Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

πάντα είχα πρόβλημα με την προλακτίνει. συνήθως το έχω στο 40 με όριο το 20. μέχρι και 85 έχω πάρει. έπαιρνα 2 μήνες dostinex πριν την εμβρυομεταφορά και το είχαμε σταθερό στο 12

τι εννοείς ότι το παιδάκι έχει πρόβλημα με τα νεφρά εξαιτίας του; τι ακριβώς έκανε ο γιατρός που ευθύνεται για αυτό;

Ε τότε ίσως πρέπει να την μετρήσεις Κ να πας στον ενδοκρινολόγο να σου ξαναδώσει για να μείνεις έγκυος φυσιολογικά . 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Ε τότε ίσως πρέπει να την μετρήσεις Κ να πας στον ενδοκρινολόγο να σου ξαναδώσει για να μείνεις έγκυος φυσιολογικά . 

σε ευχαριστώ πολύ. Απλά στον σύζυγο δεν του έδωσαν ποτέ ούτε καν μια βιταμίνη. και ας είχαμε θέμα με το σπέρμα. ο Ανδρολόγος του είπε να πάμε με εξωσωματική, καμία βιταμίνη δεν βοηθάει, τσάμπα λεφτά πετάς.  ενώ έχουμε θέμα με αριθμό (13κ καλύτερο αποτέλεσμα) 8κ το χειρότερο που έχουμε πάρει, dfi δεν κάναμε ποτέ. 

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

σε ευχαριστώ πολύ. Απλά στον σύζυγο δεν του έδωσαν ποτέ ούτε καν μια βιταμίνη. και ας είχαμε θέμα με το σπέρμα. ο Ανδρολόγος του είπε να πάμε με εξωσωματική, καμία βιταμίνη δεν βοηθάει, τσάμπα λεφτά πετάς.  ενώ έχουμε θέμα με αριθμό (13κ καλύτερο αποτέλεσμα) 8κ το χειρότερο που έχουμε πάρει, dfi δεν κάναμε ποτέ. 

Από προσωπική πήρα οι βιταμίνες βοηθανε έστω λίγο (κάποιους οργανισμούς) εμείς από 1κ φτάσαμε μέχρι και 15κ με βιταμίνες …νταξει θαύματα δεν περιμένω δηλαδή δεν θεωρώ πως θα μείνω ποτέ έγκυος φυσικά αλλά έστω να τα καταφέρουμε με την εξωσωματική !!! Αλλά αφού προσπαθείτε φυσικά τώρα να πάρετε βιταμίνες ίσως ανέβει κ άλλο !!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Από προσωπική πήρα οι βιταμίνες βοηθανε έστω λίγο (κάποιους οργανισμούς) εμείς από 1κ φτάσαμε μέχρι και 15κ με βιταμίνες …νταξει θαύματα δεν περιμένω δηλαδή δεν θεωρώ πως θα μείνω ποτέ έγκυος φυσικά αλλά έστω να τα καταφέρουμε με την εξωσωματική !!! Αλλά αφού προσπαθείτε φυσικά τώρα να πάρετε βιταμίνες ίσως ανέβει κ άλλο !!! 

τόσο πολύ ανέβηκε;

29 minutes ago, Xristina96 said:

πάντα είχα πρόβλημα με την προλακτίνει. συνήθως το έχω στο 40 με όριο το 20. μέχρι και 85 έχω πάρει. έπαιρνα 2 μήνες dostinex πριν την εμβρυομεταφορά και το είχαμε σταθερό στο 12

τι εννοείς ότι το παιδάκι έχει πρόβλημα με τα νεφρά εξαιτίας του; τι ακριβώς έκανε ο γιατρός που ευθύνεται για αυτό;

Η κοπέλα είχε πάθει υποδιεγερση ωοθηκών της έκανε την εμβρυομεταφορα και μετά από λίγες μέρες κατέληξε στο νοσοκομείο με πολύ βαριά συμπτώματα και την πλάκωσαν σε φάρμακα. Ο γιατρός της ο γυναικολόγος της δηλαδή τις είπε ότι κακός της έκανε την εμβρυομεταφορα εφόσον το είχε δει και ότι τα φάρμακα επηρέασαν το ένα από τα δύο παιδιά. Το άλλο είναι υγιέστατο. Θα μου πεις γιατί επηρεάστηκε μόνο το ένα δεν ξέρω αλλά επειδή είναι συνάδελφος στην δουλειά ξέρω ότι από εκεί έγινε και ότι ακόμα τρέχει στα νοσοκομεία.Τον είχε πάρει τηλέφωνο τότε και το αρνιόταν αλλά  είχε πάει να την δει στο νοσοκομείο και αυτός εκτάκτως γιατί ήταν βαρύ.

