Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

13 minutes ago, MK2012 said:

Ναι και επιμένει με την ηλικία μου. Μου είπε είχα περίπτωση 49 ετών με δικό της γενετικό υλικό. Είσαι 16 χρόνια μικρότερη. Βέβαια αλήθεια νιώθω πως τελικά δεν έχει να λεει γιατί κ ποιοτικά δεν είμαι καλύτερα. Δλδ η ηλικία δε μου έχει δώσει κάτι ως τώρα.

Εγώ βρε κορίτσι τον σφακ.. δεν τον έχω συναντήσει και δεν θέλω να σε επηρεάσω. Αλλά έχω πέσει σε συζητήσεις ότι εκμεταλλεύεται πολύ. Εγώ θα σου πω κάτι που μου είχε πει μια κοπέλα που έχει περάσει και αυτή από την εξωσωματική. Άκου το ένστικτο σου. Αυτήν την μικρή φωνουλα μέσα σου. Μόνο αυτήν ξέρει να σου πει τι να κάνεις. Εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Losr είπε:

Τι εννοούμε αποτυχία εμφύτευσης όμως. Εγώ πχ που έχω θετική Χοριακη που μετα πέφτει αντί να ανεβαίνει μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία εμφύτευσης? Αυτό προσπαθώ να καταλάβω.

Θες να μας πεις ποια ήταν τα επιχειρήματα σου. Γιατί ήθελες να κάνεις υστεροσκοπηση? Τι είχες βρει στις μελέτες?

Ηταν το γενικό ιστορικό μου το βασικό επιχείρημά. Δημιουργώ κύστες δερμοειδής που ονομάζονται και κύστες ενδομητριωσης. Εχω μια και αυτή τη στιγμή. Οπότε θεώρησα πως θα έχω και ενδομητριωση. Τελικά δεν έχω όσο και να το έχω ψάξει. Εχω αλλά προβλήματα δόξα το θεό. Εγώ πήγα για υστεροσκοπηση πιστεύοντας πως έχω συμφύσεις. 

πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Τώρα διάβασα αυτό που έγραψε η @Makelenγια τη ξαδέλφη της. Φυσικά θα προτιμούσα από άγνωστη. Μου φαίνεται άρρωστο να είναι το γενετικό υλικό της αδελφής μου. Ξέρω γυναίκα που έκανε 2 παιδιά με το γενετικό υλικό της αδελφής της στο εξωτερικό γιατί κανένα κέντρο δε της έδινε πλήρη έλεγχο για τη δότρια όπως τον ήθελε. Δε ξέρω ποια στοιχεία της σου κάνουν disclose (αν και έτσι όπως πάει μάλλον πρέπει να το ψάξω). Τα παιδιά της λοιπόν ξέρουν πως η θεία τους είναι αυτή που έδωσε το γενετικό υλικό. Weird…

Να προσθέσω σε αυτό πως ο άντρας μου είπε για πλάκα πως αν το ζητήσω αυτό από την αδελφή μου που είναι 25 με τα μυαλά στα κάγκελα , είναι ικανή να μου πει ναι και μετά από 10 χρόνια να έρθει και να μου πει «εεεε αυτό ποθ σου είχα δανείσει , το αβγό μωρέ , που το έχεις; Μπορώ να το πάρω πίσω ;;’» 🤣

Διακωμωδούμε αλλά είναι κοσμάρα η μικρή οπότε παίζει πολύ να το έκανε αυτό 🤣

Μαρία μου λυπάμαι πολύ για τα ωαριακια σου. Θα σου πω τα κλισέ μην τα παρατάς και κυριολεκτικά έτσι είναι. Οσο δίνεις ωάρια προσπαθείς. Δώστου άλλον έναν κύκλο και το ξαναβλέπεις, να δεις πως θα πάει. 

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Σοκαριστικά τώρα με αυτό που σας είπε ο εμβρυολογους... Πώς δεν κόλλησε Κ ο άντρας σου Κ απάντησε Κ κυριολεκτικά. ? 

Ακριβώς επειδή κόλλησε απάντησε κυριολεκτικά 

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Ακριβώς επειδή κόλλησε απάντησε κυριολεκτικά 

Φοβερό πάντως να λένε τέτοιο πράγμα Κ να πεις ότι δεν υπάρχει η δωρεά ωαρίων γενικά από αγνώστους ... Κ πώς να συνεχίσεις εκεί  όταν σου λένε οι άνθρωποι που διαχειρίζονται το υλικό σου τέτοιο πράγμα ..  

Εγώ θα φοβόμουν κιόλας μήπως κάνουν Κ κανένα πείραμα για να πουν ότι πέτυχαν 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 23 λεπτά , Losr είπε:

Εγώ βρε κορίτσι τον σφακ.. δεν τον έχω συναντήσει και δεν θέλω να σε επηρεάσω. Αλλά έχω πέσει σε συζητήσεις ότι εκμεταλλεύεται πολύ. Εγώ θα σου πω κάτι που μου είχε πει μια κοπέλα που έχει περάσει και αυτή από την εξωσωματική. Άκου το ένστικτο σου. Αυτήν την μικρή φωνουλα μέσα σου. Μόνο αυτήν ξέρει να σου πει τι να κάνεις. Εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά.

Εκμεταλλεύεται ως προς τι; Δίνει φρούδες ελπίδες ή το οικονομικό; Αν και αυτά συνδυάζονται. Συζητήσεις εδώ στο φόρουμ ή γνωστές σου;

Να σου πω την αλήθεια το ένστικτο λέει να τον εμπιστευτώ αλλά μετά αυτοαναιρούμαι και λέω «και αν κάνω λάθος;»

Διαφημίσεις

1 hour ago, MK2012 είπε:

Δε ξέρω πρέπει να σκεφτώ. Ισως δώσω απλά τον επόμενο κύκλο να κάνω την prp να δω μήπως έχει αποτέλεσμα. Λέμε τώρα

Το είπε μάλιστα κρυφά στον άντρα μου ενώ έκανα υπέρηχο. Λέει ο άντρας μου πως έχει αδελφή ετεροθαλή. Ε δε πειράζει λέει έχουν 50% κοινό dna.

Αν επιτρέπεται σε ποιο γιατρό είσαι; Γιατί πρέπει κ αυτός να έχει εμπειρία σε φυσικούς. Καλά δε παίζει να προλάβω φυσικούς για 3 χρόνια ακόμα με ΑΜΗ 0,3

Είμαι στον Πα…ο, στο ίδιο εμβρυολογικό με εσένα. Πριν από αυτόν ήμουν σε άλλον γιατρό και δεν μπορώ να σου πω πόσο διαφορετικά χειρίστηκε την κατάσταση και τι χάλια αποτελέσματα είχα. Μη το λες αυτό για την ΑΜΗ, στα ίδια είμαστε. Να ξέρεις ότι από ένα σημείο και μετά δεν πέφτει το ίδιο, σταματάει η πτώση. Τώρα κάνεις δεν μπορεί να εγγυηθεί το αποτέλεσμα, μόνο προσπάθησε όσο μπορείς.  

πρίν από 31 λεπτά , linaa είπε:

Φοβερό πάντως να λένε τέτοιο πράγμα Κ να πεις ότι δεν υπάρχει η δωρεά ωαρίων γενικά από αγνώστους ... Κ πώς να συνεχίσεις εκεί  όταν σου λένε οι άνθρωποι που διαχειρίζονται το υλικό σου τέτοιο πράγμα ..  

Εγώ θα φοβόμουν κιόλας μήπως κάνουν Κ κανένα πείραμα για να πουν ότι πέτυχαν 

Ναι ήταν αποτρεπτικός παράγοντας για να συνεχίσω.

πρίν από 10 λεπτά , Σποράκι είπε:

Είμαι στον Πα…ο, στο ίδιο εμβρυολογικό με εσένα. Πριν από αυτόν ήμουν σε άλλον γιατρό και δεν μπορώ να σου πω πόσο διαφορετικά χειρίστηκε την κατάσταση και τι χάλια αποτελέσματα είχα. Μη το λες αυτό για την ΑΜΗ, στα ίδια είμαστε. Να ξέρεις ότι από ένα σημείο και μετά δεν πέφτει το ίδιο, σταματάει η πτώση. Τώρα κάνεις δεν μπορεί να εγγυηθεί το αποτέλεσμα, μόνο προσπάθησε όσο μπορείς.  

