-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 11 λεπτά , Katiamaxiking είπε:
Εγώ προτείνω να τον εμπιστευτείς. Ίσως να μην μπορώ να είμαι τελείως αντικειμενική γιατί είναι και ο γιατρός μου αλλά εμένα αυτή η στάση του με ανακουφίζει. Κάνε ότι λέει και πείσμωσε!
Δε ξέρω πρέπει να σκεφτώ. Ισως δώσω απλά τον επόμενο κύκλο να κάνω την prp να δω μήπως έχει αποτέλεσμα. Λέμε τώρα
πρίν από 11 λεπτά , Katiamaxiking είπε:Επίσης αυτό που πρότεινε ο προηγ εμβρυολόγος, στην Ελλάδα είναι παράνομο. Απορώ πως το ξεστόμισε και είναι και στην ειδικότητα που είναι. Πέρα από αντιδεοντολογικο!
Το είπε μάλιστα κρυφά στον άντρα μου ενώ έκανα υπέρηχο. Λέει ο άντρας μου πως έχει αδελφή ετεροθαλή. Ε δε πειράζει λέει έχουν 50% κοινό dna.
πρίν από 3 λεπτά , Σποράκι είπε:Εγώ αρχικά τα έβαζα τριών ημερών, δεν έμεινα έγκυος παρά μόνο μια βιοχημική. Μετά δοκιμάσαμε βλαστοκύστες και έκανα δύο σε τρεις κύκλους, μέτριες. Δεν τις έχω βάλει ακόμα γιατί ήμουν με δότη και προέκυψαν διάφορα. Συνέχισα όμως τις ωοληψιες και έκανα κατάψυξη, έχω αρκετά τώρα αλλά τι θα μου δώσουν δεν ξέρω. Εχω κακό προφίλ και μόνο με τους φυσικούς είδα φως. Απογοητεύσεις αρκετές αλλά δώσε λίγο χρόνο. Αν με ρωτούσες στην αρχή θα σου έλεγα ότι αποκλείεται να μαζέψω πολλά ωάρια, τα κατάφερα όμως και μόνο ο γιατρός ήταν που μου έλεγε να α τα καταφέρουμε, απλά υπομονή!
Αν επιτρέπεται σε ποιο γιατρό είσαι; Γιατί πρέπει κ αυτός να έχει εμπειρία σε φυσικούς. Καλά δε παίζει να προλάβω φυσικούς για 3 χρόνια ακόμα με ΑΜΗ 0,3
-
Καφέ Εξωσωματικής 2024 !
-
Θέματα
-
- 10.908 απαντήσεις
- 1.116.718 εμφανίσεις
-
- 981 απαντήσεις
- 494.927 εμφανίσεις
-
- 11.158 απαντήσεις
- 2.205.219 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 141.213 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 40.192 εμφανίσεις
-
-
-
- 2.107 απαντήσεις
- 101.077 εμφανίσεις
-
- 10.908 απαντήσεις
- 1.116.718 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 72
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.076 απαντήσεις
- 72.713 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 138 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 168 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 155 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 3.534 εμφανίσεις
-
- 981 απαντήσεις
- 494.927 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 3.671 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 13
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 191 απαντήσεις
- 86.911 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα