Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Elli88 είπε:

Την παρασκευή πάω για ωοληψια και σήμερα νύχτα πρπει να κάνω μια τελευταία ένεση… μου είπε γιατρός είναι ή συμαντικη ένεση πριν την ωοληψια!!! Αλλά εμβρυομεταφορά θα κάνω στον επόμενο κύκλο για να ηρεμήσει το σώμα μου !! Και να έχω μια ήρεμη εγκυμοσύνη 

ακριβώς τα ίδια και εγώ! πλήρης συντονισμός! και εγώ σήμερα βράδυ τελευταία ένεση και παρασκευή ωοληψία. Και αν πάνε όλα καλά, εμβρυομεταφορά σε επόμενο κύκλο. άντε, καλή επιτυχία να έχουμε!!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

16 minutes ago, linaa said:

Μην ξεχνάς ότι ένας γιατρός είναι Κ άνθρωπος . Κάνει λάθη Κ παραλείψεις γι'αυτό πρέπει να πηγαίνουμε Κ εμείς λίγο υποψιασμένες με απορίες Κ συνέχεια με υπενθυμίσεις . Σε όλες τις ειδικότητες . Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους όχι με μηχανές . Οπότε πρέπει να έχουμε Κ εμείς λίγο σε επαγρύπνηση Κ τον γιατρό. 

Σε όλες τις δουλειές γίνονται λάθη δυστυχώς δεν μπορούμε να το αποφύγουμε . 

Συμφωνώ ότι παντού γίνονται λάθοι. Κάμοια όμως είναι πολύ σοβαρά και ανεπανόρθωτα. Και κακα τα ψέματα και όσα ξέρουμε ιατρικά εμείς αυτή τη στιγμή είναι ημιμαθεια. Και αν δεχτούμε απόλυτα αυτό που λες τότε σε κάθε επαγγελματία που πηγαίνω θα πρέπει να έχω και εγώ γνώσεις να του υπενθυμίζωμ κάτι στο οποίο διαφωνώ. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , Xristina96 είπε:

ο πράσινος εμετός είναι από την χολή. Πυχτός σαν γλύτσα λαχανί και πράσινο να μυρίζει σαν φάμρακο. Το έπαθα με ρίξει ωχρού σωματίου που τα υγρά είχαν ανέβει στο στομάχι με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί φλεγμονή. 

γιατί μακριά;

μακριά χωρίς ένα γιατί;

Μ είχε πει κάτι σχετικά με τα βότανα αλλά έχει περάσει καιρός και ότι σου πω θα είναι ψέμματα, όταν ξαναπάω με το καλό θα τον ρωτήσω και θα ενημερώσω 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Losr είπε:

Συμφωνώ ότι παντού γίνονται λάθοι. Κάμοια όμως είναι πολύ σοβαρά και ανεπανόρθωτα. Και κακα τα ψέματα και όσα ξέρουμε ιατρικά εμείς αυτή τη στιγμή είναι ημιμαθεια. Και αν δεχτούμε απόλυτα αυτό που λες τότε σε κάθε επαγγελματία που πηγαίνω θα πρέπει να έχω και εγώ γνώσεις να του υπενθυμίζωμ κάτι στο οποίο διαφωνώ. 

δυστυχώς θα πρέπει να έχουμε το μυαλό μας ποιο σε εγρήγορση. Έτσι είναι τα πράγματα. Δεν λέμε ότι θα μας δώσει διάγνωση και πάμε να το ψάξουμε στο google, αλλά μιλάς με κόσμο, παίρνεις δεύτερη γνώμη, αν έχεις καλές σχέσης με τον γυναικολόγο σου του λες τι σου είπε ο εξωσωματικός, εγώ μετά από τρομερό τρεξιμο με δερματολόγους, βρήκα έναν αξιόλογο γιατρό αλλά από τον φόβο μου ότι θα την πατήσω ξανά, πήγα και ρώτησα την φαρμακοποιό μου που έχω σε τρομερή εκτίμηση. μου είπε παρόμοια με τον δερματολόγο και ότι μου είπε ο δερματολόγος τα είχε ξανά ακούσει και να τον εμπιστευτώ μου είπε. κοντά στα 60 η φαρμακοποιός. 

παράδειγμα έφερα. 

