Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, linaa είπε:

Αν δεν είχες έλλειψη πριν θεωρητικά αμέσως ανεβαίνει τόσο λίγο όσο λες. Τώρα να σου πω ότι σε τόσο σύντομο διάστημα δεν έχω μετρήσει ποτέ . Αλλά γενικά αν δεν υπάρχει έλλειψη λίγο παραπάνω πάει αμέσως . 

Ειμαι στο επίπεδο ανεπαρκειας.. αν πιασω το 30 θα ειναι καλυτερα! 

1 hour ago, LENAKI19 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!Δεν ξέρω να σου απαντήσω θα σου πω ομως τη δική μου μέτρηση,έκανα τον Ιούνιο και ήταν 15-18 δεν θυμάμαι ακριβώς,και μου έδωσε να παίρνω χάπι 4000 ένα την ημέρα.Τον Οκτώβριο το επίπεδο ήταν στο 46. Υπάρχουν βέβαια και οι 10000 από όσο ξέρω.Καλυτερα αυτό να το συζητήσεις με τον ενδοκρινολόγο σου.

Ναι τη ρωτησα αλλα μου ειπε οτι δεν χρειαζεται με 25 τιμη να παρω τοσο υψηλη.. επισης αν μείνω εγκυος δεν θα μπορώ να τη συνεχισω, ενω στην εγκυμοσύνη 2000 ή 4000 επιτρέπεται ...

Σε ευχαριστώ για την απαντηση!!!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Elli88 είπε:

Άσε και λίγο ζαλάδες έχω και ναυτία … ενώ δεν είχα ποτέ θέματα με υγεία … και επειδή πρώτη φορά κάνω αυτές της ενέσεις και γενικά εξωσωματική και με τρομάζει ότι νιώθω έτσι μερικές φορές 😅

Και εμένα πρώτη μου εξωσωματική είναι. ζαλάδες και ναυτία που λες εγώ δεν είχα, μόνο πόνο στο στήθος και δυσφορία κάτω χαμηλά όσο περνούν οι μέρες. Θα περάσουν όμως. Πότε πας για ωοληψία;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Αν δεν είχες έλλειψη πριν θεωρητικά αμέσως ανεβαίνει τόσο λίγο όσο λες. Τώρα να σου πω ότι σε τόσο σύντομο διάστημα δεν έχω μετρήσει ποτέ . Αλλά γενικά αν δεν υπάρχει έλλειψη λίγο παραπάνω πάει αμέσως . 

πρίν από 7 λεπτά , anemonii είπε:

Και εμένα πρώτη μου εξωσωματική είναι. ζαλάδες και ναυτία που λες εγώ δεν είχα, μόνο πόνο στο στήθος και δυσφορία κάτω χαμηλά όσο περνούν οι μέρες. Θα περάσουν όμως. Πότε πας για ωοληψία;

Την παρασκευή πάω για ωοληψια και σήμερα νύχτα πρπει να κάνω μια τελευταία ένεση… μου είπε γιατρός είναι ή συμαντικη ένεση πριν την ωοληψια!!! Αλλά εμβρυομεταφορά θα κάνω στον επόμενο κύκλο για να ηρεμήσει το σώμα μου !! Και να έχω μια ήρεμη εγκυμοσύνη 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Elli88 είπε:

Την παρασκευή πάω για ωοληψια και σήμερα νύχτα πρπει να κάνω μια τελευταία ένεση… μου είπε γιατρός είναι ή συμαντικη ένεση πριν την ωοληψια!!! Αλλά εμβρυομεταφορά θα κάνω στον επόμενο κύκλο για να ηρεμήσει το σώμα μου !! Και να έχω μια ήρεμη εγκυμοσύνη 

ακριβώς τα ίδια και εγώ! πλήρης συντονισμός! και εγώ σήμερα βράδυ τελευταία ένεση και παρασκευή ωοληψία. Και αν πάνε όλα καλά, εμβρυομεταφορά σε επόμενο κύκλο. άντε, καλή επιτυχία να έχουμε!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , anemonii είπε:

ακριβώς τα ίδια και εγώ! πλήρης συντονισμός! και εγώ σήμερα βράδυ τελευταία ένεση και παρασκευή ωοληψία. Και αν πάνε όλα καλά, εμβρυομεταφορά σε επόμενο κύκλο. άντε, καλή επιτυχία να έχουμε!!

Χαχα μαζί τα πάμε !!! Αντε κορίτσι μακάρι πρώτη και τελευταία μας εξωσωματική να είναι και με το καλό να πάνε όλα !!!🙏🩷🩷

• Ευχή 1

1 hour ago, Losr είπε:

Με πήρε τηλέφωνο τώρα ο γιατρός που είμαι τώρα. Του είπα ότι μετά από 4 εμφυτεύσεις που δεν προχώρησαν δεν ξέρω τι να υποθέσω. Μου πρότεινε να πάμε με μακρύ πρωτόκολλο. Στις δύο προηγούμενες είχα κάνει κοντό. Θέλω τα φώτα σας. Ότι ξέρετε. Δεν έχω ιδέα για το μακρύ. Δεν ξέρω καν τι θα κάνω και που θα το κάνω αλλά θέλω άμα ξέρετε να μου πείτε.

