Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

8 hours ago, Xristina96 said:

ααα άρα να μην πάρω αυτά τα πακέτα που είναι του πανακρίβου. 

να πάρω αυτά τα συστατικά ξεχωριστά και να πίνουμε τα ίδια; επειδή δεν είμαι καλή με τα φάρμακα μπορώ να τα πάρω όλα ταυτόχρονα; πέρα από το σίδερο; δηλαδή όλα σε μια χούφτα; η το ένα αναιρεί το άλλο όπως γίνετε με το σίδερο; 

επίσης επίσης, τι ποσότητα να παίρνουμε ;; πόσα mg το καθένα; ή να συμβουλευτώ γιατρό για αυτό; 

μην γελάσεις... βασιλικό πολτό πόσο; δεν καταλαβαίνω πως το παίρνουμε αυτό. 

Κορίτσι μου αν θέλεις δες και το ebook it starts with the egg, υπάρχει ολόκληρο κεφάλαιο που αναφέρεται στον ανδρικό παράγοντα και τι μπορει να βοηθήσει 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Blu24 είπε:

Προεμφυτευτικό στα έμβρυα έχετε κάνει ; Μήπως οφείλετε στα έμβρυα

Οχι δεν εχουμε κανει λογικα είναι το επομενο σταδιο..βεβαια τωρα δεν υπάρχουν τα λεφτα..αυτη τη στιγμη εχουμε για μια διεγερση στην ακρη..εχουμε ηδη δωσει περιπου 15 χιλιαδες..

στην μια παλινδρομη που καναμε καρυοτυπο το εμβρυο ηταν υγιες και αγορι (το λεω γτ οταν ειναι κοριτσι υπάρχει περιπτωση να ειναι δικα μας κυτταρα)

πρίν από 1 λεπτό , Terry1986 είπε:

Οχι δεν εχουμε κανει λογικα είναι το επομενο σταδιο..βεβαια τωρα δεν υπάρχουν τα λεφτα..αυτη τη στιγμη εχουμε για μια διεγερση στην ακρη..εχουμε ηδη δωσει περιπου 15 χιλιαδες..

στην μια παλινδρομη που καναμε καρυοτυπο το εμβρυο ηταν υγιες και αγορι (το λεω γτ οταν ειναι κοριτσι υπάρχει περιπτωση να ειναι δικα μας κυτταρα)

Μήπως τότε στην παλίνδρομη ήταν το θέμα το διάφραγμα και αυτό δεν προχώρησε εφόσον ήταν υγιές το έμβρυο 

πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Μήπως τότε στην παλίνδρομη ήταν το θέμα το διάφραγμα και αυτό δεν προχώρησε εφόσον ήταν υγιές το έμβρυο 

Δυστυχως υπαρχει αυτο το σεναριο αγαπη..στην πρωτη παλινδρομη ειχαμε ακουσει κ καρδια..στην επομενη π ελεγχθηκε οχι..κ ο μαστρο μ ειπε πως ειναι πιθανο κ ταιριαζει κ με τις βδομαδες π τα εχανα

αυτή την ερώτηση την έκανα ακριβώς και εγώ στη γιατρό και μου είπε ότι στο μακρύ πρωτόκολλο επειδή παίρνεις μικρές δόσεις δίνεις χρόνο στις ωοθήκες και ωριμάζουν τα ωάρια. στο βραχύ είπε σοκάρονται και ναι μεν δίνουν πολλά αλλά έχεις περισσότερα ανώριμα.ειπε βάση του δικού μου προφίλ ότι μου ταιριάζει αυτό.ισως σε κάποια άλλη κοπέλα ταιριάζει κάτι άλλο.Εγω αυτό π κατάλαβα είναι ότι είναι πιο ελεγχόμενα τα πράγματα και ουσιαστικά πάει να μιμηθεί τη φυσική διαδικασία.

@Losr

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Terry1986 είπε:

Δυστυχως υπαρχει αυτο το σεναριο αγαπη..στην πρωτη παλινδρομη ειχαμε ακουσει κ καρδια..στην επομενη π ελεγχθηκε οχι..κ ο μαστρο μ ειπε πως ειναι πιθανο κ ταιριαζει κ με τις βδομαδες π τα εχανα

Λυπάμαι πολύ είναι δύσκολο το ξέρω ..ελπίζω να ανατραπεί η χοριακη σου και να έρθει σύντομα ένα μωράκι …

τώρα είχατε βάλει καλές βλαστοκύστες ; Μακάρι να μπορέσετε τις επόμενες (αν χρειαστούν) να τις ελέγξετε με προεμφυτευτικό..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Blu24 είπε:

Λυπάμαι πολύ είναι δύσκολο το ξέρω ..ελπίζω να ανατραπεί η χοριακη σου και να έρθει σύντομα ένα μωράκι …

τώρα είχατε βάλει καλές βλαστοκύστες ; Μακάρι να μπορέσετε τις επόμενες (αν χρειαστούν) να τις ελέγξετε με προεμφυτευτικό..

Εχουμε αλλες 2 στην καταψυξη..

Τωρα ειχαμε βαλει ενα 4ΑΒ και ενα  3ΒΒ..

• Ευχή 2

πρίν από 44 λεπτά , Nima21 είπε:

Ειμαι στο επίπεδο ανεπαρκειας.. αν πιασω το 30 θα ειναι καλυτερα! 

Ναι τη ρωτησα αλλα μου ειπε οτι δεν χρειαζεται με 25 τιμη να παρω τοσο υψηλη.. επισης αν μείνω εγκυος δεν θα μπορώ να τη συνεχισω, ενω στην εγκυμοσύνη 2000 ή 4000 επιτρέπεται ...

Σε ευχαριστώ για την απαντηση!!!

Θα ανέβει σε ένα μήνα θα είναι φυσιολογικές οι τιμές. Μπορεί να μην είναι 40 αλλά θα είναι εκεί κοντά. Εκμεταλλεύσου και τις καλές μέρες, βγες στο μπαλκόνι πχ ή στην ταράτσα (δεν ξέρω και που μένεις πχ αν έχεις κήπο ακόμα καλύτερα) και κάτσε στον ήλιο με εκτεθειμένο το λαιμό σου και αν μπορείς το στέρνο για λίγη ώρα. Προτίμησε χωρίς αντηλιακό ή αν βάλεις διάλεξε ένα φυσικό αντηλιακό. Καλά δεν είπα να σε ψήσει ο ήλιος έτσι; Μην πέσετε να με φάτε! 😄

• Χαχα 1

πρίν από 28 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου αν θέλεις δες και το ebook it starts with the egg, υπάρχει ολόκληρο κεφάλαιο που αναφέρεται στον ανδρικό παράγοντα και τι μπορει να βοηθήσει 

Τώρα έχω όρεξη να διαβάσω! Οπότε θα το ξεκινήσω ! Πήρα και proficiency το καλοκαίρι! Για να δούμε τι έμαθα 🤣

• Χαχα 5

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, karlajo είπε:

καλησπέρα!εμείς που έχουμε θέμα με το σπερματοζωάριο κινητικότητα μορφολογία και ψηλό dfi ομως εχουμε καλο αριθμο σπερματοζωαριων  σημερα που ειχα ραντεβου με το κεντρο για να μου πουν το πρωτοκολλο που θα κανουμε(ξεκιναω 8 Μαρτιου ενεσεις) ειπε δε χρειαζεται να παρει βιταμινες ο αντρας μου γιατι δε θα υπαρχει διαφορα στο σπερμα.ειπε μονο εκσπερματιση μερα παρα μερα χρειαζεται.Θα κανιυν δυο μεθοδους και zymot και imsi για να διαλεξουν τα καλυτερα σπερματοζωαρια .Εγω βεβαια τον μπουκωνω απο μονη μου βιταμινες😇και οτι γίνει🤞

Οπωσδήποτε επίσκεψη σε εξειδικευμένο ανδρολογο. Δεν ξεπερνιούνται όλα με τις μεθόδους τους!! 
ανάλογη εμπειρία με πρόβλημα στο σπερμα είχαμε γιαυτο στο λέω!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , Elli88 είπε:

Κορίτσια την παρασκευή με το καλό κάνω ωοληψια…. Πείτε μου εμπεριες αν είναι ασφαλείς ή είχατε θέμα αιμορραγία κτλ … και αν πονάει ; Ευχαριστώ ❤️

8 ωοληψιες. Όλα μια χαρά. Ούτε πόνο ούτε τίποτα. Εκτός από την πρώτη. Είχα ανεβάσει πυρετό και λίγο πονούσα. 
μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε!!! 

