Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Losr είπε:

Ναι. Ακριβώς δεν θυμάμαι πως λέγεται. Δηλαδή δεν είμαι σίγουρη ότι έχει νεφρική ανεπάρκεια. Ξέρω όμως ότι συνέχεια παρακολουθούσαν τα νεφρά και οπότε οι τιμές δεν ήταν φυσιολογικές έφευγε από την δουλειά για μέρες γιατί μπαίναμε νοσοκομείο να τα επαναφερουνε. Και αυτό θα είναι εφ όρου ζωής. Πρέπει να τρώει συγκεκριμένα φαγητά, απαγορεύεται η άθληση, απαγορεύεται να κάνει υπερβολές, δεν θα τις επιτραπεί να γίνει μαμά τις το έχουν πει από μικρή. Και σίγουρα περάσανε και πολυ δύσκολα στην εφηβεία γιατί η μικρή ξέσπασε που δεν μπορεί να κάνει ότι όλα τα παιδάκια και το έκανε χειρότερα και εκείνη την περίοδο επιδεινώθηκε και πολύ το πρόβλημα της. Δεν ξέρω αν ο γιατρός της έχει δίκιο, αλλά δεν μου φαίνεται και παράλογο να συνεβει από τα φάρμακα.

γενικα ρε παιδια τι συζηταμε τωρα;;; ασχετα με το τι προεκυψε στο εμβρυο και απο τι… κανεις ετ σε γυναικα που μολις εδωσε 25ωαρια;;;; δηλαδη παμε καλα;;;;; ακομα κι ειδικευομενος δεν θα συγχωρουνταν να κανει τετοια μαλ….ια… συγγνωμη κιολας! εκει παιζεις με την υγεια και τη ζωη της ασθενους σου! τελος. αρπα κολλα ειναι ολα;;;; αντε να κανουμε μια ετ να πουμε οτι τελειωσαμε;;; αφου ζει κιολας η γυναικα παλι καλα να λεει… απαραδεκτο πραγματικα. οποιος και να το εκανε, για κλωτσιες θα ηταν! και σιγουρα μηνυσιμο!! εγω που εβγαζα παλια 20ωαρια και χωρις υπερδιεγερση, εκανα να συνελθω ενα μηνα. ξερω πολυ καλα πως ειναι. και κανενας γιατρος ποτε ουτε καν εθιξε την ετ στον ιδιο κυκλο. το απεκλειαν απ τα αποδυτηρια… πρωτα την υγεια της γυναικας βαζεις σε τετοιες περιπτωσεις. και μονο λοιπον που το παραβλεψε αυτο, ειναι τραγικο. κι ειδικα παλαιοτερα που τα φαρμακα ηταν ακομα πιο βαρια απ τα τωρινα. αλλα δεν μου κανει και καμια εντυπωση, εδω ο συγκεκριμενος εκανε σε φιλη μου τρεις φορες ετ χωρις υπερηχο, γιατι λεει ειχε την εμπειρια να ξερει που τα βαζει και δενντο χρειαζοταν. κι αυτο τωρα… οποτε τι συζηταμε; εμενα οταν μου το ειχε πει, της ελεγα κοπελα μου εγω θα εφευγα χτες! οσο καλος και να εισαι κι οσο γιατραρα, Θεος δεν εισαι… δηλαδη καπου ωπα…

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Να μπείτε να μπείτε να πάρει τα πάνω του!!! Ξεκίνησε περίεργα αλλά ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό !!! Να μπείτε και να μας περιμένετε 🙏🏼

Και εγώ θέλω, αλλά δεν βρίσκω να διαβάσω τι κάνατε???🤣🤣🤣

πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Να μπείτε να μπείτε να πάρει τα πάνω του!!! Ξεκίνησε περίεργα αλλά ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό !!! Να μπείτε και να μας περιμένετε 🙏🏼

Το βρήκα, άρα εγώ δεν μπαίνω δεν έχω κάτι θετικό 🥲🥲

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Και εγώ θέλω, αλλά δεν βρίσκω να διαβάσω τι κάνατε???🤣🤣🤣

