Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Μόλις γύρισα από follow up με την αιματολόγο κ έχω χάσει τη μπαλα σε τι απάντησα και τι όχι. Νομίζω πως απάντησα αλλά δε βρίσκω την απάντηση οπότε σορρυ αν επαναλαμβάνομαι. Σου είχα γράψει πως τις παίρνω και παίρνω και έξτρα συμπλήρωμα του Σφακ. Ο Μαστρο δε πίστευε πως οι βιταμίνες βοηθανε. Κανεις δε φαίνεται να πιστεύει πως κάνουν θαύματα αλλά οκ αφού βρέθηκε έλλειμμα καλό είναι να αντιμετωπιστεί είτε κάνω παιδί είτε δε κάνω.

Ναι το έχουμε ξαναπεί θαύματα δεν γίνονται δεν αντιμετωπίζονται αυτά τα θέματα με βιταμίνες . Οι βιταμίνες στηρίζουν ένα ήδη ταλαιπωρημένο σύστημα που γερνάει πιο γρήγορα από ότι πρέπει. 

Πώς πήγε το ραντεβού με τον αιματολογο? 

• Μου αρέσει 2

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Losr είπε:

Εγώ αυτό δεν μπορώ να το αποδεχτω. Έχω μια πολύ απαιτητική δουλειά η οποία απαιτεί πολύ διάβασμα και να είσαι εκεί. Και να πρέπει δηλαδή να κάθομαι και να διαβάσω η να ψάχνω και για για αυτό το θέμα ενώ είναι δουλειά αλλού να το κάνει. Ναι θα το κανω αλλά το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν μιλάμε για λάθος που έγινε που αυτό είναι ανθρώπινο αλλά το να ψάχνω εγώ και όχι ο γιατρός είναι λάθος εξ ορισμού. Είναι δουλειά του γιατρού να ψάξει την αιτία και να βρει την λύση όχι δική μου δουλειά. Δεν θα έπρεπε καν να σκεφτόμαστε να μπούμε να δούμε βίντεο. Και στο κάτω κάτω για μας ημιμαθεία είναι κακα τα ψέματα. Αλλά ξέρεις που είναι το πρόβλημα στο ότι δυσκολευόμαστε να κάνουμε παιδί. Γιατί μια γυναίκα που μένει έγγυος και κάνει παιδιά πιστεύεις ότι δεν έχει πρόβληματα υγείας, πιστεύεις ότι δεν έχει ελλείψεις σε βιταμίνες, ότι δεν έχει ζάχαρο, η ότι δεν έχει ΣΕΛ. Εγω ξέρω τέτοιες γυναίκες προσωπικά που μια χαρά κάνανε παιδιά χωρίς να κοιτάνε τίποτα. Ξέρεις πόσες ξέρω με διαφράγματα και δικερες μήτρα γεννησανε κανονικά και είχαν κανονικές εγγυμοσυνες. Πόσες είχαν πολύποδα η οινομοιωμα και έμειναν έγγυος φυσιολογικά. Και δεν τους ενόχλησε. Απλά εμείς δεν μπορούμε να μείνουμε εγγυες φυσιολογικά και επειδή θέλουμε ψάχνουμε και το παραμικρό. Πολλές φορές έχω σκεφτεί ότι και αυτό μπορεί να είναι ένα σημαντικό λάθος. Ξέρεις σε τι άνχος βάζεις τον οργανισμό σου ψάχνοντας όλα αυτά.  Συγνώμη για το σεντονι και δεν κάνω κάποια επίθεση μην παρεξηγηθω αλλά εγώ δεν νιώθω ότι φταίω επειδή δεν γνωρίζω κάτι ιατρικό δεν ήταν δουλειά μου να το γνωρίζω και αν κάποια από τις αποτυχίες μου είναι λόγω λαθους η παράλειψης  συγνώμη αλλά την ευθύνη την έχει ο γιατρός εγώ δεν την έχω. Κάποτε έσπασα το ποδι μου και ο ορθοπεδικός μου κάτι του είπα και μου είπε ποιος σου το είπε αυτό. Το είχα διαβάσει κάπου. Και μου απάντησε κορίτσι μου δεν είναι δική σου δουλειά να διαβάζεις για αυτό αυτό είναι δική μου δουλειά. Θα κάνεις αυτά που σου λέω και θα είσαι κομπλέ. Και πράγματι με τρισφιριο κάταγμα σε 3 μήνες περπατούσα. Δεν ξέρεις πόσο κόσμο του έχω στείλει. Αυτό θέλω από τον γιατρό μου.

