Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ προτείνω να τον εμπιστευτείς. Ίσως να μην μπορώ να είμαι τελείως αντικειμενική γιατί είναι και ο γιατρός μου αλλά εμένα αυτή η στάση του με ανακουφίζει. Κάνε ότι λέει και πείσμωσε! 

Δε ξέρω πρέπει να σκεφτώ. Ισως δώσω απλά τον επόμενο κύκλο να κάνω την prp να δω μήπως έχει αποτέλεσμα. Λέμε τώρα

πρίν από 11 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Επίσης αυτό που πρότεινε ο προηγ εμβρυολόγος, στην Ελλάδα είναι παράνομο. Απορώ πως το ξεστόμισε και είναι και στην ειδικότητα που είναι. Πέρα από αντιδεοντολογικο! 

Το είπε μάλιστα κρυφά στον άντρα μου ενώ έκανα υπέρηχο. Λέει ο άντρας μου πως έχει αδελφή ετεροθαλή. Ε δε πειράζει λέει έχουν 50% κοινό dna.

πρίν από 3 λεπτά , Σποράκι είπε:

Εγώ αρχικά τα έβαζα τριών ημερών, δεν έμεινα έγκυος παρά μόνο μια βιοχημική. Μετά δοκιμάσαμε βλαστοκύστες και έκανα δύο σε τρεις κύκλους, μέτριες. Δεν τις έχω βάλει ακόμα γιατί ήμουν με δότη και προέκυψαν διάφορα. Συνέχισα όμως τις ωοληψιες και έκανα κατάψυξη, έχω αρκετά τώρα αλλά τι θα μου δώσουν δεν ξέρω. Εχω κακό προφίλ και μόνο με τους φυσικούς είδα φως. Απογοητεύσεις αρκετές αλλά δώσε λίγο χρόνο. Αν με ρωτούσες στην αρχή θα σου έλεγα ότι αποκλείεται να μαζέψω πολλά ωάρια, τα κατάφερα όμως και μόνο ο γιατρός ήταν που μου έλεγε να α τα καταφέρουμε, απλά υπομονή!

Αν επιτρέπεται σε ποιο γιατρό είσαι; Γιατί πρέπει κ αυτός να έχει εμπειρία σε φυσικούς. Καλά δε παίζει να προλάβω φυσικούς για 3 χρόνια ακόμα με ΑΜΗ 0,3

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια σορρυ που χάθηκα αλλά δεν ήμουν καλά. Δεν είχα καλά νέα. Δεν έκαναν καν προσπάθεια γονιμοποίησης λέει. Δεν είχα ποτέ 5 ωάρια σερί να είναι όλα άκυρα. 5 ωάρια έχω δώσει στο νέο κέντρο. Κοιταω τα νούμερα μας πριν κ δεν είχαμε ποτέ τόσες αποτυχίες σερί. Τελευταία βλαστοκύστη είχαμε το 8/1 στον Μαστ***. Δλδ τι άλλαξε τόσο σε λιγότερο από 2 μήνες, δε μπορώ να καταλάβω. Είμαι πολύ απογοητευμένη.

Μαρία μου λυπάμαι πααααρα πολύ!!! Τι να πω;;; Πολλά τα χτυπήματα και συνεχόμενα! Να κάνεις το prp που έλεγες μπας και στρώσει λίγο η κατάσταση! Σε πήρε ο γιατρός; 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Losr είπε:

Τι εννοούμε αποτυχία εμφύτευσης όμως. Εγώ πχ που έχω θετική Χοριακη που μετα πέφτει αντί να ανεβαίνει μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία εμφύτευσης? Αυτό προσπαθώ να καταλάβω.

Θες να μας πεις ποια ήταν τα επιχειρήματα σου. Γιατί ήθελες να κάνεις υστεροσκοπηση? Τι είχες βρει στις μελέτες?