Just now, Katiamaxiking είπε:

8 ωοληψιες. Όλα μια χαρά. Ούτε πόνο ούτε τίποτα. Εκτός από την πρώτη. Είχα ανεβάσει πυρετό και λίγο πονούσα. 
μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε!!! 

Καλή επιτυχία!!! 

• Ευχή 1

6 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

με τις πιθανότητες πας και εδώ. Με αυτά τα φάρμακα που τα παίρνουμε και σε φυσιολογική εγκυμοσύνη πέρα των ciclacur, έχουμε κάνει άπειρες γυναίκες γερά μωρά. 

Το κακό βρίσκεται ακόμα και στον κύβο λαχανικών. Δεν μπορούμε να ζούμε μόνιμα με τον φόβο. Κοιτάμε και τα φάρμακα που μας δίνουν πόσο συμφωνούμε με όλο αυτό και προχωράμε. δεν πάμε σαν τα πρόβατα. ένας από τους λόγους που άλλαξα γιατρό ήταν αυτός. ήθελε να μου δώσει συν άλλη μια χούφτα φάρμακα. 

αλλά υπάρχει εξέλιξη οπότε δεν πιστεύω ότι τα φάρμακα τα τωρινά της εξωσωματικής είναι το ίδιο με του τότε. 

οπότε, το ότι έπαθα υπερδιέργση και μπήκε νοσοκομείο, πρώτον, δεν μπορείς να ξέρεις από ποια φάρμακα το έπαθε το μωράκι της αυτό (αν έχει κάνει γονιδιακό έλεγχο και είναι σίγουρο από φάμρακα) αν το έπαθε με τα φάρμακα της υποστήριξης ή με τα φάρμακα που πήρε στην νοσηλεία της

δεύτερον, ευθύνη για τα φάρμακα που πήρε στην νοσηλεία της, φαντάζομαι ότι την παρακολουθούσε και γενικός χειρούργος, έχουν εκείνοι ευθύνη γιατί ήξεραν ότι είναι έγκυος.  άρα τ φάρμακα που της έδωσαν δεν έπρεπε να δωθουν σε εγκυμονούσα. 

Κορίτσια συγνώμη, έπαθε κάποια κοπέλα από εδώ μέσα κάτι??? Δεν κατάλαβα για ποια συζητατε

1 hour ago, dimi.tra είπε:

Θα ανέβει σε ένα μήνα θα είναι φυσιολογικές οι τιμές. Μπορεί να μην είναι 40 αλλά θα είναι εκεί κοντά. Εκμεταλλεύσου και τις καλές μέρες, βγες στο μπαλκόνι πχ ή στην ταράτσα (δεν ξέρω και που μένεις πχ αν έχεις κήπο ακόμα καλύτερα) και κάτσε στον ήλιο με εκτεθειμένο το λαιμό σου και αν μπορείς το στέρνο για λίγη ώρα. Προτίμησε χωρίς αντηλιακό ή αν βάλεις διάλεξε ένα φυσικό αντηλιακό. Καλά δεν είπα να σε ψήσει ο ήλιος έτσι; Μην πέσετε να με φάτε! 😄

Ναι ναι προσπαθω.. πηραμε σκυλακι και βγαινουμε μαζι εξω στο μπαλκονι μεχρι να κανει τα εμβόλια του και σηκωνω μανικια τις καλές μερες αχαχαχ

βεβαια τις τελευταιες ειχε ψοφοκρυο🤣.. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...