Just now, Losr είπε:

Κοίτα πάντα μια δεύτερη γνώμη δεν έχει κάνει κακό σε κανένα. Ειδικά σε θέματα που αφορούν την ζωή μας. 

Πχ εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ σε εμβρυομεταφορα αν είχα βγάλει 15 ωάρια πριν 5 μέρες όσο Κ να επέμενε ο γιατρός θα έλεγα όχι την άποψη επόμενη δεν μας κυνηγάει κανείς. Κ αυτό γιατί από πριν έχω διαβάσει Κ ξέρω τι μπορεί να προκαλέσει μια υπερδιεργεση ακόμα Κ αν δεν έχει συμπτώματα ο οργανισμός καταπονητε... 

Δεν χρειάστηκε να διαβάσω κανένα τόμο από βιβλία απλά ρώτησα από εδώ ρώτησα από εκεί έμαθα. 

Επίσης θέλω να πάω να φτιάξω κάτι κληρονομικά φυσικά θα ρωτήσω ακριβώς τι χρειάζετε Κ τι με συμφέρει δεν θα τα δώσω σε ένα φόρο τεχνικό Κ θα του πω κάνε ότι καταλαβαίνεις Κ στο τέλος να χάσω το σπίτι μου .  

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Κοίτα πάντα μια δεύτερη γνώμη δεν έχει κάνει κακό σε κανένα. Ειδικά σε θέματα που αφορούν την ζωή μας. 

Πχ εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ σε εμβρυομεταφορα αν είχα βγάλει 15 ωάρια πριν 5 μέρες όσο Κ να επέμενε ο γιατρός θα έλεγα όχι την άποψη επόμενη δεν μας κυνηγάει κανείς. Κ αυτό γιατί από πριν έχω διαβάσει Κ ξέρω τι μπορεί να προκαλέσει μια υπερδιεργεση ακόμα Κ αν δεν έχει συμπτώματα ο οργανισμός καταπονητε... 

Δεν χρειάστηκε να διαβάσω κανένα τόμο από βιβλία απλά ρώτησα από εδώ ρώτησα από εκεί έμαθα. 

Επίσης θέλω να πάω να φτιάξω κάτι κληρονομικά φυσικά θα ρωτήσω ακριβώς τι χρειάζετε Κ τι με συμφέρει δεν θα τα δώσω σε ένα φόρο τεχνικό Κ θα του πω κάνε ότι καταλαβαίνεις Κ στο τέλος να χάσω το σπίτι μου .  

αυτό που δεν έκανα εγώ, εμβρυομεταφορά με 18 ωάρια. Χάλια εμπειρία. 

Διαφημίσεις

36 minutes ago, linaa said:

Μην ξεχνάς ότι ένας γιατρός είναι Κ άνθρωπος . Κάνει λάθη Κ παραλείψεις γι'αυτό πρέπει να πηγαίνουμε Κ εμείς λίγο υποψιασμένες με απορίες Κ συνέχεια με υπενθυμίσεις . Σε όλες τις ειδικότητες . Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους όχι με μηχανές . Οπότε πρέπει να έχουμε Κ εμείς λίγο σε επαγρύπνηση Κ τον γιατρό. 

Σε όλες τις δουλειές γίνονται λάθη δυστυχώς δεν μπορούμε να το αποφύγουμε . 

47 minutes ago, Xristina96 said:

ο πράσινος εμετός είναι από την χολή. Πυχτός σαν γλύτσα λαχανί και πράσινο να μυρίζει σαν φάμρακο. Το έπαθα με ρίξει ωχρού σωματίου που τα υγρά είχαν ανέβει στο στομάχι με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί φλεγμονή. 

γιατί μακριά;

μακριά χωρίς ένα γιατί;

Δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες ξέρω αυτά που μου είπε 

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

σε ευχαριστώ πολύ. Απλά στον σύζυγο δεν του έδωσαν ποτέ ούτε καν μια βιταμίνη. και ας είχαμε θέμα με το σπέρμα. ο Ανδρολόγος του είπε να πάμε με εξωσωματική, καμία βιταμίνη δεν βοηθάει, τσάμπα λεφτά πετάς.  ενώ έχουμε θέμα με αριθμό (13κ καλύτερο αποτέλεσμα) 8κ το χειρότερο που έχουμε πάρει, dfi δεν κάναμε ποτέ. 