Το βρήκα, άρα εγώ δεν μπαίνω δεν έχω κάτι θετικό 🥲🥲

Εγώ ξεκίνησα σε εκείνη την ομάδα αλλά δυστυχώς δεν προχώρησε εύχομαι να ξανά μπω σύντομα και εσύ μαζί 🙏🏼

• Ευχή 2

11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Εγώ βρε κορίτσι τον σφακ.. δεν τον έχω συναντήσει και δεν θέλω να σε επηρεάσω. Αλλά έχω πέσει σε συζητήσεις ότι εκμεταλλεύεται πολύ. Εγώ θα σου πω κάτι που μου είχε πει μια κοπέλα που έχει περάσει και αυτή από την εξωσωματική. Άκου το ένστικτο σου. Αυτήν την μικρή φωνουλα μέσα σου. Μόνο αυτήν ξέρει να σου πει τι να κάνεις. Εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά.

εγω κοριτσια πιστευω πως επειδη καλως η κακως η εξωσωματικη ειναι μια τρομερη βιομηχανια, μια μπιζνα, παντου σε ενα βαθμο παιζει εκμεταλλευση. δηλαδη οπως ελεγε κι ο παλιος μου μαιευτηρας και μονο το γεγονος οτι σου χρεωνεται μια ετ (5 λεπτα υποθεση) μεχρι και 1.800 ευρω… ε ενταξει… μονο μπιζνα μπορεις να το πεις. απο κει και περα εγω για το κεντρο που παει η @MK2012 εχω ακουσει πραγματα που θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν ακομα κι εγκληματικα αλλα για το μεγαλο κεφαλι του κεντρου. κι οχι απο κουτσομπολια, αλλα ιστοριες απο δικους μου ανθρωπους, συγγενεις και φιλους. σκεφτειτε εχω θεια που τωρα ειναι 68 ετων και προσπαθουσε μαζι του 13χρονια (οταν στην ελλαδα ηταν ολοι κι ολοι δυο τρεις εξωσωματικοι). πουλησε περιουσιες, σπιτια κι επειχειρηση, για να ανταπεξελθει στα λεφτα που της ζητουσε. για να μην σας τα πολυλογω, γιατι ειναι τεραστια ιστορια, η γυναικα ΔΕΝ υπηρχε περιπτωση να κυοφορησει ποτε παιδι για πολυ συγκεκριμενους ιατρικους κι ανατομικους λογους και παρ ολα αυτα ο συγκεκριμενος επι τοσα χρονια συνεχιζε να της δινει φρουδες ελπιδες και να την εκμεταλλευεται κυριολεκτικα. τελικα η γυναικα κατεληξε στο ην. βασιλειο πριν 30 περιπου χρονια, οπου της ειπαν οτι δεν υπηρχε ποτε περιπτωση να μεινει εγκυος η ιδια κι εκανε τελικα παιδι με παρενθετη. το οποιο τωρα ειναι 28χρονων. δυστυχως αυτη ειναι μονο μια απο τις περιπτωσεις που εχω ακουσει. 

• Λυπημένη/-ος 3

Κορίτσια μου θέλω την γνώμη σας. 

Θέλω να μου προτείνετε βιταμίνες για βελτίωση σπέρματος. Θα πάμε σε ανδρολόγο τον Μάρτιο, αλλά θέλω να μου πείτε τι συστατικά πρέπει να έχουν. \

Πως έχουμε πει ότι για την ποιότητα των ωαρίων καλό είναι το Ω3, q10, βιταμίνη D, φιλικό και Σίδηρο. Ξεχνάω κάτι;

Έχω βάλει ένα deadline για ελεύθερες επαφές έως τον Δεκέμβριο του 2026. Μέχρι τότε θέλουμε να παίρνουμε τις βιταμίνες μας, γυμνάζομαι αλλά δεν κόβω το ηλεκτρονικό τσιγάρο που ξανά ξεκίνησα. Τι μου προτείνετε;; έτσι να το κάνουμε λίγο στην πλάκα μην σας πω μήπως και πω και εγώ ότι κατάφερα να μείνω έγκυος μετά από εξωσωματική. Πάντως 3 μήνες γίνετε κανονικά στην ωορρηξία, δεν λύθηκε κανένα θέμα που μας είπαν οι γιατροί. Αυτό που με λένε γόνιμη αλλά δεν βλέπω κάποια γόνιμη στο σπίτι μου. 

