Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

ναι ναι αυτο ακριβως. σιγουρα οι βιταμινες δινουν ενα μπουσταρισμα στον οργανισμο, αλλα θελω να πω θαυματα δεν κανουν. ουτε στα ωαρια ουτε στο σπερμα. γενικα παιδια γι αυτο που λεμε οτι καποιες μενουν και με την 1η εξωσωματικη χωρις να χουν ψαξει τιποτα αλλο, αν εχεις ενα καλο ωαριο κι ενα καλο σπερματοζωαριο, αρα ενα καλο εμβρυο και μια μητρα χωρις σοβαρα παθολογικα θεματα, ολα καλα πανε. και τονιζω σοβαρα. γιατι οπως ειπαμε πολλες γυναικες με θεματα στη μητρα μενουν ακομα και φυσιολογικα εγκυες. καλως η κακως στα εμβρυα εντοπιζονται τα σημαντικοτερα προβληματα και καλως η κακως θαυματα δε θα γινουν ουτε στο ωαριο ουτε στο σπερμα με μια βιταμινη d και b12 και ενα ω3. μακαρι να γινονταν, αλλα δεν…. εγω γενικα επειδη ειμαι ορθολογιστρια το επαναλαμβανω πολλες φορες στον εαυτο μου. κυριως οοολα αυτα που κανουμε εμεις τα κανουμε για να τα χουμε καλα με τη συνειδηση μας και να νιωθουμε σιγουρες πως τα ελεγξαμε ολα, αλλα αν δε βρεθει το εμβρυο με την καλη δυναμικη, τιποτα δεν γινεται. 

Ακριβώς αυτό! Δεν θα γίνουν θαύματα αλλά ούτως ή άλλως είναι δύσκολα, ψάχνεις βελόνα στ άχυρα, να μην έχεις και το πιο απλό πραγματακι ρυθμισμένο κρίμα δεν είναι;;; Άλλωστε οι βιταμίνες είναι απλή υπόθεση. Εδω κάνουμε άλλα κι άλλα! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

23 minutes ago, linaa said:

Σίγουρα φταίνε Κ οι γυναίκες απλά οι γυναίκες βάλλονται Κ ορμονικά Κ απτήν κοινωνία για να κάνουν παιδί που αυτό δεν ελενχετε Κ εύκολα . Δυστυχώς η φύση έχει δώσει το ένστικτο της αναπαραγωγής Κ στον άνθρωπο Κ παίζει Κ αυτό τον ρόλο του στην ψυχολογία μιας γυναίκας . 

Επίσης πιστεύω ότι φταίμε Κ εμείς που οι γιατροί δεν βάζουν εξετάσεις Κ δεν κατευθύνουν σωστά. Άμα κάποιος γιατρός βάλει Κ παραπάνω εξετάσεις υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που δυσανασχετούν Κ λένε θα πληρώνω τώρα την τρέλα του γιατρού να κάνει χίλιες εξετάσεις. 

Επίσης φταίει και η ηλικία μας αν θες να το δούμε και ποιο συνολικά. Παλιά που κάνανε όλες στα 18-20 ήταν πολύ μικρό το ποσοστό που δεν μπορούσαν. Τώρα η εξωσωματική έχει γίνει ο τρόπος οι περισσότεροι να κάνουν παιδί. 

26 minutes ago, little miracle said:

ναι ναι αυτο ακριβως. σιγουρα οι βιταμινες δινουν ενα μπουσταρισμα στον οργανισμο, αλλα θελω να πω θαυματα δεν κανουν. ουτε στα ωαρια ουτε στο σπερμα. γενικα παιδια γι αυτο που λεμε οτι καποιες μενουν και με την 1η εξωσωματικη χωρις να χουν ψαξει τιποτα αλλο, αν εχεις ενα καλο ωαριο κι ενα καλο σπερματοζωαριο, αρα ενα καλο εμβρυο και μια μητρα χωρις σοβαρα παθολογικα θεματα, ολα καλα πανε. και τονιζω σοβαρα. γιατι οπως ειπαμε πολλες γυναικες με θεματα στη μητρα μενουν ακομα και φυσιολογικα εγκυες. καλως η κακως στα εμβρυα εντοπιζονται τα σημαντικοτερα προβληματα και καλως η κακως θαυματα δε θα γινουν ουτε στο ωαριο ουτε στο σπερμα με μια βιταμινη d και b12 και ενα ω3. μακαρι να γινονταν, αλλα δεν…. εγω γενικα επειδη ειμαι ορθολογιστρια το επαναλαμβανω πολλες φορες στον εαυτο μου. κυριως οοολα αυτα που κανουμε εμεις τα κανουμε για να τα χουμε καλα με τη συνειδηση μας και να νιωθουμε σιγουρες πως τα ελεγξαμε ολα, αλλα αν δε βρεθει το εμβρυο με την καλη δυναμικη, τιποτα δεν γινεται. 