με βρισκεις απολυτα συμφωνη. ειναι τραγικο να χουμε καταντησει να πρεπει να διαβαζουμε, να βλεπουμε βιντεο, ντοκιμαντερ και να ψαχνομαστε σε φορουμ για θεματα περαν των γνωσεων μας, για να προλαβουμε τις μαλακ… αυτων που θα επρεπε να τα κατεχουν και να μας προστατευουν. στο τελευταιο γιατρο εξωσωματικο που πηγα ελεγα οσα εχω κανει, οσα εχω ψαξει, εξετασεις, συμπληρωματα κτλ και μου λεει συναδελφος ειστε; λεω οχι. απελπισμενη. και μου λεει καθοσασταν μονη σας να τα ψαξετε ολα αυτα; ναι λεω. συγγνωμη μου λεει αλλα δεν θα πρεπε. σε αυτα θα επρεπε να σας ειχαν κατευθυνει οι συναδελφοι κι επισης μου ειπε και για πραγματα που κακως ειχα κανει απο μονη. εκαστος στο ειδος του παιδια. γιατροι δεν ειμαστε και προς Θεου ας μην το παιζουμε. δουλεια εκεινων ειναι να ξερουν τα μιτοχονδρια, τη d, την προλακτινη και δεν ξερω κι εγω τι. καταντια ειναι που αναγκαζομαστε να καθομαστε μονες μας να ψαχνουμε λυση. και αν ειναι να πρεπει να σπουδασω κι εγω ιατρικη για να παω σε ενα γιατρο που τελικα θα του κανω κι υποδειξεις, συγγνωμη αλλα καπου το χανουμε. αν ετσι ειναι η κατασταση, λυπαμαι πολυ, αλλα κατι παει πολυ λαθος με τους γιατρους της χωρας μας. και ξαναλεω οτι τελικα μιλαμε για μπιζνα φαστ φουντ κι οχι για επιστημη. παντως κι εγω ξερω παρα πολλες περιπτωσεις γυναικων με παρα πολλα θεματα υγειας, καταχρησεις, κακο τροπο ζωης κτλ κτλ που εμειναν εγκυες φυσιολογικοτατα και καποιες τα ανακαλυψαν στην εγκυμοσυνη, αλλες ακομα και μετα. δεν ειναι ολες σουπερ ρυθμισμενες οσες μενουν εγκυες φυσικα. μην τρελαθουμε τελειως. ουτε ολες φιτ, με διατροφες και γυναστηρια, ματσα και κινοα. δηλαδη, καλη ωρα d που λετε η κουμπαρα μου ελεγξε πρωτη φορα μετα απο δυο παιδια και ειχε ελλειψη. β12 δεν εχει δει ποτε στη ζωη της. καλα…και μην πω για σακχαρα και πολυποδες και μικροβια και και και που δεν ειχανε ιδεα, και τα βρηκανε ουσες εγκυες. οπως ξερω κι απειρες που πχ κυστικη η πληρη ελεγχο μεσογειακης δεν κανανε ουτε εγκυες.

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

13 minutes ago, Sofiiii said:

@dimi.tra συμφωνώ μαζί σου απόλυτα και επίσης κι εγώ να πω σαν πιο μεγάλη ότι δεν γράφω η μιλάω έτσι για να το παίξω έξυπνη ,τα λέω όπως λες εσύ όπως θα μιλούσα στην αδερφή μου η στα παιδιά μου που είναι πιο μεγάλα γιατί καμιά φορά χρειαζόμαστε όλοι λίγη ώθηση από κάποιον για να δούμε τα πράγματα με μια σφαιρική οπτικη που ίσως μας βοηθήσει...