εμένα σήμερα με ενημέρωσαν γιατί θα κάνα μακρύ κ εγώ. μια βδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο γύρω στην 21 μέρα δηλαδή μου είπε ενέσεις arvekap.μολις μοου έρθει περίοδος ορμονολογικές και κατευθείαν puregon για διέγερση.συνολο όλης τησ διαδικασίας κανένα 20 ημερο

1 ώρα πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Καλησπέρα κορίτσι μου!Δεν ξέρω να σου απαντήσω θα σου πω ομως τη δική μου μέτρηση,έκανα τον Ιούνιο και ήταν 15-18 δεν θυμάμαι ακριβώς,και μου έδωσε να παίρνω χάπι 4000 ένα την ημέρα.Τον Οκτώβριο το επίπεδο ήταν στο 46. Υπάρχουν βέβαια και οι 10000 από όσο ξέρω.Καλυτερα αυτό να το συζητήσεις με τον ενδοκρινολόγο σου.

10 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Μετά την παλίνδρομη τον Ιούνιο δεν κάνατε άλλες εξετάσεις ; Πέρα από αυτές που σου είπε για το αίμα ; 

Τον Ιουνιο ειχα βιοχημικη..κ οχι δεν μ ζητησε να ελεγξω κατι.. 😞

Ουτε μ ειπε πηγαινε εκτος απο την αιματολογο κ σε καποιον αλλο γιατρο..

πρίν από 7 λεπτά , Terry1986 είπε:

Τον Ιουνιο ειχα βιοχημικη..κ οχι δεν μ ζητησε να ελεγξω κατι.. 😞

Ουτε μ ειπε πηγαινε εκτο απο την αιματολογο κ σε καποιον αλλο γιατρο..

Υστεροσκοπηση μικροβιωμα εχεισ Κάνει ; Έχετε βρει τι μπορεί να φταιει σε αυτό; Τώρα επανέλαβες χοριακη και σήμερα πως πάει;

Διαφημίσεις

1 hour ago, karlajo said:

εμένα σήμερα με ενημέρωσαν γιατί θα κάνα μακρύ κ εγώ. μια βδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο γύρω στην 21 μέρα δηλαδή μου είπε ενέσεις arvekap.μολις μοου έρθει περίοδος ορμονολογικές και κατευθείαν puregon για διέγερση.συνολο όλης τησ διαδικασίας κανένα 20 ημερο

Εντάξει το διαδικαστικό μου το στείλανε και εμένα. Εγώ θέλω να μάθω τι παραπάνω δίνει από το κοντό?

πρίν από 23 λεπτά , Blu24 είπε:

Υστεροσκοπηση μικροβιωμα εχεισ Κάνει ; Έχετε βρει τι μπορεί να φταιει σε αυτό; Τώρα επανέλαβες χοριακη και σήμερα πως πάει;

Ναι δοξα τω θεω εχω κανει 3 υστεροσκοπησεις! Και μικροβιωμα εχω κανει..με τον εξωσωμ τωρα κ με τον απλο γυναικολογο ανακαλυψαμε πως ενω ειχα κανει 2 υστεροσκοπησεις- μια επμβατικη για το διαφραγμα της μητρας κ μια διαγνωστικη με σκρατσινγκ- δεν ειχαν γινει σωστα κ ετσι μπηκα κ τριτη φορα για να φτιαξω το διαφραγμα της μητρας!!! Μαγικα???

Κ ειχα το dvd απο την δευτερη υστεροσκοπηση μονο αρα δεν ξερω τι εγινε στην πρωτη..απλα ακομα κ να μην ειχε πετύχει την πρωτη φορα μπορουσαν τη δευτερη να το διορθωσουν..απλα μ ειπε ο μαστρο πως υπαρχει περιπτωση να ξαναδημιουργηθηκε μεταξυ πρωτης κ δευτερης υστεροσκοπησης..αρα προφανως δεν ασχολήθηκαν γτ ειχαν την ευκαιρια.. αχ ασε με θυμαμαι κ αλλα κ συγχιζομαι..οποτε τοτε αλλαξα κ εξωσωματικο κ γυναικολογο..

πρίν από 31 λεπτά , Blu24 είπε:

Επισης με επιασε το παραλήρημα..

Αυριο εχω χοριακη κ ελπιζω να ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο προς οποια κατεύθυνση ειναι καλυτερα..

3 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ειμαι στο επίπεδο ανεπαρκειας.. αν πιασω το 30 θα ειναι καλυτερα! 

1 hour ago, LENAKI19 είπε:

Ναι τη ρωτησα αλλα μου ειπε οτι δεν χρειαζεται με 25 τιμη να παρω τοσο υψηλη.. επισης αν μείνω εγκυος δεν θα μπορώ να τη συνεχισω, ενω στην εγκυμοσύνη 2000 ή 4000 επιτρέπεται ...

Σε ευχαριστώ για την απαντηση!!!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...