Ακριβώς αυτό. Όλα είναι θέμα εμβρύου. Και έλλειψη d  να έχεις άμα είναι καλό και δυνατό το έμβρυο θα πάει 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 2 λεπτά , Losr είπε:

Επίσης φταίει και η ηλικία μας αν θες να το δούμε και ποιο συνολικά. Παλιά που κάνανε όλες στα 18-20 ήταν πολύ μικρό το ποσοστό που δεν μπορούσαν. Τώρα η εξωσωματική έχει γίνει ο τρόπος οι περισσότεροι να κάνουν παιδί. 

δίκιο έχεις σε αυτό. που παλιά δεν υπήρχε και τόσο φάρμακο στα φαγητά, ναι μεν δεν έπαιρναν βιταμίνες αλλά έτρωγαν ποιο αγνά πράγματα που είχαν τις βιταμίνες. εδω τρως ντομάτα και λες παναγία μου ελπίζω να είναι ντομάτα. 

και δεν κάπνιζαν πολλέ ςούτε έπιναν καφέ ούτε ποτά. μέχρι τα 20 που να προλάβαιναν να τ γνωρίσουν αυτα και να χαλάσουν κάτι;; Αγνο πλάσμα είσαι στα 20. Βασικά ήταν στα 20.

• Μου αρέσει 1

Εχτές συγκινήθηκα πολύ με την κόρη μου είναι 15,5 Α λυκείου γύρισε από το σχολείο και μου είπε ότι την ώρα των θρησκευτικών ο καθηγητής τους τους μίλησε και απευθυνόμενος πιο πολύ προς τα κορίτσια για τα θέματα υπογονιμότητας ,ελέγχου κτλ.τους είπε ότι ασχέτως από το πότε θα κάνουν παιδιά θα πρέπει να προσέχουν να εξετάζονται να μην επαναπαυονται ,τους είπε στο τέλος ότι τα αναφέρει γιατί λυπάται όπως είπε:που δεν λάβαμε εμείς υπ'οψιν και άλλοι πόσοι άνθρωποι που τους απορρόφησαν οι σπουδές η δουλειά κτλ και χρόνια παλεύουμε με την  εξωσωματική και ο χρόνος τελειώνει...

Πρώτη φορά άκουσα άντρα να θίγει τέτοιο θέμα και το χάρηκα πολύ που μίλησε έτσι στα παιδιά για να γνωρίζουν αυτό το κομμάτι της ζωής από μικρή ηλικία.

• Μου αρέσει 3

4 ώρες πρίν, linaa είπε:

Θα σου πω το μυστικό είναι να μπορέσεις να συνδυάσεις Κ το χρόνο Κ το να διορθώσεις πράγματα. Πολλές κοπέλες μπαίνουν στην λάθος πλευρά να ψάχνουν τα πάντα για να μην κάνουν εξωσωματική ενώ τελικά αυτό είναι μόνο η λύση.... 

Το θέμα είναι να μπεις στην εξωσωματική αλλά να μην χάσεις Κ τα γύρω γύρω.. δηλαδή η εξωσωματική είναι λύση αλλα δεν είναι Κ κουμπί που το πατάς Κ μένεις έγκυος. Ταυτόχρονα διορθώνεις Κ ψάχνεις ότι υπάρχει Κ μαζεύεις Κ έμβρυα . 

Το ξαναδιάβασα τρεις φορές αυτό που έγραψες για να το εμπεδωσω καλύτερα☺️στην αρχή μπήκα πολύ με το concept  φοβουμενη ότι θα απογοητεύσω και δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ σε αυτό που περιμένουν από εμένα.

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Sofiiii είπε:

Το ξαναδιάβασα τρεις φορές αυτό που έγραψες για να το εμπεδωσω καλύτερα☺️στην αρχή μπήκα πολύ με το concept  φοβουμενη ότι θα απογοητεύσω και δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ σε αυτό που περιμένουν από εμένα.

Από αυτήν την ατάκα όταν περνάει ο καιρός ξεκινάει η μαύρη τρύπα σιγά σιγά…ανταπόκριση, απογοητεύεις κάποιον ή κάποιους… το σώμα σου δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που υποτίθεται έχει φτιαχτεί… παρακολούθηση ωορρηξίας χωρίς κανένα αποτέλεσμα…. Μήνες… Χρόνια… βιοχημικές, αποβολές .. τα γράφω και μαυρίζει το φόρουμ… 

δεν σου απαντάω με ειρωνία το ξανά λέω… πατάω σε αυτά που λες για να σου απαντάω σιγά σιγά στο ερώτημα που μου έθεσες το μεσημέρι.

• Μου αρέσει 1

@Xristina96 και συμφωνώ μαζί σου 💯 αλλά όπως μπήκα έτσι βγήκα γρήγορα εκεί θέλω να καταλήξω και ο λόγος είναι ο προφανής ... Δεν ξέρω καν αν θα είχα τη δύναμη που έχουν πολλές κοπέλες εδώ μέσα και έξω να παλεύουν για χρόνια και να μην το βάζουν κάτω σε αυτό υποκλίνομαι ,θα ήταν ασέβεια από μέρους μου να εκφράσω περαιτέρω άποψη.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...