Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, linaa είπε:

Αν δεν είχες έλλειψη πριν θεωρητικά αμέσως ανεβαίνει τόσο λίγο όσο λες. Τώρα να σου πω ότι σε τόσο σύντομο διάστημα δεν έχω μετρήσει ποτέ . Αλλά γενικά αν δεν υπάρχει έλλειψη λίγο παραπάνω πάει αμέσως . 

Ειμαι στο επίπεδο ανεπαρκειας.. αν πιασω το 30 θα ειναι καλυτερα! 

1 hour ago, LENAKI19 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!Δεν ξέρω να σου απαντήσω θα σου πω ομως τη δική μου μέτρηση,έκανα τον Ιούνιο και ήταν 15-18 δεν θυμάμαι ακριβώς,και μου έδωσε να παίρνω χάπι 4000 ένα την ημέρα.Τον Οκτώβριο το επίπεδο ήταν στο 46. Υπάρχουν βέβαια και οι 10000 από όσο ξέρω.Καλυτερα αυτό να το συζητήσεις με τον ενδοκρινολόγο σου.

Ναι τη ρωτησα αλλα μου ειπε οτι δεν χρειαζεται με 25 τιμη να παρω τοσο υψηλη.. επισης αν μείνω εγκυος δεν θα μπορώ να τη συνεχισω, ενω στην εγκυμοσύνη 2000 ή 4000 επιτρέπεται ...

Σε ευχαριστώ για την απαντηση!!!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Losr είπε:

Για μένα τίποτα. Αλλά τότε πχ εγώ δεν το γνώριζα αυτό. Και δεν το γνώριζα γιατί η δικιά μου γυναικολόγος μου είχε πει εγώ σε αυτό δεν μπορώ να σε καλύψω. Τίμια! Δεν έχω τις γνώσεις. Και πήγα σε μεγάλο όνομα που είχε επιτυχίες στον κύκλο μου ανίδεη και εγώ και λέω οκ επιτυχίες έχει στο κύκλο μου όλα καλά θα πάνε. 

Εντάξει έτσι ξεκινάνε όλοι με γιατρούς που έχουν επιτυχίες Κ εμπειρία. Αλλά φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουν Κ λάθη. Οπότε σημειώνουμε ρωτάμε ψάχνουμε να βρούμε τι σημαίνει το κάθε τι ώστε να μην μας μιλάει ο γιατρός Κ εμείς να ακούμε Κ κινέζικα . 

Διαφημίσεις

8 minutes ago, Xristina96 said:

με τις πιθανότητες πας και εδώ. Με αυτά τα φάρμακα που τα παίρνουμε και σε φυσιολογική εγκυμοσύνη πέρα των ciclacur, έχουμε κάνει άπειρες γυναίκες γερά μωρά. 

Το κακό βρίσκεται ακόμα και στον κύβο λαχανικών. Δεν μπορούμε να ζούμε μόνιμα με τον φόβο. Κοιτάμε και τα φάρμακα που μας δίνουν πόσο συμφωνούμε με όλο αυτό και προχωράμε. δεν πάμε σαν τα πρόβατα. ένας από τους λόγους που άλλαξα γιατρό ήταν αυτός. ήθελε να μου δώσει συν άλλη μια χούφτα φάρμακα. 

αλλά υπάρχει εξέλιξη οπότε δεν πιστεύω ότι τα φάρμακα τα τωρινά της εξωσωματικής είναι το ίδιο με του τότε. 

οπότε, το ότι έπαθα υπερδιέργση και μπήκε νοσοκομείο, πρώτον, δεν μπορείς να ξέρεις από ποια φάρμακα το έπαθε το μωράκι της αυτό (αν έχει κάνει γονιδιακό έλεγχο και είναι σίγουρο από φάμρακα) αν το έπαθε με τα φάρμακα της υποστήριξης ή με τα φάρμακα που πήρε στην νοσηλεία της

δεύτερον, ευθύνη για τα φάρμακα που πήρε στην νοσηλεία της, φαντάζομαι ότι την παρακολουθούσε και γενικός χειρούργος, έχουν εκείνοι ευθύνη γιατί ήξεραν ότι είναι έγκυος.  άρα τ φάρμακα που της έδωσαν δεν έπρεπε να δωθουν σε εγκυμονούσα. 