Σε ακούω ,συμφωνώ αλλά μόνες σας το καταλαβαίνετε πιστεύω ότι σε πολλούς τομείς στα θέματα υγείας μιλάμε για μπίζνα ...δεν πρέπει να προστατευτείς;για να προστατευτείς δεν πρέπει να μορφωθεις;δηλαδή με την έτοιμη τροφή του κάθε ενός είσαι καλυμμένη;δεν πρέπει να ερευνήσεις κι λίγο μόνη σου;είσαι η μόνη που δεν έχει χρόνο;ευγενικά στο λέω ,το μωρό μου το είχα 38 ημερών στο γραφείο και θήλαζα και το έκρυβαν κάτω από ένα μουλάρι γιατί δεν μου επιτρεπόταν να σταματήσω την δουλειά και γιατί μου είπαν πάρτο αλλά να μην φαίνεται δεν το έβαλα κάτω ποτέ να ψάχνω να μαθαίνω να μελετάω να ρωτάω 

Δεν βγάζω τον εαυτό μου απο έξω να ξέρεις την πάτησα κι εγώ όταν από αυχένα πριν δύο χρόνια μου είπαν θα μείνεις ανάπηρη και θέλανε να με εγχειρησουν μου είπαν ούτε κατά διάνοια να προσπαθήσεις για εγκυμοσύνη ,χάσαμε δύο χρόνια που για μένα είναι τεράστια διαφορά και όμως βρήκα την άκρη δεν κοιμήθηκα μήνες και δεν εγχειριστηκα και έφτιαξα τον εαυτό μου καλύτερα από ποτέ ακύρωσα το χειρουργείο μια μέρα πριν ενώ είχα πληρώσει και προεγχειρητικό όλα για κάποιο λόγο γίνονται....δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα από κανεναν.

Μα δεν σου είπα ότι δεν ψάχνω και ότι δεν ρωτάω. Τα περισσότερα θέματα που είχαμε μη σου πω όλα μόνη μου τα βρήκα δεν με βοήθησε κάνεις. Αλλά ξαναλέω ήταν δουλειά μου? Συμφωνώ το να μορφωνομαστε για να μην είμαστε ερμαιο στα χέρια κάθε επιτηδειου. Αλλά μέχρι που μπορούμε να παρεμβαίνουμε? Πώς να στο πω αλλιώς. Εγώ είμαι λογιστρια. Είναι λοιπόν σαν να λέμε ότι αυτός που θα ερθει να του κάνω την φορολογική δήλωση θα έχει κάτσει να βρει τι πρέπει να δηλώσει και σε ποιον κωδικό θα πρέπει να δηλωθεί και θα έρθει να μου το πει. Όχι αυτό είναι δική μου δουλειά να τον ρωτήσω μερικά πράγματα και να του κάνω την φορολογική δήλωση. Στην Ιατρική είναι ακόμα χειρότερο γιατί έχει πιο πολλές διαστάσεις το θέμα και βασίζεται και πολύ στη Στατιστική. Είμαι υπέρ της δεύτερης γνώμης και δέχομαι ότι δυστυχώς οι γυναικολόγοι είναι μπιζνα Φαντάσου τότε ο ορθοπεδικός σε συζήτηση μου είχε πει έχεις μπλέξει καλή δύναμη.

• Μου αρέσει 3

@Xristina96 δεν μπορείς να ακυρώνεις την γνώμη του άλλου η την συμβολή επειδή θεωρείς ότι μιλάει εκ του ασφαλούς ...

Μόνη σου το λες ότι η ψυχολογία η σταθερότητα και η εμπιστοσύνη εκεί που είσαι τώρα έχει διαδραματίσει μεγάλο ρόλο ,αυτό προσπαθώ να πω κι εγώ ...δεν είναι δυνατόν να λέμε αυτή τώρα τι μιλάει έχει παιδιά εμείς τραβάμε κουπί πχ ...εγώ κάθομαι και διαβάζω προσεκτικά ότι γράφεται γιατί και και αυτά μόρφωση είναι για μένα για αυτό και μπήκα ,με σεβασμό σε κάθε κοπέλα ξεχωριστά που μοιράζεται ότι μοιράζεται ...