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

τόσο πολύ ανέβηκε;

Ναι ναι τον Οκτώβρη είχε 1εκ και μέσα Δεκέμβρη είχε 15εκ ίσως επηρέασε πως καταπολέμησαμε και το μικρόβιο που είχε αλλά και προ μικροβίου είχε 12 εκ !!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

Επειδή ήταν πρώτο παιδί δεν πειράζει καλά κάνατε Κ πήγατε με εξωσωματική. Τώρα οι προσπάθειες σας γίνονται με άλλο αέρα Κ άλλες προοπτικές.  Οπότε δοκιμάστε ότι μπορείτε. Κ μην ξεχνάτε το νερό ειδικά σε τέτοια θέματα βοηθάει πάρα πολύ στην φυσική σύλληψη . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Losr είπε:

Η κοπέλα είχε πάθει υποδιεγερση ωοθηκών της έκανε την εμβρυομεταφορα και μετά από λίγες μέρες κατέληξε στο νοσοκομείο με πολύ βαριά συμπτώματα και την πλάκωσαν σε φάρμακα. Ο γιατρός της ο γυναικολόγος της δηλαδή τις είπε ότι κακός της έκανε την εμβρυομεταφορα εφόσον το είχε δει και ότι τα φάρμακα επηρέασαν το ένα από τα δύο παιδιά. Το άλλο είναι υγιέστατο. Θα μου πεις γιατί επηρεάστηκε μόνο το ένα δεν ξέρω αλλά επειδή είναι συνάδελφος στην δουλειά ξέρω ότι από εκεί έγινε και ότι ακόμα τρέχει στα νοσοκομεία.Τον είχε πάρει τηλέφωνο τότε και το αρνιόταν αλλά  είχε πάει να την δει στο νοσοκομείο και αυτός εκτάκτως γιατί ήταν βαρύ.

Αυτοί την πλάκωσαν στα φάρμακα; δυστυχώς μπορεί να συμβεί αυτό με τα φάρμακα εννοώ. Καλά απαράδεχτο!

πρίν από 10 λεπτά , Blu24 είπε:

Ναι ναι τον Οκτώβρη είχε 1εκ και μέσα Δεκέμβρη είχε 15εκ ίσως επηρέασε πως καταπολέμησαμε και το μικρόβιο που είχε αλλά και προ μικροβίου είχε 12 εκ !!! 

άρα γιατί να μην δεις σύλληψη, εδώ μιλάμε για τρομερή εξέλιξη 

Επειδή ήταν πρώτο παιδί δεν πειράζει καλά κάνατε Κ πήγατε με εξωσωματική. Τώρα οι προσπάθειες σας γίνονται με άλλο αέρα Κ άλλες προοπτικές.  Οπότε δοκιμάστε ότι μπορείτε. Κ μην ξεχνάτε το νερό ειδικά σε τέτοια θέματα βοηθάει πάρα πολύ στην φυσική σύλληψη . 

εγώ πίνω πολύ, ο σύζυγος... δεν θα το έλεγα. το ξεχνάει. Θα τον πιέσω σε αυτό! 

Πάντως άλλαξε δουλειά και τώρα ψυχολογικά είναι τέλεια! Άλλος άνθρωπος μέσα στην τρελή ενέργεια και όρεξη. Σαν 20άρης

πρίν από 9 λεπτά , Losr είπε:

Πριν από χρόνια υπήρχαν άλλες τακτικές άλλη γνώση πάνω σε αυτά τα θέματα . Όλοι οι γιατροί έχουν κάνει πολλά λάθη. Το θέμα είναι Κ εμείς οι γυναίκες να ενημερωνόμαστε Κ να απαιτούμε κάποια πράγματα μην πάμε μόνο με την γνώση του γιατρου να ρωτάμε Κ να εξασφαλίζουμε την θέση μας . 