Ηταν σταθερά 0,8 για 6 χρόνια η ΑΜΗ μου. Τα τελευταία 2 έχει πάρει την κατιούσα. 
Δεν ήξερα πως ο Παν…. είναι υπέρμαχος του φυσικού, νόμιζα πως αν πήγαινα θα μου έλεγε να πάω σε δότρια γιατί είναι πιο απόλυτος. Μπράβο που σε υποστηρίζει.

Αρα ναι, μόνο να προσπαθώ να βάρκα την ελπίδα για το αν ποτέ θα δούμε φως. 

• Δύναμη! 1

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Κοιτα ο λόγος που έφυγα , γιατί κατά τ’αλλα τον θεωρώ πολύ καλο γιατρό κ άνθρωπο, είναι πως ένιωσα πως κάπως βαρέθηκε μαζί μου ενώ τωρα νιώθω πιο πολύ πείσμα. Σα πρωτόκολλα μέχρι τώρα δεν έχουμε κάνει κάτι τραγικά διαφορετικό. Απλα πριν έκανα κ orgalutran στον φυσικό τροποποιημένο που τώρα δε κάνω κ ελέγχουμε κ το αίμα.  Εσυ γιατί είσαι δυσαρεστημένη ;

Ειναι παρα πολυ καλος σαν ανθρωπος ηρεμος πραος και στο πρωτο ραντεβου με εκανε να νιωσω πολυ καλα κ ασχοληθηκε με το ιστορικο μου κλπ..μαλιστα μ ειπε πως η ηλικια μ ειναι σουπερ για επιτυχια (ο προηγούμενος στα 34-35 που ξεκινησαμε σχολιαζε μονιμα την ηλικια και πως οι αποτυχιες μας εχουν μαλλον να κανουν με αυτο ενω το θεμα ηταν το σπερμα) και με γεμισε αισιοδοξια γενικα..κ ηταν κνο λογος που τον επελεξα πως μου εβγαζε μια ηρεμια κ ασφαλεια

Ομως.. μετα βρηκα φαουλ τα εξης: 1. Με εβαλε να κανω ΕΤ 5 μερες μετα την ωοληψια π ειχα δωσει 14 ωαρια και ειχα οιστραδιολη πανω απο 10 χιλ (σε συζητηση με αλλο γιατρο μου ειπε πως ηταν απαγορευτικο μετα απο τετοια ωοληψια&οιστραδιολη να κανω επι τοπου ΕΤ κ πως χαραμισα τις βλαστοκυστες μου), 2. Ενω εχουμε κατακερμαρισμο δεν μας εκαναν γονιμοποίηση με τη μέθοδο ζυμοτ (την εμαθα εκ των υστερων) και τελος 3. Τωρα που εκανα την τελευταια ΕΤ δεν μ ζητησαν καν να παω απο εκει μου έστειλαν ενα πρωτοκολλο οταβ κλεισαμε το τηλ τυποποιημένο κ ξεκινησα για την ΕΤ κ ραντεβου μετα απο 5 μερες.. θεωρουσα πως οταν πας για 5η προσπαθεια (2η με εκεινον αλλα εχει εικονα πως εχω αλλου αλλες 3 εκ των οποιων οι 2 παλινδρομες) κ εχοντας ενα ιστορικο παλινδρομων κ βιοχημικων απο πισω πιστευα οτι θα ηθελε να παω πριν απο εκει να μιλησουμε και να δουμε εαν θα επρεπε να αλλαξουμε κατι και οχι να το παει με την ιδια πεπατημενη..ισως ειμαι υπερβολικη αλλα μετα την βιοχημικη τον Ιουνιο μ ειπε να με δει ενδελεχως η αιματολογος μου κ μακαρι να βρεθει κατι στο αιμα για να βρουμε τις αιτιες των αποτυχιων..οταν το ειπα στην αγαπημενη αιματολογο της επεσαν τα σαγονια..δηλ μ λεει να ευχεσαι να βρεις κατι στο αιμα? Της λεω οκ προφανως το εννοουσε απλα για να βρουμε μια αιτια..ε και οταν λοιπον πηγαμε τωρα στην προσπαθεια προφανως δεν ηταν καν αυτο σημειωμενο καπου στον φακελο μου γτ δεν με ρωτησε ποτε τι εγινε με ρις εξετασεις..ακομα κ με την tsh που ειχα θεμα αν θυμασαι μονη μου την τσεκαρα δεν μ την ζητησαν..αν δεν το ηξερα πως την ελεγχουμε πριν την ΕΤ θα ειχα παει με tsh 6..κ την ειχα ελεγξει καπου 5 μηνες πριν κ ηταν κατω απο 1. πολλες κοπελες αν δεν έχουν θεμα με τον θυροειδη δεν εχουν παει ισως κ ποτε σε ενδοκρινολογο..που να το ξερουν? Αυτα εχω να σ πω σαν παραπονα..ισως είμαι επηρεασμενη αλλα ενιωσα πως δεν προσωποποιουν-εξατομικευουν τπτ..απλα αν δεν ξερεις 5 πράγματα νομιζω πας στα τυφλα..