Σίγουρα έχουν και ευθύνη στο νοσοκομείο. Ο γιατρός της όμως τότε τις είπε ότι δεν έπρεπε εφόσον είχε δει ότι είχες υποδιεγερση να σου κάνει εμβρυομεταφορα. Και φυσικά δεν έπρεπε να είχε πάρει τα φάρμακα.Είχε βγάλει πολλά κιόλας τότε αυτή γιατί ήταν μικρή είχε βγάλει κάμοια 25αρια ωάρια. Anyway, επειδή το υπεραναλυσαμε. Απλώς ανέφερα ένα από αυτά που έχω ακούσει για τον συγκεκριμένο. 

1 minute ago, linaa said:

Εντάξει έτσι ξεκινάνε όλοι με γιατρούς που έχουν επιτυχίες Κ εμπειρία. Αλλά φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουν Κ λάθη. Οπότε σημειώνουμε ρωτάμε ψάχνουμε να βρούμε τι σημαίνει το κάθε τι ώστε να μην μας μιλάει ο γιατρός Κ εμείς να ακούμε Κ κινέζικα . 

Πλέον ναι και εγώ ψυριζω πράγματα εννοώ ότι ψαχνομαι ρωτάω ακούω και άλλη γνώμη αλλά ταυτόχρονα με κουράζει κιόλας. 

πρίν από 17 λεπτά , dimi.tra είπε:

Εγώ να σταθώ λίγο στο ότι δεν θα έκανες ετ μετά από ωοληψια με 15 ωάρια και να σου πω πως εσύ (όπως και εγώ μαζί σου) αποτελείς εξαίρεση. Ο γιατρός μου κάθε φορά που μου λέει πως κάτι μπορεί να καθυστερήσει την ετ, μου το λέει και με κοιτάει τρομαγμένα, σου λέει τι θα ακούσω τώρα! Και κάθε φορά του λέω ε καλά γιατί θα χάσουμε το τρένο; Και πάνω στην κουβέντα μου είπε πως οι περισσότερες γυναίκες βιάζονται και κάθε καθυστέρηση την αντιμετωπίζουν πολύ έντονα γι αυτό προσπαθεί να μου το εκλογικεύει πάντα. Οι αντιδράσεις είναι πολύ έντονες στο «θα αφήσουμε έναν κύκλο» ή στο «θα χρειαστεί να ακυρώσουμε έναν κύκλο». Ενα πράγμα που έχω σαν οδηγό και το συμβουλεύω σε κάθε κοπέλα που θέλει να κάνει εξωσωματική είναι πως η υπομονή είναι ο μεγαλύτερος μας σύμμαχος. Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή για να πετύχεις. 

Ακριβώς αυτό η υπομονή Κ η επιμονή. Καλητερα να κάνεις 5 εξετάσεις παραπάνω καλητερα να περιμένεις να είναι όλες οι συνθήκες καλές παρά να πας σε μια αποτυχία. 

Στο μόνο που βιαζόμαστε είναι να μαζέψουμε έμβρυα αν μας κυνηγάει η ηλικία όλα τα υπόλοιπα δεν μας κυνηγάει κανείς .

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Losr είπε:

Σίγουρα έχουν και ευθύνη στο νοσοκομείο. Ο γιατρός της όμως τότε τις είπε ότι δεν έπρεπε εφόσον είχε δει ότι είχες υποδιεγερση να σου κάνει εμβρυομεταφορα. Και φυσικά δεν έπρεπε να είχε πάρει τα φάρμακα.Είχε βγάλει πολλά κιόλας τότε αυτή γιατί ήταν μικρή είχε βγάλει κάμοια 25αρια ωάρια. Anyway, επειδή το υπεραναλυσαμε. Απλώς ανέφερα ένα από αυτά που έχω ακούσει για τον συγκεκριμένο. 

Καλά συζήτηση κάνουμε, απλά είναι πολύ βαρύ να λέμε ότι ευθύνεται ο εξωσωματικός ότι το παιδί της έχει πρόβλημα με τα νευρά. Εγκληματικό είναι.  

πάντως δεν πιστεύω με τα φάρμακα της νοσηλείας της πρώτες δυο εβδομάδες που γινόταν η εμφύτευση να έπαιξε τόσο ρόλο στην οργανογένεση σε ένα από τα δύο παιδιά. και συγκεκριμένα στα νεφρά και όχι σε εγκεφαλική ανάπτυξη ή στην καρδιά. 