αποτυχια ειναι η αρνητικη χοριακη.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

ε ρε γαμωτο… και πραγματικα πιστευα παρα πολυ στη β φαση. τι να αλλαξε; εχεις δικιο... το εμβρυολογικο του κεντρου που εισαι τωρα πως σου φαινεται γενικα;  σε ρωταω γιατι δεν εφτασα ποτε να κανω εκει διεγερση και δεν εχω ιδεα. λες να ηταν καλυτερο στο προηγουμενο;; μπορει να λεω και μαλα…ιες απλα κι εγω ψαχνω μια λογικη εξηγηση…

Το ίδιο σκέφτηκα κ εγώ με εσένα αλλά τόσα παιδιά έχουν βγει από εκεί. 
Ο άντρας μου είναι έξαλλος γενικά κ λέει να φύγουμε κ πως δε γίνεται πριν να είχαμε συνέχεια γονιμοποιήσεις (ασχέτως αν φτάνανε 3ης ημέρας μόνο κάποια) και τώρα τίποτα.

πρίν από 6 λεπτά , Blu24 είπε:

Μήπως όντως παίζει κάτι με το εμβρυολογικό ; Σε ποιον γιατρό είσαι τώρα ; 

Ημουν εκεί που νομίζω πως είσαι εσύ κ τώρα είμαι στον Σφακ. 

πρίν από 12 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Μαρία μου λυπάμαι πααααρα πολύ!!! Τι να πω;;; Πολλά τα χτυπήματα και συνεχόμενα! Να κάνεις το prp που έλεγες μπας και στρώσει λίγο η κατάσταση! Σε πήρε ο γιατρός; 

Οχι δε με πήρε ακόμα αλλά τι θα μου πει; Τα κλασικά που λέει συνήθως. Εγώ άλλαξα γιατρό για να δοκιμάσουμε κάτι άλλο και παίρνω χειρότερα αποτελέσματα από πριν. Πότε μα ποτέ δεν είχα 5 στον κουβά σερί.

• Μπερδεμένη/-ος 2
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο άντρας μου είναι έξαλλος γενικά κ λέει να φύγουμε κ πως δε γίνεται πριν να είχαμε συνέχεια γονιμοποιήσεις (ασχέτως αν φτάνανε 3ης ημέρας μόνο κάποια) και τώρα τίποτα.

Οχι δε με πήρε ακόμα αλλά τι θα μου πει; Τα κλασικά που λέει συνήθως. Εγώ άλλαξα γιατρό για να δοκιμάσουμε κάτι άλλο και παίρνω χειρότερα αποτελέσματα από πριν. Πότε μα ποτέ δεν είχα 5 στον κουβά σερί.

Ρωτά αυτό που ρωτάς εδώ . Πώς γίνεται να είχες συνεχώς γονιμοποιήσεις Κ τώρα να μην έχεις καμία. Μήπως να πεις να δωθεί λίγο περισσότερη προσοχή μήπως γίνει κάτι? . 

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι μπορεί στο προηγούμενο κέντρο να είχες γονιμοποιήσεις αλλά αν ήταν χάλια απλά να μην κάναν διαχωρισμό Κ να σου λέγαν οκ γονιμοποιηθηκε Κ αυτό να ήταν τα χάλια του τα μαύρα . 

Μήπως δηλαδή γίνετε κάποια γονιμοποίηση Κ βλέπουν ότι πάει χάλια Κ απλά το απορρίπτουν 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Ρωτά αυτό που ρωτάς εδώ . Πώς γίνεται να είχες συνεχώς γονιμοποιήσεις Κ τώρα να μην έχεις καμία. Μήπως να πεις να δωθεί λίγο περισσότερη προσοχή μήπως γίνει κάτι? . 

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι μπορεί στο προηγούμενο κέντρο να είχες γονιμοποιήσεις αλλά αν ήταν χάλια απλά να μην κάναν διαχωρισμό Κ να σου λέγαν οκ γονιμοποιηθηκε Κ αυτό να ήταν τα χάλια του τα μαύρα . 