Οι εμπειρίες είναι και αυτές επιμόρφωση στην ζωή.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Losr είπε:

Μα δεν σου είπα ότι δεν ψάχνω και ότι δεν ρωτάω. Τα περισσότερα θέματα που είχαμε μη σου πω όλα μόνη μου τα βρήκα δεν με βοήθησε κάνεις. Αλλά ξαναλέω ήταν δουλειά μου? Συμφωνώ το να μορφωνομαστε για να μην είμαστε ερμαιο στα χέρια κάθε επιτηδειου. Αλλά μέχρι που μπορούμε να παρεμβαίνουμε? Πώς να στο πω αλλιώς. Εγώ είμαι λογιστρια. Είναι λοιπόν σαν να λέμε ότι αυτός που θα ερθει να του κάνω την φορολογική δήλωση θα έχει κάτσει να βρει τι πρέπει να δηλώσει και σε ποιον κωδικό θα πρέπει να δηλωθεί και θα έρθει να μου το πει. Όχι αυτό είναι δική μου δουλειά να τον ρωτήσω μερικά πράγματα και να του κάνω την φορολογική δήλωση. Στην Ιατρική είναι ακόμα χειρότερο γιατί έχει πιο πολλές διαστάσεις το θέμα και βασίζεται και πολύ στη Στατιστική. Είμαι υπέρ της δεύτερης γνώμης και δέχομαι ότι δυστυχώς οι γυναικολόγοι είναι μπιζνα Φαντάσου τότε ο ορθοπεδικός σε συζήτηση μου είχε πει έχεις μπλέξει καλή δύναμη.

τελικα λοιπον αν το σκεφτεις, συμφωνουμε ολες πως αναγκαζομαστε να το κανουμε, γιατι ειναι επιτηδειοι που απλα κοιτανε τα λεφτα μας.  αυτο απο μονο του δεν ειναι καταντια ;;;; 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Losr είπε:

Όχι δεν είναι δουλειά σου ούτε δουλειά μου συμφωνώ απόλυτα ....αλλά να που στην πράξη αναιρείται αυτό...ακόμη κ σήμερα που θα έπρεπε όλα να δουλεύουν κατά γράμμα και όχι δοκιμαστικά και στατιστικά,γιατί και εδώ μέσα μια στατιστική είμαστε αν το καλοσκεφτείς ....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 minutes ago, little miracle said:

τελικα λοιπον αν το σκεφτεις, συμφωνουμε ολες πως αναγκαζομαστε να το κανουμε, γιατι ειναι επιτηδειοι που απλα κοιτανε τα λεφτα μας.  αυτο απο μονο του δεν ειναι καταντια ;;;; 

Εντελώς για αυτό και εγώ στους γιατρούς τους βάζω να κάνουν φορολογική μόνοι τους. Όχι αγάπη μου να κάτσουν να μάθουν χαχαχαχα 

• Χαχα 5

πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Το θέμα είναι πως θα το κάνεις για να μην είναι κατάντια έχεις δίκιο , ο γιατρός που έκανε την κοπέλα να περπατήσει βρήκε την αιτία και έδωσε λύση ...

Εγώ γνωρίζω την αιτία μου και προχωράω ...

Άλλη γνωρίζει και προχωράει ...

Σε πολλές δεν μπαίνουν στον κόπο να βρουν την αιτία και τους επιβάλλονται οι λύσεις και επειδή ξέρουν πόσο ευαίσθητη είναι η γυναίκα σε αυτήν την φάση και θα υποστεί τα πάντα μετά γίνεται κατάντια ... αποτέλεσμα το ίδιο.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , Sofiiii είπε:

@Xristina96 δεν μπορείς να ακυρώνεις την γνώμη του άλλου η την συμβολή επειδή θεωρείς ότι μιλάει εκ του ασφαλούς ...

Μόνη σου το λες ότι η ψυχολογία η σταθερότητα και η εμπιστοσύνη εκεί που είσαι τώρα έχει διαδραματίσει μεγάλο ρόλο ,αυτό προσπαθώ να πω κι εγώ ...δεν είναι δυνατόν να λέμε αυτή τώρα τι μιλάει έχει παιδιά εμείς τραβάμε κουπί πχ ...εγώ κάθομαι και διαβάζω προσεκτικά ότι γράφεται γιατί και και αυτά μόρφωση είναι για μένα για αυτό και μπήκα ,με σεβασμό σε κάθε κοπέλα ξεχωριστά που μοιράζεται ότι μοιράζεται ...

Οι εμπειρίες είναι και αυτές επιμόρφωση στην ζωή.

δεν ακυρώνω την γνώμη σου, αλλά δυστυχώς καλώς ή κακός, όσες έχουν μείνει εύκολα έγκυος δεν γνώρισαν την μαύρη τρύπα που ανέφερα που δεν σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά. 