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , little miracle είπε:

εγω κοριτσια πιστευω πως επειδη καλως η κακως η εξωσωματικη ειναι μια τρομερη βιομηχανια, μια μπιζνα, παντου σε ενα βαθμο παιζει εκμεταλλευση. δηλαδη οπως ελεγε κι ο παλιος μου μαιευτηρας και μονο το γεγονος οτι σου χρεωνεται μια ετ (5 λεπτα υποθεση) μεχρι και 1.800 ευρω… ε ενταξει… μονο μπιζνα μπορεις να το πεις. απο κει και περα εγω για το κεντρο που παει η @MK2012 εχω ακουσει πραγματα που θα μπορουσαν να χαρακτηριστουν ακομα κι εγκληματικα αλλα για το μεγαλο κεφαλι του κεντρου. κι οχι απο κουτσομπολια, αλλα ιστοριες απο δικους μου ανθρωπους, συγγενεις και φιλους. σκεφτειτε εχω θεια που τωρα ειναι 68 ετων και προσπαθουσε μαζι του 13χρονια (οταν στην ελλαδα ηταν ολοι κι ολοι δυο τρεις εξωσωματικοι). πουλησε περιουσιες, σπιτια κι επειχειρηση, για να ανταπεξελθει στα λεφτα που της ζητουσε. για να μην σας τα πολυλογω, γιατι ειναι τεραστια ιστορια, η γυναικα ΔΕΝ υπηρχε περιπτωση να κυοφορησει ποτε παιδι για πολυ συγκεκριμενους ιατρικους κι ανατομικους λογους και παρ ολα αυτα ο συγκεκριμενος επι τοσα χρονια συνεχιζε να της δινει φρουδες ελπιδες και να την εκμεταλλευεται κυριολεκτικα. τελικα η γυναικα κατεληξε στο ην. βασιλειο πριν 30 περιπου χρονια, οπου της ειπαν οτι δεν υπηρχε ποτε περιπτωση να μεινει εγκυος η ιδια κι εκανε τελικα παιδι με παρενθετη. το οποιο τωρα ειναι 28χρονων. δυστυχως αυτη ειναι μονο μια απο τις περιπτωσεις που εχω ακουσει. 

Καλά για τον συγκεκριμένο έχω ακούσει κ εγώ. Δε ξέρω.

Κοριτσια, δε ξέρω αν φταίνε οι 2 ωοληψιες αυτό το μήνα, αλλά έχω έντονη ενόχληση στο στήθος. Όλο το μήνα, από την αρχή με τα serpafar. Εχει πάθει καμία κάτι παρόμοιο με φυσικό τροποποιημένο;

και άγχος για αυτό 0. Ξέρω τι μου γίνετε. απλά θέλω να είμαι μέσα μου καλά ότι προσπάθησα χωρίς πίεση μέχρι να ξεκινήσω πάλι εξωσωματική. Να έχει κλείσει η μικρή τα 3. 

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Θέλω να μου προτείνετε βιταμίνες για βελτίωση σπέρματος. Θα πάμε σε ανδρολόγο τον Μάρτιο, αλλά θέλω να μου πείτε τι συστατικά πρέπει να έχουν. \

Πως έχουμε πει ότι για την ποιότητα των ωαρίων καλό είναι το Ω3, q10, βιταμίνη D, φιλικό και Σίδηρο. Ξεχνάω κάτι;

