Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Πριν από χρόνια υπήρχαν άλλες τακτικές άλλη γνώση πάνω σε αυτά τα θέματα . Όλοι οι γιατροί έχουν κάνει πολλά λάθη. Το θέμα είναι Κ εμείς οι γυναίκες να ενημερωνόμαστε Κ να απαιτούμε κάποια πράγματα μην πάμε μόνο με την γνώση του γιατρου να ρωτάμε Κ να εξασφαλίζουμε την θέση μας . 

Υπάρχει εφαρμογή στο κινητό που σου χτυπάει για νερό. Βαλτην να τον πρήζει 

χαχαχαχα τέλειο αυτό!!!! 

Δίνε μου ιδέες και συμβουλές!!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα… ερωτηση για φιλη μου.. στο πρωτο υπερηχο μετα απο 4 μερες φαρμακο ειδαν 10 ωαρια .. με αυτα θα πορευτει η στην πορεια θα βγουν κ αλλα;;  Υπαρχει περιπτωση;

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Natassou85 είπε:

Κοριτσια καλημερα… ερωτηση για φιλη μου.. στο πρωτο υπερηχο μετα απο 4 μερες φαρμακο ειδαν 10 ωαρια .. με αυτα θα πορευτει η στην πορεια θα βγουν κ αλλα;;  Υπαρχει περιπτωση;

Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν και κάποια μικρότερα που δεν τα πιάνει ο υπέρηχος αλλά πάνω κάτω με αυτά ναι. Σημασία έχει να μεγαλώνουν με όσο το δυνατόν κοντινά μεγέθη για να πάρουν τα περισσότερα, καθώς στην πορεία κάποια μένουν λίγο πίσω. Καλημέρα και καλή επιτυχία στη φίλη σου.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Ellidr είπε:

Το έχω πει πολλές φορές θα το ξαναπώ όταν έμεινα έγκυος στη κόρη μου η αμη μου είχε πάει ήδη στο 0,2 πριν τρία χρόνια με εξωσωματική τώρα μετά από 3 χρόνια είμαι έγκυος φυσιολογικά 

Η αμη είναι μια τιμή που δεν είναι καθοριστική και μην την μετράτε συνέχεια δεν έχει νόημα ο δικός μου εξωσωματικως όταν κατέληξα σε αυτόν 

Να ναι καλά ο άνθρωπος ούτε καν μου τη ζήτησε 

Όταν του είπα να γιατρέ η αμη μου μου λέει δε Μ ενδιαφέρει η αμη εγώ σου κάνω υπέρηχο και βλέπω ακριβώς τι γίνεται αν έχεις ωάρια και πόσα 

Εστιαστε άλλου σε στοχευμένες εξετάσεις και οι δύο σας σε υστεροσκοπησεις 

Μικροβιωματα 

Σπερμοδιαγραμματα 

Και μη φοβάστε ν αλλάξετε γιατρό αν δεν σας κάνει 

Θέλει υπομονή και επιμονή 

Θα τα καταφέρεις 

Καλημέρα! Με ΑΜΗ 0,2 έκανες φυσικό κύκλο να φανταστώ στο πρώτο σου παιδάκι; Ή είχες ανταπόκριση στη διέγερση; Γιατρο άλλαξα, αυτή τη στιγμή έκανα 3η ωοληψια με τον 2ο. Όλες τις άλλες εξετάσεις που ανάφερες τις έχω κάνει.

πρίν από 26 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα! Με ΑΜΗ 0,2 έκανες φυσικό κύκλο να φανταστώ στο πρώτο σου παιδάκι; Ή είχες ανταπόκριση στη διέγερση; Γιατρο άλλαξα, αυτή τη στιγμή έκανα 3η ωοληψια με τον 2ο. Όλες τις άλλες εξετάσεις που ανάφερες τις έχω κάνει.

Όχι φυσικό έκανα βραχύ πρωτόκολλο αν το λέω σωστά γιατί ο γιατρός έτσι κ αλλιώς μου είπε ότι δε πρόκειται να κάνω πολλά ωάρια θέλουμε λίγα και καλά και ο τέως έκανα 3 ωάρια τα βάλαμε και τα τρία που ήταν πολύ καλής ποιότητας και έπιασα τη κόρη μου

Just now, Ellidr είπε:

Όχι φυσικό έκανα βραχύ πρωτόκολλο αν το λέω σωστά γιατί ο γιατρός έτσι κ αλλιώς μου είπε ότι δε πρόκειται να κάνω πολλά ωάρια θέλουμε λίγα και καλά και ο τέως έκανα 3 ωάρια τα βάλαμε και τα τρία που ήταν πολύ καλής ποιότητας και έπιασα τη κόρη μου 3 ωάρια 3 έμβρυα 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Ellidr είπε:

Όχι φυσικό έκανα βραχύ πρωτόκολλο αν το λέω σωστά γιατί ο γιατρός έτσι κ αλλιώς μου είπε ότι δε πρόκειται να κάνω πολλά ωάρια θέλουμε λίγα και καλά και ο τέως έκανα 3 ωάρια τα βάλαμε και τα τρία που ήταν πολύ καλής ποιότητας και έπιασα τη κόρη μου

Και εγώ 3 είχα με το βραχύ πρωτόκολλο τη 2η φορά αλλά όλα ανώριμα. Οπότε το γυρίσαμε σε φυσικούς 

3 ώρες πρίν, Losr είπε:

Όχι εδώ στο φόρουμ σε παρέα εκτός. Ως προς το οικονομικό. Εγώ πάντως όπως σου είπα άκου το ένστικτο σου. Αν αυτό σου λέει εκεί τότε εκεί. 

Καλημέρα γενικά φήμες ακούγονται πολλές για το συγκεκριμένο κέντρο και τους δύο κορυφαίους γιατρούς του (τα ξέρουμε τα ονόματα) κι εγώ έχω ακούσει κάποια αρνητικότατα σχόλια και ως προς το οικονομικό και ως προς το ηθικό κομμάτι. Ας σταθούμε στο ότι είναι ένα αξιόλογο κέντρο γιατί αν σταθούμε στις φήμες θα τραβάμε τα μαλλιά μας. Θέλω να πιστεύω πως είναι απλά φήμες! Οκ έχουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά και αν κάτι δεν μας αρέσει το εκφράζουμε και αν δεν μας πείθουν φεύγουμε έτσι είναι παντού. Και αυτό που έχω καταλάβει είναι πως αν κάπου δεν έχουμε επιτυχία είναι πιο εύκολο να επισημάνουμε τα αρνητικά σε σχέση με κάποιο κέντρο που έχουμε την επιτυχία μας. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Και εγώ 3 είχα με το βραχύ πρωτόκολλο τη 2η φορά αλλά όλα ανώριμα. Οπότε το γυρίσαμε σε φυσικούς 

Ο σύζυγός όλα καλά έχει πάρει καθόλου βιταμίνες 

Οι εξετάσεις του καλές;

πρίν από 44 λεπτά , MK2012 είπε:

Για θύμισε μου πόσο χρονών είσαι 

Και οι άλλες εξετάσεις πως είναι fsh lh 

Θυρεοειδής και όλα αυτά είναι ρυθμισμένα;;

πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα γενικά φήμες ακούγονται πολλές για το συγκεκριμένο κέντρο και τους δύο κορυφαίους γιατρούς του (τα ξέρουμε τα ονόματα) κι εγώ έχω ακούσει κάποια αρνητικότατα σχόλια και ως προς το οικονομικό και ως προς το ηθικό κομμάτι. Ας σταθούμε στο ότι είναι ένα αξιόλογο κέντρο γιατί αν σταθούμε στις φήμες θα τραβάμε τα μαλλιά μας. Θέλω να πιστεύω πως είναι απλά φήμες! Οκ έχουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά και αν κάτι δεν μας αρέσει το εκφράζουμε και αν δεν μας πείθουν φεύγουμε έτσι είναι παντού. Και αυτό που έχω καταλάβει είναι πως αν κάπου δεν έχουμε επιτυχία είναι πιο εύκολο να επισημάνουμε τα αρνητικά σε σχέση με κάποιο κέντρο που έχουμε την επιτυχία μας. 

Καλημέρα. Συμφωνώ.Προφανώς θεός για κάθε γυναίκα είναι αυτός που της έδωσε το παιδί της. Προσωπικά άλλο γιατρό που να εξειδικεύεται σε φυσικούς δε ξέρω. Αν κάποια κοπέλα ξέρει ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα.

πρίν από 2 λεπτά , Ellidr είπε:

Ο σύζυγός όλα καλά έχει πάρει καθόλου βιταμίνες 

Οι εξετάσεις του καλές;

Ναι ναι έχει πάρει. Οι εξετάσεις του ήταν πολύ καλές μέχρι πρότινος που αυξήθηκε το dfi κ προσπαθούμε να το ρίξουμε. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας μιας κ τα ωάρια μου τώρα τελευταία κρίνονται  ακατάλληλα για γονιμοποίηση επειδή είναι ανώριμα.  Οπότε είναι θέμα ωαρίων σε ποσότητα και ποιότητα. Προχωράω όσο αντέξω κ μετά θα δω τι άλλες επιλογές έχω.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα. Συμφωνώ.Προφανώς θεός για κάθε γυναίκα είναι αυτός που της έδωσε το παιδί της. Προσωπικά άλλο γιατρό που να εξειδικεύεται σε φυσικούς δε ξέρω. Αν κάποια κοπέλα ξέρει ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα.

Ναι ναι έχει πάρει. Οι εξετάσεις του ήταν πολύ καλές μέχρι πρότινος που αυξήθηκε το dfi κ προσπαθούμε να το ρίξουμε. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας μιας κ τα ωάρια μου τώρα τελευταία κρίνονται  ακατάλληλα για γονιμοποίηση επειδή είναι ανώριμα.  Οπότε είναι θέμα ωαρίων σε ποσότητα και ποιότητα. Προχωράω όσο αντέξω κ μετά θα δω τι άλλες επιλογές έχω.

Εγώ ξέρεις τι έπαιρνα εδώ και ενάμιση μήνα από μόνη μου δε ξέρω αν είναι σωστό να το κάνετε κ εσείς αλλά εγώ το έκανα και πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο 

Σίδηρο , φολικό και βιταμίνη d και τσουπ

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι και επιμένει με την ηλικία μου. Μου είπε είχα περίπτωση 49 ετών με δικό της γενετικό υλικό. Είσαι 16 χρόνια μικρότερη. Βέβαια αλήθεια νιώθω πως τελικά δεν έχει να λεει γιατί κ ποιοτικά δεν είμαι καλύτερα. Δλδ η ηλικία δε μου έχει δώσει κάτι ως τώρα.

Καλημέρα! Συγνώμη που πετάγομαι, αλλά είμαι η φωνή της ΠΩΑ από το μέλλον.. μην το λες ότι η ηλικία σου δε σου δίνει κάτι.. εγώ δε θα έδινα 5 ωάρια σε ένα μήνα που να με γυρναγες ανάποδα... Ούτε θα είχα κάθε μήνα ωάρια για ωοληψια.. θα μου πεις, τι να το κάνω που δε γονιμοποιούνται.. και θα σου πω κι εγώ, ότι αυξάνεις τις πιθανότητες να βρεις το 1 το καλό που θες! Δεν δίνουν τυχαία τόσο διαφορετικά ποσοστά επιτυχίας, ανάλογα με την ηλικία!

• Μου αρέσει 3

Just now, Ellidr είπε:

Εγώ ξέρεις τι έπαιρνα εδώ και ενάμιση μήνα από μόνη μου δε ξέρω αν είναι σωστό να το κάνετε κ εσείς αλλά εγώ το έκανα και πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο 

Σίδηρο , φολικό και βιταμίνη d και τσουπ

Παίρνω και από αυτά αλλά δυστυχώς δεν. Εσύ μπορεί να είχες λιγότερα ωάρια λόγω ΑΜΗ αλλά ποιοτικά.

Just now, LeneL είπε:

Καλημέρα! Συγνώμη που πετάγομαι, αλλά είμαι η φωνή της ΠΩΑ από το μέλλον.. μην το λες ότι η ηλικία σου δε σου δίνει κάτι.. εγώ δε θα έδινα 5 ωάρια σε ένα μήνα που να με γυρναγες ανάποδα... Ούτε θα είχα κάθε μήνα ωάρια για ωοληψια.. θα μου πεις, τι να το κάνω που δε γονιμοποιούνται.. και θα σου πω κι εγώ, ότι αυξάνεις τις πιθανότητες να βρεις το 1 το καλό που θες! Δεν δίνουν τυχαία τόσο διαφορετικά ποσοστά επιτυχίας, ανάλογα με την ηλικία!

Καλημεραααα! Τα 5 βρέθηκαν από 3 ωοληψιες , 2 μήνες! Απλά τον δεύτερο μήνα έκανα και ωοληψια Β φάσης. Αρα πρακτικά 2 κύκλοι. Μη νομίζεις δλδ πως έτσι χαλαρή σε ένα κύκλο έχω 5🤣 Ούτε καν! Και όσα έγιναν βλαστοκυστες αυτό τον ένα χρόνο είναι όλα 6 μερών.

Φωνη μου απο το μέλλον ! Αν θυμάμαι καλά έκανες prp έτσι;

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Παίρνω και από αυτά αλλά δυστυχώς δεν. Εσύ μπορεί να είχες λιγότερα ωάρια λόγω ΑΜΗ αλλά ποιοτικά.

Καλημεραααα! Τα 5 βρέθηκαν από 3 ωοληψιες , 2 μήνες! Απλά τον δεύτερο μήνα έκανα και ωοληψια Β φάσης. Αρα πρακτικά 2 κύκλοι. Μη νομίζεις δλδ πως έτσι χαλαρή σε ένα κύκλο έχω 5🤣 Ούτε καν! Και όσα έγιναν βλαστοκυστες αυτό τον ένα χρόνο είναι όλα 6 μερών.

Φωνη μου απο το μέλλον ! Αν θυμάμαι καλά έκανες prp έτσι;

Όχι, δεν είχα κάνει.. εγώ ,λόγω ηλικίας και ΠΩΑ έκανα 3 ωοληψιες σε φυσικό και φυσικό τροποποιημένο, πήρα 4 ωάρια, 2 ώριμα και δύο στην κοσμάρα τους, δε γονιμοποιηθηκε κανένα και τελικά πήγα με δωρεά που μου έδωσε τα διδυμάκια μου! Εγώ όμως ξεκίνησα στα 42...

• Μου αρέσει 2

9 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Ειναι παρα πολυ καλος σαν ανθρωπος ηρεμος πραος και στο πρωτο ραντεβου με εκανε να νιωσω πολυ καλα κ ασχοληθηκε με το ιστορικο μου κλπ..μαλιστα μ ειπε πως η ηλικια μ ειναι σουπερ για επιτυχια (ο προηγούμενος στα 34-35 που ξεκινησαμε σχολιαζε μονιμα την ηλικια και πως οι αποτυχιες μας εχουν μαλλον να κανουν με αυτο ενω το θεμα ηταν το σπερμα) και με γεμισε αισιοδοξια γενικα..κ ηταν κνο λογος που τον επελεξα πως μου εβγαζε μια ηρεμια κ ασφαλεια