Και κακά τα ψέματα, θα διαβάζουμε για τα γυναικολογικά, για τα ενδοκρινολογικά, για τους παιδιάτρους, τους ψυχολόγους, τα λογιστικά, νομοθεσίας, τι άλλο μένει; 

πρίν από 2 λεπτά , Sofiiii είπε:

Το θέμα είναι πως θα το κάνεις για να μην είναι κατάντια έχεις δίκιο , ο γιατρός που έκανε την κοπέλα να περπατήσει βρήκε την αιτία και έδωσε λύση ...

Εγώ γνωρίζω την αιτία μου και προχωράω ...

Άλλη γνωρίζει και προχωράει ...

Σε πολλές δεν μπαίνουν στον κόπο να βρουν την αιτία και τους επιβάλλονται οι λύσεις και επειδή ξέρουν πόσο ευαίσθητη είναι η γυναίκα σε αυτήν την φάση και θα υποστεί τα πάντα μετά γίνεται κατάντια ... αποτέλεσμα το ίδιο.

Συμφωνώ !!

• Μου αρέσει 1

2 minutes ago, Sofiiii said:

Όχι δεν είναι δουλειά σου ούτε δουλειά μου συμφωνώ απόλυτα ....αλλά να που στην πράξη αναιρείται αυτό...ακόμη κ σήμερα που θα έπρεπε όλα να δουλεύουν κατά γράμμα και όχι δοκιμαστικά και στατιστικά,γιατί και εδώ μέσα μια στατιστική είμαστε αν το καλοσκεφτείς ....

Απλά μερικές φορές σκέφτομαι μήπως φταιμε και εμείς. Και ναι συγνώμη αλλά θα το πω. Θέλουμε τόσο πολύ ένα παιδί και το ξέρουν. Οπότε σου λένε αστην τι θα κάνει θα ξανάρθει. Ενώ αν ήμασταν και εμείς λιγότερο επίμονες και λέγαμε αν δεν έρθει με μια δυο φορές δεν πειράζει δεν θα κάνω παιδί και δεν τους δίναμε τόση δύναμη όση τους δίναμε θα σου έλεγα εγώ αν θα ήταν και εκείνοι διαφορετικοί. Αλλά όλες όχι μερικές. Στην ανάγκη και στον πόνο πατάνε και στο ότι επιμένουμε. Οι γιατρόι με την μεγαλύτερη έπαρση είναι οι γυναικολόγοι. Και φταίμε και εμείς για αυτό. 

• Μου αρέσει 3

ένα παράπονο έκανα για το πως μου ήρθαν τα πράγματα...τελικά φταίω εγώ που δεν διάβασα πριν μου φαίνεται χαχαχα

Just now, Losr είπε:

Απλά μερικές φορές σκέφτομαι μήπως φταιμε και εμείς. Και ναι συγνώμη αλλά θα το πω. Θέλουμε τόσο πολύ ένα παιδί και το ξέρουν. Οπότε σου λένε αστην τι θα κάνει θα ξανάρθει. Ενώ αν ήμασταν και εμείς λιγότερο επίμονες και λέγαμε αν δεν έρθει με μια δυο φορές δεν πειράζει δεν θα κάνω παιδί και δεν τους δίναμε τόση δύναμη όση τους δίναμε θα σου έλεγα εγώ αν θα ήταν και εκείνοι διαφορετικοί. Αλλά όλες όχι μερικές. Στην ανάγκη και στον πόνο πατάνε και στο ότι επιμένουμε. Οι γιατρόι με την μεγαλύτερη έπαρση είναι οι γυναικολόγοι. Και φταίμε και εμείς για αυτό. 

εγώ είχα όριο τα 2. 

το είχα δηλώσει. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Losr είπε:

Εντελώς για αυτό και εγώ στους γιατρούς τους βάζω να κάνουν φορολογική μόνοι τους. Όχι αγάπη μου να κάτσουν να μάθουν χαχαχαχα 

παντως προσωπικα, κοιτωντας πισω 11χρονια τωρα οσα εχω κανει, περασει και ψαξει, θα ηθελα παρα πολυ να εχω κανει παιδι/α χωρις καμια δυσκολια και να μην εχω αναγκαστει να μαθω οσα εμαθα. δεν νιωθω οτι εγινα καλυτερος ανθρωπος η με βοηθησε καπου αλλου οτι εμαθα το prp ωοθηκων, την προλακτινη, τον καρυοτυπο και δεν ξερω και γω τι. ισα ισα οπως λεω στην ψυχολογο μου ειναι στιγμες που νιωθω παραπανω εμπειρη απο οσο θα επρεπε, λες κι ειμαι 56 κι οχι 36. μακαρι ολα να ειχαν ερθει αλλιως και να ειχα ανεμελια σε αυτο το κομματι. φθειρει πολυ ψυχολογικα ολο αυτο στο οποιο υποβαλομαστε, κοριτσια. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 13 λεπτά , Losr είπε:
πρίν από 35 λεπτά , Sofiiii είπε:

@dimi.tra συμφωνώ μαζί σου απόλυτα και επίσης κι εγώ να πω σαν πιο μεγάλη ότι δεν γράφω η μιλάω έτσι για να το παίξω έξυπνη ,τα λέω όπως λες εσύ όπως θα μιλούσα στην αδερφή μου η στα παιδιά μου που είναι πιο μεγάλα γιατί καμιά φορά χρειαζόμαστε όλοι λίγη ώθηση από κάποιον για να δούμε τα πράγματα με μια σφαιρική οπτικη που ίσως μας βοηθήσει...

Σε ακούω ,συμφωνώ αλλά μόνες σας το καταλαβαίνετε πιστεύω ότι σε πολλούς τομείς στα θέματα υγείας μιλάμε για μπίζνα ...δεν πρέπει να προστατευτείς;για να προστατευτείς δεν πρέπει να μορφωθεις;δηλαδή με την έτοιμη τροφή του κάθε ενός είσαι καλυμμένη;δεν πρέπει να ερευνήσεις κι λίγο μόνη σου;είσαι η μόνη που δεν έχει χρόνο;ευγενικά στο λέω ,το μωρό μου το είχα 38 ημερών στο γραφείο και θήλαζα και το έκρυβαν κάτω από ένα μουλάρι γιατί δεν μου επιτρεπόταν να σταματήσω την δουλειά και γιατί μου είπαν πάρτο αλλά να μην φαίνεται δεν το έβαλα κάτω ποτέ να ψάχνω να μαθαίνω να μελετάω να ρωτάω 

Δεν βγάζω τον εαυτό μου απο έξω να ξέρεις την πάτησα κι εγώ όταν από αυχένα πριν δύο χρόνια μου είπαν θα μείνεις ανάπηρη και θέλανε να με εγχειρησουν μου είπαν ούτε κατά διάνοια να προσπαθήσεις για εγκυμοσύνη ,χάσαμε δύο χρόνια που για μένα είναι τεράστια διαφορά και όμως βρήκα την άκρη δεν κοιμήθηκα μήνες και δεν εγχειριστηκα και έφτιαξα τον εαυτό μου καλύτερα από ποτέ ακύρωσα το χειρουργείο μια μέρα πριν ενώ είχα πληρώσει και προεγχειρητικό όλα για κάποιο λόγο γίνονται....δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα από κανεναν.

Expand  

Μα δεν σου είπα ότι δεν ψάχνω και ότι δεν ρωτάω. Τα περισσότερα θέματα που είχαμε μη σου πω όλα μόνη μου τα βρήκα δεν με βοήθησε κάνεις

Για να είμαστε εδώ μέσα δεν μπήκαμε να πούμε αχ εγώ θα κάνω αυτό εκείνο εμένα έτσι αλλιώς κ.ο.κ.μπηκαμε για να μάθουμε να ερευνήσουμε να έχουμε στήριξη αλληλεπίδραση να βιώσουμε και άλλες εμπειρίες να ακούσουμε τον άλλο και να έχουμε εφόδια ώστε και πάλι στο τέλος να τα λύσουμε κατά το ήμισυ μόνες μας και κατά το ήμισυ τεχνικά,άρα η πορεία είναι κοινή.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Sofiiii είπε:

Άμα πάρουμε παραδειγματα υπάρχουν άπειρα,ακόμη και οι ναρκομανείς μένουν έγκυες για πλάκα που είναι σάπιοι κατεστραμμένοι οργανισμοί ,μην το βλέπεις έτσι όμως ....

