βρεις το αίτιο και μετά να πας στην λύση ,δεν ξεκινάμε από την λύση »

Οταν δε το βρίσκουν το αίτιο (όπως για πολλά πράγματα δεν έχουν βρεθεί αιτίες στη δυτική ιατρική τον 21ο αιώνα), κανείς το καλύτερο δυνατόν με αυτά που μπορείς κ γνωρίζεις.

Κορίτσια, στη μέθη στην ωοληψια βγαίνουμε νοκ άουτ ή έχουμε αίσθηση του τι συμβαίνει και μπορούμε να επικοινωνούμε; Μην παραμιλαω και πετάξω καμιά βλακεία αγχώνομαι! 😅

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...