καλησπέρα!εμείς που έχουμε θέμα με το σπερματοζωάριο κινητικότητα μορφολογία και ψηλό dfi ομως εχουμε καλο αριθμο σπερματοζωαριων  σημερα που ειχα ραντεβου με το κεντρο για να μου πουν το πρωτοκολλο που θα κανουμε(ξεκιναω 8 Μαρτιου ενεσεις) ειπε δε χρειαζεται να παρει βιταμινες ο αντρας μου γιατι δε θα υπαρχει διαφορα στο σπερμα.ειπε μονο εκσπερματιση μερα παρα μερα χρειαζεται.Θα κανιυν δυο μεθοδους και zymot και imsi για να διαλεξουν τα καλυτερα σπερματοζωαρια .Εγω βεβαια τον μπουκωνω απο μονη μου βιταμινες😇και οτι γίνει🤞

• Μου αρέσει 3

11 minutes ago, Xristina96 said:

δυστυχώς θα πρέπει να έχουμε το μυαλό μας ποιο σε εγρήγορση. Έτσι είναι τα πράγματα. Δεν λέμε ότι θα μας δώσει διάγνωση και πάμε να το ψάξουμε στο google, αλλά μιλάς με κόσμο, παίρνεις δεύτερη γνώμη, αν έχεις καλές σχέσης με τον γυναικολόγο σου του λες τι σου είπε ο εξωσωματικός, εγώ μετά από τρομερό τρεξιμο με δερματολόγους, βρήκα έναν αξιόλογο γιατρό αλλά από τον φόβο μου ότι θα την πατήσω ξανά, πήγα και ρώτησα την φαρμακοποιό μου που έχω σε τρομερή εκτίμηση. μου είπε παρόμοια με τον δερματολόγο και ότι μου είπε ο δερματολόγος τα είχε ξανά ακούσει και να τον εμπιστευτώ μου είπε. κοντά στα 60 η φαρμακοποιός. 

παράδειγμα έφερα. 

Ναι δεν διαφωνώ μαζί σου απλά λέω κιόλας ότι αν πχ άσχετα με τα γυναικολογικά πάθεις σκωληκοειδητη η κάτι παρεμφερές και σε βάλουν χειρουργείο δεν έχεις τρόπο να ελέγξεις τίποτα. Και αν κάνουν λάθος πολύ απλά θα σου κοστίσει κάτι είτε στιγμιαία είτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Προσπαθώ να πω ότι δεν τα γνωρίζουμε όλα. Η κοπέλα πχ στην προκειμένη περίπτωση τον εμπιστρυτηκε σου λέει ξέρει. Δεν ρωτούσαν πιστεύω και τότε τόσο πολύ. Μιλάμε πριν 18 χρόνια.

Ναι δεν διαφωνώ μαζί σου απλά λέω κιόλας ότι αν πχ άσχετα με τα γυναικολογικά πάθεις σκωληκοειδητη η κάτι παρεμφερές και σε βάλουν χειρουργείο δεν έχεις τρόπο να ελέγξεις τίποτα. Και αν κάνουν λάθος πολύ απλά θα σου κοστίσει κάτι είτε στιγμιαία είτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Προσπαθώ να πω ότι δεν τα γνωρίζουμε όλα. Η κοπέλα πχ στην προκειμένη περίπτωση τον εμπιστρυτηκε σου λέει ξέρει. Δεν ρωτούσαν πιστεύω και τότε τόσο πολύ. Μιλάμε πριν 18 χρόνια.

καλά δεν ρωτάμε για τα πάντα. είπαμε. ούτε θα τα καταλάβουμε όλα. Αλλά όταν εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου ισχύει, πιστεύεις ότι θα κάνει το καλύτερο να μην πάθεις κάτι. 