Σορρυ για το σεντονιιιιιι ❤️

• Μου αρέσει 3

πρίν από 5 λεπτά , Terry1986 είπε:

Ειναι παρα πολυ καλος σαν ανθρωπος ηρεμος πραος και στο πρωτο ραντεβου με εκανε να νιωσω πολυ καλα κ ασχοληθηκε με το ιστορικο μου κλπ..μαλιστα μ ειπε πως η ηλικια μ ειναι σουπερ για επιτυχια (ο προηγούμενος στα 34-35 που ξεκινησαμε σχολιαζε μονιμα την ηλικια και πως οι αποτυχιες μας εχουν μαλλον να κανουν με αυτο ενω το θεμα ηταν το σπερμα) και με γεμισε αισιοδοξια γενικα..

Ομως.. μετα βρηκα φαουλ τα εξης: 1. Με εβαλε να κανω ΕΤ 5 μερες μετα την ωοληψια π ειχα δωσει 14 ωαρια και ειχα οιστραδιολη πανω απο 10 χιλ (σε συζητηση με αλλο γιατρο μου ειπε πως ηταν απαγορευτικο μετα απο τετοια ωοληψια&οιστραδιολη να κανω επι τοπου ΕΤ κ πως χαραμισα τις βλαστοκυστες μου), 2. Ενω εχουμε κατακερμαρισμο δεν μας εκαναν γονιμοποίηση με τη μέθοδο ζυμοτ (την εμαθα εκ των υστερων) και τελος 3. Τωρα που εκανα την τελευταια ΕΤ δεν μ ζητησαν καν να παω απο εκει μου έστειλαν ενα πρωτοκολλο οταβ κλεισαμε το τηλ τυποποιημένο κ ξεκινησα για την ΕΤ κ ραντεβου μετα απο 5 μερες.. θεωρουσα πως οταν πας για 5η προσπαθεια (2η με εκεινον αλλα εχει εικονα πως εχω αλλου αλλες 3 εκ των οποιων οι 2 παλινδρομες) κ εχοντας ενα ιστορικο παλινδρομων κ βιοχημικων απο πισω πιστευα οτι θα ηθελε να παω πριν απο εκει να μιλησουμε και να δουμε εαν θα επρεπε να αλλαξουμε κατι και οχι να το παει με την ιδια πεπατημενη..ισως ειμαι υπερβολικη αλλα μετα την βιοχημικη τον Ιουνιο μ ειπε να με δει ενδελεχως η αιματολογος μου κ μακαρι να βρεθει κατι στο αιμα για να βρουμε τις αιτιες των αποτυχιων..οταν το ειπα στην αγαπημενη αιματολογο της επεσαν τα σαγονια..δηλ μ λεει να ευχεσαι να βρεις κατι στο αιμα? Της λεω οκ προφανως το εννοουσε απλα για να βρουμε μια αιτια..ε και οταν λοιπον πηγαμε τωρα στην προσπαθεια προφανως δεν ηταν καν αυτο σημειωμενο καπου στον φακελο μου γτ δεν με ρωτησε ποτε τι εγινε με ρις εξετασεις..ακομα κ με την tsh που ειχα θεμα αν θυμασαι μονη μου την τσεκαρα δεν μ την ζητησαν..αν δεν το ηξερα πως την ελεγχουμε πριν την ΕΤ θα ειχα παει με tsh 6..κ την ειχα ελεγξει καπου 5 μηνες πριν κ ηταν κατω απο 1. πολλες κοπελες αν δεν έχουν θεμα με τον θυροειδη δεν εχουν παει ισως κ ποτε σε ενδοκρινολογο..που να το ξερουν? Αυτα εχω να σ πω σαν παραπονα..ισως είμαι επηρεασμενη αλλα ενιωσα πως δεν προσωποποιουν-εξατομικευουν τπτ..απλα αν δεν ξερεις 5 πράγματα νομιζω πας στα τυφλα..

