-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 8 λεπτά , Losr είπε:
Ναι. Ακριβώς δεν θυμάμαι πως λέγεται. Δηλαδή δεν είμαι σίγουρη ότι έχει νεφρική ανεπάρκεια. Ξέρω όμως ότι συνέχεια παρακολουθούσαν τα νεφρά και οπότε οι τιμές δεν ήταν φυσιολογικές έφευγε από την δουλειά για μέρες γιατί μπαίναμε νοσοκομείο να τα επαναφερουνε. Και αυτό θα είναι εφ όρου ζωής. Πρέπει να τρώει συγκεκριμένα φαγητά, απαγορεύεται η άθληση, απαγορεύεται να κάνει υπερβολές, δεν θα τις επιτραπεί να γίνει μαμά τις το έχουν πει από μικρή. Και σίγουρα περάσανε και πολυ δύσκολα στην εφηβεία γιατί η μικρή ξέσπασε που δεν μπορεί να κάνει ότι όλα τα παιδάκια και το έκανε χειρότερα και εκείνη την περίοδο επιδεινώθηκε και πολύ το πρόβλημα της. Δεν ξέρω αν ο γιατρός της έχει δίκιο, αλλά δεν μου φαίνεται και παράλογο να συνεβει από τα φάρμακα.
γενικα ρε παιδια τι συζηταμε τωρα;;; ασχετα με το τι προεκυψε στο εμβρυο και απο τι… κανεις ετ σε γυναικα που μολις εδωσε 25ωαρια;;;; δηλαδη παμε καλα;;;;; ακομα κι ειδικευομενος δεν θα συγχωρουνταν να κανει τετοια μαλ….ια… συγγνωμη κιολας! εκει παιζεις με την υγεια και τη ζωη της ασθενους σου! τελος. αρπα κολλα ειναι ολα;;;; αντε να κανουμε μια ετ να πουμε οτι τελειωσαμε;;; αφου ζει κιολας η γυναικα παλι καλα να λεει… απαραδεκτο πραγματικα. οποιος και να το εκανε, για κλωτσιες θα ηταν! και σιγουρα μηνυσιμο!! εγω που εβγαζα παλια 20ωαρια και χωρις υπερδιεγερση, εκανα να συνελθω ενα μηνα. ξερω πολυ καλα πως ειναι. και κανενας γιατρος ποτε ουτε καν εθιξε την ετ στον ιδιο κυκλο. το απεκλειαν απ τα αποδυτηρια… πρωτα την υγεια της γυναικας βαζεις σε τετοιες περιπτωσεις. και μονο λοιπον που το παραβλεψε αυτο, ειναι τραγικο. κι ειδικα παλαιοτερα που τα φαρμακα ηταν ακομα πιο βαρια απ τα τωρινα. αλλα δεν μου κανει και καμια εντυπωση, εδω ο συγκεκριμενος εκανε σε φιλη μου τρεις φορες ετ χωρις υπερηχο, γιατι λεει ειχε την εμπειρια να ξερει που τα βαζει και δενντο χρειαζοταν. κι αυτο τωρα… οποτε τι συζηταμε; εμενα οταν μου το ειχε πει, της ελεγα κοπελα μου εγω θα εφευγα χτες! οσο καλος και να εισαι κι οσο γιατραρα, Θεος δεν εισαι… δηλαδη καπου ωπα…
-
Καφέ Εξωσωματικής 2024 !
-
Θέματα
-
- 11.018 απαντήσεις
- 1.120.808 εμφανίσεις
-
- 981 απαντήσεις
- 495.276 εμφανίσεις
-
- 11.158 απαντήσεις
- 2.206.038 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 141.417 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 40.236 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.019 απαντήσεις
- 1.120.808 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 14
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 200 απαντήσεις
- 87.503 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 19 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 72
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.079 απαντήσεις
- 73.125 εμφανίσεις
-
- 1.122 απαντήσεις
- 123.743 εμφανίσεις
-
- 2.121 απαντήσεις
- 102.203 εμφανίσεις
-
Καθυστέρηση 1 2
Από Emmy30, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 18 απαντήσεις
- 296 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 222 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 209 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 3.587 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα