Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Ηθελα να κάνω μια ερώτηση επειδή είμαι σε διαδικασία εξωσωματικής μπορούν οι ορμόνες που περνώ … υπάρχει κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού; Να σημειώσω ότι δεν έχουμε ούτε στο σόι ιστορικό ούτε έχω περάσει τπτ ..ευχαριστώ για της απαντήσεις !!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Elli88 είπε:

Ηθελα να κάνω μια ερώτηση επειδή είμαι σε διαδικασία εξωσωματικής μπορούν οι ορμόνες που περνώ … υπάρχει κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού; Να σημειώσω ότι δεν έχουμε ούτε στο σόι ιστορικό ούτε έχω περάσει τπτ ..ευχαριστώ για της απαντήσεις !!!!

Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά (γιατί αυτό λέω κ σε μένα) είναι ότι χτύπα ξύλο αν κάτι εμφανιστεί κανείς δεν μπορεί να σου πει με βεβαιότητα ότι ήταν από τις ορμόνες η από τα φάρμακα κλπ κλπ! Πρόληψη και εξετάσεις κάθε χρόνο είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις για να είσαι οκ! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Elli88 είπε:

Σπάνιο αλλά δεν μπορεί να στο αποκλισει κάνεις 

πρίν από 22 λεπτά , Elli88 είπε:

πρίν από 7 λεπτά , Sofiiii είπε:

Σε ποιες ορμόνες αναφερόμαστε αν επιτρέπεται, συγκεκριμένα;

Κορίτσια μην το ψάχνετε όλα τα φάρμακα καλώς ή κακώς κάτι δημιουργούν. Ακόμα Κ τα βότανα μπορεί να γίνουν τοξικά . 

@Elli88 διάβασε ένα παιδικό σιρόπι για βήχα από πίσω τι γράφει Κ σου λέω παιδικό θα πάθεις σοκ . Για να το γράφει κάποιος θάνατο έχει πάθει δεν το βγάλαν απτό μυαλό τους όμως πραγματικά είναι τόσο σπάνιο που κανένας δεν γνωρίζει κάποιο παιδί  να πάθει κάτι από αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έτσι είπαν. Ούτε αυτά δλδ.

Για κάποιο λόγο μου έχει καρφωθεί πως αυτά τα ωάρια β φάσης δεν είναι πολύ καλά καθώς έχουν άλλη πιο αργή εξέλιξη. Έχω παρακολουθήσει παρόμοιες περιπτώσεις στον ίδιο γιατρό και σπάνια έπαιρναν κάτι καλό.

Στη θέση σου δεν θα τα έπαιρνα όλα ως συνεχόμενες αποτυχίες καθώς είναι ο ίδιος κύκλος και τις ελπίδες τις εναποθέτουμε στο κυρίαρχο ωάριο του μήνα.

Εμένα οι δύο φυσικοί είχαν επίσης ωάρια που δεν έβαζαν καν για γονιμοποιημένα για αυτό γυρίσαμε στις διεγέρσεις.

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έτσι είπαν. Ούτε αυτά δλδ.

Εγώ θεωρώ ότι τα μεγάλα κέντρα στην Αθήνα πάνω κάτω έχουν το ίδιο εμβρυολογικό. Για να μην προχωρήσουν σε γονιμοποίηση, θα θεώρησαν ότι δεν είναι κατάλληλα. Και επίσης όπως τον έχω δει τον γιατρό θεωρώ ότι έχει μεγάλη πείρα και γνώση. Εφόσον σου λέει ότι αξίζει να συνεχίσεις, κάνε το prp και συνέχισε. 
αλήθεια λυπάμαι πολύ και εύχομαι να βρεις την δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσεις! 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια ερώτηση. Εδώ και μερικές μέρες παίρνω τα utrogestan κολπικά. Όσο παίρνουν οι μέρες, με αποκορύφωμα τη σημερινή, γεμίζω από κάτω αλλά και στο εσώρουχο. Σαν να μην απορροφαται καθόλου το φάρμακο. Σα να το βαζω έξω έξω.. και σα να μην μπορώ να το βάλω μέσα καλά.. σα να έχει φρακαρει! Δεν μπορούσα να τα πω πιο κατανοητά ή λιγότερο αηδιαστικά.. σόρρυ! Ξέρετε τι κάνουμε? Σας συμβαίνει εσάς??

3 ώρες πρίν, Losr είπε:

Πραγματικά λυπάμαι. Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει όλο το ιστορικό σου από το προηγούμενο γιατί έφυγες αφού είχες κάποια αποτελέσματα? Σε δυσαρέστησε κάτι?