Έχω βάλει ένα deadline για ελεύθερες επαφές έως τον Δεκέμβριο του 2026. Μέχρι τότε θέλουμε να παίρνουμε τις βιταμίνες μας, γυμνάζομαι αλλά δεν κόβω το ηλεκτρονικό τσιγάρο που ξανά ξεκίνησα. Τι μου προτείνετε;; έτσι να το κάνουμε λίγο στην πλάκα μην σας πω μήπως και πω και εγώ ότι κατάφερα να μείνω έγκυος μετά από εξωσωματική. Πάντως 3 μήνες γίνετε κανονικά στην ωορρηξία, δεν λύθηκε κανένα θέμα που μας είπαν οι γιατροί. Αυτό που με λένε γόνιμη αλλά δεν βλέπω κάποια γόνιμη στο σπίτι μου. 

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ε πάνω κάτω τα ίδια συστατικά είναι κ για το σπέρμα . Επίσης ο βασιλικός πολτός κάνει καλό Κ το πολύ νερό .Κ για εσένα πολύ νερό.  Ε βέβαια να προσπαθήσετε Κ φυσιολογικά μετά από μια εγκυμοσύνη είναι αρκετές οι πιθανότητες έτσι Κ αλλιώς.  

ααα άρα να μην πάρω αυτά τα πακέτα που είναι του πανακρίβου. 

να πάρω αυτά τα συστατικά ξεχωριστά και να πίνουμε τα ίδια; επειδή δεν είμαι καλή με τα φάρμακα μπορώ να τα πάρω όλα ταυτόχρονα; πέρα από το σίδερο; δηλαδή όλα σε μια χούφτα; η το ένα αναιρεί το άλλο όπως γίνετε με το σίδερο; 

επίσης επίσης, τι ποσότητα να παίρνουμε ;; πόσα mg το καθένα; ή να συμβουλευτώ γιατρό για αυτό; 

μην γελάσεις... βασιλικό πολτό πόσο; δεν καταλαβαίνω πως το παίρνουμε αυτό. 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ε πάνω κάτω τα ίδια συστατικά είναι κ για το σπέρμα . Επίσης ο βασιλικός πολτός κάνει καλό Κ το πολύ νερό .Κ για εσένα πολύ νερό.  Ε βέβαια να προσπαθήσετε Κ φυσιολογικά μετά από μια εγκυμοσύνη είναι αρκετές οι πιθανότητες έτσι Κ αλλιώς.  

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και αρκετό καιρό και σήμερα είπα να σας συστηθώ κι εγώ με την σειρά μου. Είμαι 40 χρονών και ετοιμάζομαι για την δεύτερη εμβρυομεταφορά μου σε περίπου δυο εβδομάδες.

Η πρώτη δυστυχώς κατέληξε σε αποβολή την 6η εβδομάδα. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη και πάνω απ'ολα εμπιστεύομαι τα 2 εναπομείναντα εμβρυάκια μου που έχω στην κατάψυξη.

Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες να καταφέρουμε να αποκτήσουμε τα μωράκια μας που τόσο επιθυμούμε!

• Ευχή 4

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

ααα άρα να μην πάρω αυτά τα πακέτα που είναι του πανακρίβου. 

να πάρω αυτά τα συστατικά ξεχωριστά και να πίνουμε τα ίδια; επειδή δεν είμαι καλή με τα φάρμακα μπορώ να τα πάρω όλα ταυτόχρονα; πέρα από το σίδερο; δηλαδή όλα σε μια χούφτα; η το ένα αναιρεί το άλλο όπως γίνετε με το σίδερο; 

επίσης επίσης, τι ποσότητα να παίρνουμε ;; πόσα mg το καθένα; ή να συμβουλευτώ γιατρό για αυτό; 

μην γελάσεις... βασιλικό πολτό πόσο; δεν καταλαβαίνω πως το παίρνουμε αυτό. 

Βασικά όλα ότι πάρεις δεν θα τα περνεις παραπάνω από 3 μήνες συνεχόμενα . Δηλαδή θα τα πάρεις 3 μήνες θα κάνεις διάλειμμα 1 μήνα . 

Σίδηρο αν δεν έχετε έλλειψη δεν χρειάζετε να πάρεις προληπτικά . 