6 minutes ago, Xristina96 said:

Καλά συζήτηση κάνουμε, απλά είναι πολύ βαρύ να λέμε ότι ευθύνεται ο εξωσωματικός ότι το παιδί της έχει πρόβλημα με τα νευρά. Εγκληματικό είναι.  

πάντως δεν πιστεύω με τα φάρμακα της νοσηλείας της πρώτες δυο εβδομάδες που γινόταν η εμφύτευση να έπαιξε τόσο ρόλο στην οργανογένεση σε ένα από τα δύο παιδιά. και συγκεκριμένα στα νεφρά και όχι σε εγκεφαλική ανάπτυξη ή στην καρδιά. 

Δεν παρεξηγήθηκα για κάτι. Όταν μπήκε στο νοσοκομείο είχε θετικό τεστ νομίζω. Αν θυμάμαι καλά γιατί έχουν περάσει και 3-4 χρόνια που μου τα έλεγε οι Εμετοι ήταν πιο μετά. Ουσιαστικά δηλαδή δεν το πρόσεξαν και χειροτέρεψε. Και για αυτό κατέληξε νοσοκομείο. Ο γυναικολόγος της είναι κάθετος ότι έφταιγαν τα φάρμακα για το παιδί.  Και ότι δεν έπρεπε να τις είχε κάνει εμβρυομεταφορα γιατί ρίσκαρε και την δική της υγεία που το έκανε.

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Losr είπε:

Δεν παρεξηγήθηκα για κάτι. Όταν μπήκε στο νοσοκομείο είχε θετικό τεστ νομίζω. Αν θυμάμαι καλά γιατί έχουν περάσει και 3-4 χρόνια που μου τα έλεγε οι Εμετοι ήταν πιο μετά. Ουσιαστικά δηλαδή δεν το πρόσεξαν και χειροτέρεψε. Και για αυτό κατέληξε νοσοκομείο. Ο γυναικολόγος της είναι κάθετος ότι έφταιγαν τα φάρμακα για το παιδί.  Και ότι δεν έπρεπε να τις είχε κάνει εμβρυομεταφορα γιατί ρίσκαρε και την δική της υγεία που το έκανε.

α δεν είπα ότι παρεξηγήθηκες προς θεού. Ελπίζω να έχει κάνει στο παιδί όλες τις εξετάσεις γονιδιακές τα πάντα για το τι έχει το παιδάκι της,. ο Γυναικολόγος δεν έχει κανέναν λόγο και καμία γνώση πάνω σε αυτά τα θέματα. 

θα ξανά πω πως αν ήταν τρομερά στην αρχή της κύησης, ίσως και πριν το θετικό τεστ, είναι πολύ δύσκολο να φταίει αυτό. 

τι ακριβώς έχει το παιδί δεν σε ρώτησα. 

νεφρική ανεπάρκεια; 

πρίν από 8 λεπτά , Losr είπε:

Πάντως πριν 18 χρόνια υπήρχαν άλλες τακτικές Κ στην εξωσωματική. Τώρα γενικά οι γιατροί είναι πιο προσεκτικοι Κ σε αυτά . Δεν είναι απαραίτητα παραληψη απλά ίσως τότε συνιθιζοταν πιο εύκολα . Ίσως υπήρχαν Κ συμπτώματα που η κοπέλα δεν ανέφερε καθόλου 

1 minute ago, Xristina96 said:

α δεν είπα ότι παρεξηγήθηκες προς θεού. Ελπίζω να έχει κάνει στο παιδί όλες τις εξετάσεις γονιδιακές τα πάντα για το τι έχει το παιδάκι της,. ο Γυναικολόγος δεν έχει κανέναν λόγο και καμία γνώση πάνω σε αυτά τα θέματα. 

θα ξανά πω πως αν ήταν τρομερά στην αρχή της κύησης, ίσως και πριν το θετικό τεστ, είναι πολύ δύσκολο να φταίει αυτό. 

τι ακριβώς έχει το παιδί δεν σε ρώτησα. 