αυτό με τα φάρμακα πάντως ειδικά 18 χρόνια πριν μπορεί να έφταιγαν και τα φάρμακα της υποστήριξης. θεωρείς ότι τα utrogestan που πέρνουμε με τις χούφτες είναι ασφαλές 100%; τα ciclacur; ή η κορτιζόνη; 

16 minutes ago, linaa said:

Ναι δεν διαφωνώ αυτό προσπαθώ να εξηγήσω. Εγώ βέβαια η αλήθεια είναι στην πρώτη εξωσωματική πήγα ντουγρου. Εβγαλα 18 ωάρια και μετά από 5 μέρες έκανα Ετ. Δεν είχα υποδιεγερση τουλάχιστον όχι κάτι βαρύ. Αλλά πολλές φορές σκέφτομαι ότι μήπως για αυτό παλινδρομησε. Αλλά πχ εγώ τότε η γυναικολόγος μου, μου είχε πει εγώ δεν γνωρίζω δεν έχω εμπειρία σε εξωσωματική και δεν έχω κάποιον να σου συστήσω. Οπότε πήγα λίγο στα τυφλά σε μεγάλο κέντρο. Μετά άρχισα και έψαχνα μόνη μου.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ε ναι μέσα σε χειρουργείο δεν μπορείς να ελενξεις κάτι απλά λέω ότι όπως Κ να το κάνουμε λάθη Κ λάθος εκτιμήσεις γίνονται . Δεν μπορουμε γενικά να τα έχουμε όλα υπό ελενχο.  Μόνο αυτά που μπορούμε όμως μπορούν να κάνουν την διαφορά. 

πρίν από 1 λεπτό , Losr είπε:

Ναι δεν διαφωνώ αυτό προσπαθώ να εξηγήσω. Εγώ βέβαια η αλήθεια είναι στην πρώτη εξωσωματική πήγα ντουγρου. Εβγαλα 18 ωάρια και μετά από 5 μέρες έκανα Ετ. Δεν είχα υποδιεγερση τουλάχιστον όχι κάτι βαρύ. Αλλά πολλές φορές σκέφτομαι ότι μήπως για αυτό παλινδρομησε. Αλλά πχ εγώ τότε η γυναικολόγος μου, μου είχε πει εγώ δεν γνωρίζω δεν έχω εμπειρία σε εξωσωματική και δεν έχω κάποιον να σου συστήσω. Οπότε πήγα λίγο στα τυφλά σε μεγάλο κέντρο. Μετά άρχισα και έψαχνα μόνη μου.

Δεν νομίζω να παλλινδρομησε για αυτό το λόγο . Αλλά δεν υπήρχε Κ λόγος να βιαστείς. Δηλαδή τι θα γινόταν αν αφήνατε ένα μήνα να περάσει χωρίς φάρμακα . 

Εκεί πρέπει να ξυπνάς Κ τον γιατρό Κ να του χτυπάς καμπανάκια . 

3 minutes ago, Losr said:

Η διαφορά με την Ιατρική όμως με όλα τα υπόλοιπα είναι ότι στην ιατρική είναι πολυδιάστατο το θέμα και βασίζεται πάνω σε στατιστικές. 

27 minutes ago, Xristina96 said:

καλά δεν ρωτάμε για τα πάντα. είπαμε. ούτε θα τα καταλάβουμε όλα. Αλλά όταν εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου ισχύει, πιστεύεις ότι θα κάνει το καλύτερο να μην πάθεις κάτι. 

αυτό με τα φάρμακα πάντως ειδικά 18 χρόνια πριν μπορεί να έφταιγαν και τα φάρμακα της υποστήριξης. θεωρείς ότι τα utrogestan που πέρνουμε με τις χούφτες είναι ασφαλές 100%; τα ciclacur; ή η κορτιζόνη; 

Όχι καθόλου δεν τα θεωρώ ασφαλές. Και εγώ το έχω πει ότι και το πολύ με φοβίζει.

πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ να σταθώ λίγο στο ότι δεν θα έκανες ετ μετά από ωοληψια με 15 ωάρια και να σου πω πως εσύ (όπως και εγώ μαζί σου) αποτελείς εξαίρεση. Ο γιατρός μου κάθε φορά που μου λέει πως κάτι μπορεί να καθυστερήσει την ετ, μου το λέει και με κοιτάει τρομαγμένα, σου λέει τι θα ακούσω τώρα! Και κάθε φορά του λέω ε καλά γιατί θα χάσουμε το τρένο; Και πάνω στην κουβέντα μου είπε πως οι περισσότερες γυναίκες βιάζονται και κάθε καθυστέρηση την αντιμετωπίζουν πολύ έντονα γι αυτό προσπαθεί να μου το εκλογικεύει πάντα. Οι αντιδράσεις είναι πολύ έντονες στο «θα αφήσουμε έναν κύκλο» ή στο «θα χρειαστεί να ακυρώσουμε έναν κύκλο». Ενα πράγμα που έχω σαν οδηγό και το συμβουλεύω σε κάθε κοπέλα που θέλει να κάνει εξωσωματική είναι πως η υπομονή είναι ο μεγαλύτερος μας σύμμαχος. Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή για να πετύχεις. 