Βασιλικό πολτό περνεις περίπου για δύο μήνες πολύ μικρή ποσότητα 1-2 γραμμάρια . Θα δεις είναι Κ πολύ μικρά τα βαζακια δεν μπορείς να πάρεις κ πολύ . 

Όλα μαζί θα σε πιάσει το στομάχι σου ρε συ . Σε κάθε γεύμα θα περνεις Κ 1 . Όλα θα τα περνεις με γεμάτο στομάχι . 

Ποσότητα στα υπόλοιπα πχ q10 θα δεις πάνω στο σκεύασμα γράφει 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Βασικά όλα ότι πάρεις δεν θα τα περνεις παραπάνω από 3 μήνες συνεχόμενα . Δηλαδή θα τα πάρεις 3 μήνες θα κάνεις διάλειμμα 1 μήνα . 

Σίδηρο αν δεν έχετε έλλειψη δεν χρειάζετε να πάρεις προληπτικά . 

Βασιλικό πολτό περνεις περίπου για δύο μήνες πολύ μικρή ποσότητα 1-2 γραμμάρια . Θα δεις είναι Κ πολύ μικρά τα βαζακια δεν μπορείς να πάρεις κ πολύ . 

Όλα μαζί θα σε πιάσει το στομάχι σου ρε συ . Σε κάθε γεύμα θα περνεις Κ 1 . Όλα θα τα περνεις με γεμάτο στομάχι . 

Ποσότητα στα υπόλοιπα πχ q10 θα δεις πάνω στο σκεύασμα γράφει 

Βασιλικό πολτό 1-2 μήνες και μετά κενό 1 μήνα;

οκ, είχα δεν ξέρω. Θα πάω να κάνω έναν έλεγχο ομρονικό που πέρασαν 3 μήνες χωρίς θηλασμό, να δω και αυτά σε τι φάση είναι. Να δω αν χρειάζομαι πάλι dostinex. Πέφτει κάπως φυσικά η προλακτίνη; και κάπως να ανεβάζω την προγεστερόνη; σε αυτά έχω θέμα. 

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Βασιλικό πολτό 1-2 μήνες και μετά κενό 1 μήνα;

οκ, είχα δεν ξέρω. Θα πάω να κάνω έναν έλεγχο ομρονικό που πέρασαν 3 μήνες χωρίς θηλασμό, να δω και αυτά σε τι φάση είναι. Να δω αν χρειάζομαι πάλι dostinex. Πέφτει κάπως φυσικά η προλακτίνη; και κάπως να ανεβάζω την προγεστερόνη; σε αυτά έχω θέμα. 

Εντάξει απτήν στιγμή που σου έχει έρθει περίοδος η προλακτίνη πέφτει. Προγεστερόνη ξέρω ότι κάνουν καλό οι γλυκοπατάτες.  

Εντάξει γενικά επειδή έχεις γεννήσει πολλά θέματα λύνονται μόνα τους... 

Βασιλικό πολτό δεν πρέπει γενικά να περνεις για πολύ καιρό. 

58 minutes ago, little miracle said:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει απτήν στιγμή που σου έχει έρθει περίοδος η προλακτίνη πέφτει. Προγεστερόνη ξέρω ότι κάνουν καλό οι γλυκοπατάτες.  

Εντάξει γενικά επειδή έχεις γεννήσει πολλά θέματα λύνονται μόνα τους... 

Βασιλικό πολτό δεν πρέπει γενικά να περνεις για πολύ καιρό. 

πάντα είχα πρόβλημα με την προλακτίνει. συνήθως το έχω στο 40 με όριο το 20. μέχρι και 85 έχω πάρει. έπαιρνα 2 μήνες dostinex πριν την εμβρυομεταφορά και το είχαμε σταθερό στο 12

πρίν από 6 λεπτά , Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

τι εννοείς ότι το παιδάκι έχει πρόβλημα με τα νεφρά εξαιτίας του; τι ακριβώς έκανε ο γιατρός που ευθύνεται για αυτό;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...