νεφρική ανεπάρκεια; 

Ναι. Ακριβώς δεν θυμάμαι πως λέγεται. Δηλαδή δεν είμαι σίγουρη ότι έχει νεφρική ανεπάρκεια. Ξέρω όμως ότι συνέχεια παρακολουθούσαν τα νεφρά και οπότε οι τιμές δεν ήταν φυσιολογικές έφευγε από την δουλειά για μέρες γιατί μπαίναμε νοσοκομείο να τα επαναφερουνε. Και αυτό θα είναι εφ όρου ζωής. Πρέπει να τρώει συγκεκριμένα φαγητά, απαγορεύεται η άθληση, απαγορεύεται να κάνει υπερβολές, δεν θα τις επιτραπεί να γίνει μαμά τις το έχουν πει από μικρή. Και σίγουρα περάσανε και πολυ δύσκολα στην εφηβεία γιατί η μικρή ξέσπασε που δεν μπορεί να κάνει ότι όλα τα παιδάκια και το έκανε χειρότερα και εκείνη την περίοδο επιδεινώθηκε και πολύ το πρόβλημα της. Δεν ξέρω αν ο γιατρός της έχει δίκιο, αλλά δεν μου φαίνεται και παράλογο να συνεβει από τα φάρμακα.

3 minutes ago, linaa said:

Πάντως πριν 18 χρόνια υπήρχαν άλλες τακτικές Κ στην εξωσωματική. Τώρα γενικά οι γιατροί είναι πιο προσεκτικοι Κ σε αυτά . Δεν είναι απαραίτητα παραληψη απλά ίσως τότε συνιθιζοταν πιο εύκολα . Ίσως υπήρχαν Κ συμπτώματα που η κοπέλα δεν ανέφερε καθόλου 

Τι να σου πω δεν ξέρω. Μπορεί και εκείνη κάπου κάτι να αμέλησε. Αν και μου είχε πει ότι του είχε πει ότι δεν νιώθει καλά. Η αλήθεια είναι όμως ότι ακριβώς τι συζήτησαν δεν το γνωρίζουμε.

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 12 λεπτά , Losr είπε:

Ναι. Ακριβώς δεν θυμάμαι πως λέγεται. Δηλαδή δεν είμαι σίγουρη ότι έχει νεφρική ανεπάρκεια. Ξέρω όμως ότι συνέχεια παρακολουθούσαν τα νεφρά και οπότε οι τιμές δεν ήταν φυσιολογικές έφευγε από την δουλειά για μέρες γιατί μπαίναμε νοσοκομείο να τα επαναφερουνε. Και αυτό θα είναι εφ όρου ζωής. Πρέπει να τρώει συγκεκριμένα φαγητά, απαγορεύεται η άθληση, απαγορεύεται να κάνει υπερβολές, δεν θα τις επιτραπεί να γίνει μαμά τις το έχουν πει από μικρή. Και σίγουρα περάσανε και πολυ δύσκολα στην εφηβεία γιατί η μικρή ξέσπασε που δεν μπορεί να κάνει ότι όλα τα παιδάκια και το έκανε χειρότερα και εκείνη την περίοδο επιδεινώθηκε και πολύ το πρόβλημα της. Δεν ξέρω αν ο γιατρός της έχει δίκιο, αλλά δεν μου φαίνεται και παράλογο να συνεβει από τα φάρμακα.

γενικα ρε παιδια τι συζηταμε τωρα;;; ασχετα με το τι προεκυψε στο εμβρυο και απο τι… κανεις ετ σε γυναικα που μολις εδωσε 25ωαρια;;;; δηλαδη παμε καλα;;;;; ακομα κι ειδικευομενος δεν θα συγχωρουνταν να κανει τετοια μαλ….ια… συγγνωμη κιολας! εκει παιζεις με την υγεια και τη ζωη της ασθενους σου! τελος. αρπα κολλα ειναι ολα;;;; αντε να κανουμε μια ετ να πουμε οτι τελειωσαμε;;; αφου ζει κιολας η γυναικα παλι καλα να λεει… απαραδεκτο πραγματικα. οποιος και να το εκανε, για κλωτσιες θα ηταν! και σιγουρα μηνυσιμο!! εγω που εβγαζα παλια 20ωαρια και χωρις υπερδιεγερση, εκανα να συνελθω ενα μηνα. ξερω πολυ καλα πως ειναι. και κανενας γιατρος ποτε ουτε καν εθιξε την ετ στον ιδιο κυκλο. το απεκλειαν απ τα αποδυτηρια… πρωτα την υγεια της γυναικας βαζεις σε τετοιες περιπτωσεις. και μονο λοιπον που το παραβλεψε αυτο, ειναι τραγικο. κι ειδικα παλαιοτερα που τα φαρμακα ηταν ακομα πιο βαρια απ τα τωρινα. αλλα δεν μου κανει και καμια εντυπωση, εδω ο συγκεκριμενος εκανε σε φιλη μου τρεις φορες ετ χωρις υπερηχο, γιατι λεει ειχε την εμπειρια να ξερει που τα βαζει και δενντο χρειαζοταν. κι αυτο τωρα, τα τελευταια χρονια εννοω… οποτε τι συζηταμε; εμενα οταν μου το ειχε πει, της ελεγα κοπελα μου εγω θα εφευγα χτες! οσο καλος και να εισαι κι οσο γιατραρα, Θεος δεν εισαι… δηλαδη καπου ωπα… πολλη επαρση και σιγουρια και τελικα αμφιβολες μεθοδοι και αποτελεσματα μετα απο πολλες προσπαθειες και αααν.. σορρυ αλλα εμενα δεν μου κανει.

πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

γενικα ρε παιδια τι συζηταμε τωρα;;; ασχετα με το τι προεκυψε στο εμβρυο και απο τι… κανεις ετ σε γυναικα που μολις εδωσε 25ωαρια;;;; δηλαδη παμε καλα;;;;; ακομα κι ειδικευομενος δεν θα συγχωρουνταν να κανει τετοια μαλ….ια… συγγνωμη κιολας! εκει παιζεις με την υγεια και τη ζωη της ασθενους σου! τελος. αρπα κολλα ειναι ολα;;;; αντε να κανουμε μια ετ να πουμε οτι τελειωσαμε;;; αφου ζει κιολας η γυναικα παλι καλα να λεει… απαραδεκτο πραγματικα. οποιος και να το εκανε, για κλωτσιες θα ηταν! και σιγουρα μηνυσιμο!! εγω που εβγαζα παλια 20ωαρια και χωρις υπερδιεγερση, εκανα να συνελθω ενα μηνα. ξερω πολυ καλα πως ειναι. και κανενας γιατρος ποτε ουτε καν εθιξε την ετ στον ιδιο κυκλο. το απεκλειαν απ τα αποδυτηρια… πρωτα την υγεια της γυναικας βαζεις σε τετοιες περιπτωσεις. και μονο λοιπον που το παραβλεψε αυτο, ειναι τραγικο. κι ειδικα παλαιοτερα που τα φαρμακα ηταν ακομα πιο βαρια απ τα τωρινα.

το ξέρω, έτσι και εγώ. αλλά ο μαλ.... που ήμουν το θεώρησε σωστό να το κάνει. μεγάλο όναμα. από τα πρώτα στον χώρο. 

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

πρίν από 13 λεπτά , Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Είναι από τα φάρμακα. Και εγώ είμαι σήμερα τελευταία μέρα διέγερση και με πονάει το στήθος, ενώ γενικά δεν έχω θέματα, δηλαδή και στην περίοδο δεν έχω ενοχλήσεις στο στήθος.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , anemonii είπε:

Είναι από τα φάρμακα. Και εγώ είμαι σήμερα τελευταία μέρα διέγερση και με πονάει το στήθος, ενώ γενικά δεν έχω θέματα, δηλαδή και στην περίοδο δεν έχω ενοχλήσεις στο στήθος.

Άσε και λίγο ζαλάδες έχω και ναυτία … ενώ δεν είχα ποτέ θέματα με υγεία … και επειδή πρώτη φορά κάνω αυτές της ενέσεις και γενικά εξωσωματική και με τρομάζει ότι νιώθω έτσι μερικές φορές 😅

Με πήρε τηλέφωνο τώρα ο γιατρός που είμαι τώρα. Του είπα ότι μετά από 4 εμφυτεύσεις που δεν προχώρησαν δεν ξέρω τι να υποθέσω. Μου πρότεινε να πάμε με μακρύ πρωτόκολλο. Στις δύο προηγούμενες είχα κάνει κοντό. Θέλω τα φώτα σας. Ότι ξέρετε. Δεν έχω ιδέα για το μακρύ. Δεν ξέρω καν τι θα κάνω και που θα το κάνω αλλά θέλω άμα ξέρετε να μου πείτε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...