Μήπως δηλαδή γίνετε κάποια γονιμοποίηση Κ βλέπουν ότι πάει χάλια Κ απλά το απορρίπτουν 

Εδώ λέει δε προσπάθησαν καν. Αν γονιμοποιηθεί κ είναι χάλια μαύρα απλά δε προχωράει σε 5 ή 6η ημέρα από μόνο του. Εδώ μιλάμε για μη γονιμοποίηση κ όλα ανώριμα. 

Δε ξέρω κορίτσια, νομίζω πως ψάχνω ψύλλο στα άχυρα πλέον. Νομίζω δεν έχει νόημα. Να το πάρω απόφαση να τελειώνουμε πρέπει αλλά όταν τον ρωτάω το γιατρό μου λέει έχει νόημα κλπ κλπ. Ε δε το βλέπω όμως, συγγνώμη 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Εδώ λέει δε προσπάθησαν καν. Αν γονιμοποιηθεί κ είναι χάλια μαύρα απλά δε προχωράει σε 5 ή 6η ημέρα από μόνο του. Εδώ μιλάμε για μη γονιμοποίηση κ όλα ανώριμα. 

Δε ξέρω κορίτσια, νομίζω πως ψάχνω ψύλλο στα άχυρα πλέον. Νομίζω δεν έχει νόημα. Να το πάρω απόφαση να τελειώνουμε πρέπει αλλά όταν τον ρωτάω το γιατρό μου λέει έχει νόημα κλπ κλπ. Ε δε το βλέπω όμως, συγγνώμη 

Ρωτά εσύ αυτό ότι γιατί δεν κάνουν προσπάθεια αφού πριν είχες γονιμοποιήσεις.

Ίσως είναι πιο επιλεκτικοί στο τι θα γονιμοποιήσουν αλλά να ρωτήσεις Κ να δώσεις έμφαση σε αυτό το κομμάτι μήπως δοθεί κάποια οδηγία την επόμενη φορά . Κοίτα αν φτάσουν 6ης μέρας με καθηστερημενες διαιρέσεις ίσως να μην έπρεπε να γονιμοποιηθούν εξαρχής.  Δηλαδή να είναι έμβρυα που έτσι Κ αλλιώς δεν θα δώσουν εγκυμοσύνη . Πρέπει να τα ρωτήσεις Κ να στα διευκρινίσουν αυτά . Για να καταλάβεις κιόλας αν υπάρχει κάποια παράλειψη .  

16 minutes ago, MK2012 said:

Πραγματικά λυπάμαι. Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει όλο το ιστορικό σου από το προηγούμενο γιατί έφυγες αφού είχες κάποια αποτελέσματα? Σε δυσαρέστησε κάτι?

πρίν από 25 λεπτά , MK2012 είπε:

το οτι εχουνε βγει τοσα παιδια δεν μου λεει τιποτα. παντου εχουνε βγει παιδια. το θεμα ειναι σε καθε οργανισμο τι λειτουργει. παιζουν ρολο τα παντα. γιατροι, πρακτικες, πρωτοκολλα, φαρμακα, διαδικασιες, μηχανηματα, εμβρυολογοι, ακομα και τα υγρα καλλιεργειας που χρησιμοποιουν. δεν ξερω ειλικρινα. αν θεωρεις οτι αξιζει τοσο ο γιατρος και κανει κατι τοσο διαφορετικο απο τον προηγουμενο, δωσε λιγο χρονο. αν σαν πρωτοκολλα, ακολουθουνε τα ιδια πανω κατω και εδω δεν εχεις καν γονιμοποιησεις, σκεψου λιγο τη γνωμη του αντρα σου, μηπως τελικα καλυτερα να γυρισεις εκει που ησουν. δεν δικαιολογειται παντως να ηταν πριν ανωριμα και σωνει και ντε να τα γονιμοποιουσαν. αυτο δεν στεκει. οντως μπορουσαν να γονιμοποιηθουν, ειδικα εφοσον εφταναν τριτη μερα.