Έκανα ετ και δε πέτυχε και μετά ήθελε να ακολουθήσουμε το ίδιο ακριβώς πρωτόκολλο χωρίς παραλλαγές. Μετα ο εμβρυολογος ρώτησε τον άντρα μου αν έχω αδελφή να γίνει δότρια. 
Έκανα 8 ωοληψιες μαζί του και 3 τώρα με Σφακ. Είπα να πάω σε άλλο γιατρό που ειδικεύεται σε φυσικούς. Δεν είμαι σίγουρη αν έκανα καλά ακόμα.

3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

το οτι εχουνε βγει τοσα παιδια δεν μου λεει τιποτα. παντου εχουνε βγει παιδια. το θεμα ειναι σε καθε οργανισμο τι λειτουργει. παιζουν ρολο τα παντα. γιατροι, πρακτικες, πρωτοκολλα, φαρμακα, διαδικασιες, μηχανηματα, εμβρυολογοι, ακομα και τα υγρα καλλιεργειας που χρησιμοποιουν. δεν ξερω ειλικρινα. αν θεωρεις οτι αξιζει τοσο ο γιατρος και κανει κατι τοσο διαφορετικο απο τον προηγουμενο, δωσε λιγο χρονο. αν σαν πρωτοκολλα, ακολουθουνε τα ιδια πανω κατω και εδω δεν εχεις καν γονιμοποιησεις, σκεψου λιγο τη γνωμη του αντρα σου, μηπως τελικα καλυτερα να γυρισεις εκει που ησουν. δεν δικαιολογειται παντως να ηταν πριν ανωριμα και σωνει και ντε να τα γονιμοποιουσαν. αυτο δεν στεκει. οντως μπορουσαν να γονιμοποιηθουν, ειδικα εφοσον εφταναν τριτη μερα.

Δε ξέρω είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη. Μίλησα μαζί του πριν λίγο και μου είπε πως ωοθήκες σα τις δικές μου περνάνε φάσεις ύφεσης κ πως 2 κύκλοι συνεργασίας μαζί δεν είναι επαρκεις για να τα παρατήσω. Του λέω για εμένα δεν είναι 2 κύκλοι, είναι 11η ωοληψια και πότε δεν είχα 5 ωάρια κουβά σερί! Τι άλλαξε; Μου λέει δεν έχω επαρκή στοιχεία από 2 μήνες να σου δώσω επιστημονική άποψη. Μπορώ να σου πω μόνο πως θέλει επιμονή. Του λέω μα είχα βλαστοκύστη στις 8/1. Τι έγινε; Ωοθήκες σα τις δικές σου λέει μπορεί να κάνουν και 6 μήνες να δώσουν πάλι βλαστοκύστη. Θεωρώ υπερβολικό που απογοητεύεσαι τόσο σύντομα. Θέλει λέει να κάνεις 3 πράγματα. 1) διακοπή καπνίσματος γιατί οι ωοθήκες σου ψυχορραγούν κ εσύ τις αποτελειώνεις 2) υπομονή κ επιμονή 3)prp. Είσαι πολύ νέα λέει δε γίνεται να μη βρεθεί κάτι καλό. Αν θες να σταματήσεις κ να πας να κάνεις ΕΤ τις 2 βλαστοκυστες που έχεις τότε καλώς.
Τι να πω. Δε ξέρω πραγματικά.

3 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@MK2012 κορίτσι μου λυπάμαι, και τα δύο δηλαδή που πηραν τωρα δεν ήταν ώριμα? Τι σε είπαν??? 

Είπαν πως είναι ανώριμα 

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια ερώτηση. Εδώ και μερικές μέρες παίρνω τα utrogestan κολπικά. Όσο παίρνουν οι μέρες, με αποκορύφωμα τη σημερινή, γεμίζω από κάτω αλλά και στο εσώρουχο. Σαν να μην απορροφαται καθόλου το φάρμακο. Σα να το βαζω έξω έξω.. και σα να μην μπορώ να το βάλω μέσα καλά.. σα να έχει φρακαρει! Δεν μπορούσα να τα πω πιο κατανοητά ή λιγότερο αηδιαστικά.. σόρρυ! Ξέρετε τι κάνουμε? Σας συμβαίνει εσάς??

Εγώ το βάζω 3 φορές τη μέρα κολπικά. Μου είπαν για λίγη ώρα αφού το βάλω να μείνω ξαπλωμένη. Δεν το κάνω πάντα. Και εμένα βγάζει αρκετά στο εσώρουχο. Αλλά η εξέταση προγεστερόνης έδειξε ότι είναι μια χαρά οπότε γίνεται δουλίτσα. Νομίζω είναι φυσικό να βγάζει. Εκτός και να το βλέπεις να βγαίνει εντελώς ολόκληρο. Δεν πας να κάνεις μια εξέταση να δεις ότι σε καλύπτει; 

2 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Για το εμβρυολογικο του συγκεκριμένου κεντρου αλλα και για τον γιατρο σου εχω ακουσει καλα λογια να πω την αληθεια..δεν εχω προσωπικη πειρα βεβαια..εγω ειμαι στον προηγουμενο γιατρο σου αλλα ουτε απο αυτον ειμαι ευχαριστημενη να σου πω την αληθεια..ειναι η δευτερη μου προσπαθεια μαζι του αλλα δεν θεωρω πως εδωσε καμια σημασια σε κατι...