Ομως.. μετα βρηκα φαουλ τα εξης: 1. Με εβαλε να κανω ΕΤ 5 μερες μετα την ωοληψια π ειχα δωσει 14 ωαρια και ειχα οιστραδιολη πανω απο 10 χιλ (σε συζητηση με αλλο γιατρο μου ειπε πως ηταν απαγορευτικο μετα απο τετοια ωοληψια&οιστραδιολη να κανω επι τοπου ΕΤ κ πως χαραμισα τις βλαστοκυστες μου), 2. Ενω εχουμε κατακερμαρισμο δεν μας εκαναν γονιμοποίηση με τη μέθοδο ζυμοτ (την εμαθα εκ των υστερων) και τελος 3. Τωρα που εκανα την τελευταια ΕΤ δεν μ ζητησαν καν να παω απο εκει μου έστειλαν ενα πρωτοκολλο οταβ κλεισαμε το τηλ τυποποιημένο κ ξεκινησα για την ΕΤ κ ραντεβου μετα απο 5 μερες.. θεωρουσα πως οταν πας για 5η προσπαθεια (2η με εκεινον αλλα εχει εικονα πως εχω αλλου αλλες 3 εκ των οποιων οι 2 παλινδρομες) κ εχοντας ενα ιστορικο παλινδρομων κ βιοχημικων απο πισω πιστευα οτι θα ηθελε να παω πριν απο εκει να μιλησουμε και να δουμε εαν θα επρεπε να αλλαξουμε κατι και οχι να το παει με την ιδια πεπατημενη..ισως ειμαι υπερβολικη αλλα μετα την βιοχημικη τον Ιουνιο μ ειπε να με δει ενδελεχως η αιματολογος μου κ μακαρι να βρεθει κατι στο αιμα για να βρουμε τις αιτιες των αποτυχιων..οταν το ειπα στην αγαπημενη αιματολογο της επεσαν τα σαγονια..δηλ μ λεει να ευχεσαι να βρεις κατι στο αιμα? Της λεω οκ προφανως το εννοουσε απλα για να βρουμε μια αιτια..ε και οταν λοιπον πηγαμε τωρα στην προσπαθεια προφανως δεν ηταν καν αυτο σημειωμενο καπου στον φακελο μου γτ δεν με ρωτησε ποτε τι εγινε με ρις εξετασεις..ακομα κ με την tsh που ειχα θεμα αν θυμασαι μονη μου την τσεκαρα δεν μ την ζητησαν..αν δεν το ηξερα πως την ελεγχουμε πριν την ΕΤ θα ειχα παει με tsh 6..κ την ειχα ελεγξει καπου 5 μηνες πριν κ ηταν κατω απο 1. πολλες κοπελες αν δεν έχουν θεμα με τον θυροειδη δεν εχουν παει ισως κ ποτε σε ενδοκρινολογο..που να το ξερουν? Αυτα εχω να σ πω σαν παραπονα..ισως είμαι επηρεασμενη αλλα ενιωσα πως δεν προσωποποιουν-εξατομικευουν τπτ..απλα αν δεν ξερεις 5 πράγματα νομιζω πας στα τυφλα..

Σορρυ για το σεντονιιιιιι ❤️

Μετά την παλίνδρομη τον Ιούνιο δεν κάνατε άλλες εξετάσεις ; Πέρα από αυτές που σου είπε για το αίμα ; 

πρίν από 4 λεπτά , LeneL είπε:

Όχι, δεν είχα κάνει.. εγώ ,λόγω ηλικίας και ΠΩΑ έκανα 3 ωοληψιες σε φυσικό και φυσικό τροποποιημένο, πήρα 4 ωάρια, 2 ώριμα και δύο στην κοσμάρα τους, δε γονιμοποιηθηκε κανένα και τελικά πήγα με δωρεά που μου έδωσε τα διδυμάκια μου! Εγώ όμως ξεκίνησα στα 42...

Ε αρα αρα ίδια νούμερα είμαστε. Άλλωστε ορμονικά είμαι 10 χρόνια μεγαλύτερη σύμφωνα με τους γιατρούς. Να τα χαίρεσαι !!
Θα χρειαστεί να σε ρωτήσω κάποια πράγματα για τη δωρεά για να έχω στο μυαλό μου αν γίνεται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...