Σορρυ για το σεντονιιιιιι ❤️

Νομίζω καταλαβαίνω τι εννοείς γιατί πλέον τον ξέρω αρκετά καλά μετά από ένα χρόνο σχεδόν συνεργασίας. Εμένα με είχε ενοχλήσει που σε ένα κύκλο ήθελε να τον κάψουμε εντελώς γιατί ήταν μικρά τα ωοθηλακια λέει κ εγώ επέμενα κ ξαναπήγα κ μου λέει «τελικά είχες έμπνευση, μεγάλωσαν». Έκανα ωοληψια και πήρα βλαστοκύστη τότε τον Αύγουστο. Ηταν λίγο πριν πάει διακοπές και μου έλεγε άστο τώρα, έλα στον επόμενο κύκλο όταν γυρίσω Κ επέμενα να μου κάνει την ωοληψια ο αντικαταστάτης. Δε θα είχα τη βλαστοκύστη αυτή τώρα κατάψυξη. 
Επισης υστεροσκοπηση ζήτησα εγώ να κάνω. Καμπύλη ζαχαρου δε κάναμε ποτέ (ούτε είχα σκεφτεί κ ήξερα πως πρέπει) κ τελικά έκανα τώρα κ είδα πως πρέπει να πάρω χάπι. Αλλιώς δε θα το ήξερα καν. Μετά την αποτυχημένη ετ τον ρώτησα ποιο είναι το επόμενο βήμα κ μου είπε συνεχίζουμε ο,τι κάναμε. Χωρίς μετατροπή ρωτάω ; Χωρίς μου λέει. Οκ προφανώς δεν έχω κ ωάρια, δε μπορεί να κάνει θαύματα αλλά τόσοι μήνες σερί ίδια χάπια με 1 παραλλαγή μόνο. Επισης δε κάναμε καθόλου αιματολογικές.

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 23 λεπτά , MK2012 είπε:

Νομίζω καταλαβαίνω τι εννοείς γιατί πλέον τον ξέρω αρκετά καλά μετά από ένα χρόνο σχεδόν συνεργασίας. Εμένα με είχε ενοχλήσει που σε ένα κύκλο ήθελε να τον κάψουμε εντελώς γιατί ήταν μικρά τα ωοθηλακια λέει κ εγώ επέμενα κ ξαναπήγα κ μου λέει «τελικά είχες έμπνευση, μεγάλωσαν». Έκανα ωοληψια και πήρα βλαστοκύστη τότε τον Αύγουστο. Ηταν λίγο πριν πάει διακοπές και μου έλεγε άστο τώρα, έλα στον επόμενο κύκλο όταν γυρίσω Κ επέμενα να μου κάνει την ωοληψια ο αντικαταστάτης. Δε θα είχα τη βλαστοκύστη αυτή τώρα κατάψυξη. 
Επισης υστεροσκοπηση ζήτησα εγώ να κάνω. Καμπύλη ζαχαρου δε κάναμε ποτέ (ούτε είχα σκεφτεί κ ήξερα πως πρέπει) κ τελικά έκανα τώρα κ είδα πως πρέπει να πάρω χάπι. Αλλιώς δε θα το ήξερα καν. Μετά την αποτυχημένη ετ τον ρώτησα ποιο είναι το επόμενο βήμα κ μου είπε συνεχίζουμε ο,τι κάναμε. Χωρίς μετατροπή ρωτάω ; Χωρίς μου λέει. Οκ προφανώς δεν έχω κ ωάρια, δε μπορεί να κάνει θαύματα αλλά τόσοι μήνες σερί ίδια χάπια με 1 παραλλαγή μόνο. Επισης δε κάναμε καθόλου αιματολογικές.