Διαφημίσεις

1 hour ago, Blu24 είπε:

Λυπάμαι πολύ …αλλά γιατί δεν έκαναν καν προσπάθεια ; Δεν ήταν ώριμα τα ωάρια ;;

@MK2012 κορίτσι μου λυπάμαι, και τα δύο δηλαδή που πηραν τωρα δεν ήταν ώριμα? Τι σε είπαν??? 

Για το εμβρυολογικο του συγκεκριμένου κεντρου αλλα και για τον γιατρο σου εχω ακουσει καλα λογια να πω την αληθεια..δεν εχω προσωπικη πειρα βεβαια..εγω ειμαι στον προηγουμενο γιατρο σου αλλα ουτε απο αυτον ειμαι ευχαριστημενη να σου πω την αληθεια..ειναι η δευτερη μου προσπαθεια μαζι του αλλα δεν θεωρω πως εδωσε καμια σημασια σε κατι...

Ισως δεν επεσες σε καλους κυκλους τους τελευταιους μηνες..να μην απογοητευεσαι και να μην το βαζεις κατω..σου στελνω τεράστια αγκαλιαααα

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, MK2012 είπε:

Ναι εγώ σε αυτό που ήσουν πριν είμαι !! Αλλά όντως δεν εξηγείτε κάπως τόσα ωάρια σερι σε σχέση με πριν …μήπως να δοκιμάσεις και ένα τρίτο κέντρο μπας και δεις κάτι διαφορετικό ; Πάντως ούτε εγώ νομίζω πως στο προηγούμενο τα γονιμοποιήουσαν με το ζόρι δεν ξέρω καν αν γίνετε αυτό !! Αλλά μίλα με τον γιατρό σου και ρώτησε να καταλάβεις τ γινετε 

1 hour ago, MK2012 είπε:

Όταν δεν προχωράνε σε γονιμοποιήςη σημαίνει πως είναι ανώριμα, αρα έμβρυα με σοβαρά προβλήματα. Εκεί δεν επιτρέπεται καν η γονιμοποίηση. Στα ώριμα ωάρια είτε είναι φαινομενικά καλά είτε όχι προχωράνε πάντα σε γονιμοποίηση και από εκεί και πέρα ότι γίνει. Νιώθω την απογοήτευση σου στο πετσί μου αλλά είναι νωρίς να τα παρατήσεις, δώσε χρόνο στους φυσικούς, θα έλεγα ούτε κάνα τροποποιημένους φυσικούς, καθαρούς κύκλους και μετά το εξάμηνο αν δεν δεις αποτέλεσμα άρχισε να σκέφτεσαι τις εναλλακτικές σου αν δεν αντέχεις άλλο. Εχω στην καμπούρα μου 40+ ωολληψιες, τρία χρόνια σερί, σε καταλαβαίνω!!!

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Κορίτσια συγγνώμη που ρωτάω κάτι άσχετο αυτή τη στιγμή αλλά επειδή βρίσκομαι σε αναρρωτική από την αρχή της εγκυμοσύνης (από την έμβρυομεταφορά ακόμα) γνωρίζει κάποια αν το δώρο Πάσχα μπαίνει από τον εργοδότη ή από τον εφκα; Μας έχουν τσακίσει με την επιτροπή και λέω αν δινει ο εφκα το δώρο καλό 2026!!!Ευχαριστώ πολύ☺️ 

@MK2012 στεναχωρεθηκα που διάβασα την εξέλιξη αλλά κι εγώ θα σου πω πως ότι έχουν βγει παιδιά από εκεί ούτε εμένα μου λέει κάτι.. πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι γιατί θα τις πάρεις δεν θα το αφήσεις έτσι το ξέρουμε!!!😉😉 Και μετα σκέψου λίγο και τις βλαστοκυστες που έχεις στο άλλο κεντρο.. το ξέρω σου προκαλούν ασφάλεια απλώς σκέψου το!❣️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...