Εσύ εστιάζεις σε σένα για συγκεκριμένο θέμα και προχωρας,τι έχω;γιατί το έχω;τι μπορώ να κάνω;πως να ξεκινήσω;έχω σωστό πλάνο ;είμαι εντάξει στην υγεία μου;αισθάνομαι ότι μπορώ να το καταφέρω; αισθάνομαι ασφαλής με τις επιλογές μου;;;

Αν δεν μπορούμε να απαντήσουμε κάποια βασικά πρέπει να δούμε τι χρειάζεται να αλλάξουμε για να προχωρήσουμε...αλλιως το αποτέλεσμα μένει ίδιο...

Και η γιαγιά μου έκανε 3 πακέτα τσιγάρα την ημέρα και έκανε τρία παιδιά να την πάρω ως παράδειγμα δε νομίζω...Λαθος σκεπτικό...

Αγαπημένη, η μητέρα μου είχε πάντα έλλειψη στις βιταμίνες κ έκανε 4 παιδιά. Αυτο που προσπαθώ να πω είναι πως προφανώς ελέγχεις ο τι μπορείς, παρόλα αυτά δε γνώριζα πως η βιταμίνη D είναι τόσο σημαντική στη διαδικασία. Οταν τα δείχνεις τα αποτελέσματα στο γιατρό και δε σου λέει κάτι, συγγνώμη αλλά δε μπορείς να το ξέρεις διαφορετικά.  Εμπιστεύεσαι έναν επιστήμονα για ένα συγκεκριμένο λόγο. Για να σου δώσει καθοδήγηση. Δε θα έλεγα «α δεν προχωράω σε ετ γιατί δεν έχω βιταμίνη D.” . Χοληστερίνη επίσης είχα στο όριο μέχρι πρότινος γιατί έχω κληρονομικότητα. Τι θα έλεγα; Α κάτσε να τη ρίξω πριν κάνω ετ ενώ είναι στο όριο από τότε που ήμουν 11 ετών; Κάνεις τα δέοντα αλλά αν κάτι είναι τόσο crucial πρέπει να στο πει κ ο γιατρός. 

• Μου αρέσει 2

2 minutes ago, Sofiiii said:

Για να είμαστε εδώ μέσα δεν μπήκαμε να πούμε αχ εγώ θα κάνω αυτό εκείνο εμένα έτσι αλλιώς κ.ο.κ.μπηκαμε για να μάθουμε να ερευνήσουμε να έχουμε στήριξη αλληλεπίδραση να βιώσουμε και άλλες εμπειρίες να ακούσουμε τον άλλο και να έχουμε εφόδια ώστε και πάλι στο τέλος να τα λύσουμε κατά το ήμισυ μόνες μας και κατά το ήμισυ τεχνικά,άρα η πορεία είναι κοινή.

Η πορεία μας είναι κοινή αναγκαστικά. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Αγαπημένη, η μητέρα μου είχε πάντα έλλειψη στις βιταμίνες κ έκανε 4 παιδιά. Αυτο που προσπαθώ να πω είναι πως προφανώς ελέγχεις ο τι μπορείς, παρόλα αυτά δε γνώριζα πως η βιταμίνη D είναι τόσο σημαντική στη διαδικασία. Οταν τα δείχνεις τα αποτελέσματα στο γιατρό και δε σου λέει κάτι, συγγνώμη αλλά δε μπορείς να το ξέρεις διαφορετικά.  Εμπιστεύεσαι έναν επιστήμονα για ένα συγκεκριμένο λόγο. Για να σου δώσει καθοδήγηση. Δε θα έλεγα «α δεν προχωράω σε ετ γιατί δεν έχω βιταμίνη D.” . Χοληστερίνη επίσης είχα στο όριο μέχρι πρότινος γιατί έχω κληρονομικότητα. Τι θα έλεγα; Α κάτσε να τη ρίξω πριν κάνω ετ ενώ είναι στο όριο από τότε που ήμουν 11 ετών; Κάνεις τα δέοντα αλλά αν κάτι είναι τόσο crucial πρέπει να στο πει κ ο γιατρός. 

καλα κι εγω και με χοληστερινη και προδιαβητη 4 φορες εμεινα εγκυος. και d πχ τις δυο τελευταιες ειχα ελεγξει . τις δυο πρωτες δεν ειχα δει καν, κι ενω ειχα ελλειψη, εκανα εμφυτευσεις. δεν ειναι τιποτα απολυτο. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...