Δε ξερω μπορει να τα υπεραναλυουμε κιολας..εμενα με πηγε στην διεγερση με την πεπατημενη τ προηγούμενου γιατρου κ ημουν συμφωνη..δηλ μ λεει η γκον..λ σου εκατσε καλα με αυτη θα κανουμε κ τωρα διεγερση..κ εμενα πηγε να μ την κοψει την διεγερση γτ δε πηγαινε οπως ηθελε κ τελικα εκανα ωοληψια καπου 18η μερα ήθελαν κ εμενα τον χρόνο τους..αλλα απο την αλλη το εχω ξαναπει δεν είμαστε γιατροι δε ξέρουμε..λογιστρια ειμαι οχι γιατρος..οπως αυτος δε ξερει να κανει ισολογισμους ετσι κ εγω δε ξερω να κανω ωοληψιες..κ επισης δεν ζητησα να μας απαντανε για αλλη ειδικοτητα οπως καποιοι που κανουν διαγνωσεις ανδρολόγου που το θεωρω απαραδεκτο..αλλα να μας λενε πηγαινε κ σε εναν αιματολογο πήγαινε κ σε εναν ενδοκρινολογο..κ εγω απο εδω τα εμαθα..οταν τον ρωτησα για αντιπηκτηκες μ ειπε ό,τι πει η αιματολογος ειναι δικη της ειδικότητα και ηταν πολυ τιμιο γτ δε μ τις εδωσε προληπτικα οπως κανουν πολλοι..

Πφφφ

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Δε ξερω μπορει να τα υπεραναλυουμε κιολας..εμενα με πηγε στην διεγερση με την πεπατημενη τ προηγούμενου γιατρου κ ημουν συμφωνη..δηλ μ λεει η γκον..λ σου εκατσε καλα με αυτη θα κανουμε κ τωρα διεγερση..κ εμενα πηγε να μ την κοψει την διεγερση γτ δε πηγαινε οπως ηθελε κ τελικα εκανα ωοληψια καπου 18η μερα ήθελαν κ εμενα τον χρόνο τους..αλλα απο την αλλη το εχω ξαναπει δεν είμαστε γιατροι δε ξέρουμε..λογιστρια ειμαι οχι γιατρος..οπως αυτος δε ξερει να κανει ισολογισμους ετσι κ εγω δε ξερω να κανω ωοληψιες..κ επισης δεν ζητησα να μας απαντανε για αλλη ειδικοτητα οπως καποιοι που κανουν διαγνωσεις ανδρολόγου που το θεωρω απαραδεκτο..αλλα να μας λενε πηγαινε κ σε εναν αιματολογο πήγαινε κ σε εναν ενδοκρινολογο..κ εγω απο εδω τα εμαθα..οταν τον ρωτησα για αντιπηκτηκες μ ειπε ό,τι πει η αιματολογος ειναι δικη της ειδικότητα και ηταν πολυ τιμιο γτ δε μ τις εδωσε προληπτικα οπως κανουν πολλοι..

Πφφφ

Πφφφ

Ναι τα υπεραναλύουμε, αλήθεια είναι. Τουλάχιστον εγώ ο κύριος λόγος που έφυγα είναι πως ένιωσα πως τον κούρασε η κατάσταση μου κ για αυτό στράφηκα σε γιατρό που κάνει φυσικούς. Δε ξέρω αν έκανα καλά. Πρέπει να σκεφτώ.

πρίν από 18 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι τα υπεραναλύουμε, αλήθεια είναι. Τουλάχιστον εγώ ο κύριος λόγος που έφυγα είναι πως ένιωσα πως τον κούρασε η κατάσταση μου κ για αυτό στράφηκα σε γιατρό που κάνει φυσικούς. Δε ξέρω αν έκανα καλά. Πρέπει να σκεφτώ.