• Μου αρέσει 1

27 minutes ago, linaa said:

Ε ναι μέσα σε χειρουργείο δεν μπορείς να ελενξεις κάτι απλά λέω ότι όπως Κ να το κάνουμε λάθη Κ λάθος εκτιμήσεις γίνονται . Δεν μπορουμε γενικά να τα έχουμε όλα υπό ελενχο.  Μόνο αυτά που μπορούμε όμως μπορούν να κάνουν την διαφορά. 

Δεν νομίζω να παλλινδρομησε για αυτό το λόγο . Αλλά δεν υπήρχε Κ λόγος να βιαστείς. Δηλαδή τι θα γινόταν αν αφήνατε ένα μήνα να περάσει χωρίς φάρμακα . 

Εκεί πρέπει να ξυπνάς Κ τον γιατρό Κ να του χτυπάς καμπανάκια . 

Για μένα τίποτα. Αλλά τότε πχ εγώ δεν το γνώριζα αυτό. Και δεν το γνώριζα γιατί η δικιά μου γυναικολόγος μου είχε πει εγώ σε αυτό δεν μπορώ να σε καλύψω. Τίμια! Δεν έχω τις γνώσεις. Και πήγα σε μεγάλο όνομα που είχε επιτυχίες στον κύκλο μου ανίδεη και εγώ και λέω οκ επιτυχίες έχει στο κύκλο μου όλα καλά θα πάνε. 

πρίν από 28 λεπτά , Losr είπε:

Η διαφορά με την Ιατρική όμως με όλα τα υπόλοιπα είναι ότι στην ιατρική είναι πολυδιάστατο το θέμα και βασίζεται πάνω σε στατιστικές. 

Όχι καθόλου δεν τα θεωρώ ασφαλές. Και εγώ το έχω πει ότι και το πολύ με φοβίζει.

με τις πιθανότητες πας και εδώ. Με αυτά τα φάρμακα που τα παίρνουμε και σε φυσιολογική εγκυμοσύνη πέρα των ciclacur, έχουμε κάνει άπειρες γυναίκες γερά μωρά. 

Το κακό βρίσκεται ακόμα και στον κύβο λαχανικών. Δεν μπορούμε να ζούμε μόνιμα με τον φόβο. Κοιτάμε και τα φάρμακα που μας δίνουν πόσο συμφωνούμε με όλο αυτό και προχωράμε. δεν πάμε σαν τα πρόβατα. ένας από τους λόγους που άλλαξα γιατρό ήταν αυτός. ήθελε να μου δώσει συν άλλη μια χούφτα φάρμακα. 

αλλά υπάρχει εξέλιξη οπότε δεν πιστεύω ότι τα φάρμακα τα τωρινά της εξωσωματικής είναι το ίδιο με του τότε. 

οπότε, το ότι έπαθα υπερδιέργση και μπήκε νοσοκομείο, πρώτον, δεν μπορείς να ξέρεις από ποια φάρμακα το έπαθε το μωράκι της αυτό (αν έχει κάνει γονιδιακό έλεγχο και είναι σίγουρο από φάμρακα) αν το έπαθε με τα φάρμακα της υποστήριξης ή με τα φάρμακα που πήρε στην νοσηλεία της

δεύτερον, ευθύνη για τα φάρμακα που πήρε στην νοσηλεία της, φαντάζομαι ότι την παρακολουθούσε και γενικός χειρούργος, έχουν εκείνοι ευθύνη γιατί ήξεραν ότι είναι έγκυος.  άρα τ φάρμακα που της έδωσαν δεν έπρεπε να δωθουν σε εγκυμονούσα. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...