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αυτοί την πλάκωσαν στα φάρμακα; δυστυχώς μπορεί να συμβεί αυτό με τα φάρμακα εννοώ. Καλά απαράδεχτο!

Πάντως άλλαξε δουλειά και τώρα ψυχολογικά είναι τέλεια! Άλλος άνθρωπος μέσα στην τρελή ενέργεια και όρεξη. Σαν 20άρης

Υπάρχει εφαρμογή στο κινητό που σου χτυπάει για νερό. Βαλτην να τον πρήζει 

• Μου αρέσει 1

Πριν από χρόνια υπήρχαν άλλες τακτικές άλλη γνώση πάνω σε αυτά τα θέματα . Όλοι οι γιατροί έχουν κάνει πολλά λάθη. Το θέμα είναι Κ εμείς οι γυναίκες να ενημερωνόμαστε Κ να απαιτούμε κάποια πράγματα μην πάμε μόνο με την γνώση του γιατρου να ρωτάμε Κ να εξασφαλίζουμε την θέση μας . 

χαχαχαχα τέλειο αυτό!!!! 

Δίνε μου ιδέες και συμβουλές!!

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Xristina96 είπε:

Γιατί και 15εκ συνολικό αριθμό εννοώ δεν είναι πολύ εύκολο ..υπάρχει και θέμα στην κίνηση υπάρχει και στην μορφολογία και στον κατακερματισμό άρα το θεωρώ απίθανο !! Έτσι και αλλιώς 4χρονια τώρα δεν είχαμε πετύχει ποτέ σύλληψη άρα δεν νομίζω να έρθει ξαφνικά !!! 

πρίν από 58 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κορίτσια μου εμένα ο γιατρός μου τον βασιλικό πολτό μ είπε μακριά... τελικά τι γίνεται δεν ξέρω 

18 minutes ago, Xristina96 said:

Να την άφηναν να πεθάνει. Μπήκε νοσοκομείο και συγνώμη κιόλας έκανε πράσινο εμετούς 

17 minutes ago, linaa said:

Ναι αλλά εκείνος οφείλει να ξέρει. Και να σου πω κάτι. Γιατί να είναι υποχρεωμενη εγώ να ξέρω ιατρικά πράγματα. Εγώ θέλω να πηγαίνω στο γιατρό μου και να προσέχει εκείνος για μένα. Δεν μιλάω για εξετάσεις πρόληψης. Μιλάω για κάτι άλλο 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Losr είπε:

Να την άφηναν να πεθάνει. Μπήκε νοσοκομείο και συγνώμη κιόλας έκανε πράσινο εμετούς 

Ναι αλλά εκείνος οφείλει να ξέρει. Και να σου πω κάτι. Γιατί να είναι υποχρεωμενη εγώ να ξέρω ιατρικά πράγματα. Εγώ θέλω να πηγαίνω στο γιατρό μου και να προσέχει εκείνος για μένα. Δεν μιλάω για εξετάσεις πρόληψης. Μιλάω για κάτι άλλο 

ο πράσινος εμετός είναι από την χολή. Πυχτός σαν γλύτσα λαχανί και πράσινο να μυρίζει σαν φάμρακο. Το έπαθα με ρίξει ωχρού σωματίου που τα υγρά είχαν ανέβει στο στομάχι με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί φλεγμονή. 

πρίν από 19 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου εμένα ο γιατρός μου τον βασιλικό πολτό μ είπε μακριά... τελικά τι γίνεται δεν ξέρω 

γιατί μακριά;

μακριά χωρίς ένα γιατί;

πρίν από 21 λεπτά , Losr είπε:

Μην ξεχνάς ότι ένας γιατρός είναι Κ άνθρωπος . Κάνει λάθη Κ παραλείψεις γι'αυτό πρέπει να πηγαίνουμε Κ εμείς λίγο υποψιασμένες με απορίες Κ συνέχεια με υπενθυμίσεις . Σε όλες τις ειδικότητες . Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους όχι με μηχανές . Οπότε πρέπει να έχουμε Κ εμείς λίγο σε επαγρύπνηση Κ τον γιατρό. 

Σε όλες τις δουλειές γίνονται λάθη δυστυχώς δεν μπορούμε να το αποφύγουμε . 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...