Ισως δεν επεσες σε καλους κυκλους τους τελευταιους μηνες..να μην απογοητευεσαι και να μην το βαζεις κατω..σου στελνω τεράστια αγκαλιαααα

Κοιτα ο λόγος που έφυγα , γιατί κατά τ’αλλα τον θεωρώ πολύ καλο γιατρό κ άνθρωπο, είναι πως ένιωσα πως κάπως βαρέθηκε μαζί μου ενώ τωρα νιώθω πιο πολύ πείσμα. Σα πρωτόκολλα μέχρι τώρα δεν έχουμε κάνει κάτι τραγικά διαφορετικό. Απλα πριν έκανα κ orgalutran στον φυσικό τροποποιημένο που τώρα δε κάνω κ ελέγχουμε κ το αίμα.  Εσυ γιατί είσαι δυσαρεστημένη ;

πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Έκανα ετ και δε πέτυχε και μετά ήθελε να ακολουθήσουμε το ίδιο ακριβώς πρωτόκολλο χωρίς παραλλαγές. Μετα ο εμβρυολογος ρώτησε τον άντρα μου αν έχω αδελφή να γίνει δότρια. 
Έκανα 8 ωοληψιες μαζί του και 3 τώρα με Σφακ. Είπα να πάω σε άλλο γιατρό που ειδικεύεται σε φυσικούς. Δεν είμαι σίγουρη αν έκανα καλά ακόμα.

Δε ξέρω είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη. Μίλησα μαζί του πριν λίγο και μου είπε πως ωοθήκες σα τις δικές μου περνάνε φάσεις ύφεσης κ πως 2 κύκλοι συνεργασίας μαζί δεν είναι επαρκεις για να τα παρατήσω. Του λέω για εμένα δεν είναι 2 κύκλοι, είναι 11η ωοληψια και πότε δεν είχα 5 ωάρια κουβά σερί! Τι άλλαξε; Μου λέει δεν έχω επαρκή στοιχεία από 2 μήνες να σου δώσω επιστημονική άποψη. Μπορώ να σου πω μόνο πως θέλει επιμονή. Του λέω μα είχα βλαστοκύστη στις 8/1. Τι έγινε; Ωοθήκες σα τις δικές σου λέει μπορεί να κάνουν και 6 μήνες να δώσουν πάλι βλαστοκύστη. Θεωρώ υπερβολικό που απογοητεύεσαι τόσο σύντομα. Θέλει λέει να κάνεις 3 πράγματα. 1) διακοπή καπνίσματος γιατί οι ωοθήκες σου ψυχορραγούν κ εσύ τις αποτελειώνεις 2) υπομονή κ επιμονή 3)prp. Είσαι πολύ νέα λέει δε γίνεται να μη βρεθεί κάτι καλό. Αν θες να σταματήσεις κ να πας να κάνεις ΕΤ τις 2 βλαστοκυστες που έχεις τότε καλώς.

Εγώ προτείνω να τον εμπιστευτείς. Ίσως να μην μπορώ να είμαι τελείως αντικειμενική γιατί είναι και ο γιατρός μου αλλά εμένα αυτή η στάση του με ανακουφίζει. Κάνε ότι λέει και πείσμωσε! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Ναι εγώ σε αυτό που ήσουν πριν είμαι !! Αλλά όντως δεν εξηγείτε κάπως τόσα ωάρια σερι σε σχέση με πριν …μήπως να δοκιμάσεις και ένα τρίτο κέντρο μπας και δεις κάτι διαφορετικό ; Πάντως ούτε εγώ νομίζω πως στο προηγούμενο τα γονιμοποιήουσαν με το ζόρι δεν ξέρω καν αν γίνετε αυτό !! Αλλά μίλα με τον γιατρό σου και ρώτησε να καταλάβεις τ γινετε 

Δε γίνεται να πάρω τα κέντρα σβάρνα. Αυτο προκαλεί περαιτέρω σύγχυση. Πρέπει να αποφασίσω ποιον γιατρό εμπιστεύομαι.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , MK2012 είπε:

Επίσης αυτό που πρότεινε ο προηγ εμβρυολόγος, στην Ελλάδα είναι παράνομο. Απορώ πως το ξεστόμισε και είναι και στην ειδικότητα που είναι. Πέρα από αντιδεοντολογικο! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...