Δεν ξερω να σου πω την αληθεια..γτ κ εγω μπερδεμενη ειμαι κ σε καταλαβαινω..ειμαι κ ζυγος οποτε υπεραναλυω και τα πάντα κ πνιγομαι σε μια κουταλια νερο..νομιζω πρεπει να παρεις λιγο τον χρονο σου να ξεκουραστεις κ εσυ κ οι ωοθηκες σου κ το σωμα σου..ισως και ολη αυτη η πιεση/στρες δεν βοηθαει να εχεις ποιοτικά ωαρια??οπως σ ειπα για το καπνισμα κλπ..δε ξερω.. 😞 

Just now, Terry1986 είπε:

Δεν ξερω να σου πω την αληθεια..γτ κ εγω μπερδεμενη ειμαι κ σε καταλαβαινω..ειμαι κ ζυγος οποτε υπεραναλυω και τα πάντα κ πνιγομαι σε μια κουταλια νερο..νομιζω πρεπει να παρεις λιγο τον χρονο σου να ξεκουραστεις κ εσυ κ οι ωοθηκες σου κ το σωμα σου..ισως και ολη αυτη η πιεση/στρες δεν βοηθαει να εχεις ποιοτικά ωαρια??δε ξερω.. 😞

Εγω Παρθενος κλασική οπότε είμαι χειρότερα από σένα 🤣

Το είχα συζητήσει με Σφακ και μου είπε πως δε με παίρνει να κάνω διάλειμμα γιατί αν χάσω ένα κύκλο δε μπορώ να ξέρω αν θα είναι ο τυχερός μου.  Δεν έχω κάνει διάλειμμα από τον Μάρτιο του 2024 εκτός από το Πάσχα που ήταν κλειστό το κέντρο.

• Μου αρέσει 1

5 hours ago, MK2012 said:

Εκμεταλλεύεται ως προς τι; Δίνει φρούδες ελπίδες ή το οικονομικό; Αν και αυτά συνδυάζονται. Συζητήσεις εδώ στο φόρουμ ή γνωστές σου;

Να σου πω την αλήθεια το ένστικτο λέει να τον εμπιστευτώ αλλά μετά αυτοαναιρούμαι και λέω «και αν κάνω λάθος;»

Όχι εδώ στο φόρουμ σε παρέα εκτός. Ως προς το οικονομικό. Εγώ πάντως όπως σου είπα άκου το ένστικτο σου. Αν αυτό σου λέει εκεί τότε εκεί. 

6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ήταν αποτρεπτικός παράγοντας για να συνεχίσω.

Ηταν σταθερά 0,8 για 6 χρόνια η ΑΜΗ μου. Τα τελευταία 2 έχει πάρει την κατιούσα. 
Δεν ήξερα πως ο Παν…. είναι υπέρμαχος του φυσικού, νόμιζα πως αν πήγαινα θα μου έλεγε να πάω σε δότρια γιατί είναι πιο απόλυτος. Μπράβο που σε υποστηρίζει.

Αρα ναι, μόνο να προσπαθώ να βάρκα την ελπίδα για το αν ποτέ θα δούμε φως. 

Το έχω πει πολλές φορές θα το ξαναπώ όταν έμεινα έγκυος στη κόρη μου η αμη μου είχε πάει ήδη στο 0,2 πριν τρία χρόνια με εξωσωματική τώρα μετά από 3 χρόνια είμαι έγκυος φυσιολογικά 

Η αμη είναι μια τιμή που δεν είναι καθοριστική και μην την μετράτε συνέχεια δεν έχει νόημα ο δικός μου εξωσωματικως όταν κατέληξα σε αυτόν 

Να ναι καλά ο άνθρωπος ούτε καν μου τη ζήτησε 

Όταν του είπα να γιατρέ η αμη μου μου λέει δε Μ ενδιαφέρει η αμη εγώ σου κάνω υπέρηχο και βλέπω ακριβώς τι γίνεται αν έχεις ωάρια και πόσα 

Εστιαστε άλλου σε στοχευμένες εξετάσεις και οι δύο σας σε υστεροσκοπησεις 

Μικροβιωματα 

Σπερμοδιαγραμματα 

Και μη φοβάστε ν αλλάξετε γιατρό αν δεν σας κάνει 

Θέλει υπομονή και επιμονή 

Θα τα καταφέρεις 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...